- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
spyduck #151575 üzenetére
Az elején nekem is fura volt a váltás sima 6-ról 6 plusra, de tényleg gyorsan megszokja az ember. Mostmár ha egy nem plust fogok a kezemben, az tűnik eszméletlenül kicsinek, el nem tudom képzelni, hogy visszaváltsak.
Zseb problémák mondjuk egyáltalán nem voltak, az összes nadrágomba simán befér, még nyáron a rövid gatyák zsebéből se lógott ki. Inkább az volt fura az elején, hogy nagyon vékony, de pont akkora, hogy nem simul olyan simán bele a tenyeredbe, mint egy sima 6-os, így jó ideig féltem, hogy kicsúszik a kezemből. -
moya#no1
aktív tag
válasz
spyduck #151516 üzenetére
Egy kis finomság a 6S+ és a 7+ kameraja összehasonlitásakor
https://www.youtube.com/watch?v=eEaIoMqVnBU -
Tom Sawyer
csendes tag
válasz
spyduck #91600 üzenetére
Hétvégén újra húztam 0-ról a telefont 5s - kb 4 órámba került. Hívás késés megmaradt
A spotlight meg se reccen, bármikor minden akadás. mikro lag nélkül előhívható, mással nem volt gondom.
Érdekes még, hogy az Appstore appban a frissítések menüpont magyar a többi angol, ez így volt eddig is? mert iPadon szintén 8.1-el angol.
Szóval tisztább, szárazabb érzés, de a hívás késés az gáz még mindig... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
spyduck #51927 üzenetére
Ugyan így voltam vele én is, tegnap frissítettem, fél óra után mondom megpróbálom visszarakni a 6.1.4-et, de úgy voltam vele még kicsit barátkozok vele, most már meg úgy vagyok vele maradhat mert sokkal szebb.
Egyedül az nem tetszik hogy az alsó sávban a háttér nagyon gyengén átlátszó...
Ilyen, és ilyen lenne jó:
-
-
M@te
senior tag
válasz
spyduck #48483 üzenetére
wifi csere 6500 Ft. sokaknál előfordul. [link] egyébként nekem is előfordult, de ezek közül egyik megoldás sem működött.
@LurkerSheik Fotor eszetlen jó. iPhoto-val is jó dolgokat lehet művelni. Nekem ez a kettő tökéletesen kielégíti a szükségleteimet. Plusz ma töltöttem le Cropic app-ot. A fotónak a méretét lehet vele állítani. Pl ha instagram-ra akarsz feltölteni valamit, akkor le tudod vele kicsinyítani akkorára hogy az instagram méretének megfeleljen és így nem lóg ki semmi a képből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest