- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Criton #131608 üzenetére
Te írtad hogy nem jó ez neked hogy ki kell kapcsolni mindent hogy használható legyen (6S topikba nemrég). Na most ilyen semmiségek miatt is használható, sőt ilyeneket az emberek 95% észre se vesz. Nem azt mondom tökéletes, mert tökéletes, mert tökéletes rendszer nincs, frissítésekkel van hogy jobb lesz valami, van hogy rosszabb. Viszont ha megnézek egy androidos, vagy egy win-es telefont, számomra még mindig az iOS a nyerő.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Criton #131602 üzenetére
Nekem 1 helyen akadozott, az pedig a Beállítások -> Mobiltelefon résznél, amit itt a videóban meg is mutattam. Ezen kívül nekem semmi bajom a 9.2.1-el.
128-asom igaz sose volt még, és tesztelni se teszteltem, de nem kellene elvileg befolyásolnia, bár ha agyon van pakolva lehet.
-
válasz
Criton #130363 üzenetére
jövő hét hétfőig kell kibírni, akkor jön a következő
viszont ha nem Plus telefonom lenne, akkor nagyon idegesítene a csökkent üzemidő!
Beta 1-2-vel 10-12 óra használatom volt egész napi LTE telózással, 2 naponta töltéssel! Most naponta töltöm és 7-8 óra használat max... nagyon durván elrontottak valamit
-
ZooLee
senior tag
-
ZooLee
senior tag
válasz
Criton #53519 üzenetére
én pl azt figyeltem meg, hogy egy 20fokos lakásban, ha a telefon áll kb 1 órát úgy hogy nem használja az ember, akkor mi a ráktól lesz hideg a komplett telefon? kollégák többen mondták, hogy ilyen hideg telefont nem láttak meg
Nem lehet, hogy a kollégáknak műanyag házas telefonjaik vannak?
Ez a hidegérzés tipikusan a fémházas telefonokra jellemző.
Más: Használtátok már az új Apple Maps-et? Nekem úgy tűnik, hogy javították a magyar szöveget, még mindig egy kicsit furcsa, de legalább nem hülyeséget beszél, tehát már nem azt mondja, hogy "fordulj balra a következőre Fő utca a következőbe 20 méter" (vagy valami ilyesmi volt), ha nem "fordulj balra a következőre Fő utca 100 méter után". És mintha a hang is változott volna.
-
agabe
addikt
válasz
Criton #53223 üzenetére
messze nem tokeletes meg a mostani rendszer az tuti, de ez a helyzet most.
En a 6-os verzio hibait nem tapasztaltam, mert amikor az kijott akkor epp androidon voltam, de azert bizom benne hamarosan 7-es is jo lesz.Az akku idot es a fogyasztast meg nagyon befolyasolja mi fut (ami ezek szerint most mar fut) a hatterben. reggel toltorol leszedve direk mindent ugy hagytam (ahogy 6-os rendszeren is volt), hogy nem zartam be a hasznalt appokat a feladatkezelo reszben...volt ott sokminen a bongeszotol kezdve facebookon keresztul viberen es whatsapp-on at 15-20 progi.
2ora mulva akksi lement 8%-al, es a 2 orabol (mikozben hasznalatlanul hevert a telo) 1ora hasznalatot irt ki 2ora kesznleti idovel. -
törölt tag
válasz
Criton #52278 üzenetére
Biztosan olvastad már, vagy 7edjére írom le ide. Nem kötekedésből, tényleg.
Asztal sarkával ütközött szegényke. A tetején lett egy szép nagy folt és a kijelző 2mm-el kijjebb jött.
A folt nem zavaró, elvegetálok vele így ameddig nem lesz zsém megjavítani. Ez olyan másfél hónap, remélem addig nem adja meg magát. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Criton #52057 üzenetére
A Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Kontraszt növelése ki/be na itt lehet ezzel kicsit játszani...Viszont csak bizonyos háttereknél jön ki jobban.
Ezt most csináltam, ennyi különbség van be/ki kapcsolt állapotban:
Remélem egy új frissítésnél ennek az átláthatóságát javítják...
Mindenkinek:
Az i5 tölt fel 4S-hez képest nagyon hamar, vagy IOS7-nek köszönhető? Csak azért mert meglepően látom hogy nemrég raktam rá a töltőre a telefont pár százaléknál, és már 80% tart...
-
sagesz93
addikt
válasz
Criton #51367 üzenetére
Nekem volt hibás netem( 10/4 fajlt hibásan szedett le, de ezt sehogy nem lehetett észrevenni, csak telepítéskor/indításkor hibát dobott), iTunes az összes ipswt rosszul szedte, de visszaellenorizte, es mindig kiírta hogy hibás. Ha torrentrol szedtem ipswt azzal sose volt baj.
Router fw problema volt egyebkent. -
agabe
addikt
válasz
Criton #51323 üzenetére
tenyleg mindenkinel mas hibak vannak...nalam pl. nem akadozik a bill.
Meg amugy sok hibat nem talaltam amik le lettek irva, de bizonyos helyzetekben (nem a safarinal) a billenytu atfordulasa nem folyamatos nalam sem, es volt mar egyszer, hogy beallitasokbol hirtelen csak kilepett magatol, meg olyan is tegnap, hogy kocsiban a bluetooth headset-et eldobta, majd ujra felvette (egyszer), es akkor a bekapcsolas, feloldasra is sokat kellett varni...utana nem produkalta, es mukodott, de egyszer ha csinalja akkor fogja maskor is.
viszont az fura, hogy a hibak nem mindenkinel jelentkeznek, csak reszben.
Az ismert bugok kozul valamit megkap az ember, valamit nem. -
ZooLee
senior tag
válasz
Criton #51056 üzenetére
Mondjuk nem csoda, hogy le volt halva minden, azért ilyen frissítési rátával csoda, hogy így bírták (nekem tegnap este kb. 45 perc alatt jött le a frissítés)
-
-
válasz
Criton #50887 üzenetére
Ilyesmi bug lesz még csomó, sajnos, hiába hivatalos, meg minden, tegnap is kiderült,hogy még van mit csiszolni rajta. Nekem ma is volt egy: csak keresgettem itt valakinek, hogy hol kell be/kikapcsolni a 3D hátteret, erre kidobott a homscreenre csak úgy. Aztán jött egy app-ra iOS 7 javítás, mert kresselt előtte, de ugyanúgy kidob, mikor elindítom (ok, ez nem az OS hibája, majd a fejlesztő újra ránéz, és javítja).
-
-
törölt tag
válasz
Criton #50728 üzenetére
iphoneclub oldalunk nektek sem jön be?
-
válasz
Criton #50454 üzenetére
Persze, csak épp syncelni nem tudod, sőt backupot sem tudod visszarakni, ha nem iCloudban van. Ezért írogatjuk egy nap 5ször be, hogy nem ártana a frissítés, pont emiatt.
Tibee86: Mint írtam feltenni fel lehet, csak semmi mást nem lehet vele. Mihelyt akarsz feltenni rá backup,vagy sync, vagy ilyesmi, 11.1 vagy felettit követel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest