- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Mr. Erikszon #95061 üzenetére
Igen!
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
Panguéknak hála ezer év egy restore (jó sokan rámentek az apple szervereire, hogy csináljanak egy restoret jb előtt). Saurik oldalán van 8.1-vel komaptibilis cydia.
[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
Én a 4,7-től is félek már, i5-öm van jelenleg, de 5s-re felesleges cserélnem, szóval marad a sima 6, a Plus az meg már durván sok, kényelmetlen lenne mind kézben, mind zsebben, ill. egyéb tevékenységeknél. Szánalmasnak viszont nem mondanám, rengetegen használnak most is ekkora telefonokat. Egy haverom eddig ezért nem vett iphone-t, mert kicsi, most azt mondta, hogy simán vesz egy Plus-t.
Yosemite gondolom októberben lesz bejelentve és mint tavaly, egyből tölthető is lesz.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz ittakary #80465 üzenetére
Töltőre tettem és semmit se csinált, rajta volt pár órát, most hazaértem és rátettem megint, 10 perc után bekapcsolt. Akksi tuti odavan, 1 napig semmi reakció nem volt ...
-
ThuG4LifE
senior tag
Tegnap bedöglött az i5öm, 1 év 2 hónapos. Kb. 55-60%-on volt és egyszer csak se kép se hang, nem reagál semmire. Akksi 4-5 óra alatt lemerült, ha kb. 1 óra aktív használat volt. Pénteken remélhetőleg el tudom vinni akksi cserére, és remélhetőleg csak ez a baj. Másnak volt már ilyen?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Kicsikatona7 #74738 üzenetére
Szeptember utan aktivalt uj keszulekeknel ingyenes.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Kicsikatona7 #72389 üzenetére
Otthon, kint a szabadban ...
Itunes - iPhone visszaállítása.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz gyuzso #71133 üzenetére
Szerintem ne tökölj, ha van keret vegyél egy 5s-t, szeptemberben meglátod milyen az új telefon, aztán ha tetszik eladod az 5s-t és veszel egy 6-ost. (Persze ez mind anyagiaktól függ.) Ha tökölsz, akkor abból sosem lesz vásárlás, mindig csak várod az újat.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz szekfizsolt #61082 üzenetére
Vágd meg magadnak.
Amúgy: [link] (ugyanez érvényes a nano-ra is)''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz -HajTömeg- #60701 üzenetére
"Feltöröd" a telefon szoftverét.
-
ThuG4LifE
senior tag
Valaki gariztatott már bekapcsológomb hibát (kb 100ból egyszer működik) Alle-ban? Esélyes az egybőli csere? (i5) Holnap megyek Pestre, gondoltam megpróbálom, ott hagyni nem szeretném ...
-
ThuG4LifE
senior tag
Megjött a 11.1.2-es itunes frissítés is.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz buci30 #56576 üzenetére
Itunesban csinálsz egy lejátszási listát, hozzáadod a számokat, utána meg szintén itunesban az iphone résznél - zene fül és bejelölöd ezt a lejátszási listát és szinkronizálod.
-
ThuG4LifE
senior tag
Ahogy korábban írta dzsonesz, beállítások - mail - fiókok (gmail) - gmail (fiók) - haladó - a törölt üzenetek áthelyezése a következő helyre: "törölt" postafiók - vissza fent a fiókra, majd nyomj a készre, utána jó lesz már a gmail app-ban is
-
ThuG4LifE
senior tag
Délelött megjött a Spigen Neo Hybrid (Satin Silver) tokom.
20 dollár körül rá lehet bukkani ebay-en.Pár óra után néhány tapasztalat:
Pro:
- jól illeszkedik, könnyen felhelyezhető
- viszonylag súlyos darab (azért nem kell megilyedni ), sokkal biztonságosabb fogást eredményez így a telefon, eddig mindig volt bennem egy kis félelem, hogy ki akar esni a kezemből a teló
- kinézet 5* (szerintem )
- hangerő és bekapcsoló gombok jól használhatóak, a töltő és a fejhallgató részhez könnyen hozzá lehet férni
- 3 home gomb "matrica" (bár ezeket nem fogom használni, nem tetszik)Kontra:
- a némító gombot kicsit nehezen érem el, kisebb ujjal talán könnyebb lenne
- egy picit az alsó részen nem feszül rá teljesen a külső keret, gondolom ez annak az eredménye, hogy itt van a töltő és a jack rész is, így kb. a keret 50%-a "üres".Összeségében egy nagyon jó kis tok, akik vékony tokot keresnek, azoknak nem ajánlom, de aki azt szeretné, hogy érezze, hogy a kezében van a készülék és nem zavarja, hogy egy picit vastagabb és szélesebb lesz a készülék azoknak bátran ajánlom.
Szóval nem bántam meg, hogy ezt vettem, remélem pár hónap használat után is hasonlóképp vélekedek majd róla.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz fikifiki16 #56537 üzenetére
Fekete i4-em volt, fehér i5-re váltottam, ahogy már korábban írtam a fehér sokkal jobban passzol az iOS 7-hez.
Amúgy meg amelyik jobban tetszik, nézd meg élőben mind2t és dönts.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz legiaap #55066 üzenetére
Így lehet (kicsit más mint a video):
- home gombot megnyomod kétszer és egyből nyomva tartod az ujjad azon a mappán amit másik mappába akarsz tenni
- feljön a futó alkalmazások rész, és a főoldalon látod, hogy mozognak az ikonok, mint amikor rendezed/törlöd őket, a kijelölt mappa sötétebb színű
- katt a főképernyőre, majd arra a mappára, amelyikbe az előzőleg kijelölt mappát szeretnéd tenni
- fogod és belehúzod a kijelölt mappát''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest