- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
ThuG4LifE #91478 üzenetére
értem, köszi
még mikor az 5S-emre vettem a Spigenem akkor nem mertem innen rendelni, inkább Speedshopban vettem, de most tényleg nagyon jó árak vannak. Szerinted melyik a legjobb most i6-ra? valami csicsamentes, minimalista tokot akarok (fekete i6-om lesz) ami azért védi is rendesen, körbe a telefont. Barátomnak Spigen Thin Fit van és a tetejére ejtette a telefont és megsérült mert nem védte azt a részt, szóval én mindenképp olyat akarok ami teljesen körbemegy és nem olyan baromi vékony mint pl. az Air Skin.
Amire gondoltam az a Ultra Hybrid, itt tetszik, hogy körbevédi az egészet és a hátlapja pedig teljesen átlátszó és látom a készülék hátulját vagy a másik Capsule tok, ennek kicsit Samsung SGS5 beütése van a lyukacsos mintázat miatt de szerintem egész elegéns. Szerinted?
tylerddd: 5 és 5S-emen az volt, nagyon szerettem, nagyon megvédte a telefont és egyszerűen elnyűhetetlen.
-
TBMC
addikt
válasz
ThuG4LifE #85599 üzenetére
igen, picit en is felek a 4.7tol, plane, hogy nezegettem rola 1-2 first hands-on videot. illetve ami elott picit meg ketelkedve allok, vajon jo dontes volt-e reszukrol a "kiallo" kamera lencse.
hat kivancsi leszek milyen lesz vegre kezben fogni egyetaztan a tobbi majd jon magatol
a plus fejlemenyeit is kivancsian varom, hasonlo "bukas" lesz-e mint az 5C avagy epp ellenkezoje.
-
asuspc96
senior tag
válasz
ThuG4LifE #70321 üzenetére
Rendben...
Ha nekem 6.1.3-am van, viszont ehhez még nincs Untethered verzió ( ha jól tudom
), és ráteszem a 6.1.2-t akkor az törli a fotókat, jegyzeteket stb ?
-
legiaap
félisten
válasz
ThuG4LifE #51057 üzenetére
De ezek nekem már régen frissültek és nem is az összes frissített alkalmazás van ott, hanem annak csak a töredéke.
Úgy látnám értelmét, hogy a legutoljára frissített alkalmazások legyenek láthatók ott és így aki automata frissítést állított be így láthatná, mi frissült legutóbb, de így nem értem a dolgot. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest