- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
Cyberpunk #325672 üzenetére
Semennyire. Fogsz néhány %-ot az aksin, közben meg pl az a 20% nekem 8-10 óra plusz meg majd 3 óra SOT.
Külföldi fórumokon is állandó téma, volt aki első perctől 80-as limittel töltötte azt 3 hónap után már esett, volt akinek működött, volt aki szart rá és 120 töltés után esett..Nem foglalkoznék vele. -
-
válasz
Nagyon változó, milyen akkut kapsz éppen az adott telefonodba. Én nem foglakoznék vele, a sok év alatt volt, amit vigyázva töltöttem, mégis jobban romlott, mint amit minden éjjel 100-at, optimalizáltan, vezetéknélkülin.
Ami talán biztató, hogy 15-ös szériára és attól felfelé az Apple már 500 helyett 1000 ciklus után vállalja az akkukra, hogy min. 80%át megőrzik a kapacitásuknak.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Van aki szerint van értelme szerintem nincs. Nem kímélsz annyit az akkun, hogy egetverő különbségek legyenek. Főleg, ha szükséged van komolyabb akku időre. Inkább teszem este töltőre 40%-on mint 20. Ráadásul ha úgy alakul kellhet az a plussz. Viszont ha olyan a felhasználás, hogy elég a 80%-ék akkor miért ne. Egyéni döntés.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #84712 üzenetére
Biztos, hogy placebo, hacsak nem sikerült az USB-szabványt és/vagy a fizika törvényeit átlépned
kali: de az sem tud többet leadni, mint a hálózati töltő. Az iPhone meg végképp nem vesz fel nagyobb áramerősséget, ld. hogyha iPad töltővel töltöd, akkor is ugyanannyit vesz csak fel, mint iPhone töltőről. -
Timyyy
őstag
válasz
Cyberpunk #83081 üzenetére
Most akkor nem értem
iphone téren kezdő vagyok, meg még nő is...
szóval akkor ezt megrendelhetem adatkábelnek? Mert ugye közben tölti is...
És ez jó töltőnek?
Meg dokkolót is szeretnék, tudnátok valamit ajánlani? Olyan lenne jó, ami usb-vel kapcsolódik a géphez, bele tudom tenni a telót, és "adatkábelnek" is funkcionál. Lehet hogy hülyeséget írok mert mind ilyen, de még csak most ismerkedek a kiegészítőkkel
Ez olyan mint amit írtam? Mert usb csatit nem látok rajta... -
-
madle
őstag
válasz
Cyberpunk #82847 üzenetére
Nekem a Spotify-al az volt a gondom, hogy ha online hallgattam a FREE verzióban pár számot, az alkalmazás mérete a telón 3 szám után már 40MB helyett 250 lett... ez így menne folyamatosan míg el nem fogy a helyem a telón? Vagy meddig foglalja a helyet? Magától nem törli a backup fájlokat? Egyébként ha zene hallgatós lennék mozgás közben, akkor tuti megvásárolnám. De így nem használom nagyon ki.
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #82821 üzenetére
Így van, egy Spotify Premium előfizu pl. négy eszközre biztosít 320 kbps Ogg minőségű korlátlan zenét: 1 online stream, 3 offline letöltve. Sőt, felváltva ugye többen is használhatják a streamet. Havi 1500-ért szerintem nem rossz, ennyit 4 eszközzel akár az iTunes-ban is el lehet költeni.
Egyébként a YT minden szempontból elég gagyi zenehallgatásra... -
-
tomyka74
senior tag
válasz
Cyberpunk #82639 üzenetére
igen , alaplap kuka biztos! amugy 40-45 lenne egy alaplap csere bár nemtudom ez mennyire éri meg!!!?? de a szervíz sem ajánlja mondták és ők sem csinálnak alaplap cserét mert nem 100 % megbízhtó tuti apple-től érkező alaplap ok vannak az országban azt mondták!!
bár már azon is agyalok ,hogy nem biztos iphne-t kéne folytatnom mert már a második i4s-em és mind a kettő hangszóró hibás volt , és a szervíz azt mondta ez iphone betegség!!!!!!!!!!
egy ilyen kategóriás telónál ez nálam nem fér bele! -
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #82478 üzenetére
Ez csak attól függ, milyen Bluetooth profilokat támogat a füles. Ha A2DP-t tud, akkor átviszi az összes hangot, amit a sztereó is. Én könyveket szoktam hallgatni hosszabb autópályás utak alatt, és van két marék fülesem, amivel működik. Ilyenkor a navi hang is átmegy, ahogy minden más is.
Szerk: Rákerestem, szerintem ezzel a típussal nem fog menni:
Connectivity
Bluetooth Ver 3.0
Bluetooth Profiles
HSP1.1, HFP1.5 -
buci30
addikt
válasz
Cyberpunk #51995 üzenetére
Én ezt a kettőt szedtem le e célból:
iFileExplorer
FileMasterTok ki milyet használ? Ami nem vastagítja a telefont meg nem csúnyítja a dizájnt?
Egyenlőre ezeket néztem ki:
Csak nem tudom ,hogy a fehér is menni fog az ezüsthöz vagy inkább csak ezüst legyen a tok is?Zomgo aluminium bumper iPhone 5
Zomgo aluminium bumperiPhone 5 bumper - fehér/átlátszó
SPIGEN SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Slim Snow - fehér
SPIGEN SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Slim Snow - ezüst
Aksiba meg ami pici és elfér zsebbe:
-
jozsi252
veterán
válasz
Cyberpunk #51526 üzenetére
Szerintetek miért van hogy van olyan S4 amit 120-ért ad függetlenül, meg van olyan S4 ami pl 160-ért. Most csak úgy mondtam 2 számot. Ezzel trükköznek a webshopok. Nem hivatalos garijegy jár a 120k-s mellé, hanem olyan garijegy ami az adott webshophoz szól, és ők intézik a garanciális ügyet. Ezért tudják ennyire olcsón adni a szolgáltatókhoz képest.
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest