- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
szabonagyur #331454 üzenetére
anno ez volt a trendi,igaz vagy 6 éve csak függetlent veszek.
-
jeni
félisten
válasz
California1 #331434 üzenetére
ha jól tudom, berakod a más (Yettel,Telekom) szolgáltatós SÍM-t és az One-tól kapott kódot beírod.
ezzel függetleníted véglegesen a telódat.
amúgy írtad a Telekom SÍM-el ment a telód, innentől semmi teendőd nincs. -
jeni
félisten
válasz
bbendre #331342 üzenetére
Ami törik az el is törik ha úgy akarja.
Nekem is repült ki 15 Pro telcsi a kabátom zsebéből mikor a kocsiból szálltam ki. Nagy szerencsém volt azzal,hogy ütés álló kerettel és üveg fóliával használom.
Azt a karcot az életbe nem szeded le róla még ha sikálod is. Az akkor is karc lesz ott ha felpolirozod az előlapját. Az is igaz a telefont használni kell és nem babusgatni. -
jeni
félisten
Van másik lehetőség ,hogy ezt beolvassam?
Még nem tettem fel az IOS 18-t de csak új rendszeren tud működni beolvasásra.
-
jeni
félisten
válasz
Kazuma989 #329959 üzenetére
Lehet az is jó hozzá látatlanban,de én már tegnap előtt a szüleimnél ahol egy A32 mobil van gyári Samu kábel gyári Samu töltő és nem tudta tölteni a 15Pro telomat,itthon ugyanaz a márka van kábel is töltőfej de más típussal és azzal meg,sőt a Samsung powerbank 10000mAh sem tudta tölteni,de végén kiderítettem,hogy az USB-C kábel a ludas.Az nagyon számít is,mert a kábelt lecseréltem a Samu powerbanknál és már azt elfogadta a 15 Pro telom. Külsőre nem egyszerű felismerni melyik milyen Samsung USB-C kábel az!
A 14 mobilnál más lehet a helyzet mert ott nem USB-C van a készüléken. -
jeni
félisten
válasz
California1 #328912 üzenetére
Ez akkor ha a hallókészülék is tudja a BT funkciót és az van épen a füleden/füledben.
-
jeni
félisten
Ez miként lehetséges ?
80% a korlát és mégis 100%-ra tölti fel! -
jeni
félisten
válasz
aram01 #327787 üzenetére
Eleve most sok csomag van és kevés a futár kevés a dolgozó.
Felbontani sem bonthatják fel. Nincs kizárva,hogy hogy oda bent eltévedt a csomag,de ez majd akkor hivatalos a lezárása ha átvettétek. Addig nem a barátod sara,vagy anyagi hátránya. Hiszen míg a futár cég nem adja át addig ők felelnek érte ami látható a rendszerükben.
Öcsémnek a Telekomos új laptopját 2 hétig utaztatták a rendszerükben házon belül. Addig egy tapodat sem mozdult a raktárukban.""Ha átvetted és bontott az már nem a bolt sara,hanem a tied,hogy elfogadod úgy ahogy átvetted vagy sem akár bontottan akár doboz sérülten."" Reklamálni jegyzőkönyvezel tudsz ha valamit észreveszel rajta ami nem okés ott helyben az átvételi helyen akár a futárnál rögtön. Hacsak nem a csomagautomatába lett kérve.
-
jeni
félisten
"Vot" már?
Megjelent a 17.7.1. frissítés,aki még nem szeretne a 18-s rendszerre átmenni. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Lacpac #326794 üzenetére
Győr márkabolt,ott is leadható javításra,legalább az nem sufni szerviz.
-
jeni
félisten
válasz
Tsebacsi #326484 üzenetére
Nekem még új az IOS és csak 2 hónapja van meg,eddig nem volt gondom saját fotókat a mobilról küldeni a PC gépre az eddigi összes androidos telókon.
IOS-nál elakadtam.
kchris78
Mi köze ennek a 2004 regisztrációmhoz ami nem az Apple-ról akik csak 2007-ben jelentették meg az első IOS mobilt a világon.
Ne keverd egybe a két dolgot.
Köszi. -
jeni
félisten
Az IPhone 15 Pro teloról nem lehetséges a saját fotó elküldése Bluetooth -n keresztül a PC gép felé? Párosítás az megtörént
ennek ellenére sem tudom kiválasztani a továbbküldést. -
jeni
félisten
válasz
Maxximus #326372 üzenetére
Nem magyar földön vett telókra 1 év világ garancia van.Ezt csak az tudja megerősíteni aki onnan vagy oda kint vásárolta meg. Itthonra jó az típus ha van esím és fizikai sím a mobilban. Biztos,hogy vámköteles lesz a magyar határon. Ha tudod igazolni,hogy már olyat vittél ki akkor semmi gondod vele. A belenéznek a bőröndbe akkor látni fogják a bontatlan 16-s telódat.
Dubai 5% áfa -
jeni
félisten
válasz
KubanitoS #324858 üzenetére
Nem ismerem őket,de gyári aksit tegyenek be és ott ez lehetséges.
-
jeni
félisten
Hello
Ezen tudok állítani a beállítások közt vagy kell ehhez valamely alkalmazás? Az android telon normálisan látszódik.
-
jeni
félisten
Már meg van az első IPhone 16 (sima,plusz,Pro,Pro Max ) tulaj?
-
jeni
félisten
17.3 ról érdemes felmenni 17.7-re? 18.0 meg gondolom még béta jellegű
-
jeni
félisten
válasz
overclockerr #321559 üzenetére
lehet spigen üveget venni amibe 2db van és az közel 7500Ft
-
jeni
félisten
válasz
syIex #321238 üzenetére
Legközelebbi Apple boltban megtudják mondani.
Alapból a mobilon belül is 1 év világ garanciát írnak.
Kapcsolat felvétel
Apple store,Apple shop
Írva van lejjebb,hogy ha adószám akkor 3év garis. -
jeni
félisten
Mennyire helyen való a dolog ,hogy az OTP saját képernyőről lehet fotót menteni az IOS 7.3.1. rendszerben . ELLENBEN az android S23 Ultra vagy bármely android OTP alkalmazásban Biztonsági házirend miatt nem engedett a képernyő fotó készítése.
-
jeni
félisten
válasz
Ádám16 #320905 üzenetére
van aki itthon a Rejoy-től ilyet kapott és azonnal vissza küldte az Iphone 15-t pedig jóval olcsóbban a magyar ár alatt vette.
annak a tagnak sem felelt meg ,átverésnek vette.
van aki el van anélkül is.
hátránya,hogy fizikai SÍM meghibásodás miatt be kell menni a szolgáltatóhoz. -
jeni
félisten
válasz
Viktor0610 #320902 üzenetére
a szolgáltató meg nem adhat erről infót?
kifelé menő hívásnál számmegjelenítés engedélyezve van? bár ha nincs feltöltve?
segély hívásnál nekik kiíródik a tel száma.
a kártya hátulján vannak adatok,ez alapján?Ádám16
vennél ilyet ami butított és a garancia is csak oda szól esetleg csak 1 év mint világgarancia?
-
jeni
félisten
válasz
Sly189 #320899 üzenetére
eSIM hiánya miatt nem- csak fizikai SIM-el működhet itthon
"
Tudnivalók az iPhone-okban használható eSIM-rőlA kontinentális Kínában az iPhone nem támogatja az eSIM-et. Hongkongban és Makaón bizonyos iPhone-modellek használhatók eSIM-mel. További információk a Kettős SIM két nano-SIM-kártyával való használatáról a kontinentális Kína területén, Hongkongban és Makaón. Azok az utazók, akik a kontinentális Kína területén szeretnének eSIM-kártyát használni feltöltéses csomagjukhoz, világszerte számos szolgáltató közül választhatnak."
a Kínaiban 2 fizikai SIM van.
USA régióban csak eSIM van
a többiről nem is szólva. -
jeni
félisten
válasz
Stauffenberg #320644 üzenetére
-
jeni
félisten
Új még az IOS.
Nem találtam azt a részt a tel számnál ahol ki lehet választani ,hogy melyik legyen az elsődleges sms írás. A másik,hogy a hibajavító csak félig jó. Kiírja de rábökve nem javítja ki. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Hello
A gond,hogy nincs meg az automatikus fizikai 2 kártya felismerés.
Nem hinném,hogy függő telót kaptam volna a Media Markt boltban.
Korábban az eSÍM Telekomot tettem be ma beraktam a fizikai nanó Voda SÍM-t de a teló ezt nem látja.
Ez most hibás a nanó Voda SÍM kártya vagy a telóban kell valamit állítanom?
Fura mód a Telekom az nem eSÍM-ként van jelen. -
jeni
félisten
válasz
markknight #320160 üzenetére
Nem buli erről a 16 széria valamelyikre átmenni.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Üdv.
Az Iphone 15 Pro telóba díjmentes az újra eSÍm kérés ha átakarom hozni az S23 Ultra telóból vagyis telón keresztül kérhető vagy ezzel be kell menni a szolgáltatóhoz egy újabb QR kódért? -
jeni
félisten
válasz
Serebro #319727 üzenetére
Nézem az általad nézet p.bankot.
Ahhoz micro USB kábelt adnak.
Viszont a kép alapján van USB-C is rajta
a 20000mAh kényelmesebb -
jeni
félisten
válasz
Serebro #319729 üzenetére
PD jelölés lehet ez alap is.
Nálam 2 dolog számít:
Ne legyen nagy,ne legyen nehéz.
USB-A lehet idejét múlt de van mikor az is jól jön.
Amit néztél az tényleg Bestbuy vétel.
Ha jól tudom még nincs olyan powerbank amire csak úgy rá lehet töltögetni vagyis Lition verziós.
Minél nagyobb annál ritkán töltöd fel de annál tovább is tart ha lemerült állapotban lesz 1x. -
jeni
félisten
válasz
Serebro #319727 üzenetére
Az akkubank terén szerintem nincsen nagyon nagy megkötés.
A jelölés talán még segithetD
A gyorstöltés funkció eltérés lehet márkánként.
A lényeg,hogy USB-C legyen olyan is rajta.
Sőt van amelyik wireless módot is tud.
Xiaomi szerintem megfelelő lesz.
30000mAh elég nagy-ez még a sivatagba is sok.
10000mAh elég lenne?
Amit néztél árban is márkában megfelelő is.
Kérdés kell-e nehéz powerbank?
Mindennap cipelni kell?
Nekem a táskában egy Samsung 10000-s van.
Ez is egy jó dolog,higy nem kell kábelezni. Igaz csak 10ezer mAhVarta Wireless 57913101111 hordozható 10000mAh power bank
A melegedést azt nem tudom a 15 Pro terén mennyire lenne jelen?
-
jeni
félisten
Annak kell megtennie a függetlenítéshez a lépéseket akinek a nevén van a teló.
A vételtől számítva a 2 év után már ingyenes kérhető az erre való feloldó kód.
Itt rosszul állsz a dologhoz.
Nem a Yettel,a Vodafone a kérdéses hanem mely szolgáltatónál lett vásárolva 2 évvel ezelőtt?
Oda kell befáradni a telóval,,de nekem az jön le,hogy nem te vagy az első előfizetője a dolognak. -
jeni
félisten
válasz
Forgo74 #319435 üzenetére
A biztosítás úgy működik,hogy ha a cserélendő alkatrészek áraik összessége több mint a készülék vételára akkor nem javítják és vatta újat adnak.
a cserekészülékeket minden szolgáltató beszüntette.
attól függ hol adod le?
a szolgáltatónál (itt utazik nem kevés időt) a boltban vagy maga a gyártó szervizében.
és az is kérdés lesz pont raktáron az adott alkatrész? -
jeni
félisten
üdv
ez a aktiválásos dolog kicsit fura.
nem attól számít a készülék garancia ideje mikortól a számla ki van állítva?
elég sok Iphone készülékre ártól függetlenül csak 1 év van rá (szürke import?) -
jeni
félisten
válasz
Zsolt,72 #319361 üzenetére
A wireless töltés előnyös.....
Többek közt, nincs fizikai kapcsolat kettő közt, a mechanikus-fizikai sérülés kizárható csak a meghibásodása ami jelen van.
A vízállóság jobb ilyen téren a készülék esetén. Nincs vagy kevesebb nyitott rész lesz a telón.
Parktikus,kényelmes,és szinte több eszközzel kompatibilis.
A töltési sebessége a gyártótól eltérhethetnek. Ebben nem egységesek.
Abban viszont hátrány és ez a gyengéje, hogy jobban melegszik a készülék valamint a töltési ideje átlagban is sokkal lassabb mint a vezetékessé. Az élettartam is kevesebb egy wireless használatakor az aksinàl. -
jeni
félisten
válasz
dvdbackuper #319329 üzenetére
Tudtommal a wireless töltés eszi az aksit,hamarabb öregszik így az aksi benne lévén jobban melegszik.
-
jeni
félisten
válasz
icecave #319284 üzenetére
Van olyan elfogadható minőségi tok ami a 3 kamerát oldalról lefedi és legalább egy picit a kamera lencse felett van a tok? Ilyen kamera elrendezéssel és a kocka kivágás a kamerával a tok az nem védi annyira a külső hatástól.
pl.: asztalra ráhelyezésnél,rápakolásnál,stb... -
jeni
félisten
Szia
Az alábbi hármat kiválasztva ,felrakva a 15 Pro telóra mindhárom része passzolni fog egyben a telón?
Mivel a S23 Ultra-n a cameravédő és a tok amik Spigen márkájúak milliméterre pontosan illeszkednek. Az LCD üvegfólia az más gyártóé de szerencsére illeszkedik méretben hozzá. -
jeni
félisten
válasz
burgatshow #308476 üzenetére
Azt olvastam korábban,hogy a Pro verzió hajlamos melegedni,ezt szoftveresen megoldották-e és a lagolással mi a helyzet?
A sima 15-nél elvileg ott nincs melegedés vagy igen?
u.i.:
mi az ami még utólag jöttek elő,hogy azért,hogy mégse olyan igazi ahogy szertették volna? mi az ismert hibák amik előjönnek menet közben?
azért kérdem mert a Vodánál lejár a szerződésem és gondolkodom egy Pro-n.
ha nem feltétel a plusz 3. camera akkor a sima is érdekelhetne. -
jeni
félisten
Iphone 15 Pro van saját topikja?
mást nem nagyon találtam,mintha kevésbé pörögne. -
jeni
félisten
válasz
st3v3np3t3r #233424 üzenetére
Köszi
Mert tudtommal ezek a noti HDD a házakhoz nem szoktak külső tápot alkalmazni. Természetesen van olyan külső házam ami külső tápot is kezel. -
jeni
félisten
Hello
Az öcsémnek Apple IPod 10,2 tablette van. Hogy oldható megy,hogy külső vigyor melyek filmek vannak rajta a szabadidejében tudja használni? Kamionos
A kábelt ami elvileg jo mert USB pontról tölti a gépet és egy USB anyát vettem ami mindkét oldalon ugyanaz.
Meg se látja a külső 2,5 HDD-t.
Gondom ennél sem kell plusz a külső HDD nek áramforrast. Esetleg mag az almás rendszerrel nem kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest