- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Tudtok abban segíteni, hogy lehet rávenni a telefont, hogy gyártson emlékeket a fotókból? Tökre szeretem, de egy ideje nem csinál, pedig egész sok képet készítek. Köszi
-
Mátésum
aktív tag
válasz
osonte #310214 üzenetére
Szia. Én lassan három éve váltottam windowsról, most már belejöttem. Van egy új Windows laptop is, mert Feleségem például nem tudott átállni, pedig az iPhone nagyon bejött neki. Azért kellett közel 30 év Windows után átállítani az agyamat, de már nagyon szeretem, főleg úgy jó, hogy tényleg egy ökiszisztémában használom a rendszert. Szerintem egyébként nem biztos, hogy ár-érték, hosszú távú sebesség, értéktartás szempontból rossz lenne a macbook. Ha pedig nem fontos a laptop, egy mac mini szerintem nagyon jó árban van. Feleségemnek egy 400 ezres Asus laptopot vettem, ami nekem nagy, 14-es még drágább lett volna. Hangos, az M1-es macbook air pedig durván lekörözi üzemidőben, gyorsaságban. Egyébként az Asus sem rossz, de azért messze van minőségben. Bocs az Off miatt. Ha sok volt, akkor jöjjön egy kis akkumulátor kérdés, az tuti téma, nem? 😂😂😂
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Apple One, családi megosztásban, szülői felügyelet esetén hogyan lehet beállítani, hogy a fiam (9 éves) is tudjon hallgatni bármilyen zenét? Nem találok ilyen opciót és olyan számokat sem enged korhatár beállítás miatt, amiket egyébként szeret.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #303757 üzenetére
De mit old meg az Apple tv?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #303735 üzenetére
Én vennék egy Apple tv-t, legalább van mivel alátámasztani 😀 én már kb 5 éve használok egy Xiaomi porszívót, pont most néztem, hogyha lehetne-e a Home-ba integrálni, engem is érdekelne. Az Apple Tv meg szerintem nagyon jó cucc. Nekem Google Chromecastet váltott, sokkal komolyabb.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
noorbertt #303474 üzenetére
Ez érdekes cucc, szerintem rendelem is 😀egyébként én összeraktam egy Peak Design szettet. Nagyon jó, ha valaki szeretne egy sokoldalúan használható fotós rendszert. A tok mágnessel kapcsolódik egy konzolhoz. Azt lehet táska pántjára rakni, így videózni (bringa miatt akartam, kevésbé rázkódik, mint kormányon), kompatibilis a gopro csatlakozóval, így könnyen lehet egész jó tripodra tenni a telefont. Ráadásul nagyon jó minőségű a tok. És elég sok kiegészítő van még hozzá. Nem olcsó, de minden alkatrész magas minőség.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Roland861010 #302510 üzenetére
3szoros zoom esetén remegett a kép, búgott is, szerintem a stabilizátor volt rossz. De állandóan csak az volt, hogy biztos, szoftveres gond. Nem az volt.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Közel másfél hónap garanciális ügyintézés után végül találtam egy nagyon segítőkész Apple supportos hölgyet, aki - miután végre valaki foglalkozott az üggyel, elhitte, hogy hardveres probléma lehet, segített szervezni a kamera cserét (iphone 14 pro), egy 2. generációs Apple pencilt is intézett fájdalomdíjul (én kértem azt, pont elhagytam a pencilt). Szóval, kezdtem kiábrándulni a supportból, a magyar szervizek el is mehetnek a sunyiba, szerintem felháborító, ahogy lekezelik az embert, egyedül az istuff volt korrekt, végül az Apple ismét nyújtott egy olyat, amit eddig más gyártótól nem kaptam.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Garanciális javítás miatt töröltem a telefonomat (mondjuk, ez a javítás önmagában megérne egy bejegyzést, ha megnyugszom, leírom). Minden szinkronizált, csak nem iCloudot használok a fotók mentésére, ezért az emlékek sajnos nem lettek lementve. Ha visszajön a teló és letöltöm rá újra a képeket, elkészíti a rendszer újra a kis videókat?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Garanciális javításhoz istuff vagy icentre inkább az ajánlott? Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Boltban eladó (macszerez.com), garanciálisan cserélt, új iPhone 11 pronak hirdetett telefon mennyire lehet kockázatos? Mit nézzek meg?
-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
válasz
markknight #295500 üzenetére
Most ezt őszintén jó értelemben írom, de akkor minek vesztek ilyen telefont?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #295501 üzenetére
-
Mátésum
aktív tag
Nem tudom, miért ekkora kedvenc téma ez az akkumulátor kapacitás, hány százalék hány naposan, srb. Van bárki, aki egyébként nem tudja feltölteni, amikor lemerült?
Vagy amikor nagyon nincs téma, akkor ez mindig egy jó beugró. Bocs a trollkodásért.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
#31816946 #295406 üzenetére
Mire gondolsz? Én meg vagyok elégedve vele. Szerintem egyik telefon akkumulátora sem túl jó. Használom sokat, mert muszáj, úgyhogy töltöm. A Samsung s20-at is kellett, Iphone 13at is, Huaweit, Honort, Xiaomit is, a többit is. Talán a Sony Xperia Z1 compact még jó volt, de hogy 3szor annyit ment a laptop meg a számítógép, az biztos
Ellenben a céges irodai teló bírja egy hetet, mert csak mellettem van és egy nap 10 telefonhívás megy rajta, pedig csak 50 ezer volt
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Ha teljesen újra telepítem rendszert (Apple támogatás kért egy hiba miatt, hogy próbáljam ki), és utána nem iCloudból állítom vissza, hanem egyesével az appokat, akkor nem szinkronizálja az adatokat apponként?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy az Airpods pro 2022 folyamatosan párosítva van, pár napig jól működik, aztán egyszer csak jön egy üzenet, hogy láthatja az airpods tulajdonosa az ön helyzetét, mint az nem az enyém lenne, a lokátorban a hely nem található, apple ID alatt nincs a készülékek között, de egyébként felismeri, csatlakozik a telóhoz. Már többször eltávolítottam, reset is megvolt a fülesen, most egy hétig jó volt és ma ismét.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Mátésum #294604 üzenetére
Itt egy videó. Igazából, hallani, ahogy dolgozik a stabilizátor, de nekem inkább olyan, mintha szenvedne.
https://drive.google.com/file/d/1qHe23WeuFmEh25SJO5u61QIcvTsUiySt/view?usp=drivesdk -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Találkoztatok olyan problémával, hogy videó felvétel közben néha vibrál a kamera? Iphone 14 pro. Néha beremeg a kép, és olyan, mintha ez egyre gyakrabban előfordulna.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok, a lokátorban egy airpods pro 2 folyamatosan azt írja, hogy nem található hely. Ez lehet, hogy azért, mert valaki hozzáadta már a saját iCloud fiókjához? Ebben az esetben csak az a megoldás, hogy ő törli, utána tudom én használni "normálisan", vagy van egyéb megoldás? Használtan vettem, olyantól, akinek nincs apple cucca, de lehet, hogy kipróbálta a párja telefonjával.
Sőt, ha még lehet lokátorral kapcsolatban egy kérdés: egy macet két fiókkal használunk. Az egyik fiók esetén azt látom, nem található hely, a másik fiók alatt meg mutatja. Ez miért lehet (lokátorban látom a feleségem cuccait is) -
Mátésum
aktív tag
válasz
gyapo11 #293691 üzenetére
Ja, igazából egy használt milcet akarok majd neki, tök ügyes volt a gépeimmel, a telefon élethelyzet miatt kell, tovább nem nagyon tudjuk húzni, hogy ne legyen neki. Így is ő az egyetlen, akinek nincs telefonja az osztályban. Nekünk iphone van, így maradunk ennél a rendszernél (pedig a Pixelt tesztelném szívesen rajta 😀)
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nem nagyon tudok dönteni, hogy új 11, újszerű 11 pro, vagy várjak kicsit és esetleg a 15 megjelenése lejjebb viszi a 12-es széria árát. Kisfiamnak lesz egyébként, első telefonja lesz, nagyon szeret fotózni (régi fényképezőgépemmel és az én 14 prommal próbálkozik)ezért gondolkodom egy 11 pron. Igazából jó lenne, ha viszonylag hosszabb távra ki lehetne pipálni ezt a kérdést, kicsit ezért félek a 11-től. Köszi a tanácsokat előre is.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Kisfiamnak kell egy telefon, első telefonja lesz (külföldre költözés miatt indokolt, egyébként 9 éves, szóval már most jobban tudja használni, mint én 😀). Nagyon elbizonytalanodtam, mi a jó megoldás. Először X-t gondoltam, de láttam, hogy a következő rendszert már nem kapja meg, 120-130 körül meg már 11 is van. Inkább megbízható használt telefonos boltból veszek garival, csak azt nem tudom, melyik legyen. XS vagy 11. Vagy esetleg egy 85% körüli akksis 11 pro. Csak hirtelen a 100-ról 150 lesz, amit persze meg tudok indokolni, kérdés, hogy szükséges-e, vagy elég egy XS. Köszi a tanácsot.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Hogy lehet elővarázsolni a fotóknál, hogy egy adott növényt, vagy épületet felismerjen. Nem emlékszem pontosan a funkcióra, de úgy rémlik, valami hasonló bekerült. Vagy álmodtam?
-
Mátésum
aktív tag
Az Apple bőrtok nekem is nagyon tetszett, de iszonyatosan kényes szerintem. Én most Peak Design every day tokot vettem. Nagyon jó eddig, pedig már esett is egy nagyot bringázás közben a kezemből és szinte nem is látszik. Jó a tapintása is, szerintem érdemes kipróbálni.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #286191 üzenetére
Már csak várni kell, hogy megjöjjön
köszi a segítséget!
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #286155 üzenetére
És ez miben jobb? Mert kicsit drágább ahogy látom.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Próbálom kerülni a tok, töltő kérdéseket, de már két wireless állvánnyal megszívtam. Magsafe állványt szeretnék, lehetőleg telefon és óra töltő legyen. Néztem a Baseus 3 in 1 állványt, ami árban sem annyira vészes. Van ezzel tapasztalat? Köszönöm
-
Mátésum
aktív tag
válasz
lugosi #285874 üzenetére
Igen. Azt szeretném, ha minden eltűnne, amit én MP3-at felmásoltam. Azt hittem, hogy ha a Macen letörlök mindent, akkor a szinkronizálás utána itt is törlődnek. Akkor ezek szerint nem. És csak egyesével tudok mindent törölni... Szóval, az ilyeneket azért nehezen szokom meg.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. MacBook és iPhone között szinkronizálva töltöttem fel a zenéimet a telefonra. Elég sok zene esetén nem volt tökéletes az elnevezés, stb., illetve most előfizettem az apple one-ra. GOndoltam, mindent letörlök és onnan húzom be a zenéket. Viszont a gépen hiába ürítettem ki egyesével a zenekönyvtárból a zenéket és töröltem is azt, majd szinkronizáltam a telefonnal - miután visszakapcsoltam az iCloud szinkronizálást, minden újra megjelent. Mit lehet tenni, hogy a zene mappa legyen olyan, mint a telefon új korában? Nem akarom, hogy korábbi adatok, lejátszási listák, bármi is legyen ott. icloudban (elvileg) nem volt beállítva a zenék szinkronizálása. Az már csak hab a tortán, hogy magyar zene bizonyos számaira azt írja az apple music, hogy nem érhető el az én régiómban, Magyarországon (Akkezdetphiai). Nagyon köszi a segítséget. Lassan szétdurran az agyam, az ilyenek azért még mindig eléggé fel tudnak dühíteni.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Ha törlöm a fotókat a készülékről és nem iCloudot használok, akkor az emlékek is törlődnek?
-
Mátésum
aktív tag
Huh, ez az akkumulátor téma úgy látom, hogy mindig előjön. Azt hiszem, ez zavar a legjobban az iPhone-ban
Be kéne tenni a százalékos akku statisztikát az androidos készülékekbe is és felrobbannának a topikok
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zzola #285288 üzenetére
S20fe után hagytam ott a Samsungot és az androidot. Ahhoz nagyon nem kellett azért erőlködni, hogy mindent is leállítson a rendszer
a kezdetektől android felhasználó voltam, leginkább felső kategóriás telefonokkal, megrögzött Apple ellenes. A váltás nem volt zökkenőmentes, szerintem itt is vannak gondok, de nekem úgy tűnik, kevesebb. És nem süti meg a kezemet a telefon, ha nyáron előveszem, és még látom is a kijelzőt (13 aztán 14 pro)
-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy az icloudban pontosan mi mennyi helyet foglal? Elvileg a biztonsági mentés közül az Ipad biztonsági mentése közel 38 gb. Kikapcsoltam minden app biztonsági mentését, elvileg akkor törölte is az adatokat, de nem sokat változott a méret. Viszont nem gondolom, hogy az Ipad rendszer biztonsági mentése ilyen nagy lenne. Van, ahol meg tudom nézni, miből áll ez a 38 gb? Köszi.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Gyereknek egy Iphone 8 még jó lehet? Rejoy-on nézem, és elég nagy az ugrás az X és a 8 között, viszont nagyon még másra nem kell, mint telefonálni (gondolom én
).
Köszi! -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: iPhone 14 pro és MacBook Air M1-et szeretnék összekötni, hogy a zenéket átmásoljam a telefonra. Még nem volt soha egymással összekötve a két eszköz, és egyelőre nem is akarják megszeretni egymást. Már elolvastam a javaslatokat a support oldalon, de nem segített semmi, amit javasoltak. Újraindítottam mindent, nem változott semmi. Annyit vettem észre, hogy amikor csatlakoztatom a telefont (gyári kábellel), akkor egy pillanatra felugrik egy képernyő, ahol gondolom valamit kellene választani, de egy másodperc sem telik el, mire automatikusan bezáródik, így esélyem sincs bármit választani, elolvasni, csinálni. Így viszont nem látja a gép a Finderben és máshol sem a telefont. Elvileg minden össze van egyébként hangolva és kaptam is üzenetet a telefonra, hogy hozzá van adva a gép a telefonhoz. Ami még érdekes, hogy az üzeneteknél sem jött meg az elmúlt 3 napból egy sem. De az előbb például a macen vettem fel a telefont és működött.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
abcd12 #281562 üzenetére
Szia. Én hosszú android és Samsung S kategória használat és elvi Apple utálat után váltottam Iphonere. 14 prot használok, szerintem nagy előrelépés, attól függetlenül, hogy 1 év apple után is van, ami vicces a rendszerben. A képek és videók minősége szerintem nagyon jó, ezt biztos nem bánod meg. Én most gyári bőrtokot használok, véleményem szerint megéri a pénzt, nagyon olcsóbb bőrtokot nem találtam. Spigen üveg számomra tökéletes, én is felhőbe mentek, a tárhely emiatt nekem sem annyira lényeg. Szerintem raw és prores csak akkor éri meg, ha tényleg rászánod az utómunkára az időt, különben feleslegesen nagy helyet foglalnak. Annyi, hogy könnyen elindul a lavina. Én csak telefont vettem. Jó volt az addigi tws füles is hozzá, de a beats fit pro teljesen más kategória, ahogy együttműködik minden mindennel. Szerintem hosszútávon ez is megéri. Aztán jött még az áremelés előtt az ipad, ami konkrétan a legjobb ár érték volt a tabletek között, azóta nem követem, de gondolom nem csak az Apple emel. Aztán inkább eladtam az asztali gépet és laptopot, az árából meg vettem egy macbook airt. Egyrészt a kettő együtt nem volt olyan fürge, mint a mac (pedig ryzen 5 és ryzen 7 proci, Asus zenbook), másrészt meg tényleg nagyon kényelmes az ökiszisztéma. Persze, meg lehetett mindent oldani az android tablet - windows 11 és iphone között is, de így nem megoldani kell, csak használni. És, mielőtt úgy tűnne, hogy apple fanatikus lettem, szívesen használnék más rendszert is, de ilyen jól sajnos egyik sem működik együtt, és ár érték arányban, véleményem szerint nem rossz az Apple.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #281015 üzenetére
Én a 3 portos Baseust használom pár hónapja, nagyon jó!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Árulnak egy Powerbeats prot, egész jó áron. Mit nézzek meg, ha kipróbálom, mi lehet a kockázat? 2 éves. Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Van esetleg tapasztalatotok normális, akár tripodként is használható gimbalal, ami jól együttműködik iphoneal? 14 prohoz keresek, értelmes árban. DJI nekem kicsit most húzós, viszont amiket találtam, és jókat írnak róluk, egyáltalán nem ismerem:
Moza mini S
Hohem isteady
Esetleg használ valaki ezekből, vagy hasonlót? -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok, kolléga SE telója megbolondult és az sms-eket összevissza mutatja, nem sorban. Mi lehet a gond?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Lasersailing #279429 üzenetére
-
Mátésum
aktív tag
Hát, nem tudom. Feltettem a Synology Photos appot, beállítottam, hogy wifi nélkül is szinkronizáljon és kész. Néha észrevettem, hogy nem töltött fel mindent, de aztán felmegy, Az biztos, hogy működik, mert Felségem tuti nem nyomogat semmit, hogy feltöltsön, mégis ott vannak az ő képei is 😀
-
Mátésum
aktív tag
Huh, ebben a topikban úgy látom, elég hevesek a reakciók, és nehezen fogadjuk el mások véleményét. Vettem egy több, mint fél milliós telót (leírni is durva), erre venni egy gyári tokot 29 ezer forintért szerintem nem túlzás. És ilyen minőségű tok még nem volt semmilyen készülékemen, mint ez a bőr tok. Viszont a 6-8 ezer forintos tokot cseréltem fél évente. Lehet, hogy ezt is kell majd, akkor átértékelem. De nekem tetszik a bőr, ahogy öregszik. Szóval két év alatt 4 db kb 8000 forintos tok ugyanitt van nagyjából. És a 23990 forint a 29990hez képest 6000 Ft mínusz. Ez szerintem 20% kedvezmény, ami annyira nem rossz. Én örülök, amikor kapok tanácsot és választ a kérdésemre, még akkor is, ha abban erősít meg, hogy nem arra van szükségem. Ha jól emlékszem, valaki kérdezett, én meg válaszoltam és majdnem le lettem hülyézve, mert vettem egy tokot 30 ért. Hát, szerintem az nagyobb hülyeség, hogy annyiért veszünk telefont, mint autót, de az ugye normális, hisz ez az iPhone topik, ugye
Mindenesetre szerintem egy kicsit lehetne egymás felé türelmesebb és kedvesebb a társaság, mert néha elmegy a kedve az embernek. Persze, ez csak az én véleményem, amit aztán lehet majd kritizálni.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
anderledani #276691 üzenetére
Én egyáltalán nem haragszom, de elég határozott a véleményed 😀 országútit nem nyomok, de egyáltalán nem életveszélyes zaj átengedéssel, bringaúton, reggel, meló előtt egy kis flow a 20 km alatt, míg beérek. Mtb-zek. Szeretem a csendet, természetet. De ha hajtani megyek és már majdnem meghalok felfelé, azon át tud lendíteni egy kis Deftones 🤘szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. És amíg nem a kulacstartómban a villogó bluetooth hangszóróból áradó bármit erőltetem a környezetemre, addig nincs baj
-
Mátésum
aktív tag
-
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Iphone 13-ról váltottam 14 prora. Egy alkalmazás azóta nem küld értesítést, ami azért kellemetlen, mert ez a mozgásérzékelős kamera a házon. Már újratelepítettem, kiléptem, beléptem, minden engedélyt megkapott (elvileg, ahogy látom). Van esetleg ötlet, hogy mit próbáljak ki? A váltás előtt tökéletesen működött egyébként. Ha valaki ismeri, Imou kamera. Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A jegyzetek app esetén olyan képet vettem észre a felhasználó fiókomnál a megosztott jegyzetnél, amit nem értek, hogy kerül oda. Ezeket a profilképeket honnan szedi a rendszer (egyébként egy Microsoft fiókom képe az), és hol lehet állítani? Mert én direkt nem adtam meg profilképet sem a kontaktokban, sem iMessage esetén eddig. Köszi
-
Mátésum
aktív tag
Na, mindent megrendeltem a 14 prohoz, ránéztem a Telekom oldalon, hogy van-e elérhető készülék, fekete, és nincs raktáron
na, most aztán nehéz lesz türelmesnek lenni. Remélem, gyorsan kapnak új készletet. Azért benézek szerdán a biztonság kedvéért az üzletbe.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. 14 prora tervezek bőr tokot venni. Aki esetleg használ ilyet, mennyire véd egy sima merev műanyag tokhoz képest (Spigen cyrill van most)? Illetve a gyárit néztem, nagyon nem találok mást, ami ennyire jó minőségnek tűnik- esetleg van más markában szimpatikus?
Köszönöm -
Mátésum
aktív tag
válasz
markknight #274712 üzenetére
Nem tudtam, hogy ilyen korlátja van az ios-nek. Mondjuk ezek még mindig viccesek számomra, mint az mp3 az iTunes esetén. Nem hiszem, hogy nehéz lehet megoldani a folyamatosan fényesededő képernyő problémáját. Egyébként nem azt nézem, hogy pulzál a képernyő, hanem a sötét szobában arra kelek fel, hogy "felkel a nap". Nagyon egészséges módszer, de akkor marad az IKEA ébresztő fény
twofatcat - köszönöm, ezt a topikot nem ismertem, rákukkantok. Amit linkeltél pont a lámpát irányítja, pedig egyébként szimpatikus lenne, már néztem.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Korábban android felhasználó voltam és olyan ébresztő alkalmazást használtam, amivel a képernyő világosodott ki folyamatosan, imitálva a napfelkeltét. Egyébként ennél jobb módszert nem találtam még az ébresztőre, de ios-hez egyszerűen nem találok hasonlót. Használ esetleg valaki ilyet? Olyan van, ami mondjuk egy okos izzót vezérelne, de nem olyat keresek. Köszi
-
Mátésum
aktív tag
Köszi a segítséget. Tavaly ilyenkor volt a nagy döntés, hogy kizárólag android múlt után pixel vagy iphone. Sajnos a hazai támogatás hiánya olyan hátrány a pixel esetén, hogy a legfontosabb dologban, a stabil telefonos elérhetőségben nem megbízható, mivel a szolgáltatók nem támogatják. Ezért nehezen meghoztam a döntést, hogy az általam addig nem annyira kedvelt Apple felé vegyem az irányt. Aztán be is szippantott és mindent átállítottam szép lassan, múlt héten egy ipad airel a végén. Szóval, egy darabig nem térek vissza emiatt sem android vonalra. Pedig nagy álmom volt egy pixel. Meglátjuk, hogy jön össze a fényképezőgég és a sima 13 eladás után a pénz, de nagyjából pont a 14 pro lesz meg. Addig meg átnézem a linkelt videókat is. Majd jelzem a végét, hátha másnak is segít.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Fotós topikban is próbáltam ezt bedobni, de viszonylag sikertelenül. Közel 30 év hobbi fotózás után úgy döntöttem, hogy fájó szívvel búcsút intek a fényképezőgépnek, mert nagyon kevés az alkalom és az idő. Viszont hiányzik a sima iphone 13-ból a zoom, ezért arra gondoltam, hogy prora váltok. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Az egyik, hogy mekkora előnye van a 14 pronak (nem tervezem, hogy rawban fotózok) a 13 prohoz képest. Illetve a zoommal kapcsolatban a kérdés, hogy egyébként mekkora előrelépés a sima iphone-hoz képest, mennyire használható a zoom, minőségben elfogadható képet kapok? Előre is köszönöm a segítséget. Egyébként nekem a 13 az első ios készülék, január óta van és nagyon meg vagyok most is elégedve a képminőséggel. Köszi a segítséget előre is
-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni magsafe töltőt, de a tokom nem magsafe kompatibilis. Ha veszik egy kiegészítő gyűrűt, akkor az teljesen jó lesz?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A faceid változott mostanában? Csak, mert én nem állítottam be, hogy maszkkal is működjön, de érdekes módon kalapban, maszkkal is felold korábban maszkban nem működött.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani olyan töltő állomást, ami megbízható, de nem kerül egy vagyonba? Iphone 13 és watch van. Köszönöm.
-
Mátésum
aktív tag
Köszi mindenkinek, és meg is oldódott a messenger gond valóban.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nem kapok értesítést a messenger üzenetekről. Se telefonon, sem az órán. Már újratelepítettem, de továbbra sem jönnek. Van esetleg ötlet?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. 13 és 13 minit használunk, és most cseréltem autót, ebben van Apple Carplay. A 13 gond nélkül kapcsolódott, semmi Siri nem kellett hozzá. A 13 mini viszont nem akar összekapcsolódni, csak ha engedélyezem a Siri-t, amit viszont nem biztos, hogy szeretnék. Van esetleg más megoldás? Nem tudom, mi lehet esetleg még más a két telefonon.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Watchot veszek, és annyi a kérdésem, hogy lehet probléma egy mobilkozpont.hu vagy extramobil.hu honlapon történő vásárlással? Watch 6 cellular. Köszönöm. És bocs, hogy itt, de hirtelen nem is látok hasonló fórumot a Watchoz.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #264251 üzenetére
Tehát arra nincs lehetőség, hogy egy esim van, amit virtuálisan átrakok egyik készülékről a másikra?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Esimes watchot veszek és az lenne a kérdésem, hogy az esimet, ha mondjuk megyek futni, akkor a telefon (iphone 13) és az óra között könnyű átváltani? Vagy ha kikapcsolkm/repülő üzemmódba teszem a telót, akkor automatikusan az óra lesz aktív?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Tervezek egy Airpods 3at vásárolni. Az i-shop.hu oldalról van tapasztalat? Illetve garancia szempontjából lehet gond? Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Helyzet megosztáskor az én megosztott pozícióm tök jól látszik a másik telefonon a kontaktom alatt, térképpel. Viszont a másik telefon által megosztott info nálam nem jelenik meg. A névnél alul kiírja, hogy hol van, de csak az elejét tudom elolvasni, és nincs térkép, semmi. Mit kell állítani, hogy az is menjen?
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Váltottam esimre, most a mobilhálózatok beállításnál nem látok olyan opciót, hogy választ 5g, 4g, stb között. Illetve, nem tudom, hogy így működik-e a volte. Valamit rosszul állítottam, vagy esim esetén nincs alapból ilyen lehetőség?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
DGery #258874 üzenetére
Jó ez a progi, egy gond van vele. Zenét másoltam ezzel fel. Sokat. És sajnos abc sorrendben teszi be a számokat, egyáltalán nem olvassa utána jól be a telefon a zenéket. Úgyhogy utána mindent le kellett törölni, és iTunesal másolni, azzal már rendben ment. Mondjuk, én is tizenév android után jöttem, két hete és azért vannak vicces dolgok, de kárpótol a stabilitás. De azért komolyan. Csak MP3?
A move to ios meg szerintem nem biztos, hogy mindenkinek ugyanúgy működik. Én samsung s20fe-ről próbáltam átköltözni, de az sms-eket pont nem sikerült maradéktalanul áthozni (nagyjából 5% jött át)
-
Mátésum
aktív tag
válasz
stickermajom #258476 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest