- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
matyi19 #202309 üzenetére
Nekem X Van már elég rég ,eszembe sem jut lecserélni XS re .Nekem a teljesitmény sebesség kitünő .Ha kijön az IOS 13 még ettöl is gyorsabb lesz .Én max akkor cserélnék ha külsőleg és belsőleg is jelentős különbségek volnának .Azért hogy dual sim meg 1-2 dologban jobb szerintem nem éri meg a + 60k-t
-
pescara
aktív tag
válasz
matyi19 #65452 üzenetére
Nekem is megbolondult, mert 40 euros Ted Baker tokban van, ami ugye magnes zaras. Nagyon merges lettem, hogy arulhatnak ilyet, eredeti apple termekkent. Utana olvastam,hogy a magneses tokok nagyon bekavarnak az iranytu funkcionak. Leszedtem a tokot, orak mulva lett ujra eszak az eszak:-)) Mehetek uj magnesmentes tokot venni, pedig ez nagyon tetszett es ajandekba kaptam...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
matyi19 #143416 üzenetére
A Google nagyon segítőkész ilyenekben.
-
joey04
titán
válasz
matyi19 #141051 üzenetére
Próbáld ki mindenképpen a droidot. Mégpedig azért, mert ha nem teszed, továbbra is ott lesz a mi lett volna ha...
Hasonló véleményen vagyok mint icecave, azzal a különbséggel, hogy én nem akarok szöszölni, hogy a magam igényeire szabjam. Most is droidot használok de csak kényszerből, még idén visszaváltok. De mára már egy középkategóriás droid is bőven élhető szintet hoz, nem szenvedés a használata, de összességben az iOS nekem komfortosabb rendszer, amíg lesz lehetőségem azt fogom használni.
-
válasz
Én annó sok ég kizárólag iOS után mentem át droidra. Egészen pontosan iPhone 5-ig csak iPhone-om volt, és 5S megjelenése körül váltottam. LG G2, majd mivel nagy volt Z1 Compact, illetve Z3 compact. 2 évet voltam droid vonalon.
Az elején életem legnagyobb hibájának tartottam a váltást, de hagytam időt, mondom hirtelen felindulásból jó ötletek sosem születnek, így kivártam. A saját igényeimre szabtam, Nova launcher-t használtam mert jó és stabil és jobb mint a gyári szerintem. Volt pár idegesítő dolog, random app kilépések, meg minden olyasmi, ami iOS-en is,csak többször.
Mikor visszatértem, jópár dolog hiányzott, amit megszoktam droidon, kezdve az értesítés kezeléstől a frankó kis widgtekig, koppintásos ébresztés és társaival karöltve.
iOS smooth-abb, szebb, összeszedettebb, de ha droidot szépen a magad igényeire szabod, akkor eléggé eltörpül a különbség. Ami számomra viszont egyértelműen előny iOS-en az a backup és rendszer újrarakás. Ha droidos elsz*ródik valami a rendszer újrarakás még talán lemegy probléma mentesen (volt hogy nem),de még nem volt olyan, hogy backupot vissza tudtam volna hiba nélkül tenni....). Ha valami infó kell még, akkor priviben kérdezz, ne offoljuk szét a topikot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mivel kapnák többet, ha marad az i6S, és nem megyek Androidra?
Amennyivel többet tud a telefon 5S-hez képest:
- Nagyobb kijelző (ez felhasználó függő lehet előny és hátrány is)
- Jobb kamera
- Valamivel gyorsabb iOS használat
- 3D Touch
- 2GB ram (előnye hogy nem töltődnek újra a programok, oldalak)
- Jobb üzemidő
....ésstöbbi -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
matyi19 #140853 üzenetére
Pénzügyileg jobban járnál Ankerrel. Tartósságban is: erősebb a kábele.
Ez pl 6000 hajlítást bír garantáltan. Kocsiba vettem egy rövidet, eléggé minőségi darab. -
Ragnar95
félisten
-
hitchins
őstag
válasz
matyi19 #138515 üzenetére
Szerintem ebbe felesleges belemenni. Mindket rendszernek van elonye es hatranya. Egyenfuggo hogy kinek mi jon be. Sajnos elolvashatsz 1000 mind szubjektiv. Neked kell megtapasztalnod.
En fel eve valtottam iosre. Nincs vele bajom de nem erzem hogy ez itt a kanaan. Van ami itt jobb van ami ott.
Egyik sem tokeletes. -
-
Bagan
aktív tag
válasz
matyi19 #138505 üzenetére
En is igy alltam neki, hogy az a 4,7 col jo meret lesz. Meg meg elmegy, de tevedtem!
Szilveszterkor osszetortem az i6ot. vettem vateran fekete 5st remek aron. Amikor megfogtam akkor dobbentem ra, hogy ez nem is kellett volna lecserelnem az i5 ot hatra mert nagy!
Pedig tepsi kezem van. -
-
paci88
tag
-
paci88
tag
válasz
matyi19 #94216 üzenetére
Én mindenképp cserélném. Engem nagyon zavart, hogy mozog a jobb felső sarka. A bátyámnak 2 hetes volt a telefon és ő is így járt, nekem kb 7 hónapot bírt. Hozzá teszem nagyon vigyázok rá. Munkahelyen(építkezés) is csak por és vízálló tokban használom. Szóval te tudod mennyire zavar, engem nagyon idegesített.
-
kchris78
veterán
válasz
matyi19 #93506 üzenetére
Sygicnél nagyon szeretem azt hogy előre jelzi a sebességkorlátozást. Így ha be akarom tartani a korlátot akkor nem akkor kell fékeznem amikor megjelenik a tábla hanem 500m-el előre tudom és motorfékkel el tudom intézni... Ausztriában mentett már meg büntetéstől mert a zsernyákok a "berepülőket" büntették egész keményen, ott a helyszínen, engem megelőző SUV-t ki is kapták...
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest