Hirdetés
- Itt a friss Moto G Stylus
- Poco M3 - felújított állomás
- Jöjj, és lásd, Gemini Live!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
papeti01 #276540 üzenetére
Én áldásom adom a vásárlásra.
Az akkumulátorok a magasabb hőmérsékleten történő üzemelést nem szeretik. A vezetékes töltés kíméli jobban az akksit, ott szinte nincs veszteség. A vezeték nélküli töltés képes jobban felmelegíteni az akksit és az nem a legideálisabb.
Személy szerint az elején én is aggódtam a töltési módok miatt, de mostmár ugyanolyan gyakran töltöm vezetéknélkülivel és vezetékessel is és nem érzem, hogy gond lenne.
Amire én figyelnék, hogy pl kocsiban használva, tűző napon ne legyen vezeték nélküli autós töltőn, ott marhára képes felforrósodni és az biztos nem tesz jót az akksi élettartalmának. Érdemes 20% és 80% között tartani a töltöttséget ha erre van mód. Ez is kitolhatja az élettartamot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest