- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz TheMarci #47297 üzenetére
Van más témába vágó hsz-m is, de ha valaki menőzésből angol nyelven használja a telóját, de nem érti mit mond a Google Maps angolul, akkor erre mit lehet írni?
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Rage47
veterán
4S-nél az appok háttere mozog ios7-ben?
-
Ck.
addikt
Szakik, be lehet-e vhogy állítani, hogy ha angolul akarom használni a telot, attól még a gmaps magyarul dirigaljon? Sygic-nel, vaze-nel ez nem jelent gondot, de a gmapset csak olyan nyelvre tudom rávenni, amire a telo is be van állítva.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #47260 üzenetére
Kik tiltották le, és hányan voltak a szemetek?
-
Hooper
őstag
Sziasztok
Jól rémlik hogy web oldalakat le lehet menteni offline olvasásra? Nem találom
Megyek külföldre es pár oldalhoz jo lenne hozza férni.
Köszi -
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #47238 üzenetére
Nekem még mindig tré. Restore-t kéne nyomnom csak emiatt? Azért is idegesítő, mert előtte tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
meg
-
VoidXs
nagyúr
Ja, hogy RAMról beszélünk. Ameddig Androidnál az fut, ami épp futni akar, ez is az egyik oka annak, hogy miért olyan lassú, itt van egy App Switcher, dupla Home gombra, ahonnan bármit kilőhetsz, ha már nem kell. Néhány app már akkor sem él, ha visszamész a főképernyőre.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Noxy
veterán
válasz Criton #47277 üzenetére
És mi akadályoz meg abba, hogy bekapcsold?
Sokan arra nem veszik a fáradtságot, hogy egyszer végig menjenek a beállításokon, és az igényükhöz testre szabják.
Már egyszer írtam itt, hogy volt aki a mobil adatforgalmat sem tudta kikapcsolni, de 5-s BMW-l jött és BMW logó volt az iPhone 5-én. Észre már nem futotta. Magyarul, pénzbe jobb volt mint észben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BDave
őstag
Tudtok linkelni esetleg egy magyar, konyhanyelves cikket az iOS memóriakezeléséről?
-
Noxy
veterán
Beállítások-->Általános-->Info-->Szolgáltató:??
Ha itt nem tudod megnézni, akkor azzal a telefonnal, sok minden nincs rendben, a tulajdonjog terén.
Se SIM, se egyéb...''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
r3dsnake
nagyúr
Elég furának tartom az iOS7-nél, hogyha tök fekete hátteret rakok ki, akkor a mappák kékek, nem szürkék, de a lenti dock rész szürke. KÉP Másnál is ilyen? Restart nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
-
lnorba
csendes tag
Lehetséges az valamilyen módon, hogy paypalal fizessek a magyar app storeban?
lifetime slave living in a suburban grave
-
czgh
tag
Sziasztok
Hogy lehet megnézni, hogy pontosan milyen szolgáltató függő a telefon? -
Onderon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #47263 üzenetére
bocs, nem neked szántam válasznak, félrenyomtam
-
Onderon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #47258 üzenetére
-
Criton
veterán
válasz Mr. Erikszon #47258 üzenetére
szerintem nem, én volt, hogy 12x egymás után melléütöttem a jelkódzárat és nem történt semmi sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ipad-nél ha sokat elhibázom a biztonsági kódot(amit kér ami után kikulcsolod) ,akkor letiltják a készüléket?
-
M@te
senior tag
válasz rayoliviero #47246 üzenetére
mivel az csak a mail-ra vonatkozik gondolom arról beszélsz mert máshol nincs ilyen beállítás. a viber meg a messenger push értesítéseket az értesítési központban kell kikapcsolni..
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
czgh
tag
válasz vadászcsiga #47251 üzenetére
SIM kártyájánál ... azaz a SIMfémbizba*sz ... jól írtam, nem azt, hogy a SIM kártyán.
Köszi a segítséget!
-
Zsolaf
addikt
Nagyito kell hozza
-
czgh
tag
Sziasztok
Egy hibátlan, origi iPhone SIM kártyájánál lévő imei megegyezik a beállításokban találhatóval?
Előre is köszi a választ!
-
BlackSoft
addikt
válasz vadászcsiga #47240 üzenetére
Na megcsináltam. Most jónak tűnik egyelőre.
Csak majd lesz egy kis idő a sok játékot leszedni, mert nem csak én használom, és volt rajta 10GB játék
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
rayoliviero
veterán
Nem értem ha az új adatok begyűjtésén belül a push ki van kapcsolva, akkor Viberben és Facebook messengerben mégis hogy kapom meg rögtön az üzeneteket. Mivel ezek elvileg a pusht használják, de az ki van nálam kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz quailstorm #47216 üzenetére
1136 x 640-es kijelzőn, 4 col-on te látod a pixeleket? Hát az kemény.
Akkor neked monitort, TV-t nem szabad venni. Képzelem mit látsz egy 1920x1080 felbontású 24 col-os monitoron..
Vagy a standard 1366 x 768 notebook-okon.21 évesen, tökéletes szemmel akárhogy nézem, én nem látom i5-ön. Az, hogy ezeken az agyonközelített képeken meg látni, nem számít, mert olyan közelről vannak lőve szuper makróval, ahol az emberi szem már rég nem tud fókuszálni.
-
M@te
senior tag
válasz peugeotmate #47238 üzenetére
nekem megy ios 7 alatt.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Ragnar95
félisten
válasz BlackSoft #47235 üzenetére
Van külön iPad topik is amúgy
Én a helyedben egy restore-t megejtenék, az gyári állapotra állítja vissza a készüléket. Ha készítesz backupot, akkor az lement mindent és ugyanolyan lesz az iPad, mint restore előtt volt, de az a hibákat is lementheti...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
BlackSoft
addikt
válasz vadászcsiga #47237 üzenetére
És az teljes törlést csinál, majd rendszert telepít?
Esetleg valakinek volt ilyen problémája? Meghallgatok minden ötletet...
-
peugeotmate
őstag
Hali,
nagyon pöpec lett az új Youtube app, főként a cenzúra tetszik benne. Nem hagyja, hogy olyan videót nézzek, amit nem lenne szabad, ügyes!
Ezzel csak az a baj, hogy konkrétan úgy intézi mindezt, el sem indul az app. Rábökök, felugrik a Youtube logó, majd visszalép a főoldalra. Másnál is van ilyen?
i4, iOS 6.1meg
-
adam_
senior tag
Összekötöttem az iPhone 5ösömet a laptopommal, és iTunesban össze is szinkronizáltam őket, viszont amikor akarom áthúzni a Total Commanderből a zenei albumot az iTunesba nem engedi, nem ír ki semmit, csak egyszerűen nem engedi. Pedig korábban mindig így csináltam, és most végigpróbálgatva több albumot is, egyiket sem engedi. Mi történhetett? Áthúzott nulla jelet ad ki rá, és nem másolja fel, se külön ha a zenéket másolom, se úgy, ha az albumokhoz húzom be iTunesba a gépen található albumokat. Többször fel-le csatlakoztattam a készüléket, de akkor sem volt jó. Nem tudom mi történhetett, korábban mindig így csináltam, és jól ment.
-
BlackSoft
addikt
Emberek kellene egy kis segítség!
Ugyan nem iPhoneról, hanem iPadről van szó, de mivel nincs erre külön topic, és iOS-ról van szó, biztosan tudtok segíteni.
Van nekem egy "új ipad".iOS 6.1.3 van rajta. Pár hónapja még minden rendben volt vele. Az utóbbi időben elkezdtek lenni vele gondok...
Youtube azt mondja töltsem le a flash player
Volt, hogy lefagyott, és semmire nem reagált
De a pohár akkor telt meg, amikor elkezdte a következőt:Rendszeresen veszek fel 15-50perces videókat vele. Ezeket Premiere Pro-ban vágom, dolgozom velük.
Na most egy ideje nem tudok, mert random dönti el, hogy 24 vagy 30fps-el rögzít, valamint 27-33sec-et késik a hang. Az Adobe Media Encoder nem képes csinálni vele semmit, nincs syncron és készSony Vegas Pro 12 sem tudja feldolgozni, mert amint elkezdi az úgynevezett "peak" file-t elkészíteni az audiórol, lefagy, vagy 4óra után hibát jelez és nem képes feldolgozni.
Ha az iPad épp úgy gondolja, akkor a felvett videót át sem lehet másolni Windows alatt, mert azt jelzi a rendszer, hogy hibás a file. OSX alatt átmegy, de ott se tudja kezelni semmi program.
Na most ilyenkor mi van? Szerintem ez rendszerhiba, tehát szoftveres.....csak ilyenkor mi a fenét tudok vele csinálni? Végülis nincs "format c:" lehetőségem GARI MÁR NINCS!
(a végére még megjegyzem, hogy a készülék 270 képet jelez a beállításokban, miközben csak 5 van )
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz quailstorm #47229 üzenetére
akkor add el azt a szart. én nem látom a különbséget. szerintem te még akkor is látnát a rácsokat ha 8k kijelző lenne benne.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #47228 üzenetére
kijelölöd őket / get info / options fül / part of a compilantion YES-re állít.
-
quailstorm
nagyúr
válasz buvartacsko #47227 üzenetére
Azért mert nincs különbség a képen. Agyontömörített miniatűr jpeg...
Élőben nézd meg. Lehet neked nagyítóval kell, de már az én szemem se a régi a szemészet szerint...
"szerintem ezt bebeszéled magadnak" kizárt
Köptem egy órás képet amit én lőttem: [link]
Ez egyértelműen alátámasztja azt, amit szabad szemmel láttam.
-
vadászcsiga
félisten
Hogy is kell iTunesban úgy tag-elni egy albumot amiben ahány szám annyi előadó, hogy egy albumként mutassa?
-
buvartacsko
addikt
válasz quailstorm #47226 üzenetére
látod ezen a képen a kölönbséget? mert én rohadtul nem.
szerintem ezt bebeszéled magadnak.
-
quailstorm
nagyúr
válasz buvartacsko #47223 üzenetére
Köszönöm az órás képet. Kiválóan illusztrálja a helyzetet. Egyáltalán nincs rács, és teljesen homogén. Ahogy kell. Úgyhogy ezzel csak alátámasztottad.
De mint mondtam, én ezt 30CM-ről (vonalzóval lemértük) 10 perc alatt szóvá tettem a frissen kibontott i5-nél...
Egyébként fejezzük be. A képet köszi, az meg mindegy hogy ti mit gondoltok. Flamere nincs szükség, én csak tényeket írtam. Az persze lehet hogy titeket nem zavar. Örüljetek. Engem sajna eléggé idegesít...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buvartacsko #47223 üzenetére
Ú ez ezekről a rácsokról beszélt, most kezdtem el olvasni a hozzászólásokat, elsőre nem is eset... Lehet +25-as a szemüvege...
-
M@te
senior tag
Radugod gepre es felajanlja hogy kepek importalasa
-
buvartacsko
addikt
válasz quailstorm #47220 üzenetére
ja hogy te így nézegeted a telefont, így elhiszem hogy látszik, szerintem elhiheted azt is hogy iphone 4s-ről is lehet ilyen képet lőni. nesze: iphone 4 rácsok!!!!!!!4444444444444
[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Hogyan tudom a telefonnal készített képeket feltölteni PC-re?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Totheground #47219 üzenetére
Ammá a te bajod. Pl iOS6-on még a kameraapp ikonjánál tűnt fel hogy eddig ez nem ilyen volt.
Itt is látszik a rács. Saját fotó.
Amikor nagyon feltűnt és zavaró, az pl a derengő fények játékokban. Mint a csillag széle, a rendőrautó villogója.
Látom sokaknak ez nem probléma, de már a fél fórum ismer mekkora pixelbuzerátor vagyok, nekem fontos. Főleg hogy az i4S még jó volt...A kép meg SmartQ T20 tablettel készült
Nagyítón át ritkán nézek telefont. Pl legutóbb tegnap történt, mert a pupillatágításos vizsgálat miatt nem láttam semmit. Amit észlelek (Pentile, meg rács és pöttyek) az szabad szem. De a vak pixelt is hamar kiszúrom retina kijelzőn is.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Tedd le a nagyítót...
Látásvizsgálaton gond nélkül elolvasom a legalsó sort, de hogy ezen nem látok keretet a pixelek körül szabad szemmel és normál használat közben, az is tuti.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
M@te
senior tag
Ez beteges
-
quailstorm
nagyúr
válasz Totheground #47212 üzenetére
Én (még) látom a rácsot, főleg smoke effecteknél, játékokban. Pl Galaxy on Fire 2. Unokatesóm is látja, ő a gazdája. Elkülönülő vonal határolja a pixeleket. Nem tetszik...
-
xenom0rph
őstag
Üdv újra!Mivel tudnám tesztelni ,hogy működik-e a giroszkóp?tárgytalan.
Hol tudom visszakapcsolni a mozgásengedélyezést? Mert bekapcsolódott a zárolás valahogy..
[ Szerkesztve ]
halahala
-
Totheground
addikt
válasz quailstorm #47210 üzenetére
"és ezzel tönkre is tették a retina élményt."
He?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #47208 üzenetére
rosszul látod.
-
quailstorm
nagyúr
Igen, az a digitizer. Azok a pontok érzékelik az ujjad által keltett elektromos mezőt. Az iPhone 5-ben ezt bevitték a pixelek közé, és ezzel tönkre is tették a retina élményt.
Meg vannak cuccok amin nagyon látványosak a pontok, normál használat mellett is, pl HTC HD2, vagy DPS Dream 7.
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #47204 üzenetére
mert engem már szopatott meg a bugos icloud. én nem kérek belőle.
-
M@te
senior tag
az lte egyébként jobban meríti a telefont mint a 3g vagy a 2g igaz? nem mintha át akarnék váltani mert 3g-vel is olyan gyors az 5 a 4 után hogy csak na
-
mondomén
őstag
-
buvartacsko
addikt
nem értem hogy sokan miért csak itunesra csinálnak backupot és icloudba miért nem... önszívatás.
[ Szerkesztve ]
-
koháry
tag
Az én kérdésemre tudna valaki érdemi választ adni( kb 20-hozzászólással előbb kérdeztem), aki már járt hasonló cipőben? 😊
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest