Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    Topikgazda

    Többeket érinthet, így leírom.

    Nemrégiben minden T-mobile ügyfél kapott e-mailt, hogy változnak a szerződési feltételek (percdíjak, szolgáltatásdíjak, stb). Ezen lehet kiakadni, de ki is lehet használni.
    Nekem pl. még van 1 év hűségem az előfizetésemre, sőt, még a tarifacsomagomra is, de gondoltam, a szerződési feltételek megváltozására hivatkozva megpróbálom ezt kicsit a saját javamra fordítani.
    Mivel a csomagomat nem használtam ki teljesen, sőt, ami azt illeti, kevesebb beszélgetésnek és több mobilnetnek nagyobb hasznát venném, így felhívtam a T-t,hogy ezt meg tudják-e csinálni, függetlenül a hűségtől, hisz egyoldalúan változtattak feltételeket. Amint az kiderült, megérte betelefonálnom, olyan tarifára válthattam, amire csak akartam. így megoldottuk a kevesebb duma és több mobilnet dolgot, és még olcsóbb is a havidíjam pár ezressel. A hűségem az maradt ugyanúgy egy év, ami még hátravan, de simán átváltottak más csomagba.

    Gondolom, ez másnak is jól jöhet, aki esetleg hasonló cipőben van, mint én.

    Ja, Mozaik L-ben voltam 1 giga mobilnettel (11890, ehelyett lett Mozaik S és 500mb +1 giga adatfogalom (5400+990(ami később 2490 lesz, de válthatok előtte majd itt is, mert 3 hónap akció után teljes áron már nem éri meg).

Új hozzászólás Aktív témák