- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Roland93 #337567 üzenetére
Ami a 16e “ellen” szól, hogy nincs benne MagSafe és ezáltal MagSafe alapú “gyorsabb” töltés csak USB-C (viszont az 29W). Qi alapú viszont van, tehát MagSafe tokkal működik, valamint UWB chip sincs benne.
Meg hát az 1 lencsés kamera ha ez neked fontos.
Minden másban viszont jobb, mint a sima 15.
De itt össze tudod hasonlítani.
-
norbertoth
senior tag
válasz
Roland93 #271309 üzenetére
11 pro max-on a beta 5-6-ig volt a legjobb, gördülékeny és simulékony volt mint egy macska, most meg receg, laggol, gördülékenységnek nyoma sincs. Amikor lentről felhúzom a képernyőt hogy a főképernyőre ugorjon, fáziskésése van picit és nem egyből reagál, marha bosszantó.
Reszelni kell még ezen... -
Oldman2
nagyúr
-
válasz
Roland93 #255827 üzenetére
Kérdéssel felelek a kérdésre.
Kell a zoom kamera?
Kell a Lidar?
Kell a 120Hz kijelző?
Kell a nehezebb fényes acélház matt hátlappal?
Ha bármelyikre is igen a válasz,akkor a Pro verzió kell neked.
A +2GB ramot azért nem írom,mert annyira nem észrevehető átlag felhasználásnál.
Ha a fentiek nélkül tudsz élni,akkor a sima 13. -
tuzpenge
őstag
válasz
Roland93 #220944 üzenetére
Nem! Mivel szinkronban tart mindent ezért akkor onnan (icloud) is törlődik! Annyit tesz hogy a telefonodon csak kisméretű indexképeket tart meg ami szinte nem foglal helyet. Ha meg akarod nyitni szerkesztésre, továbbküldésre, stb, akkor kell netkapcsolat és letölti a felhőből a teljes méretűt!
-
vasi89
őstag
válasz
Roland93 #165655 üzenetére
szerintem ez simán szoftveres dolog lesz. Rakd újra az egészet szerintem.
@Sify: nem éri meg. Én általában ilyen max 1e ft-osakat veszek, ami csak a kijelzőn üveg, körbe meg valami flexibilis anyag. Azon kívül, hogy az a része haol fekete vagy fehér a fólia kb 2 nap alatt lesz marha karcos, teljesen rendben van. Szerencsére még nem kellett tesztelni de barátnőm kezéből a múltkor kilökték a telefont meg rá is lépett a paraszt. Igaz az huawei de szerintem semmit nem befolyásol, hogy a fólián kívül semmi nem sérült, pedig az övére ilyen 2,5 dolláros vackot raktam. A drágább max annyiban jobb h nem lesz annyira ujjlenyomatos de ezek a 10ezer ft-os fóliák csak sima lehúzás, meg hülye szöveg h ne ezen spórolj. A nillkin fóliája aliról olyan 2500-3000 ft, az meg van olyan mint az általad kérdezett.
-
válasz
Roland93 #154180 üzenetére
Passz, ennyit látok mindenhol:
Úgy is takarékoskodhat a készülék tárhelyével, hogy a Beállításokban bekapcsolja a Tároló optimalizálása funkciót. Ha a Tároló optimalizálása funkciót bekapcsolja, a Fotók szükség esetén automatikusan felszabadítanak helyet azáltal, hogy az eredeti fényképek és videók méretét a készüléknek megfelelően módosítják. Az eredeti, teljes felbontású fényképek és videókat az iCloud ez esetben tárolja, és onnan bármikor letöltheti őket. T
-
Endii
tag
válasz
Roland93 #153769 üzenetére
32 GB. Kicsit bánom, hogy nem 64-est vettem, de egyelőre elég. 18,72 szabad most.
Eddig elég volt a 32 szóval hátha itt is kifutja. Érdekes, hogy az előző telefonomon több minden volt, de a szabad hely több volt.Ez a "Kontaktok" app-os vita szerintem teljesen értelmetlen. (Én használom. )
-
válasz
Roland93 #153769 üzenetére
16-os modell. 46 app, 72 kép, 0 db zene és egyéb más tartalom, 522,9 mb szabad.
Sajnos rengeteg tárhelyet megeszik nálam az, hogy az icloudban fent vannak a képeim (nagyon sok kép), bár az icloud fotókönyvtár nincs bekapcsolva a telefonon, csak a fotóstream.
Emailek, és appok adatai, és a fenti gyakorlatilag nagyon minimális használatra elment a 16 gigás tárhely. Egy icloud drive-ot már nem tudok használni, mert ha oda feltöltöm a kb 9 gigányi doksimat, akkor az is megeszik 1 giga körüli tárhelyet a telefonon (hogy miért, rejtély, a dropbox elvan enélkül), de láthatóan annyi szabad helyem már nincs. -
szombatitomi
senior tag
válasz
Roland93 #149286 üzenetére
7 Plus Jet Black, egy hete van nálam, fóliából kibontva azonnal gyári szilikontokban, ma kivettem, összefogdostam, a pulóverem belsejével áttörölgettem, napsütésben sincs semmi mikrokarc. Ha vigyázol rá, nem vészes.
Tok nélkül viszont óhatatlanul is megjelennek a mikrokarcok pár nap alatt.
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland93 #149286 üzenetére
Jobban, mint Rod Stewart hangja
(by Magyarósi Csaba)
Egyébként annyira karcolódik, hogy konkrétan selyem/bársony rongyra raktam, zsebbe is csak anyagba burkolva raktam, az antenna csíkok mégis úgy néztek ki a 2. nap végén, mint amit smirglivel pucoltak...
Finom papírral áttörölve is keletkezett rajta némi hajszálkarc. Nagyon kényes... -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland93 #137369 üzenetére
Igen, ebben az esetben az kell hozzá, mert azon van a közelségérzékelő is. Ha nem jó ennek lehet az oka hogy amit rendelt hibás, vagy rosszul rakta össze, illetve az is lehet az oka hogy nem csak az volt a baja, hanem pl alaplaphibás.
toturi: Ha már oda kerülne a sor hogy alaplapcsere, akkor érdemesebb eladni így, és használtan venni egy másikat.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Roland93 #122211 üzenetére
Erre én nem tudok választ adni, mivel feketét használok...pontosabban "space gray" színűt.
De nem hallottam arról hogy kopnának az iPhone 6-ok.(#122212) kali!
Én ilyet nem tapasztaltam.
Viszont ami a 6S irányába billentheti a mérleg nyelvét, és eddig nem esett szó róla a hajlás.
A sima 6-nál előfordul a power gombnál történő meghajlás, az S-nél viszont már az anyagminőségen javítottak. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Roland93 #122201 üzenetére
Ha neked nincs szükséged a 64 GB-ot meghaladó tárhelyre, akkor a 6S-et.
Sajnos nem (vagy igen borsos megoldással) bővíthető a készülék, viszont a 6S érdemi előrelépést nem hozott, hacsak nem használod ki a 4K-s videót. (Ez saját véleményem, viszont úgy jelentettem ki, hogy használtam 6S-et és "sima" 6-ot is.) -
univerzita
addikt
válasz
Roland93 #106064 üzenetére
Ez igaz, a válasz hogy azért van ennyi mert mindegyik alatt egy esemény van.A képen amit linkeltél a DCIM mappát felbontya sok kis mappába. Itt ha a képen a jobb oldalon ahol Keresés DCIM van,oda beírod IMG akkor ha a mappák tartalmaznak képet akkor dátum sorrendben megjelennek.
-
kchris78
veterán
válasz
Roland93 #104901 üzenetére
Szerintem azért hagyták így mert így a legegyszerűbb átlátni mi is történik.. Bekapcsolod: minden kép ott lesz mindenhol, kikapcsolod törlődik... Faék egyszerűségű. Egységsugarú user is átlátja... Az hogy a cloudban/gépen lehet soksok GB kép amit nem biztos hogy akar a telefonon az ember az nem érdekel senkit, vegyél 128 GB-os telefont...
-
univerzita
addikt
válasz
Roland93 #104856 üzenetére
Természetesen be lehet állítani. A beállítások majd a iCloud és a fotóknál engedélyezd a iCloud -fotókonyvttár és a iCloud - fotomegosztás. Ha Windows rendszert használsz akkor a apple support -rol le kell tölteni a iCloud for Windows. Itt belépsz a Apple ID-dal és jelszavaddal. Majd válaszd ki miket szeretnél szinkronizálni. Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest