- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
b4zsi- #96323 üzenetére
Igen, de az 30 tűs. De ne aggódj, nekem van a régi 4S-hez egy JBL dokkolóm, ami nem gagyi cucc szerintem és néha ... na jó, nagyon nagyon ritkán ... még annál is kiírja, hogy nem támogatott kiegészítő.
A lightning kábelnél ráadásul össze is zavarnak, mert írják hogy 5/5S-hez való. A 6-os iphonehoz már miért ne lenne jó?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
b4zsi- #60714 üzenetére
Tudtommal a ha a telefonról nyomsz egy visszaállítást, akkor marad az aktuális verzió. De azért várd meg, míg megerősítenek.
SHSH-t felesleges már mentened, mivel nem fogja aláírni az Apple a 6.1.3-at.icecave: Elkezdem megszámolni.
Abba is hagytam 100-nál, és még csak a H betű elejéig jutottam. Törölni meg amit egyszer beír az ember, nem lehet már.
-
-
Tim82
félisten
válasz
b4zsi- #55985 üzenetére
4 db SGP Tough Armor tok + postaköltség = 25 USD, többet meg nem fogok tokokra költeni. A négyből is csak azt tartom meg, amelyiknek tetszik a színe. Sajnos a TVC-Mall-os promófotók alapján nehéz megmondani, milyenek lesznek a valóságban. (Szürke, fehér, sötétkék, ciánkék színváltozatok.)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
b4zsi- #19049 üzenetére
Nem használom az iCloudot, 30Gb-nyi adatot nem tárolok rajta, és ha tárolnék is évek kérdése lenne míg felmenne rá az adat. Most szeretnék majd egy 4S-t backupolni és frissíteni de nem merem... rengeteg adat van rajta és szar az itunes.
Idei évben elég nagy negatívum szememben az Apple. Most pl a backup nem működik, egyre több olyan dolgot adnak ki ami nincs kiforrva, pl a térkép rendszerük. Az iphone 5 sem nyerte el a tetszésemet, túl hosszú.. az iPad mini meg túl könnyű és gagyi hatású nekem...Ez persze az én véleményem, de most a backup betett.
-
DanielK
addikt
-
kristee
tag
válasz
b4zsi- #13696 üzenetére
De elméletileg, ha az apple még aláírja, akkor le lehet kérni a te telefonod régebbi SHSH-ját is aláírásra, nekem pl 5.0.1-es SHSH mentéskor leszedte 5.0.0, 5.0.1, 5.1.0, 5.1.1 és 6.0-ra is az SHSH-t rögtön az új tiny, szerintem neked is meg kellene, hogy jöjjön, mert azok még aláírhatóak hivatalosan, tehát elméletileg a cydia lekéri apple szerverről az aláírást, mint ha ájtúnsz lenne és már jön is le az SHSH a telódhoz.
-
-
boogie84
veterán
válasz
b4zsi- #11002 üzenetére
Ez ugyan olyan formájú mint a gyári? Vettem ebay-ről után gyártottat autós töltőt (valami ilyesmit), de a mostani switcheasy tokba nem volt jó, ergo csak úgy tudom használni h leveszem a tokot, ami nem egyszerű, és nem arra való.
-
Telenornál abszolút elégedett vagyok az Okostarifákkal (más is átvehetné, mert ügyes).
A lényege: böngészés és e-mail korlátlan, de van multimédia kereted. Ez az én előfizetésemnél (S kategória - 5 rugó) 180 Mb-nyi youtube, netrádiót, különböző programoknak forgalom, de utána bekorlátozzák 32/32-re ha ezt átléped (nincs túlforgalmazási díj).
Ja és van 3 rugóért Okostarifa 90 is.Eddig egyszer léptem át a 180 Mbyte-os keretet, de akkor megnéztem pár videót netről.
Ha viszont bekorlátoztak egy SMS-el rendelhetek még 100 Mb-ot 590 Ft-ért, vagy 500 Mb-ot 1590 Ft-ért, és minden visszaáll eredetibe.
-
manchester85
veterán
Én korábban ikon 200-ban voltam amihez 1 giga netem volt. Az bőven elég mindenre. Jelenleg viszont csak 50 megám van, ami a like dijcsomaghoz alapból jár. Viszont ez túlforgalmazási díjtól mentes. Az az igazság, hogy mióta ebben a csomagban vagyok, nem is számolom az adatforgamat, ugyanis mar a hónap elején a lassitas sorsára jutok.
Ha jól emlékszem, 32 kbit/sec-re lassít a T, ami mellett operaval egészen vállalható marad a böngészés, IM progikra (iMessage, msn, whatsapp, email) pedig teljesen tökéletes. Szerintem egyébként 500 megával mar el lehet lenni, de mivel tulforgalmazas mar nincs, így a létező legkisebb csomag is megéri, ugyanis lassitas mellett is ki tudod használni a költségkímélő lehetőségek egy részét. Sőt, egyszer, mikor külföldre kellett telefonalnom, Skype-ról hívtam az illetőt, és még az is teljesen jól működött. Igaz, ez csak félig volt voip, mert telefonszámot hívtam, de így sokkal olcsóbb tarifával hívtam az illetőt.
-
irgum
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest