Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
IOS 10-et ma kiadják?
-
Zsolaf
addikt
Feltettem a 9.3.2-t azóta merül rendesen a telefon i6. Eddig ha este feltöltöttem reggelre mindig 100% maradt ma le ment 96-ra és most mar 84-en van. Soha nem volt még ilyen merules.
-
Zsolaf
addikt
Az tudja valaki ha iCloud-ba a kontakthoz fotót állítok be, miért lesz rossz a minősége? mintha 16 szín lenne és pixel s,tény hogy nagyítom, de ennyire nem kellene rossznak lennie, gépen csináltam ha számít neten keresztül.
-
Zsolaf
addikt
Milyen pendrive-ot érdemes venni i6-hoz és iPad4-hez tudja valaki? És ezt hogy lehet használni mit látnak? Kosz
-
Zsolaf
addikt
Valaki tudja, hogy tudnám a chrome-ot beállítani alapértelmezett böngészőnek, mert ha valami linkre nyomok mondjuk mailben akkor a safarit nyitja meg
én csak a chrome-t szeretném használni.
-
Zsolaf
addikt
Kérdés. Apple id-m most gmailos e-mail, csináltam egy iCloud-ost is, át lehet az egészet az iCloud-ba költöztetni? Vagy mindent ujra kell akkor tenni?.. Kosz
-
Zsolaf
addikt
Apple akku. Jól emlékeztem...
-
Zsolaf
addikt
válasz
adamkaa777 #134687 üzenetére
Akku.
Sőt! Nem is szabadna nagyon le meríteni mert az nem tesz jót neki. Régen olvastam egy cikket abban azt javasoltak h akkor marad tovább jó az akku ha csak 30% és 80% között tartja az ember sűrű kis töltésekkel. Sem a teljes le merítés sem a teljes feltöltés nem jó neki.
-
Zsolaf
addikt
Valakinek van tapasztalata szervizzel? Hétfőn leadtam a 2 hónapos telefont azt mondtak kb 3 nap tegnap hívtam őket (almarium pró) azt mondtak h jövő hét...
-
Zsolaf
addikt
Beadom a telefont gariztatni, neveket a simre rálehet valahogy varázsolni? mert egy őskövületbe rakom át és nem tudok importálni semmit.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Megane2000 #133564 üzenetére
Hülyén nézne ki fekete betűkkel a majdnem fekete háttér.
-
Zsolaf
addikt
válasz
petertoth10 #133340 üzenetére
Ha van rá akkor persze.
-
Zsolaf
addikt
Nekem i6-on nem frissíti a 9.3-at. Most 9.3 (13E233) van fent.
-
Zsolaf
addikt
Hard reset után visszaállíthatok mindent? ID touch, jelszavak, ...
-
Zsolaf
addikt
Mar sargul a képernyő autón van a night shift
-
Zsolaf
addikt
válasz
szabogabor10 #132317 üzenetére
A touch ID nagyon gyors lett ezt en is eszrevettem, ha meg nyomom h megnézzem az időt eddig van amikor kinyílt most meg majdnem mindig kinyit. De az egész észre vélhetően gyorsabb lett i6-ön is.
-
Zsolaf
addikt
Frissítés után érdemes valamit csinálni? Ha igen, hogy?
-
Zsolaf
addikt
Gondolom azért 1Gb, mert nem akarták a 6-ot lealázni, amúgy minden másba veri.
-
Zsolaf
addikt
Hat nem ajultam el a uj se-tol. Kulso mint az 5s👍
-
Zsolaf
addikt
Megy a körítés rendesen...
mondjuk az új iphone bemutatása után senki nem nézné meg az biztos
-
Zsolaf
addikt
válasz
szabogabor10 #132138 üzenetére
Tökéletes szoftvert soha nem fognak tudni kiadni.
-
Zsolaf
addikt
válasz
buvartacsko #131669 üzenetére
Vigyazz a stílusodra! Es nem arról írtam h ujjat akarok ha elolvastad mit írtam , csak egy uj hangszóró kellene semmi más. Engem ne találj be!!
Te véleményedre ezek után semmilyen formában nem vagyok kiváncsi! -
Zsolaf
addikt
Szerintem a beszéd hangszóróm recseg olyan mintha lenne benne valami és rezonál, i6 1 hónapos múlt de már az elején ilyen volt, de most egyre jobban csinálja, hova érdemes bevinnem megnézetni? És hogy csinálják meg meddig nem lesz telefon? Bp kösz
-
Zsolaf
addikt
válasz
Kommy #131016 üzenetére
upfone.hu
"A Wifi használatáért egy arra kialakított chip és egy hozzá tartozó antenna felel készülékünkben. Ez egy kis teljesítményű lapka, mely rövid hatótávra lett tervezve. Használat során csupán a routerig kell eljutnia a jelnek, illetve vissza a telefonhoz. Ez nem egy nagy távolság, hiszen a rövidke beépített antenna nem tud nagy utat bejárni, mint mondjuk egy laptopé.
Ebből adódóan már sejthető, hogy a Wi-Fi nem szívhat le sok energiát a telefon akksijából. Ez így is van, egy jól megírt Wi-Fi driver és jól megtervezett chip nem fogja egyhamar megenni az energiát. Természetesen valamennyi százalékot elvesz az akkuból, viszont ez csak pár egység átlagosan.
A mobilnet egy teljesen más módszeren alapuló adatátviteli megoldás. A mobil kapcsolat a nagy teljesítményű távoli adótornyok segítségével működik, melyben cellákon keresztül mozog az adat, és ezeken lépked folyamatosan a készülékünk beépített antennája (pontosan az az antenna, mellyel a telefonhívásokat is lebonyolítjuk). Ez jelentős energiát vesz el a készülékből (mivel távolabbra kell kitekintenie), így jobban meríti az akkumulátort, mint a Wi-Fi . Ennek fejében, amennyiben megtehetjük és van a közelben Wi-Fi adó, használjuk azt az adatforgalmazásra."
-
Zsolaf
addikt
válasz
Kommy #131003 üzenetére
A wifi lekapcsolja a mobilnetet, a mobilnet olyankor nem fut a háttérben sem. A mobilnet energia fogyasztása legalább 3 szorosa a wifinek. Vagy ez megy vagy az.
Kicsit olvassatok már utána.Nekem sima UPC wifi routerem van minden megjön mindenkor. Mindegy mivel vagyok neten.
-
Zsolaf
addikt
A normális az, ha nem csatlakozik le a wi-fi-ről.
-
Zsolaf
addikt
A wifi-asszisztens ki van nálam kapcsolva, mert ez átkapcsolhatja mobilnetre valóban.
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
válasz
Megane2000 #130883 üzenetére
Lehet h kosz került oda, és a fehéret még érzékeli. Az érzékelő valami fényt bocsájt ki asszem úgy működik..
-
Zsolaf
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy az éjszakai csillagos hegyes háttér miért került ki a 9-es szoftverből?
-
Zsolaf
addikt
Kosz. Csak idegesít mert most néztem hiába van kiválasztva a mai nap összefoglalása nem tesz ki semmit.
Az idokep működik!
-
Zsolaf
addikt
Hogy tudom kitenni az időjárást a fentről elhúzható menübe? Régen benne volt. Nyomtam szerkesztést de nincs benne.
-
Zsolaf
addikt
válasz
univerzita #130149 üzenetére
Nekem perc mérés kellene, nem adat... ezek csak adatot mérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest