- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolaf #136562 üzenetére
nem csak arról van azért szó, hogy valakit nem zavar, vagy nem veszi észre.
itt a kezemben a 6s plus és a 6 plus, utóbbi nem annyira gördülékeny, bár arra sem lehet azt mondani, hogy komolyan akad, de ha valaki a 6s és a 6s plus esetén komoly akadásokról beszél, akkor ott gond van, ami nem normális és főként nem általános, mert az látható lenne, feltűnne másoknak is, legfeljebb azt írnák, hogy látják, de nem zavarja őket.
nem átvéve lett amúgy az androidból, ez így elég érdekes megfogalmazás, de mióta nem fapados az ios, hanem sorra kapja az újabbnál újabb funkciókat, azóta a hibalehetőség is több, ez mondhatni törvényszerű, illetve az android is jobb lett valamennyivel, meg pakolják alá az erősebbnél erősebb hardvereket, azzal próbálva egyensúlyban tartani a dolgot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsolaf #136344 üzenetére
Vadi uj rendszerrol van szo, ahogy irtam, de megcsinaltam az ujrainditast.
Sajnos ugyanolyan darabos nagyon sok helyen. Ahogy ide irok pl. a safariban es jobbra balra mozgatom a hozzaszolasi teruletet, az is dadog...
Nem tudom mi ennek az oka, de ez igy nagyon gaz...Egyebkent kb. 6 eve a samsung galaxy s 1 topikban talalkozhattunk, vagy utana az s2,s3 -ban. En miui fan voltam, (vagyok) azt a vonalat kepviseltem.
De azota tobbszor volt iphone-on, es "ugralok" a rendszerek kozott.
Most eppen huawei mate 8-rol "jovok"... vagy maradok, nem is tudom, mert ezek az akadasok amik most itt vannak, azok borzasztoan zavanak.
Egyebkent volt most samsung s7edge-em is nehany napig, azt mar nem is minositenem... az nem turne nyomdafesteket. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zsolaf #135334 üzenetére
Nem elég az csak hogy 5Ghz-en legyen, hanem érdemes a router közelébe rakni, illetve az se mind1 milyen minőségű routered van. A linkelt videómba egy Asus RT-AC1200G+ mért ~100/85-öt, de pl ebben a régebbi videómban egy TP-LINK TL-WDR3600-assal volt mérve kopp ugyan olyan körülményekkel, és ~50/80-at tudott.
-
válasz
Zsolaf #135334 üzenetére
a 2.4 GHz kapcsolat lehet az oka, úgy lomhább a sebesség, csak a 6s és 6s plus 40 MHz képes úgy, a többi típus a 20 MHz okán feles.
a rotere/hgw oldalon hiába teszed át, a telefon nem tudja a 40 MHz kapcsolatot, csak 6s és 6s plus lehet gyorsabb 2.4 GHz kapcsolaton - illetve 5 GHz esetén is, de ott mások a sebességi értékek minden típusnál.
5 GHz kapcsolaton tudsz csak a jelenlegidnél gyorsabb sebességet elérni. -
Ragnar95
félisten
válasz
Zsolaf #134715 üzenetére
Mire emlékeztél jól
Sehol nem ír egy szót sem arról ez a weboldal sem, hogy nem kéne teljesen lemeríteni vagy teljesen feltölteni az akkutCsupán a töltési mechanizmusról ír, amit az elektronika irányít, de a csepptöltésnek semmi köze ahhoz, hogy ártana az akkumulátornak, ha teljesen feltöltöd azt...Annyi áll nagyon leegyszerűsítve a folyamat hátterében, hogy a töltöttségi szint és az akkumulátor feszültsége nem lineáris, hanem exponenciális kapcsolatban állnak.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zsolaf #134715 üzenetére
80% -ig gyorsan feltőlt , maradék 20%- ot meg lassabban adagolja a kímélés érdekében és minden 100%-ra tőltés némi kapacitás veszteséggel jár, jól írtad nem mind1 hogy bánunk vele, én is oda szoktam az ilyenekre figyelni, sőt tőltés közben nem is szoktam használni a készüléket.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zsolaf #134712 üzenetére
Mondjuk abban a notebookban egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan akku van, mint az iPhone-okban
A lithium akkukról az összes kutatás kimutatta, hogy az elektronika miatt nem tudod jobban károsítani, mint amennyire a sima használattól elhasználódik, mert azon feszültségtartományokba, ahol károsodhatna az akkumulátor nem engedi az elektronika hogy az akku eljusson.
agabe: amikor a szoftver 100%-ot ír, akkor az akku még bőven nincs teljesen feltöltve, mert lekapcsolja az elektronika a töltést. Nem véletlen, hogy 100% környékén csepptöltést alkalmaznak mostmár, semmi baja nem lesz a Li-Po akkuknak ha szoftveres 100%-ra feltöltöd őket. -
Ragnar95
félisten
válasz
Zsolaf #134695 üzenetére
A hangsúly azon van, hogy régen
Ma már teljesen mindegy, hogy használod a lithium akkukat, elég komoly védelmi elektronika van bennük, ami nem engedi sem túltölteni, sem teljesen lemerülni az akkukat, ergo csak magadat szívatod, ha nem töltöd fel/meríted le teljesen a telefont, mivel így egy töltéssel kevesebb ideig fogod tudni használni a telefont... -
buvartacsko
addikt
válasz
Zsolaf #131667 üzenetére
sosem fogom megérteni miért jo ez.... Teljesen olyan mint az uj ha nem jobb.
Hihetetlen milyen sötétség uralkodik ebben az országban, ha valaki azt mondja hogy refurb akkor egy csorda kezd el menekülni hirtelen a másik irányba, mondván nekem UJ KELL!!! FÚJ! Mas felvilagosultabb országba meg veszik az uj helyet a refurb készülékeket olcsóbban mert tudjak hogy a csili vili uj csomagolás kivételével semmivel se kapnak kevesebbet...
rettenetesen unalmas hogy ezt minden heten ki kell fejteni valakinek
-
Kommy
veterán
válasz
Zsolaf #131013 üzenetére
Nem olvasok utána, mivel semmi szükségem nincsen rá pontosan tudom , hogy működik és a fogyasztásokkal is tisztában vagyok, neked kéne inkább utánaolvasni.
Amikor egy telefon( iPhone 6) 3G-n 10 órát, LTE-n 10 órát, wifi-n pedig 11 órát tud, akkor magyarázd meg már nekem, hogy hol van 3x akkora fogyasztás.
Ha valakit érdekel Wi-fi lekapcsolás tesztelése: [link]
-
Kommy
veterán
válasz
Zsolaf #130998 üzenetére
A normális az ha lecsatlakozik wi-fi-ről, mivel ilyenkor annak az energia felhasználását meg tudja spórolni a telefon. Mivel a 3G/LTE mindig fut a háttérben így annak a fogyasztása nem releváns. Az, hogy mennyi idő alatt ébred fel a wi-fi attól is függ, hogy a router tudja e "altatni" a kapcsolatot, ilyenkor egy speciális csomaggal ébreszti fel a telefon wi-fi-jét és máris megérkezik az adott értesítés és be lesz kapcsolva a wi-fi.
Tehát ez a megkapom, nem kapom meg az értesítéseket nagyon függ magától a routertől is, nem csak a telefontól.
Természetesen most amit leírtam abban az esetben működik agy 100%-osan ha nincs mobilnet amin megjöhet az értesítés.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zsolaf #55459 üzenetére
Ezért érdemes kéztől venni, a T-s árakat nézzük 116-ért kicsit jól jártam a zsír új vodás 1 év garis i5-el...
Viszont azt hozzá kell tennem aki nagy dijcsomagot köt, vagy ezt hosszabbítja, annak megéri, mivel ugye így jóval olcsóbban megkapja.
VIBO: Az is jó vétel volt, csak ugye sokan félnek ettől a használt szolgáltatós vásárlástól, ami ugye érthető is mert akár le is tilthatják a telefont ha olyan illetőtől veszed, illetve rendőrségi ügyed is lehet belőle...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zsolaf #52610 üzenetére
IOS6 alatt fél évig így volt, és itt nem volt ilyen gond.
Zjunior: Akinek már van 5s leírta hogy alig van külömbség, video felvétel, meg az ujjlenyomatolvasó...Ennyi, 100 ezer pluszt nem nagyon ér...
Majd ha fél-1 év mulva a teljesítmény is előn jön, de akkor az ára már akkor nem ennyi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest