- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Shodan #166056 üzenetére
Ha az első bedugáskor már nem töltene, akkor nem lehetne annyi gagyi kábelt eladni.
Volt olyan nem MFI-s kábelem ami 2 hétig ment, de olyan is ami majd 1 évig. Persze mindig pont akkor haltak le amikor nem volt nálam másik, azóta ha 100 ft-ba kerülnének akkor se vennék. Az MFI-sekkel soha nem volt semmi gondom. -
agabe
addikt
válasz
Shodan #166056 üzenetére
A belkint el kellene fogadnia.
Ha a csatlakozo pucolas nem segit es hibat jelez akkor a kabelt kellene gariztatni (mar ha lehetne), mert tonkre mehet abban is az azonosito chip (vagy a kis aramkor valamelyik resze) ami a csatlakozoban van es olyankor lehet hasonlo hiba MFI-s kabelnel. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Shodan #113274 üzenetére
Mindegyik zörög, sőt, nem csak az iPhone-ok. Google első találata
-
Ragnar95
félisten
válasz
Shodan #99967 üzenetére
Nem igazán van erről átfogó cikk szerintem.
Számomra is furcsa amúgy, nekem is ez volt több kábellel is, hogy bizonyos ideig működtek, utána nem, ami azért furcsa, mert elvben van egy chip a csatiban, azt ismeri fel a rendszer, ha eredeti a kábel és ez hiányzik az utángyártottakból. Viszont ezen logika alapján egyből fel kéne ismernie a rendszernek őket.
Most viszont hónapok óta tökélesen megy a kábelem, remélhetőleg ez már így is marad -
agabe
addikt
válasz
Shodan #99087 üzenetére
Azt hittem a mappak kozul a kamera mappaban a cydia es a pangu ikonjat latom, de akkor azok masok.
Sajna 6-os IOS utani verziokkal nem tudtak elerni ugyanazt a szintet (es mar javult is az elso 7-es ota), de ami nalad van azert eleg egyedi hiba.szerk:
olvasom most, hogy megsem egyedi..ezek szerint van meg olyan resze az iphone-oknak mint amilyen wifi chip volt a 4 - 4S sorozatokban ami 6-os ios frissitesekor kipurcanhatott. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shodan #95226 üzenetére
A safe alarm-mal tudom allitani az ebreszto jelzes hangerejet, kulon ki lehet kapcsolni a rezgest es a jelzohangot.
En ezzel el tudtam erni, hogy kellemes halk ebreszto hangom van rezgessel.(#95228) eriklambing!
Megnezem majd!(#95232) sdforlife!
Igen, de en nem hasznalom, mert szamomra zavaro. -
ferrari1
őstag
válasz
Shodan #95046 üzenetére
Igen, aláírja. Itt egy oldal a lehetőségekről.
-
heidrich
senior tag
válasz
Shodan #91606 üzenetére
Nekem is ez volt néhány hónapja, egyszer fogta magát és semmi sávszélesség nem volt (i5S Telekom LTE), viszont van egy iPad Mini retinám amiben van LTE modul és ugyanaz az a mobil előfiezetésem van megosztva egy második SIM kártyán és ott tökéletes volt. Mikor felcseréltem a 2 eszközben a SIM-eket, akkor az iPaden nem volt sávszélesség és az iPhoneon meg volt. Kicseréltettem a SIM-et és utána jó volt, lehet nálad is ezt kéne.
-
-
-
-
Shodan
őstag
válasz
Shodan #50993 üzenetére
Szinte már vártam, ezt a nyilatkozatot:
szifonról:
"
iOS 7
Az emberek imádják az iOS 7-et, legalábbis a számok ezt mutatják. 72 óra alatt több mint 200 millió iOS eszközt frissítettek az új rendszerre. A mai napig egyébként az iOS felhasználók 56.21%-a már a 7-es verziót használja, ami hatalmas szám. "
T-mobilnál dolgozok soha nem kérdezték még ennyien hogy a ios7-ről hogyan lehet vissza állni korábbi verzióra, sőt inkább korábban soha nem is merült fel ilyen kérdéskör. Az emberek utálják az új ios7-et, olyan ez mint az új hardverapró, ha régóta idejársz úgy is használni fogod, de utálja mindenki. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shodan #51984 üzenetére
Ide ha beírod az IMEI számát kiírja a SIM Lock-ot.
-
manchester85
veterán
válasz
Shodan #51120 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a noticentert a dátum, (de minek, amikor ott a zárt képernyőn) a szöveges időjárás és az üres naptárnézet teszi ki. Hézagos és információszegény. 4" tátong az ürességtől, de legalább lehet görgetni a részvényekhez. 3,5"-on iOS 6-tal 5-ször ennyi információ volt a szemem előtt.
-
nofi
addikt
válasz
Shodan #50966 üzenetére
Szerintem teljesen normális, hogy lesznek olyan appok melyek frissebb rendszert igényelnek majd. Nyilván itt elsősorban játékokról lesz szó, melyek igénylik is pl. az új hardvert. Megsúgom, ha fejlesztő lennék, amit csak lehet a régi OS-sel kompatibilisen írnék, hogy minél többen töltsék le/vegyék meg.
-
DanielK
addikt
válasz
Shodan #50966 üzenetére
remélem hamar váltasz másik platformra és akkor másik fórumra is váltasz.
más: én sem értem, hogy miért kell az adatforgalmat ki-be kapcsolgatni. ezek szerint van egy telefonotok, amit igazából nem is használtok ki (net nélkül nem jön email, imessage, naptár sem syncel stb.)
Miért nem vesztek egy feature telefont akkor?
-
nofi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest