- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ha már mindenképp Spigen, akkor ez nem jön be jobban? Ez az Apple logónál kivágott tok, valami irtó módon rondává teszi a telefont. Legalábbis maga a tok rettentő gagyi behatást kelt.
Használ valaki esetleg ilyen tokot? Ezt tervezem majd az 5S-hez, jöv hét elején el is megyek szifonosokhoz meg venni, már csak az a kérdésem hogy mennyire szorul benne a telefon?
-
ZooLee
senior tag
Személyes tapasztalat alapján meg nem az, nincsen vele gond.
Hát ezaz, de ugyanilyen vegyesek a iPhone 4-4s tapasztalatok itt a fórumban is. Van akinek tökéletesen megy, van aki erős lassulásról beszél...
Én inkább nem frissítenék (bár nekem is simán működik az i5-ön) hanem megvárnám a 0.1-et. (Eddig is így frissítettem, de most a sok újdonság miatt bevállaltam a 0-dayt)
(#52832) sdforlife: Drága lesz a Mini 2.
Az biztos, de lejjebb viszi a sima mini árát. Bár, a 60 már elég baráti, pár hete néztem, akkor még 75 körül is elvétve volt csak...
(#52837) buci30Miket érdemes kikapcsolni az aksi idő javulása érdekében??
hát, mondjuk a telefont?
Helymeghatározást csak annak az alkalmazásnak engedélyezni, amelyiknek tényleg kell, a rendszerszolgáltatások szintjén is mindent kikapcsolni, különösen a gyakori helyeket. Fényerőt automatára állítani, automatikus alkalmazásfrissítés kikapcsolni, stb. Itt össze van szedve. De azért ha mindent kilősz, akkor meg lőttek az "okos"telefonnak, meg egy csomó kényelmi szolgáltatásnak. Meg kell találni a helyes egyensúlyt...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest