- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
DanielK #56687 üzenetére
Azert kerdeztem, mert ma delutan veszek egy telefont es erdekelne, hogy lenne ertelme egy ilyen oldalon is leellenorizni az imei-t. Alitolag a lopott telefonokat lehet kiszurni :-?
Amugy a telefon a hozza tartozo dobozbab (imei alapjan) tartozekokkal egyutt van...
Ja, amugy egy ilyen ellenorzes 1-2$ ba kerul. -
dzsonesz
tag
válasz
DanielK #56208 üzenetére
Nekem sincs gond az előfizetésemmel, csak szerettem naprakészen látni, hogy mennyit pofázok. Ha másra nem is de egy kis statisztikára mindenképpen jó kis alkalmazás volt a fentebb említett darab. Arról nem beszélve, hogy mindent finomhangolni lehetett rajta, a legapróbb részletekig. Nem is tudok annál profibb híváskezelő alkalmazást. Kár, hogy ios-re nem készült el, majd talán egyszer.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #55720 üzenetére
Én már vagy 4-5éve hotmailt használok és teljes mértékben elégedett vagyok vele, egyedül a pushban jobb az iCloud, viszont mióta megjelent az iCloud, azt használom backupra és másodlagos fiókként és nem volt vele semmi gond, egyedül az utóbbi időben szórakozott 1db névjeggyel, valamiért berakta állandóan a keresztnevet vezetéknévhez is, bármennyiszer is írtam át, de most épp ez is megjavult és amúgy tökéletesen működik + így szinkronban van a gép+iPad+iPhone, szóval kényelmesebb abban tárolni mindent a mailen kívül, mint hotmailben/outlookban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DanielK #54596 üzenetére
Jelenleg Budapesten csillagos és nem mozognak semerre sem...
Na jó de szerintem fejezzük be mert mindjárt jön valamelyik okos és megemlíti hogy a szakmai topikban arról megy 120 hozzászólás melyik városban mozog a felhő meg melyikben nem, és már nem bírja idegileg ezt...
-
buci30
addikt
válasz
DanielK #54193 üzenetére
Az komoly...
Mar kezdem érezni a hátrányokat a samuval szembe
Semmi más Apple termékkel nem megoldható az átviteli ,ami továbbítja a tv-re.A billentyűzettel valami megoldás mert nagyon kicsi ,nekem legalábbis és mindig mellé nyomok
Valami Swype féle megoldás ? Vagy ötlet? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
DanielK #54049 üzenetére
Erről már vagy 12x volt szó hogyha megkarcolod akkor meg nézheted a karcot rajta, és elgondolkozhatsz azon hogy nem érte meg volna azt a pár száz forintos fóliát rárakni...Ráadásul az i5-nek elég könnyen karcolódik a kijelzője vagyis baráti körömbe rengeteget tudok akik pár nap után már karcot vertek bele, úgy hogy odafigyeltek, egy rossz mozdulat és már rajta is van. Szóval ti szerencsések vagytok akkor hogy ennyi idő után még semmi karc nincs rajta...
Mondjuk mindenki saját maga dönti el megér e ennyit neki hogy lefóliazza a telefont, viszont én senkinek se reklámoznám hogy minek rá fólia, i5 esetén egy kijelző nem 2 forint...
-
StLui
veterán
válasz
DanielK #54043 üzenetére
Mindez a kínlódás azért, hogy a végén karcmentesen adhasd el 5eFt-tal többért, legalábbis nálunk már kettő is eladásra került, és nem éreztem hogy hú de kár, hogy akad néhány karc. Akárhogy vigyáz rá az ember, ez csak egy telefon ami 3 év múlva semmit nem ér, akár karcos, akár nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielK #53517 üzenetére
Elméletben egyáltalán nem lenne szabad, h exchange-ként be tudd állítani a gmailt, márpedig ugye push csak exchange-nél van, de beta5 óta többen is írták, h nekik sikerült gmailt exchange-ként beállítani, viszont volt, akinek nem, szóval jó kérdés, h mitől függhet a dolog...
-
agabe
addikt
válasz
DanielK #53515 üzenetére
Hogyhogy nem engedte beolvasni a leveleket? Akkor ott nem a push-al, hanem massal van a gond. A jelszo hibat kirta volna... igy hirtelen fogalamam sincs, de meg sosem tapasztaltam hasonlot.
Lehet akar az is, hogy mas eszkozzel (vagy pc-vel) beolvasta a leveleket es torolte egybol a google szervererol, igy ures volt a fiokja. Mas nem jut eszembe.
Esetleg az app ujratelepitese is hatasos lehet ha minden mas rendben. -
Freddy76
addikt
válasz
DanielK #52856 üzenetére
Nekem is volt tokom (miután telekarcoltam a hátulját), de még úgy sem volt az igazi, olyan semmilyen volt, mint a régi ericsson telefonjaim. Nem volt apple-faktor (nem vagyok apple fan, csak iPhone-om van, feleségemnek van egy iPad-je, ennyi a készlet otthon). Ez a négyes szép, ahogy van, tok nélkül.
R3dsnake: köszönöm, ebben bízok én is. Lehet, bevállalok egyet...
Hülye voltam amúgy, tegnap meg kellett volna venni Londonban.
-
Salex1
őstag
válasz
DanielK #52803 üzenetére
Jó, de hogy csinálom vissza, hiába indítom újra a telefont, ezeknél az appoknál ott van alul a letöltési csík és ha rábökök, akkor kiírja, hogy várakozás majd kb.2perc múlva, hogy nem tölthető le.
Egyébként eddig nem jelent meg olyan frissítés, ami nem lett volna jó a telóra, és mivel nincs IOS7 a 3GS-re így nem szabadna feldobnia. -
Kommy
veterán
válasz
DanielK #51576 üzenetére
Sajnos hiába méretezgetem át, akkor is szar, mit láttad vadászcsiaga képét úgy kéne kinéznie, nekem ez a legkisebb összehúzás amire tudom állítani, csak nagyítani tudok rajta és csak jobbra balra tudom mozgatni, ez két iPad-on is teszteltem amint iOS 7 van. (iPad2, és iPad 4), felbontást hiába nyomom át 4:3-ba akkor sem jó
-
aizen92
addikt
válasz
DanielK #51346 üzenetére
nekem is feltűnt. és sokkal jobb a design is szerintem.
egyetlen egy zavaró dolog van a zárolt képernyő i4-en iszonyatosan szaggat, nem az igazi. ( plusz az új ios7 facebook frissítés szétkúrta az alkalmazást és szétfagy, lassú stb. hál' égnek az újítás miatt majd régebbi verziót vissza lehet tenni szóval annyira nem sírok)
-
manchester85
veterán
-
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #50148 üzenetére
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy a piaci igény önmagában nem magyarázat arra, hogy valami jó is. Nyilván kell egy forradalmi ötlet, az alakítja ki a piaci igényeket egy termék iránt, és a piac majd csak később, fokozatosan reagál arra, ha az adott dolog már nem olyan jó. Az Apple sikereiben jó nagy adaggal benne van még mindig az, hogy piacteremtő ágazatot hoztak létre 6 éve. De szerintem nem a színes hátlapokkal kéne egy innovatív cégnek irányt mutatnia.
erdőke!
A "lehet" az lehetőséget vagy engedélyt kifejező modális segédige, a "lehetnél" lenne (ez is) a feltételes.
Blaise!
Korábban írtad, hogy elfogytak az 5C-k előrendelésben. Ennek megerősítésére azóta is várom a válaszod.
-
Xero
nagyúr
válasz
DanielK #49933 üzenetére
Pont csak a US angolban írják u nélkül a color-t.
(#49934) madgie: De-de.
(#49932) eriklambing: Mindent értek már.
(#49930) eriklambing: Ha nem csak írnál össze-vissza, hanem olvasnál is, akkor egyértelmű lenne az 5C pozíciója. A jelenlegi árlistán a 4S-t váltja, tehát kb 170e Ft lesz.
-
válasz
DanielK #49576 üzenetére
"lesz*rj*, hogy miből van, műanyag vagy fém. "
Ez itt a lényeg, és sokan vannak így vele. Én kedvesem is ilyen, nem érdeklik a technikai paraméterek, csak amire használja jó legyen, és legyen szép (az ő szemében mindenképp). Pl. iPad hátuljára tavaly karácsonyra vettem neki egy egyedi Zagg skin-t amin egy tengerimalac van és rátettük. Innentől kezdve pont nem az érdekelte,hogy "Jajj, oda a szép hátlap kinézete, mi lesz a fémes tapintással, meg Úristen a tengerimalac eltakarja az Apple logót", hanem hogy mi lesz majd azzal a szegény állattal, ha majd lecseréljük az iPadot... Ez pedig így van jól, ezért mások a férfiak és a nők, ilyenekért tudják szeretni egymást.
Persze, nem kellett volna ennyire az ellentétes nemek különböző igényeire kisarkítani a dolgot, de a mondanivalóm remélem érthető ebből. Én még mindig azon vagyok, hogy mindenki az igényeinek megfelelőt válasszon. Az, hogy "100 dollár különbségért" nagy (vagy van aki szerint óriási) a különbség az anyaghasználatban stb., az megint csak egy adott csoportot érdekel, a többi meg pont az előzőkben leírtak miatt nagy ívben sz*rja le, mert nem érdekli. Mások szempontokat tart szem előtt.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #49576 üzenetére
"Miért és amikor 3G-3GS volt, akkor mindenki azt mondogatta: de gagyi, mert műanyag a ház, ezt meg sem veszem... Nem, nem így történt"
De mondjátok mar el, hogy miert releváns a 4-5 evvel ezelőtti állapot? Akkor ott tartott a technológia, akkor lényegében csak iPhone volt es semmi mas. Akkor az világszenzáció volt. Most ennek a színes bazári valaminek semmi köze a fejlődéshez.
Ezzel az erővel, ha kiad egy gyártó egy monokromos, hagyományos gombsoros telót, akkor azzal semmi gond, mert 15 éve mindenki baromira őrült neki?
-
quailstorm
félisten
válasz
DanielK #48619 üzenetére
Ez az app is jó végülis.
Ameddig futtattad az elég. Ha nem segített, akkor már nem tudsz vele mit kezdeni, úgy maradt. (esetleg nyomkodás, de az veszélyes)
Majd kíváncsi leszek a válaszra, mert úgyse fogják észrevenni a hibát élőben.
Átérzem a problémát, utálom hogy mindig az álló fényes pontra téved a tekintetem használat közben
-
quailstorm
félisten
válasz
DanielK #48614 üzenetére
Ha észreveszik. Nekem nehéz volt Nokia N900 bolti garanciával. Be kellett karikáznom őket mobilos painten és nagyítóval nézték, mert szabad szemmel nem látták... de nálam 7 volt, azt cserélték.
Nem hiszem egyébként hogy cserés 1db pixel miatt, de majd a többiek megmondják (vagy beviszed Apple bótba megkérdezni). Amit jellemeztél, az meg a beragadás egy színbe, olyan van nálam is.
Droidra tudok olyan appot ami villogtatja mint állat, az kirázhatja (X8-on sikerült) meg van a nyomkodás, csak neked nem rezisztív a telód, hamarabb törne el mint hajolna.
A droidos app kb ezt teszi, az se rossz ha játszod ezt a videót: [link]
-
quailstorm
félisten
válasz
DanielK #48570 üzenetére
Sokféle pixelhiba van.
LCD-nél elég sok módon előjön. Sajnos saját tapasztalatot fogok megosztani, régi kijelző és nagy PPI ára...
Az hogyha látod hogy ELŐTTE van, az azt jelenti hogy nem pixelhiba. Amikor szétszedtem a telót és a digitizer-LCD közé beragadt a szénszál, na az ilyen, de elég feltűnő. Amikor meg beütöttem a kijelzőt, akkor is mögé tudtam nézni. Ezt javaslom neked is, hogy nézd olyan 20-30°körül, és ha alálátsz a foltnak, nem a panelban van. Le is bírtam törölni a trutyit.
Pixelhiba:
LCD ugye úgy működik hogy fehér háttérvilágítás, és változó elrendeződésű folyadékkristály, ami mindig más erősségű fényt enged át.
Aztán ez megdögölhet, vagyis beragad. Így a színe akármi lehet. Van hogy átenged mindent, van hogy semmit, de nálam olyan is van hogy csak a sárga megy. Meg van a full fehér. Max fényerőn a legfeltűnőbb. Feketét még nem kaptam eddig. -
DanielK
addikt
válasz
DanielK #48569 üzenetére
Ezek alapján a fekete és
kékháttérnél nem látszik a fekete pont. Kéknél is látszik, de alig, mert fekete...
Viszont a kék háttér esetén vagy egy másik pont, ami fehéres. A többinél ez nem látszik... Ez gondololm nem pixelhiba (mert a pixel a többi színnel ad ki egy egészet). Emiatt ez a pont alapból nem is látszik hibásnak.
Viszont a másik fekete pont sem lehet az, nem? Mert az meg 2 háttér esetén nem is látszik.
Vagy hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest