- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Ugyanazt az airtaget két iphone-hoz (tehát két különböző Apple ID-hoz) hozzá tudom kapcsolni?
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok.
https://www.i-shop.hu/#/
Szerintetek ez az üzlet megbízható? Vásárolt már valaki innen? Egy Apple Watch 7-et szeretnék (41 mm, csillagfény), ami sehol nem kapható, csak itt. -
rayoliviero
veterán
iPhone 12 pro maxot szeretnék vásárolni céges telefonnak. A Telekomtól vennem. Céges vásárlás esetén csak egy év garancia jár a 3 év helyett?
-
rayoliviero
veterán
Mik a teendők iPhone-nal eladás előtt? iCloudból kijelentkezek telefonon. Ezen kívül még valami?
-
rayoliviero
veterán
iPhone 7 Plus: fotózáskor a kamera nem ad ki hangot, de sorozatfotó esetén igen. Régen volt iPhone-om. Ez mitől lehet? Elvileg fel van véve minden hang.
-
rayoliviero
veterán
Egy haverom a korábban hívott számait csak 4-5 napra visszamenőlegesen tudja megnézni. Hogy lehet megnézni a régebbieket is? Én már nem használok iPhone-t, nem tudok neki segíteni.
Van erre valami megoldás? -
-
rayoliviero
veterán
Hol kapható legolcsóbban iPhone 7 Plus 32 GB, ahol számlát is adnak és megbízható bolt?
-
rayoliviero
veterán
Nem tudom az Apple ID-m biztonsági kérdéseire a válaszokat, vissza akarom állítani.
De ezt írja ki:
A biztonsági kérdések nem állíthatók vissza.
Nincs elég információnk a biztonsági kérdések visszaállításához.
Mit lehet csinálni, miért nem tudja visszaállítani?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Sys85 #158556 üzenetére
Szerintem ő is valahogy szerezte. Pazzitól vettem amúgy.
Remélem nem az aljzat a rossz. Vettem most egy új kábelt az Edigitalban, egyszer ezzel is lecsatlakozott töltés közben, ahogy mozgattam a kábelt a lightning csatlakozónál. De még egyszer nem tudom megcsinálni, akárhogy mozgatom, nem csatlakozik le most. -
rayoliviero
veterán
IPhone 7 Plusom lightning kábele meg van törve. Telekomhoz garis, De se számlám nincs, se jótállási jegyem.
Serial alapján hol tudom gariban cseréltetni a kábelt? A telefont ugye nem kell leadni, ha csak a kábel rossz?
-
rayoliviero
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
rayoliviero
veterán
A refurbished készülék ugyanolyan minőségű, mint a gyári?
(iPhone 7 Plus)
-
rayoliviero
veterán
válasz
Yager01 #134387 üzenetére
Itt van egy beállítási segédlet. De én Upcmailhez nem tudtam beállítani az Outlookot. De lehet T-online-nál működni fog.
Ha jobb az Outlook akkor miért nem lehet SMTP-t beállítani? Ezért én nem tartom jónak.
-
rayoliviero
veterán
válasz
anderledani #132268 üzenetére
Hát akkor minek kérdezed. Az ilyen oldalakon mindig azt tanácsolják, hogy ne frissítsünk.
Én biztos frissítek, mert már ha kijön a jailbreak úgyis 9.3-ra fog. A múltkor 9.1-re jött ki, 9.2.1-re nem hozták ki, nem most fogják a 9.3 megjelenésekor...#132269: Ok, az nem jelent semmit.
-
rayoliviero
veterán
válasz
anderledani #132258 üzenetére
Ha lesz jailbreak, az már úgyis 9.3-ra lesz.
-
rayoliviero
veterán
Egy iPhone 5 iCloud backupját vissza lehet állítani akár több darab iPhone 6-ra is?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Wiz Khalifa #126615 üzenetére
Nincs olyan ember, aki ezt meg tudná mondani. Kivéve azt, aki készíti a jb-et, de ők előre ezt nem szokták elárulni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Wiz Khalifa #126608 üzenetére
Nem jelent meg még.
-
rayoliviero
veterán
Vegre lehet az osszes bejovo e-mail egyszerre a kukaba helyezni, nem kell egyenkent kijelolgetni vagy torolgetni. Jo sok ido kellett nekik, mire vegre rajottek, hogy jo lenne, ha ezt tudna.
Sms kezbesitesi jelentes nem tudom lesz-e valaha az eletben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Gsx-rr #125540 üzenetére
Értem, akkor marad Jadeye: Itt meg tudod tőle kérdezni, hogy mi lehet az oka, ha neki címzed, válaszolni fog.
-
rayoliviero
veterán
Nálatok működik rendesen az App Store? Amikor megnyitom a telón, rá 2 mp-re bezáródik.
-
rayoliviero
veterán
Kijott a Springtomize 3 iOS 9-hez.
-
rayoliviero
veterán
válasz
buci30 #122524 üzenetére
Adblocker 2 (iOS 8+9)
Alkaline
All Mail Actions
App File Conduit
Barrel
CCSettings
DataMeter
FaceDown
Fascy
ICleaner Pro
iFile
LockGlyph
No Voice Control
NoVoiceMail
PowerApp
RecentlyUninstalled
RevealMenu
SleekKey
Speed Intensifier
Virtual HomeCydia magyar UI
Magyar billentyűzet fixDe nagyon nem mindegy a programverzió.
Amúgy most frissült a Pangu, pont a bootolási folyamat "sikerességét" javítja.
-
rayoliviero
veterán
válasz
buci30 #122514 üzenetére
De a Facedownt magában tetted fel, vagy még a telón volt a Springtomize 3 is? Mert ha igen, a Springtomize 3 okozta a bootloopot. Facedown nálam tökéletes. Springtomize 3 pedig igen, ahogy mondod, még nem kompatibilis, vár mindenki a frissítésre.
Facedown-nal ne foglalkozz, ha magában is bootloopot okoz.
-
rayoliviero
veterán
válasz
buci30 #122487 üzenetére
Ha újként állítod be és nem teszel fel inkompatibilis tweakeket, akkor nem lehet gond.
Először tweak nélkül próbálgasd egy ideig, hogy hibamentes-e a jailbreak után a teló. Aztán ha hibamentes, mehet fel tweak egyenként, tesztelve, de nagyon nézz utána.
És ugye az 1.0.1 verzióval jailbreakeltél? Abban ki lett javítva pár hiba.
Nem biztos, hogy minden tweak le lett tesztelve 6S-sel. Nem minden fejlesztőnek van 6S. Azért először kicsit próbálgasd tweakek nélkül, de jailbreakelve.
-
rayoliviero
veterán
válasz
aprokaroka87 #122412 üzenetére
iTools, Air Blue Sharing.
-
rayoliviero
veterán
válasz
ForRedGlory #122333 üzenetére
De, VirtualHome a tweak neve.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Barcode_Rec #122318 üzenetére
Persze, hogy tudod, de később bármilyen hibád lehet, ami arra vezethető vissza. És olyankor szokták szidni a jailbreaket, telefont stb. az emberek...
sniphoe: Pangu alatt sajnos ez így van. Azért is írja ki a teló, h a tárolóhely majdnem megtelt.
Ahhoz a régi Virtual Home meg kell legyen vásárolva.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Caaabi #122304 üzenetére
iTunes restore, ami felteszi a 9.0.2-t, majd Pangu jailbreak. Az előző verzió backup visszatöltése nem a legjobb döntés, okozhat hibákat.
iTunes restore letörli az egész telót, jailbreakkel együtt és felteszi a legújabb szoftvert. Szóval nem kell semmiféle unjailbreak.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
Joe Swanson #121692 üzenetére
Letörlöd a Pangu appot "manuálisan" és kész. Úgy kell törölni, mint bármilyen más appot.
-
rayoliviero
veterán
válasz
RockHaRD #121665 üzenetére
Nálam is ezek a hibák voltak, plusz még bootloop és nem zárt le a képernyő magától. Most vagy ötödjére úgy néz ki, hogy nincs hiba.
Néha bootoláskor szürke a képernyő egy pillanatra, de utána bebootol.Noxy: Szerinted mit lehet elrontani az egy kattintásos jailbreaken?
-
rayoliviero
veterán
Nálam a Pangu jailbreak instabil, először jailbreak után nem törölte le a Pangu appot. Plusz újraindítás után alma logónál ragadt. iTunes sem ismerte fel a telefont. DFU + restore segített. Újból jailbreak, Pangu app most letörlődött rendesen, ahogy kell, jailbreak után, de újraindítás után ismét bootloop.
Ez így egyelőre felejtős, nem ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest