- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz Szecsy #53999 üzenetére
a gyári töltő 1A tud.ergo lehet kevés lesz neki amit az usb potod tud
a gépben milyen táp van
egyébként az hogy 500mA az csak egy dolog de lehete terhelés alatt nincs az 200mA sem.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Szecsy
aktív tag
válasz Kicsirics77 #53998 üzenetére
500mA portonként ne haragudj lemaradt...
-
Szecsy
aktív tag
válasz Kicsirics77 #53996 üzenetére
a tápellátást most neztem mindenhol 500 van szval, esetleg vmi drivert ujraraknék?
-
Szecsy
aktív tag
válasz Kicsirics77 #53992 üzenetére
igen, megkerdezi h trust es this komputer és abbahagyja nem tudom mitől van ez...
-
Szecsy
aktív tag
válasz Kicsirics77 #53990 üzenetére
probaltam de semmi a gepen gyanakszom vmire mert bedugom tölti egy pillanatra és abbahagyja
-
Szecsy
aktív tag
asegitsetek az mert van ha radugom gépre a telom usb-n és nem akarja tölteni a telot?:S mit kell állitaom?
-
Newyorker
addikt
Azt hogy lehet beállítani skacok, hogy úgy mint az IOS 5ben 6ban a fotókat ne rakja évek, meg napok "mappákba", hanem ömlesztve legyen egybe az összes kép és videó a készítés sorrendjében?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
nofi
addikt
válasz Newyorker #53976 üzenetére
3G-n nem azok?
Más:
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ez a multitasking nem éppen úgy működik ahogy beígérték. Első naptól fogva fent van a 7-es iOS és tegnap estére annyira beszaggatott 4S-en a PvZ2, hogy 1-2 másodpercre meg-megállt a kép. Eddig soha nem foglalkoztam a futó alkalmazásokkal, így teljesen ledöbbentem, hogy a az összes program ott van az új OS telepítése óta amit használtam. Nyilván csak háttérben szürcsölgetnek egy kis memóriát, de egyértelműen ez okozta a belassulást. A dühítő, hogy pl. az iránytűt, naptárat, jegyzeteket, de még emlékeim szerint pl. a Foursquare-t is csak egyszer használtam kíváncsiságból a frissítés óta. Bezzeg ha játék közben kilépek zenét váltani, az annyi memóriát zabál, hogy gond nélkül kilövi a játékot, akár pálya közben is. Ez így jó[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
-
Newyorker
addikt
Ha van wifi elérhetőség mindkét telefonnál akkor az Imessage, meg a facetime ingyenes?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Peethy
őstag
válasz Totheground #53973 üzenetére
Ha a telefonnál az adatkapcsolat részen a 4G nem 4G-t jelent, akkor biztos úgy van Teljesen mindegy.
-
buci30
addikt
Vettem egy ilyen külső aksit és nem tölti nem is érzékeli ha rádugom az 5S-re
Az iPad4 az okes azt elkezdte tölteni így a csatlakozó biztos jó.
Lehet nem kompatibilis a telefonnal?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Roland93
aktív tag
Nektek működik az app store? Nekem nem akar frissíteni...
-
Peethy
őstag
Ma reggel befrissítettem 7.0.2-re és 4S-en elég nagy akkuidő-javulást tapasztaltam. Reggel óta megy a 4G, és bár olyan sokat nem volt használva (15 perc beszélgetés, kis böngészés, levélváltás, stb.), még mindig 86%-on áll. Ti tapasztaltatok hasonlót?
-
StLui
veterán
válasz vadászcsiga #53961 üzenetére
Ragnar95 jogosan szólt, hogy lehet nem itt kéne írnom, de nem is kell segítség, csak hitetlenkedek én is. Lányommal történt ez, országot váltott, és így alakult. témát inkább befejezem, megfejtés nincs
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ragnar95
félisten
Még életemben nem hallottam olyanról,h iPhone-t így lehetne függetleníteni, de itt alapból nem is lehet beszélni erről. Valószínűleg gyári független a teló vagy valamit olyat tudnak ott a spanyol GSM-ben, amit kb senki más a világon nem, mert különben ezekkel a kódokkal lenne tele a net...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
StLui
veterán
van egy francia függő i5, spanyolországban kódok beütésével függetlenítették egy ottani sufni gsm boltba, és iOS7 telepítése után is független maradt, ez hogy lehet?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
bigdady
nagyúr
No egy újabb bug: kb 5 óra körül fel raktam a telót töltőre es most kb fel órája hallom hogy vmi csipog, de nem jöttem ra mi. Majd megint csipog erre megnézem a telót es villog meg azt a hangot adja mint amikor rádugom töltőre vagy mint mikor feltöltődik nem tudom. mintha le fel rugdostak volna folyamatosan, pedig senki nem nyúlt hozza.
Túl gyorsan adtak ki ezt az ios7-et, lesz mit foltozni... Ez nagyon gagyi gyerekek[ Szerkesztve ]
-
veterán
Haladás... Végre a magyar store-on belül ha rámegyek az 5S-re akkor nem az angol Store-ra irányít át, hanem végre van magyar nyelvű leírás 5S-hez. Jó lenne ha már ár is lenne.
iPhone 13 Pro Max
-
oszy
veterán
miért jelez az appstore alkalmazás frissítést mikor ha megnyitom nincs is semmi frissítésre szoruló program???
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Játékos
addikt
válasz Kicsirics77 #53943 üzenetére
Ha a szenzor hibásodik meg a telefonban, akkor elveszhet az a lehetőség a menüből szerintetek?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
xors
senior tag
válasz gabormgp #53912 üzenetére
ios 6.1.3 -nál úgyvan hogy ugye lezárt képrnyőnél mikor hívnak felfele húzod a felvevő gombot és ottvan az elutasítás. mikor nincs zárolva akkor meg nemkell húzni a fogadás mellett van. ios7 ben nemlehet hogy valami hasonlót kell csinálni? (csak tipp hátha segít, én még nemélek ios 7-el )
amuba tudom ha 2x nyomod akkor is elutasít, de kéne lennie gombnak is nem? csak azért mondom, mert nekem is idő volt mire rájöttem 6.1.3 alatt hogy hogyan kell előhozni[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz vadászcsiga #53933 üzenetére
Köszi mindenkinek. Elnézést ha láma kérdés volt, csak tök új helyzet volt, gondoltam javasoljátok ezt a Mailbox-ot vagy valami macsi fizetőset, de akkor hagyom én is így.
Más: Após most vett egy ipad mini-t. A névjegyeket a google fiókjáról, hogy tudja legjobban átrakni? ha linkeltek egy leírást, amit neki továbbküldhetek, az is jó.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Játékos #53934 üzenetére
Tulajdonképpen ezt arra értettem hogy már rengeteg bug felmerült már IOS7 kapcsán, és én egyiket sem tapasztaltam ezek közül...
Amúgy nem tudom mennyire körülményes egy újrarakást csinálnod, de lehet megoldaná, már ötletem nem nagyon van.
szerk: Mondjuk most látom neked sima i4-ed van, lehet abból kivették akkor....4S, i5-nél tuti van, i4-ben nem néztem...
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz B-L-A-C-K #53932 üzenetére
Ha én nem tudok valamit, akkor megvárom (kíváncsian), hogy mit válaszolnak rá, hátha már valaki találkozott a kérdéssel, és annak a megoldásával.
Értem én a viccet, csak tudod...[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Játékos #53928 üzenetére
Hát most ilyenre szerintem senki se tud válaszolni, ott kell lennie, mert ki nem szedték, én is frissítettem ott van. Szóval passz...
V.Stryker: Én is a sajátját használom már elég rég óta, értesítések egyből megjönnek, talán 2x fordult elő fél év alatt hogy nem értesített, de egy újraindítás megoldotta, ettől eltekintve tényleg hibátlan...
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Most, hogy nem megy a push gmail-el (amire most az új iphone használatakor szembesültem), milyen alkalamazást javasoltok gmail-es levelezésre, ami azonnal jelez és normálisan használható? a gmail saját appját?
-
-
INMOTEP
őstag
Tud valaki olyan Free Battery appot ami méri menyire van elhasználódva az akku ? Van 2 I5 ös és kíváncsi vagyok melyik van jobb állapotban
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen oka lehet annak, hogy nincs a beállítások között autómatikus fényerő??
7.0.2-re frissítettem, lehet, hogy előtte egyszer kikapcsoltam, de a csuszkának ott kellene maradnia, nem!?
Előre is köszi a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #53921 üzenetére
Elvileg mindenkinél ilyen én próbáltam a sajátomon és egy iPad 4-en is.
-
Arcképgyáros
icloudomba írja, hogy van egy biztonsági mentésem szeptember 18.-rol, hol tudom azt visszaállítani?
-
Roland93
aktív tag
Az miért van hogy nem akarja updatelni a teló az egyik alkalmazást? (iOS 7)
-
Kommy
veterán
válasz bigdady #53915 üzenetére
Azzal sms-t lehetett küldeni, hogy nem vagy elérhető, de lerakni nem tudtad simán.
vadászcsiga: sokkal jobb mint a béta volt, nekem úgy bajom nincs vele, de csak este használom. Újraindulás nem volt mióta nem béta. Egyetlen anomália mi idegesít egy picit a háttér beállítás, hogy széthúzza a képet és nem tudom úgy beállítani ahogy én szeretném mert alapból rázoomol.
-
saw1114
tag
az lehet hogy ki se kapcsol a telefon? mert nyomom de semmi .csak a csak power+home gomra reagál eltünik az alma és utána visszajön és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
Kommy
veterán
válasz gabormgp #53912 üzenetére
Soha nem is volt, ilyen lehetőség lezárt képernyőnél, ha le akarod rakni 2x power gomb , ha csak 1x nyomod meg akkor csak némítja.
saw1114: akkor nyomd hosszan bekapcsolód gombot míg ki nem kapcsol a telefon, tehát ne legyen rajta semmi. Ha ez megvan akkor nyomd folyamosan a power gombot és közben dugd rá a gépre és várd meg míg bejön az iTunes logó és egy usb kábel.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Miért van az hogy,az iphone 4-em amikor levan zárva a képernyő akkor,ha valaki hív,csak felvenni birom.Nincs olyan opció hogy nem fogadás vagy valami.De amikor használom a telót,és akkor hív valaki,akkor már kiirja hogy nem fogad.Ez miért van?A telon ios 7.0.2 fut.
-
saw1114
tag
-
Kommy
veterán
válasz saw1114 #53906 üzenetére
Töltsd le a TinyUmbrella nevű programot, elindítod megjelenik benne a telefon, és ott nyomjál rá az Enter recovery gombra, iTunes ki fogja írni, hogy recovery módban van és nyomjál egy visszaállítás-t más választás úgysem lesz.
-
Lacc88
senior tag
Sziasztok ! Az Uks-s apple storeon amik vannak árak azokba benne van az áfa ? Vagy nincs ?
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
saw1114
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest