- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS alkalmazások topicban kérdezz rá erre.
-
adam_
senior tag
Még azt hozzátenném, hogy visszaigazoló e-mailt vagy hasonlót nem kaptam a vásárlásról. Ezek szerint nem is volt sikeres? Vagy visszaigazoló e-mail mindenképp jön, ha az ember APPStoreban vásárol? Nem nagy összegről van szó (5-6 Euró), és még a kártyámról sem vonta le ezt az összeget.
Próbáljam meg megvásárolni más eszközzel (paypal vagy hasonló)?
-
tylerddd
veterán
Ha teljes biztonsági mentést csinálsz, akkor igen. De onnan meg csak úgy tudod visszanyerni a dolgaidat, ha azt a teljes mentést visszaállítod. Esetleg más felhőbe (Goolge Drive, Dropbox stb.) mentsd el. Vagy csinálsz egy új megosztott albumot és oda beválogatod a képeket, amiket menteni akarsz. Utána a Fotókon belül az Albumok-ból már törölheted a képeket, videókat.
Egyébként ha törölsz egy képet a telóról, az iCloudból is eltűnik, ezt írja is, a törlés előtt.
iTunes-szal sem jó szinkronizálni, mert az is az aktuális tartalmat szinkronizálja. Tehát ha szinkron után törölsz valamit a telefonról, utána megint szinkronizálsz, akkor a gépre megint a telefon aktuális tartalmát teszi. Legalábbis én PC-n, amikor kipróbáltam (egyébként nem csinálom, manuálisan mentek bizonyos időközönként), ezt művelte. Mondjuk ennek legalább két éve
Ha nem jól mondom, kérem a szakikat, h jelezzék!!!
-
sutyesz96
őstag
-
TheMarci
addikt
Próbálj ki egy másik fülest is a telefonnal, akkor lehet biztosat mondani, illetve a legjobb lenne, ha azt a fülest is kipróbálnád egy másik telefonnal, mert ha kicsit kontaktos, nem veszed észre gépen, mert az nem állítja meg a zenét. Nekem iPoddal volt ilyen, hogy a füles minden más gépen, lejátszóban jó, ami nem állítja le a zenét, ha kihúzod.
-
madgie
titán
Pont ma, 14%-nál dobta el magát (zenét hallgattam, mellette sphere progival fotóztam). Csak töltővel lehetett "visszabikázni", ugyanúgy 14%-ot mutatott, zenehallgatásra megint azonnal kikapcsolt, töltőt kért.
Hagytam békésen lemerülni kikapcsolásig, csontra töltöttem, újraindítottam, majd meglátjuk, mi lesz.
-
Ragnar95
félisten
-
-
manchester85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Goddess of Victory:Nikke
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest