- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rayoliviero #262041 üzenetére
Szerintem nem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rayoliviero #256053 üzenetére
Én nem mernék tőlük venni. Még a címük sincs feltüntetve a weboldalon.. nagyon titokzatosak.
-
Tonyo
őstag
válasz
rayoliviero #239432 üzenetére
Btel elvileg 3 évet ad, így vettem én is.
-
BBke
tag
válasz
rayoliviero #239429 üzenetére
Céges vásárlás, 1év gari.
-
bigdady
nagyúr
válasz
rayoliviero #239429 üzenetére
Lásd összefoglaló
-
Noxy
veterán
válasz
rayoliviero #184222 üzenetére
-
vasi89
őstag
válasz
rayoliviero #184110 üzenetére
kamera appban ráböksz arra a sárga pöttyre fent középen.
-
válasz
rayoliviero #184110 üzenetére
Kamera appban a fotónál fent kikapcsolod a Live Photo-t
utána
Beállítások -> Kamera -> Beállítások megőrzése -> Live Photo beállítástt bekapcsolod, hogy zöld legyen a csúszka
-
Sify
senior tag
válasz
rayoliviero #184108 üzenetére
Fotonál a Live be van kapcsolva ekkor nem ad ki hangot.
-
válasz
rayoliviero #184106 üzenetére
Hangerő gombokkal nincs lehalkítva a telefon?
-
Noxy
veterán
válasz
rayoliviero #168572 üzenetére
Töröljön egy pár ismertet, utánna előjönnek a régebbiek.
Ja, ha meg fontos akkor menteni kellene. -
vasi89
őstag
válasz
rayoliviero #160764 üzenetére
náluk nincs ilyen kiskapu. a kiírt árért full dobozos jár.
-
Lazika
senior tag
válasz
rayoliviero #160759 üzenetére
Szia! En iponrol rendeltem! Megbizhato bolt! Szamlaval stb.
-
vasi89
őstag
válasz
rayoliviero #160761 üzenetére
Hozzám bontatlanul, aktiválatlanul érkezett. Tényleg korrektek. mikor én kerestem még cégjegyzékben is megnéztem a cégeket
-
válasz
rayoliviero #160761 üzenetére
kamu
fóliás bontatlan dobozt kapsz mindenhol... ahol ki van bontva, ott kérj másikat, vagy hagyd is el a boltot
-
vasi89
őstag
válasz
rayoliviero #160759 üzenetére
mivel számla kell gondolom céges vásárlás. Akkor meg mindegy h hivatalos forgalmazó e. mobilcorner.hu, EU készülék, gyari garancia. Ahogy néztem fekete nincs a listában de gondolom tudnak rendelni és nekem is 3-8 napot írtak beszerzésre de pénteken rendeltem, következő hét szerdán már nálam volt a telefon.
-
Kommy
veterán
válasz
rayoliviero #158557 üzenetére
Csak simán kosz vanm a csatiban piszkáld ki egy fa fogpálcikával, meg fogsz lepődni mennyi szösz van benne, az enyém meg se mozdul a ha be van dugva a kábel a telefonba
Ha meg nincs benne szösz akkor valami nagyon nem jó ott, nem szabadna mozognia benne a kábelnek
-
válasz
rayoliviero #158557 üzenetére
Sokadik kézből telekomos telót papírok nélkül?Bátor!Még ha megbízható apróstól is van.
Felteszem a szokásos kérdést!Aljzatot megnézted?Nincs benne zsebszösz? -
válasz
rayoliviero #158554 üzenetére
Ha megkeresed az eladót,akkor ő a saját telekom oldaláról letudja tölteni a gari levelet,elküldi neked pdf-ben,azt meg csak ki kell nyomtatni.
Én vagy kinyomtatva,vagy pdf-ben mindig odaadtam a vevőnek. -
anderledani
őstag
válasz
rayoliviero #158551 üzenetére
Telekomnál pedig tudsz nyomtattatni számlát vagy a My Telekomból is ki tudod nyomtatni.
-
válasz
rayoliviero #158551 üzenetére
Telekom gari=Apple gari
Telekomnál nem tudom hogyan megy az ilyesmi,de ha van APR elérhető közelségben,akkor a gyorsabb ügyintézés érdekében inkább hozzájuk fordulnék,ha nincs APR akkor marad a telekom,de tudtommal egyik helyen se kell a kábel miatt leadni a telót,Samsungéknál van ez a "beszart a füles,de a cseréhez a telót is bekérik" marhaság.Serial alapján ellenőrzik a garit,legalábbis APR-ben az is elég. -
Diokhan
addikt
válasz
rayoliviero #158380 üzenetére
Igen. Azok általában hibásan vissza vitt telefonok, amit garanciában cseréltek, majd az "Apple" gyárban felújították őket. Úgy tudom, bár ez nem biztos, hogy a refurbished készüléknek alacsonyabb a gyári doboza, mint a teljesen újnak, innen is lehet tudni, hogy refurbished készülékről van szó és ha jól emlékszem az sem biztos, hogy abban minden eredetileg a telefonhoz adott tartozék benne van. De ebben nem vagyok biztos, Angliában találkoztam olyannal, hogy nem volt füles benne, csak töltő és kábel. Itthon nem tudom mi a helyzet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
rayoliviero #158380 üzenetére
Igen, az elhasználódó és hibás alkatrészeket cserélik, illetve ugyanúgy fóliásan jön ki a gyárból, mint az új készülékek.
-
jeromosi
aktív tag
válasz
rayoliviero #134448 üzenetére
Egyszerüen tökéletes.
-
tomcsi23
veterán
válasz
rayoliviero #134448 üzenetére
Ne értetlenkedj. Lyólnézki, lyólvéd, nesszójábe lyó?
-
20ár
tag
válasz
rayoliviero #134390 üzenetére
Hát ezen én is, 2 napig szenvedtem vele, aztán rájöttem, hogy nem én vagyok a hülye.
-
Yager01
senior tag
válasz
rayoliviero #134388 üzenetére
Ezt láttam ..nem faxa
-
Yager01
senior tag
válasz
rayoliviero #134385 üzenetére
És IMAP? A gyári levelező alkalmazás nem tetszik. Az Outlook ezerszer jobb... Ném akarok elhinni hogy nem lehet megoldani
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rayoliviero #132467 üzenetére
Jól el van rejtve
-
ny.erno
tag
válasz
rayoliviero #132266 üzenetére
A 9.1-re is most jött ki ~1 hete, amikor bőven 9.2.1-nél járt. Szóval ez nem biztos.
-
anderledani
őstag
válasz
rayoliviero #132266 üzenetére
Nincs jailbreak-em jelenleg. 9.2.1-en vagyok. Itt azt írják, ne frissítsünk... [link]
-
Sesy
aktív tag
válasz
rayoliviero #128347 üzenetére
sziasztok
tegnap vettem meg i6s 64gb telefonomat, nagy ugrás volta i3gs után
következő lenne a kérdésema beállításoknál látom, hogy bluetooth-al össze lehet(ne) kötni hallókészülékkel, ezt hogyan tudom megcsinálni?
nekem widex clear cic készülékem van, gyárilag lehet venni hozzá bt-os adaptert (ebben van egy mikrofon, nyakba kell akasztani, marha kényelmetlen, de sima ügy a bt-s kapcsolat vele), amivel össze tudtam kötni a 3gs-el, tehát elvileg maga a készülék tudja bluetoot-ot...
van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
köszi
g. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #127351 üzenetére
Yes
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rayoliviero #126616 üzenetére
Értem.
Köszi az infót. Akkor felteszem a már megjelent iOS 9.2-őt hogy nehogy az legyen hogy mire JB lesz már lefrissülne újabbra. És nem tudom feltenni és maradok a beta-ba.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rayoliviero #126611 üzenetére
Nem tudod esetleg mikorra várható hogy megjelenjen?
-
válasz
rayoliviero #125935 üzenetére
telenor és vodafone; -üzenet_szövege
telekom; *a#üzenet_szövege
biztos nem lenne nehéz alapban betenniük, de megszokható, hogy - vagy *a# kóddal kezdődjön az üzenet. -
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #125536 üzenetére
Köszönöm! Helyzet nem változott.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #125525 üzenetére
Ott sincs ilyen ismerosom! Email-es kontaktom sincs.
Meg ,hogy kerulne a telefon tarcsazojaba?
Beutom ezt a szamot sem irja ki ezt a nevet. Kikapcsoltam azert amit mondtal. -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #124009 üzenetére
-
Víz Elek
senior tag
válasz
rayoliviero #123839 üzenetére
Köszi, de nincs JB, és nem is tervezem, hogy megcsinálom, esetleg más javaslat amihez nem kell jb?
-
RazoR
veterán
válasz
rayoliviero #123421 üzenetére
De már 9.1-en vagyok és nem lehet visszaállni!
-
RazoR
veterán
válasz
rayoliviero #123369 üzenetére
Virtualhome, Nightmode, CCsettings, Barell, meg amivel egy gombbal be tudom zárni az összes futó alkalmazást (nem tudom mi a neve)
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122690 üzenetére
Azt tudom de oda mindig valami általános van írva...
Torrent letöltő tweak?
S melyik lejátszó ajánlott utána hozzá? -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122677 üzenetére
THX!
Frissült a fb meg a messenger valaki tudja mik a részletek?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #122656 üzenetére
Annyiból azért (számomra) számít, hogy a többi telefonomnak tudom az eredményeit. (több mérést is)
Addig az i6 a legtöbb pontot elérő telefonom, bár a G2 nagyon közel van hozzá.
Cserébe a G2 hardverben azért bőven az i6 felett van. (ennyit számít a rendszer) -
20ár
tag
válasz
rayoliviero #122585 üzenetére
Köszi.. Akkor inkább tolom fel a 9.1-et 😁
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122478 üzenetére
Épp h megvagyok a 9.0.2 vel jb + belakás erre kijön a 9.1 😤😂
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122527 üzenetére
Na a Virtual Home se okés még hiába tettem fel a repot amit írtál, még 6s teszt alatt van írja is
De most egyenlőre nincs gond a JB vel
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122527 üzenetére
Már csinálom is
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #122523 üzenetére
Nem tudom, nekem a POP3 fiókokat a Gmail húzza be.
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122521 üzenetére
Hát ez is egy lehetőség csak ha utána megint találok egy ilyet és esetleg megint nem akar tovább menni sehogy az almán akkor uhh...
Neked mik vannak fent amúgy?
Vagy jöhet privibe is ha olyan .... -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122517 üzenetére
Magába!
Az első után mivel alma jelig ment a telefon így gyári visszaállítás.
Aztán ugyan úgy jártam a másik tweak -el is így újra restore.Egyszerűen nem tudom mi lehetett.
De lehet próbálok egy utolsót s ha megint nem akkor megy a 9.1 fel. -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122489 üzenetére
Na akkor lehet ott lesz s bibi!
Neked nem 6S van?
Meg egy tweak tettem fel mind két esetbe és bumm..
S igen az újabb verzió JB volt rajta.De persze az nincs is írva sehol hogy tesztelve 6S
Lehet várok még vele mert ez így elég időigényes ha ez lesz, és újra-újra vissza kell állitanom ha nem indul el véletlen a telefon 😁
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122475 üzenetére
Bocs egybe olvastam hogy nekem szól 😊
Nálam mi lehet gond? 😁😁
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122475 üzenetére
Harmadszorra sikerült, leszedtem máshonnan a drivert.. Pangu jb gond nelkul felment, icleaner is megy szepen, meg szinte minden tweak em, egyedul a grid switcher re irja az az oldal amit linkeltetek h nem kompatibilis még ios9 el meg max még vagy 2 másik, de a lenyegesek mukodnek! Koszi a segitseget !
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122471 üzenetére
Micsoda ez?
Amúgy a felhő szolgáltatás oldala jön be.
Lehet nem jó a link.De ha jó lesz ez telefonra töltsem jb után vagy mi vele a teendő?
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122441 üzenetére
Nem boootolt be úgyse ezzel a habverő megoldással
Az egyik amit tegnap éjjel írtam az tényleg nem kompatibilis a másik amit Te írtál a Facedow.
Nem értem mi lehet akkor a gond.
Eddig mindig jó volt a JB most az 6S-el szivat rendesen.
Pedig JB is úgy csinálom minden kikapcs amit ír repülő mód stb végig is megy rendesen.Most újra vissza állítottam gyárira a kikapcs aztán home gomb és iTunes megoldással... és még a JB előtti mentest vissza tettem mert az előbb csináltam direkt egy olyat szűz rendszerre nincs kedvem mindig pakolni állítani az app-okat.
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #122389 üzenetére
Na ezt eddig nem is tudtam 😊
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122385 üzenetére
Talán utána már az icleaner is menni fog végre !
Reggel nekiveselkedek
Köszi mindent, írok majd ha sikerült vagy ha fennakadás lenne bármi miatt
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122316 üzenetére
Egyetlen kérdésem még h miután kész a restore beallitas uj iphone kent kell ugye ?
-
Pityke78
őstag
válasz
rayoliviero #122366 üzenetére
Hát nekem nem hozza fel a Swiftkey-t csak a Magyar, megy Emoji billentyűzeteket.
Hiába léptem ki a levelezésből, az alkalmazást is bezártam, de megnyitás után sem tudom kiválasztani.Amúgy nálam is be van pipálva a teljes engedélyezés a Swiftkey.
Az összes alkalmazásnál megy, csak a beépített levelezésnél nem, amire kapom a céges maileket is.
-
Pityke78
őstag
válasz
rayoliviero #122352 üzenetére
Ez sokkal jobbnak néz ki első körben............ köszönöm
Azt hol tudom beállítani, hogy a billentyűzetnél az y és a z betű helyet cseréljen? A gyári billentyűzetnél ugye lehet állítani a QWERTZ és a QWERTY felosztás között, de a Swiftkey-nél egyelőre csak a QWERTY beállítást találom.
Illetve az mitől lehet és hol lehet módosítani, hogy a céges levelezésnél egyelőre még az eredeti, gyári billentyűzet él és nem tudom módosítani a Swiftkey-re? A többi alkalmazásnál tudtam váltani.
Köszi
-
Barcode_Rec
tag
válasz
rayoliviero #122312 üzenetére
Nekem simán visszament a 8.4 backup, bár az igaz, hogy csak harmadjára lett tökéletes.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
rayoliviero #122316 üzenetére
Repo fent van, de egyelőre nem tudom telepíteni a csomagot.
Nálam 93% foglalt a /dev//dev/disk0s1s1-en, de látom Neked több, valszeg akkor ez normális.
Köszi. -
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122312 üzenetére
Ez így könnyebbnek tűnik...Simán rádugom így jb elten a telót és van egy restore funció ami egyből a 9.0.2-t teszi fel és utána már csak a pangus jb van hatra ? Ez ha ilyen egyszerű hipp-hopp megvan
Hívásbug is megszűnik legalább és tweak se kell egy csomó funkcióhoz amit alapból tud az ios 9
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #122260 üzenetére
Köszönöm az infót és neked is Barcode_Rec.
Ahhoz hogy gond nélkül lemenjen a telepítés, hogyan kellene unjailbreak elnem és frissíteni? Valamintweakkel unjailbreak, aztan itunes on keresztül backup és azon keresztül 9.0.2 aztán utána jb a pangus video alapjan és kész is ? -
Ateszpapa
addikt
válasz
rayoliviero #122279 üzenetére
Köszönöm, meglesem.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
rayoliviero #122260 üzenetére
VirtualHome-ot megvetted még a 8-ason? (nekem 902 alatt nem akar sikerülni sehogy sem az install)
-
Noxy
veterán
válasz
rayoliviero #121673 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem tudom ki mit csinál, + milyen az iOS előélete.
Amúgy meg olvasd el a szifon oldalán a JB-nél, hogy milyen balga hibákba esnek, pedig ott van a részletes leírás, videóval. -
Tibee86
nagyúr
válasz
rayoliviero #121607 üzenetére
Köszi! Egyelőre nem frissítek, hibátlanul üzemel 8.4-en.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
rayoliviero #121602 üzenetére
Akkor még marad a 8.4, pedig már kipróbálnám a 9-et.
-
bigdady
nagyúr
válasz
rayoliviero #121547 üzenetére
ja. Hátralévő idő számitása ment backupnál is, de rányomtam a restore-ra, most meg backup csinálta uezt majd ki is irta hogy icloud nem használható...
-
Caaabi
senior tag
válasz
rayoliviero #121309 üzenetére
Feltettem innen is, respring is volt, ugyanúgy nem találom a programot sehol, ez az egyetlen tweak ami nem megy eddig es fogalmam sincs miért 😡
-
válasz
rayoliviero #119819 üzenetére
Nem lóg ki!
0,3-as tokban sem lóg ki.. az meg 0,6.
-
TheMarci
addikt
válasz
rayoliviero #119221 üzenetére
iTunesos backupot nem tudod visszatölteni, iCloudost talán, de lehet abból is az ios 8-as megy vissza.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
rayoliviero #117051 üzenetére
Az, meg nagyon zabálja a netet, ugye? Az, hogy van, hogy telenor-telenorral, ment?
-
Noxy
veterán
válasz
rayoliviero #116372 üzenetére
Basszus ha az iTunes-l rakod fel a képeket, akkor miért esik nehezedre le is szedni vele.
Jaj reinstall. Minek is kell? Én kb 6 vagy 7 éve telepítettem utoljára, közben meg volt 2 SSD csere is.
Nekem meg valahogy nem indul el az iTUnes ha rá dugom a telót vagy az iPad-t. Win vez.. pult, automatikus indulás mi van ott neked beállítva? -
Ragnar95
félisten
válasz
rayoliviero #116367 üzenetére
Oda sehogy, oda azok kerülnek, amiket telefonnal készítesz/ott töltesz le.
-
válasz
rayoliviero #116367 üzenetére
-
ryori
senior tag
válasz
rayoliviero #114549 üzenetére
Mert JB zett X))
-
bigdady
nagyúr
válasz
rayoliviero #114497 üzenetére
G2 nem valami brutál akkus volt? Vagy az a flex volt?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #114470 üzenetére
Masodjara jo lett!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
rayoliviero #114470 üzenetére
Az a Zeppelines anonymus fej
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #114464 üzenetére
Sajna, csak itt-ott mukodik, pedig nem ir kompatibilitasi korlatot, vagyis elvileg mukodik 8.4-en is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #114464 üzenetére
Ez az, koszi!
-
ryori
senior tag
válasz
rayoliviero #113923 üzenetére
Én kibírom várni az animációkat, szeretem is, és megtudom nyomni a gombot.
Kipróbálom ha JB-s telefon kerül a közelembe, de JB-zni nem fogok -
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #113917 üzenetére
Az en igenyem nem mervado sokaknak tetszik! De tolem is mehetne ha a meret maradna es a kijezomeret none!
-
ryori
senior tag
válasz
rayoliviero #113915 üzenetére
Szörnyű lenne ha érintésre homegombnyomás lenne. mivel van mikor úgy emeli fel az ember hogy a home-gombhoz ér az ujj, stb. dehát kinek mi.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #113915 üzenetére
Na szerintem ha igy gondolod te is akkor elobb utobb a home gomb menni fog. Vagy azert fizikailag jo ha van?Megertem ha igy lesz! Mulkor neztem egy "tesztet" milyen rosszul teljesit az Iphone a meret es kepernyoarany tekinteteben.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #113908 üzenetére
Ennyire felsz ,hogy elveszted vagy ellopjak?
Atnezegttem, meg regen a ccsettings-nek volt nalam ertelme ,de mar nem kacsolgatom a mobilnetet es a 2-3g-t igy annak se.
Ha neked ezek fontosak en tiszteletben tartom. Nekem folosleges dolgok.Tibike: te szerintem kezd el beallitani a holnapi ebresztod hangerejet!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
rayoliviero #113908 üzenetére
Felesleges, azt se tudják mik ezek, mert ők a karosszériát hegesztik.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #113894 üzenetére
Ismerem! Meg 3gs-en kezdtem!
De rajottem nekem foloslegesek.
Ma mar ugyanugy nem ertem ,mint mikor droidnal valakinek a root az elso dolga!hutchhdb: droidon se tudod mindenhol ezt alapbol megcsinalni! Csak megint ott is a mokolassal ,launcher stb.
-
ryori
senior tag
válasz
rayoliviero #113894 üzenetére
Jó pár tweaknek utánanéztem, jb-nek is mindennek is. mert én is akartam egy időben de..
aztán arra jutottam hogy nem töröm fel amiatt hogy időjárás widget legyen a főképernyőn. ez nem android.Ez az ilyen bütykölő-hegesztő usereknek való, android 2.0
Vannak jó dolgok benne lehet, de inkább használok egy original stabil rendszert, de hát, én nem szóltam le a JB-usereket, csak elmondtam a nézőpontom.
-
polonic
félisten
válasz
rayoliviero #113873 üzenetére
T-s? Pont most beszeltunk rola feljebb.
-
zuioch
aktív tag
válasz
rayoliviero #113873 üzenetére
Gebasz van Vasban a T-vel, mint azt a kolléga fentebb vázolta.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #113868 üzenetére
Kikapcsolt a teloja, azzal nincs baj. De hiaba kapcsolta vissza, nincs szolgaltatas. Telekomos, az osztrak hatar mellett lakik.
polonic: jaja, latom mar.
-
Telda
addikt
válasz
rayoliviero #113629 üzenetére
Köszi!
Az anchor szintén fizetős, viszont az iBlank működik, igaz kicsit macerás, de jó. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #113481 üzenetére
(#113481) Gazsi00 , és (#113482) Gergőke88!
Köszönöm! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
rayoliviero #113042 üzenetére
Csak én érzem, hogy 8.4 óta szarabb az akku i6-nál?
-
30z.Samu
félisten
válasz
rayoliviero #112398 üzenetére
Elég Androidos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest