- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
dzsonesz #61278 üzenetére
no megoldódott a probléma
legalábbis nálam csak ennyi volt
vodafone netet használok a telefonban lévő kártyán és a hálózati beállításoknál az internet.vodafone.net-->át kellett írni standardnet.vodafone.net-re
működik a gmail exchange fiókként és a caldav meg a carddav szolgáltatás is.
zöld roboton is szinkronizál rendesen mostmár -
Kicsirics77
veterán
válasz
dzsonesz #61268 üzenetére
nos nembiztos,hogy a gmail a hunyó
ugyanis átirányítottam a leveleket az icloudra a gmailről és ígysem kapom meg a leveleket
vodafone mobilnettel.neten tökéletesen megy és jelzi mindkét fiókban hogy megkapom a leveleket a telefonon meg a szerverhez történő kapcsolódás sikertelen.
-
Entryy
aktív tag
válasz
dzsonesz #61251 üzenetére
Kizártnak tartom,hogy ez a megoldás legyen a jövőben az egyetlen működő... Ezután akkor nagyon keveseknek lenne csak szinkronizálva a mailjük.
Ez lehetetlen,hogy így működjön "egyik napról a másikra x millió..."
Sőt itthon csak az én eszközeim problémáznak kedvesemnek az Ikütyü és a robokütyü is vidáman működik. -
dzsonesz
tag
válasz
dzsonesz #61244 üzenetére
Kis kiegészítés az előzőhöz, mivel így most nincs gugli naptár szinkronizálásunk, így az még egy lépésben belőhető.
tehát:
- Az előző műveletet követve létrehozunk még egy új alkalmazásfüggő jelszót.
- Ha megvagyunk, akkor a telefonon beállítások > mail, kontaktok... > fiók hozzáadása > egyéb > CalDav fiók hozzáadása-Szerver: google.com
-Felhasználói név: (mail címed)
-Jelszó: (az imént legyártott mesterjelszó)
- ezután mentjük
Nálam a mentés után felugró ablakban kérte még1x a jelszót, ha kéri adjuk meg megint és máris műxik a naptár/jegyzet szinkronizálás. -
bigdady
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dzsonesz #57057 üzenetére
Na akkor biztos hoztak árut, mert én már nem találtam ugyan ilyet, nagyon hasonló volt, csak annak a kamera kivágása nem ilyen volt, meg nem is ilyen jól illeszkedett...
Mindenkinek: A gyári csengőhangoknál a "Hullámok" nektek is 2x szerepel? Igaz más a csengőhang de a nevük ugyan az...
-
buci30
addikt
válasz
dzsonesz #56507 üzenetére
Hát akkor ki is derült ,h nekem ilyen nem kell
Viszont olyan előfizetés nincsen amivel xy ideig le lehet szedni az zenéket az iTunes storebol?
S persze meg is marad amit addig leszedek...Mert akkor a kedvnc zeneimet gyorsan leszednem jo minőségben mert így egyesével kicsit húzós lenne
-
matyi19
őstag
válasz
dzsonesz #56425 üzenetére
Lehet igazad van, de lehet az i5-el ellentétben, nem kopik...
Ja és az is biztos, hogy nem valami silány minőségű műanyag(polikarbonát)-ból készült. Csak azt sajnálom, hogy nincs belőle valami sötétebb szín, pl. fekete
Itt a hirdetés, beszeltem az eladóval, utolsó ár 2000lei~132eFt. -
fikifiki16
csendes tag
válasz
dzsonesz #56219 üzenetére
Egy próbát mindenféleképpen megér.
Akkor már csak a 25.-ét kell megvárnom, hogy hátha olcsóbb lesz és akkor a vodánál megveszem.
Még a színt kellene eldönteni, hogy milyen legyen. A feketéről olvastam, hogy a fém keret könnyen lepattogzik.
Illetve nézegettem a tokokat és a bumpereket de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne jobb. Szerinted?? -
fikifiki16
csendes tag
válasz
dzsonesz #56214 üzenetére
Romszakács azért nem voltam de tudtam, hogy hogyan kell romot cserélni. A zárt rendszer miatt tartok egy kicsit az IOS-től illetve, hogy nem fogok tudni annyi mindent beállítani rajta.(értsd az Droidhoz képest)
Illetve, hogy nem lehet a widgeteket kipakolni mint az Droidon. -
DanielK
addikt
válasz
dzsonesz #56209 üzenetére
tudom, ismerem, amíg androidon voltam.
bár én pont lesz****om, hogy mennyit pofázik, mármint a korlátlanban. Anno droidon persze jó volt, mikor 150 percem volt csak.nord_: 48 órán belül korlátlan beszélgetés és sms lesz a csomagban, ennek örülök. Épp most töröltem ki a naptárból minden 20-án bent levő "Számláló törlése" eseményt.
-
Elims
veterán
válasz
dzsonesz #55801 üzenetére
Köszönöm!!
És mi az az új adatok begyűjtése?Van ott egy push (átküldés),legyen bekapcsolva vagy ehhez nem fontos?
Vmint van lejjebb Kézi,push vagy fetch,az melyiken legyen?Pach Adams: én is úgy tudom,hogy ha ipad bb-es akkor annak a gps-nek gatya van.
Volt egy 3gs-em amit csak úgy tudtam függetleníteni,ha a bb-et lecseréltem ipad-osra.
De kérdezd meg inkább a szifon.com-on. -
-
buci30
addikt
válasz
dzsonesz #53735 üzenetére
A tok pont ,h nem csufitotta el szerintem hanem nem olyan egyszerű most a kinézete mint egy műanyag telefonnak.
Meg így legalább védi és ha pofára teszem akkor is védi a kijelzőt.Az üvegnel pont azt írjak ,hogy igen vékony s sokkal jobban véd mint egy fólia. Plusz nincsen ujjlenyomat se és vissza adja a színeket nem mint egy fólia.
Egyik ismerősöknek van s4en ott tényleg jo, csak iphone-on nem tudom.... -
peugeotmate
őstag
válasz
dzsonesz #52727 üzenetére
és adam3:
Úgy tűnik megoldódott a probléma. Még egy hónapja jelszót változtattam a Google fiókomban és az iPhone beállításainál a régi volt még megadva. Ezidáig ez nem jutott eszembe a hiba forrásaként. Persze nem jelzett vissza, hogy rossz lenne. A gyári mail klienst meg nem is használom, hanem a Google Gmail app-jét, így eddig nem is tűnt fel hogy rossz lenne. Köszönöm a segítséget!Egyébként azt nem tudja valaki, hogy a saját naptáraimhoz miként tudnék egy URL által hozzáadni további eseményeket? Mert ezt én csak úgy tudom megcsinálni, ha a más naptárak közé veszek fel ilyet.
-
xors
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest