- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
i4-en tényleg nincs mozgó háttér?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
lnorba
csendes tag
[link] Erre esetleg valaki? i4-ről van szó, és próbáltam tiny umbrellával is, csak akkor meg 11-es hiba kódott dob nem 3194-et.
lifetime slave living in a suburban grave
-
Cyberpunk
félisten
Erre van valakinek ötlete? [link]
Bocs hogy csak linkelek, nem akarom csak úgy idemásolni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Roland93
aktív tag
Hol lehet be állítani, hogy el mentse a Safari az előzményeket ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként kaptam egy lightning adatkábelt, utángyártott, 3 méter hosszú, piros a csati része, és kicsit nehézkesebben megy bele. Ki is dobja a teló, hogy előrordulhat, hogy ez a kábel vagy satöbbi, szóval utángyártott. Elég gáz ez a cucc.
A telónak egyébként lehet hibája ebből kifolyólag?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
kenny123
addikt
Nem tudjatok, telekom szabályzat módosítása, miszerint majd tiltják a voip szolgáltatásokat olcsóbb díj csomagokban, kihat majd a viber szöveges részére, illetve az iMessage-re?
yo
-
agabe
addikt
azt mar irta mas is, hogy I5-nel feher a csik (nem ut el), de raadasul nem is lassu, es jobb helyen vannak alul anoti ikonok, mert sokkal konnyebb elerni.
Ezzel egyetemben kicsit mondjuk atgondolhattak volne, es ha rabokunk valamelyikre az also sorbol akkor nem ugy kellene lennie, hogy felul van a legfrissebb uzenet, notofication, friend request, hanem alul kellene lenniuk a frisseknem es felfele menne idoben egyre korabbra. Ha mar alul van, hogy jobban el lehessen erni, akkor minden oda is legyen pozicionalva (es azokat is konyebb lenne elerni)
nem csak az IOS 7-en vannak csiszolni valok, de fb appon is.
A sebessegel viszont tenyleg nincs gond...ugy tunik kell neki az erosebb proci es talan a nagyobb ram is.
Ez van. Egyre tobb lesz az eroforras igenyesebb progi, mert nem akarnak annyi idot forditani az optimalizalasra.(#51986) VoidXs:
Ha sebesseggel nincs is gond, de azert a rendszer osszesseget tekintve valoban inkabb beta erzete van semmint vegleges.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Azért várhattak volna 1-2 hónapot az iOS 7-tel, mert ez így még mindig egy béta sebességét hozza.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Shodan
addikt
Szerintetek hogy tudnám kideríteni hogy a telefonom függtetlen e vagy sem , sim kártya nélkül?
Beallitasokon belül nincsenek APN beallitasok, ezért gyanítom hogy nem de javitsatok ki ha tévedek.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
TigerCat
nagyúr
-
törölt tag
i5-osok!
iOS 7en nektek milyen az akksi ido a 6hoz kepest? -
Noxy
veterán
válasz bigdady #51973 üzenetére
Ja nekem frankón szètcseszte az utángyárt.. USB kábel (4S), a csatlakozót olyan szinten, hogy a Dension CarDock nem ismerte fel a telót. Visszament gariba, de következővel sem ment. Lett belőle egy csat.. csere. Igy qrvára megérte pár e ft spórolni az utángyártott kábelon.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Nescafé
őstag
üdv
Itunes-al felmegy már a 7-es, mert csak telóról frissitettem..
Maradhat igy is vagy jobb ilyenkor ujrahúzni a rendszert? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Totheground
addikt
Úgy látom még mindig megy itt vadul a background refresh és az auto-update keverése.
A Settings/General/Background App refresh (magyart nem tudom) az NEM az appstore frissítés, hanem az új rendszer, miszerint az app elindítás nélkül is tud operálni a háttérben (pl az Instacast letölti a podcasteket, és nem csak szól, hogy jött új, a weatherpro a háttérben frissít és általában nem akkor, amikor indítod, etc).
A app-update-et a Settings/iTunes and AppStore/Automatic Downloads alatt lehet kikapcsolni az updates-nél, illetve wifire limitálni, ha kikapcsolod a Use Cellular Data-t.
@Peethy
TransitTimes+?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bigdady
nagyúr
Nekem utángyártott kábelre azt mondja lehet nem fog megbízhatóan működni de ettől meg tölt rendesen.
Azt hittem tiltják de nem -
TigerCat
nagyúr
válasz erdoke #51971 üzenetére
Köszi! Kipróbálom. A szemem jó, nincs vele gond, de olykor-olykor fehér alapon fehér betűket olvasni nem túl kényelmes.
i5-öt használok, nagyon szeretem, az Apple is a szeretetmárkáim közé tartozik. Ez a mázlijuk... :-)Nem tudjátok, hogy a Quickoffice-t lehet használni Dropbox-szal is? Minden gépen az van, bevált.
A másik, hogy ha megveszem az iGo egész Európát, akkor az meddig frissül? Főverzió váltás után is? Vagy itt nincs ilyen? Sosem használtam még, de jól jönne...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Peethy
őstag
Sziasztok! Tudnátok mondani ingyenes menetrend appot? Androidra a sima BKV-s app helyett kijött egy új, amiben egy csomó város benne van, csak külön le kell szedni hozzá a menetrendeket. Nemrég viszont váltottam iOS-re és már nem emlékszem, mi volt a címe. Jó lenne, ha nem csak Budapest, hanem mondjuk San Francisco is benne lenne.
Szerk: látom, hogy volt egy ilyen kérdés korábban, de esetleg olyat, amiben mind a kettő benne van?
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #51930 üzenetére
Mondjuk ha egyáltalán nem lenne ott, Én azt sem bánnám. Nem győzök háttereket hegeszteni Pixelmatorban, hogy kinézzen valahogy. Így, a jelenlegi állapotában ocsmány. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben nem tudom elolvasni, mi van kiírva. Pl. hívás alatt ha kilépek a főképernyőre, megjelenik egy rikító zöld sáv, fehér betűkkel. Ha nem tudtam volna, miért jelent meg, nem jöttem volna rá, ugyanis teljesen olvashatatlan volt első ránézésre. De ha olyan hátteret teszek be, amin világos és sötét részek is vannak, dettó ez a helyzet.
A funkciók jók, tetszenek, de a dizájn sajnos nem jön be. Értem, hogy kell a frissítés, de mielőtt megalkották volna ezt a műremeket, körülnézhettek volna pl. a deviantART-on is. Gondolom a frissítések sem hoznak érdembeli változást a dizájn terén, hiszen Ők az Apple és jó úgy ahogy van. Előre rettegek a OS X Mavericks-től. Remélem oda nem engedik be Ivy mestert.
De egy szónak is száz a vége, még így is az iOS a legjobb mobil operációs rendszer, csak kicsit szoknom kell a felületet, vagy ne adj’ isten bemelegszem és a gayPhone lesz az önkifelyezésem első lépcsőfoka...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Ragnar95
félisten
válasz Szecsy #51963 üzenetére
Nekem tökéletesen működik, írja rendesen a menetrendet. A legfrissebb verzió van fent a programból, illetve a programon belül a menetrendet is frissítetted?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Szecsy
aktív tag
Ez a bp menetrend nert nem mukodik es irja h ma nem kozelekdik semmi?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Xmodule #51950 üzenetére
És i5-öd van?
Mert ha igen az elég szép teljesítmény, azaz több mint 2,5 nap, amiből kicsivel több mint 6 és fól óra használat volt, amiben volt játék is, és sok PH-zás, és max fényerőn (nekem i5-ön eleve kiveri a szemem)...Ennyit még az i4-em sem bírt aminek igen jó volt az aksija ennyi használat mellett...
i5-öt 1 napja se használom, így eléggé nyomogatva van, 6 óra 42 perc húztam le a töltőről, kicsivel több mint 2,5 órát használtam és 52%...
Mindenkinek:
Üzemidő szempontjából érdemes egy szűz rendszert csinálni, ha márciusi mentésen megy most a teló ami előtte 6 telefont látott már (i4, 4S)...Vagy felesleges mert nem lesz jobb?
sdforlife: Próbáld meg, vesztenivalód nincs...
(#51946) bigdady: Aha, vágom, most hogy jobban megnéztem tényleg full felesleges, vagyis az időjárásnál néztem hogy minek frissülnie a háttérben ha rányomok és akkor egyből frissül úgy is egyből...Nem értem így ezt az egészet mire jó pl időjárásnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
xors
senior tag
Aki még nemfrissített az ios7-es facebookra ne is tegye mert undorító.. a notificationst, messagest, és requests-t egy 'gyönyörű' fekete csíkba paokolták alulra... ráadásul lassú mint a csiga.. sajnos voltam olyan bátor hogy frissítettem rá, már meg is bántam
-
törölt tag
ja hogy így.
-
bigdady
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #51933 üzenetére
Szerintem keveritek. Az appok háttérben frissítése teljesen más es a beállítások iTunes AppStore alatt lehet tiltani.
Amit én kérdezek az az ios7 újdonsága az alkalmazasfrissites a háttérben funkció a beállítások általános alatt van. Na azt mi van ha letiltom illetve érdemes-e?Kommy: akkor tényleg tilthato mert felesleges háttérben emiatt terhelni a telot majd ha megnyitom kívánom azt az 1mp-et. Illetve egy sports tracker vagy gmaps vagy GPS proginal mi a szerepe? Attól meg rendesen működik ha itt ki van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz B-L-A-C-K #51933 üzenetére
Megsúgom, hogy az pl arra van amit most írtál, hogy az időjárás automaták frissüljön.
(#51935) bigdady: azért van ott beépített Apple mivel az a tartalom frissítéséhez szolgál pl az időjárási adatokat, vagy a tőzsde információkat, vagy akár a helyzetedet.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
A szivargyújtós töltőknek van bármiféle hátrányuk, nem veszélyesek?
yo
-
joey04
titán
válasz VoidXs #51913 üzenetére
gondolom a frissítést tudja, hogy mire jó... a háttérben frissítést viszont kikapcsoltam én is, meg lehet vele szívni. van, hogy szarabb lesz az app és lehet várni a javításra.
930: meg a második képen mennyivel kellemesebb a zöld szín az ikonokon... ez a mostani rikító plyan mintha valami amoledet látnék.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz spyduck #51927 üzenetére
Ugyan így voltam vele én is, tegnap frissítettem, fél óra után mondom megpróbálom visszarakni a 6.1.4-et, de úgy voltam vele még kicsit barátkozok vele, most már meg úgy vagyok vele maradhat mert sokkal szebb.
Egyedül az nem tetszik hogy az alsó sávban a háttér nagyon gyengén átlátszó...
Ilyen, és ilyen lenne jó:
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #51914 üzenetére
Érthetetlen, hogy a jót minek qrja el Ive.
Mert nem ez a szakmája
-
Ragnar95
félisten
válasz greggggg #51915 üzenetére
Az iWork és iLife appok lesznek ingyenesek.
Én a bumpert javaslom, de neked kell eldönteni, hogy a te igényeidnek melyik tok felel meg a legjobban. A festék lepattogzódás továbbra sincs megoldva.
Vodánál nincs LTE egyelőre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
srácok, így néz ki a teló.. szerintetek ér így 70et? karcmentes, 16os T-függő.
[ Szerkesztve ]
-
-
greggggg
aktív tag
Sziasztok!
utolsó pillanatban sikerült beszereznem egy iphone 5-öt.
mivel a műanyag telefon nem az én világom.(i4ről váltottam)
A kérdésem hogy milyen appok járnak a szept 1 utáni aktiválás miatt ingyen az iWork csomagból mert skippeltem az itunes bejelentkezésnél a letöltést?!illetve milyen tokot érdemes venni rá? van e még kopás festék lepattogzódás?
valamint vodafone-os telfonom van de csak 3g-t ír ki. külön díjcsomag kell az LTE hálózat eléréséhez vagy van erre egy kapcsoló a beállításokban?
köszönöm a válaszokat!
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
manchester85
veterán
Ma kipróbáltam egy t pontban az iPad-en az ios 7-et, nem volt olyan vészes. Viszont pl minek lett teljes képernyős a Siri? Minek? Szükség van rá? Mi van ha mást akarok csinálni, és közben Siritől megkérdem a heti teendőimet? Érthetetlen, hogy a jót minek qrja el Ive. Legyen teljes képernyős az is, ami eddig jol használható volt kis felugró ablakban is.
i6 Silver
-
VoidXs
nagyúr
válasz bigdady #51908 üzenetére
Hogy mire jók a frissítések? Új opciók, bugjavítások, simább futás, és nem lesznek jelvények az App Store-on. És mindez automatán, nem kell egyenként leszedni őket. Elég nagy plusz ez az újítás, én azt gondolom. Sosem értettem azokat, akik nem frissítenek (legalább havonta érdemes mindet leszedni).
-
Topikgazda
-
bigdady
nagyúr
Ez az alkalmazás frissítés a háttérben dolgot ki lehet kapcsolni? Mire is jó eu amugy?
-
mr.robi
tag
sziasztok
jelenleg iOS 6.1.3 van a 4S készülékemen. megéri frissíteni 7-re vagy várjak még kijön egy frissítés?
a design nagyon nem jön be, és több helyes is olvastam hogy kissé lassul a 4-es széria. igaz ez? tökéletesen megy a jelenlegi OS, ha nem éri meg inkább nem váltanék
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz icecave #51904 üzenetére
akkor ott valami gond van a telefonnal, sim kártyával, vagy a szolgáltatással.
amint hívás vagy sms érkezik, automatikusan átkapcsol 3g hálóra, és ez nálad nem történ(hetet)t meg valamiért.
több i5 is van a környezetemben, néha kicsit nálam is, és nem jelentkezett még a probléma lte alatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest