- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
-
anderledani
őstag
válasz Szecsy #152464 üzenetére
Ha bal szélen bárhol 3d touch-osan megnyomod/elhúzod, akkor bejön az.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
DJosef
őstag
válasz Szecsy #152078 üzenetére
Asszonynak ez volt a keretlen uzenetek kozott:
Feladó: "iAppIe.lD" <root@localhost.com>
Dátum: 2016. november 28. 13:00:51 CET
Címzett: szilvy_87@hotmail.com
Tárgy: Account SuspendedCustomer Care Departement :
We are sorry to inform you that your account is ON HOLD.
Your subscription with our company has been expired-with all additional services includes iTunes,AppSotre,icloud...
Please you need to click the link below to resolve your account problem.Date-of-expiration: 22/11/2016
Account-status: On hold,Waiting for renewalRenew Here
De ez vmi adathalasz szarsag sztem mert minden rendesen megy neki azota is.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Szecsy #152100 üzenetére
A pc-n nem úgy van beállítva, hogy megjegyezte a jelszót? Ha csak azzal szembesülsz, hogy amikor be akarsz lépni az icloudra és jön ez az értesítés, hogy valaki a vii kerületből be akar lépni, az a normális jelenleg.
Mert ilyen akkor jön, ha beállítotted a kétlépésest és utána a biztonságosnak jelölt eszközeidre ez értesítésként megjelenik.Ha nem jelentkezel be éppen, hanem egyszer csak jön egy ilyen a semmiből, az már érdekes, arra nem tudom a választ. Mert mint mondtam, ilyen értesítés akkor jön, ha a jelszavad is stimmel és úgy jelentkezik be valaki.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Szecsy #152095 üzenetére
Oké ezt értem, de pont előbb mondtad, hogy a hetedik kerületest letiltottad, pedig az csak te lehettél, mert azt akkor dobja fel, ha valaki nem csak be akart jelenkezni az icloudba, hanem a jelszót is tudja.
Azt meg honnan tudná, ha mindig megváltoztatod?!
Most próbáltam ki, ha rossz jelszót írok, nem jön értesítés, csak azt írja ki, hogy az apple id vagy a jelszó hibás
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Szecsy #152086 üzenetére
Ha a kétlépéses hitelesítés be van állítva, akkor mindig a belvárost mutatja, hogy onnan akarsz bejelentkezni. (Legalább is nekem mindig azt dobja, pedig pár kerülettel arrébb lakom)
Ha csak akkor jön ez fel, ha éppen be akarsz valamelyik eszközödön jelentkezni vagy esetleg pc-n az icloudodba, akkor no para.
Ha nem csinálsz semmit, de egyszer csak felugrik, az már más, akkor ne engedélyezd.Nem lehet, hogy te vagy az aki be akar jelentkezni és saját magadtól ijrdsz meg?
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz Szecsy #152086 üzenetére
Érdekes.
Mikor én bejelentkeztem, nekem is azt dobta föl, pedig kicsit odébb vagyok Bp-től.
De mivel abban a pillanatban dobta föl amikor én akartam bejelentkezni, engedélyeztem és meg is kaptam a 6 jegyű kódot.
Lehet ám, hogy az Apple-nál nem kerek valami.7etape:
Hogy lehet átvinni egyik Apple ID-ről a másikra a pénzért megvásárolt Appokat?
Ez tényleg érdekelne.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz Szecsy #152078 üzenetére
Van az a "kétlépcsős" hitelesítés vagy hogy hívják.
Ekkor a telefonodra küldenek egy jelzést, amikor az ID-del be akarnak lépni.
Ha tutira te vagy az, akkor OK-t nyomsz, kapsz egy 6 jegyű kódot, amit begépelsz az oldalon ahová be akartál lépni és megy minden a maga útján.
Ha tutira nem te vagy, akkor meg nem engedélyezed/letiltod.
Lépj be az Apple-hoz és az accountodnál ezt be lehet állítani.18 éve itt
-
-Ben-
veterán
válasz Szecsy #151680 üzenetére
Nedves törlőkendővel (pl. a babapopsihoz ajánlottakból bármelyik) alaposan áttörlöm, majd amikor még nedves a telefon, puha papírzsebkendővel, de tényleg azzal az igazi nagyon puhával szárazra törlöm körkörös mozdulatokkal és tökéletesen szép a telefon. Ezt heti kétszer elég megtenni ahhoz, hogy ne legyen „gáz” kinézete a mobilodnak. A kijelzővel ugyanezt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
válasz Szecsy #151689 üzenetére
De egyébként amikor még új a telefon akkor a kijelző is jobban ellenáll az ujj lenyomatoknak. Később csak rosszabb lesz. Az összes iphone-om a 2. év vége felé már tök mind1 mit csináltam vele, rendesen látni lehetett ahogy gyűlnek a lenyomatok, ehhez hozzá se kellett nyúlni. Az i7 még új egész tűrhető egyenlőre de majd erről is lekopik az a zsír taszító réteg.
Tokot eddig csak az i6-on hordtam mert az nagy méretbeli ugrás volt az i5höz képest. Ha leejtem akkor azért valami védje. Aztán 2 év alatt 2x ejtettem le. De legalább a port hatékonyan ejtette csapdába... Azt mondjuk megértem hogy a jet black-re valaki nem vesz tokot. De én a sima feketére se raknék szívesen, pedig gondolkodok azért, mert ez is jelentős méretbeli ugrás a sima 6-hoz képest.
-
kiiso
tag
válasz Szecsy #151556 üzenetére
Ezek biztos megvannak?
- Az iPhone-on lépjen a Beállítások > Telefon > Hív. egyéb eszk. menüpontba, majd kapcsolja be a Hív. enged. más eszközökön funkciót.
- A Macen nyissa meg a FaceTime alkalmazást, majd válassza ki a FaceTime > Beállítások menüpontot. Kattintson a Beállítások elemre, majd jelölje be a Hívások iPhone-ról jelölőnégyzetet. -
Ragnar95
félisten
válasz Szecsy #136496 üzenetére
Semennyire nem meríti az akksit, mivel alapból nem használ GPS-t, csak ha épp egy másik eszközről lekéred a helyzetét, akkor használ GPS-t és internetet.
maximilian4: vagy konvertáld át Apple Losslessbe (.alac) vagy tölts le egy lejátszó programot, ami kezeli a flac-ot, pl Capriccio. Az iTunes store-os 256kbps AAC a 320kbps MP3-nak felel meg.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Szecsy #136490 üzenetére
OSX-en System Preferences>iCloud>Find My Mac legyen bekapcsolva, iOS-en pedig Settings>iCloud>Find my iPhone.
Ezek után a Find my iPhone appban, illetve icloud.com-on látni fogod mindkét eszközt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Kommy
veterán
válasz Szecsy #99173 üzenetére
nyomj hosszan az üzenetre mintha másolni/szerkeszteni szeretnéd, ekkor feljön a kis menü ott pedig a more/több gombbal előjön a szerkesztés és ki tudod jelölni amiket törölni szeretnél, bal alul lesz a kuka.
lacy86: szerintem az elmúlt évban ha kaptam 3 jelzést, de akkor nem tűnt fel a hang.
-
D@reeo
aktív tag
válasz Szecsy #95527 üzenetére
Pár verzióval ezelőtt kivették a DTS támogatást licensz problémák miatt. Vagy visszarakod a sokkal régebbi és butább verziót, vagy mást lejátszót használsz ilyen videók esetén. pl a VLC player hibátlanul lejátssza.
Magyarosítással kapcsolatban mi a véleményed/véleményetek? -
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest