- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakii
tag
válasz
Tanbá-apó #65331 üzenetére
Nekem Glass-tR-em van rajta, ez a 2. Szeretem, meg tetszik, de a hibák előjönnek majd rajta. Az elsőnél nekem elengedte a tapadó réteg, igaz ez cserélték volna garanciában 50%os árért, de postával sokba lett volna. A 2. rendelésem ami már az újabb (valamivel vékonyabb) tR, kb 3 hónap után elkezdett töredezni a széle. Először zsebemben tört le az oldaláról egy kicsi, utána pedig fent a nyomógombnál. Nem problémás így sem, csak kicsit zavaró, azonban mind a kettő karcolódott 4hónap után, de nehezen észrevehető, inkább csak fény felé fordítva látszik.
-
walakii
tag
válasz
joey04 #46990 üzenetére
Tegyél rá üveglapot, nekem is az van rajta. Drága, de cserébe akárhogy használtam az üveglapot nem tudtam megkarcolni. Nem vastagít rajta sokat, prémium érzés megmarad, tisztítás is könnyebb, cserélgetni sem kell, könnyű a felhelyezése és egy kis home gomb fedővel síkban is lesz a dolog. Nekem ez kb 15-ből kijött a Spigen Glass-TR slim + az alu gombok + szállítás.
-
walakii
tag
Sziasztok!
i5-m van 6.1.4-es iOS-el telepítve, és nagyon furcsa dolgokat csinál. Azt szokta, hogy nem lehet feloldani a telefont, hiába nyomom a home vagy a feloldó gombot, nem reagál. Nyomkodhatom a hangerő gombot, a rezgéskapcsolót, meg össze vissza minden gombot, van hogy néha felvillan a kijelző és utána működik rendesen. A home+power 10 másodpercig mindig megoldja, de kicsit idegesítő. Ezt csak tegnap legalább 7x játszotta el. Ez közismert probléma, másnak is létezik ilyen, vagy csak engem tisztelt meg az Apple vele? -
walakii
tag
válasz
Ragnar95 #46269 üzenetére
Nekem i5 fb+edge+zene mellett is lemerül 3 óra alatt, pedig az enyém nem JB-s. De ekkor a sok írás miatt világít a telefon. Ezek az okostelefonok már csak ilyenek.
(Nem csak az Apple termékek, nem ismerek olyan felső kategóriás mobilt ami kibírna 2 napot ha használod is)
-
walakii
tag
válasz
csacsi67 #45231 üzenetére
Megoldódott, bementem T-be, kisasszony végighallgatta, szerencsére T-s készülék volt, megadta a nevét+címét, otthoni telefonján felhívtam, de eladta a telefont. A 2. vevő neve és címe ismét megvolt, facebookon ráírtam, este 9 felé jött is érte, övé volt mert fel tudta oldani. Nagyon boldog volt hogy meglett, a telefont nem is annyira sajnálta volna, csak a rajta levő képeket és videókat. (Nem tudom lehet valami paparazzi volt és azért azokat
)
-
walakii
tag
válasz
vadászcsiga #45230 üzenetére
Az a baj, hogy én sem használtam még ilyet, plusz kábelem sincs a telefonhoz mert nekem i5 van. Mondjuk kábelt még tudok szerezni, de backupot csak 1 adott gépre lehet menteni ami fel van hatalmazva nem ?
-
walakii
tag
Sziasztok!
Találtam ma reggel egy fehér iPhone 4S-t a buszon, és vissza szeretném adni a gazdájának, de nem tudom hogy kezdjem, mert jelkódzár van rajta. Nekem i5-van, de azon már kipróbáltam minden lehetőséget de nem tudtam átjutni sehogy azon sem. Valami telefonszámot ha sikerülne belőle kihámozni akkor sokkal előrébb lennék, mert nem kapcsolták rá az elveszett módot meg szöveget sem ír ki (T-mobilos kártya van benne, kártyán pinkód van, más telefonban sem tudom még a saját számát sem megtudni, mobilnet sincs rajta benyomva, wifi offolva, így nem kapcsolódik...). Hirdetést feladni nem fogok, mert lefogadom 500 ember hívna egy órán belül, hogy az övé. Van valakinek ötlete mit kezdjek? Valahogy nem tudok bejutni a telefonkönyvbe vagy e-mail fiókjába amivel többet megtudhatnék a kilétéről? Restore nyilván megoldja, de akkor ugranak az adatok és soha nem jut "haza". -
walakii
tag
válasz
rayoliviero #35528 üzenetére
Jelennek meg rajta az üvegen hajszálkarcok, pedig vigyázom rá. Remélhetőleg megérkezik a köv. glass.tr-em gyorsan és akkor véget vetünk ennek.
Amúgy enyém hiába nem a festékbajos szériából van, az élein így is kopik. -
walakii
tag
válasz
szentkuti11 #35361 üzenetére
Pont 5000 Ft, nekem ennyi volt januárban, de elvileg ha rendes az ügyintéző akkor lehet ingyen is cseréli, de ez 1 a 10-ből.
szerk.: A normálról nano-ra cserélés volt ennyi
-
-
walakii
tag
válasz
theiron320 #35288 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, nálam is jelen van a probléma, i5, 6.0.3., vodafone.
-
walakii
tag
Nekem egyenlőre jól működik, habár ilyen összeomlásos dolog nálam nem jelentkezett, pedig megvétel óta azzal használom. Ami elsőre feltűnt, hogy gördülékenyebb lett az egész, illetve nálam gyorsabban tölti az oldalakat. (lehet csak beképzelem, de az ez előttivel töltés közben megállt, elkezdett újratölteni stb stb)
-
walakii
tag
Dettó, annyi a különbség hogy nekem a kijelzőm még soha nem melegedett meg sehol. 2-3 óra real racing 3 után is csak a hátulja melegszik a tetejénél, wifi meg mobilnet nekem még csak "langyosságot" sem produkál még eddig
zack - Szifonban mióta van 4 magos proci? Erről még lemaradtam
-
walakii
tag
Nekem ezt nagyon ritkán szokta produkálni mint neked, ilyenkor megoldja az, hogy rányomom a 3G-t beállításokban aztán meg kikapcsolom így rendbe szokott jönni. (nekem vodánál nincs LTE kapcsoló csak mobilnet (edge) meg 3G) Valahogy szerintem bekapcsolódik az is vagy nem tudom biztosan, de ez mindig megoldja az én esetemben.
-
-
walakii
tag
válasz
Onderon #33602 üzenetére
Fotóval igazoltam nekik hogy tökéletes a telefon meg minden (nem sérült), és az alálevegősödés is középen jött tehát nem is a szélén. Ha erővel rányomtam nem tapadt rá mint amikor feltettem anno, vagy a szélén amikor már szedtem le (a tapadó réteggel lehetett vmi), erre ők azt mondták, hogy nem rendeltetésszerű használat ...
-
walakii
tag
Vitázhattok a drága vs olcsó témán, úgy sem tudjátok meggyőzni egymást.
Spec. nekem a 8 ezres spigen glass.tr-em alálevegősödött 3 hónap után úgy hogy semmi extra erőhatás nem érte, le is vettem eldobtam a fenébe. Attól hogy valami drága nem biztos hogy jó is ...
-
walakii
tag
Az iPhone 5-öm feldobta az előbb a 6.1.3 frissítés lehetőségét, tudunk erről valamit hogy mi is ez, és megéri e feltenni ?
-
walakii
tag
Olyan lehet, hogy a beépített mobilnet számláló csal valamennnyit? Vagy a vodafone csal vele? Amikor csak 100 megám volt, akkor 80 megánál zárták, 500 megánál meg 460 körül.
-
walakii
tag
Sziasztok.
Olyat csinált ma az I5-m, hogy kint telefonáltam kb -2 fokban, nem volt sok nagyjából 5 perc, és ledobta a sim kártyát. Azt írta hogy NO SIM, hiába indítgattam újra. Utána zsebre tettem, egy 5-10 perc után mikor újraindítottam már jó lett, most ez mi lehetett? Létezik hogy a hideget nem tolerálta? Vagy valami összetevő nem passzol benne? Teljesen eredeti, no JB telefon.
Előre is köszi -
walakii
tag
válasz
manchester85 #29133 üzenetére
És ez miért baj? Ez is hozzá tartozik, nem lehet mindig arról beszélni hogy "hú az ájfónommal ma kettő fotót csináltam".
-
walakii
tag
Kb. 1-2 hete beszéltük itt valakivel a kínai töltőket. Na ma megkaptam a töltőt az usb kábelt és az autós töltőt amit ebayről rendeltem, eddig hogy lekopogjam minden működik rendesen. (Jobb fajta kínai, mert nem írkálták rá az Apple-t meg ilyeneket, tehát nem a másolásra fordították az összeg nagy részét, hanem remélhetőleg kicsit minőségibb dolgokat tettek bele) Kábel is tökéletes, töltésnél nem dobja el 5 perc után nem megfelelő eszköz üzenettel, megy a sync, biztonsági mentés, tölti rá a dolgokat, tehát eddig tökéletes, reméljük minden így marad
-
walakii
tag
Engem csak ez a felhúzható menü érdekelne (ne kelljen dupla home gomb) meg a gyorskapcsoló ikonok az értesítési központba, de ennyi nekem nem éri meg JB-zni
-
walakii
tag
válasz
Kicsirics77 #27307 üzenetére
Ez kamu!! Nekem simán feltölti a mikró, sőt 20 mp sem kell, elég neki 11-12 körül
-
walakii
tag
Grat. a sikeres vizsgához. Kár volt leszedni, nekem nagyon bejön. Ha valamiért cserélnem kell megint ilyet veszek majd. (Amúgy nehéz volt leszedni? Ha lejött és próbáltad visszatenni akkor megváltozott a tapadó tulajdonsága? Mert ha nem, akkor lehet megpróbálnám azt a kis komisz szöszt kiszedni alóla, de nem akarnám elrontani, mivel annyira nem zavar)
bbenec:
Fb nekem is szokott szórakozni, néha megy néha nem, mikor milyen kedve van. Wifi-vel nem fogsz kapni semmi értesítést csak esemény meghívásokat. (legalább is nekem mást nem hajlandó onnan küldeni)
A védelemről meg annyit, hogy attól függ hogyan érzed. Nekem megnyugtató tudni, hogy tokban van (ami alig látszik) illetve védett a kijelző is. Én biztos lefóliáznám, mert véletlen is szoktam kulcsokkal meg mindennel együtt tárolni, így sokkal jobb. Nekem annyi megkarcolta a fekete i5 hátulját, hogy amikor tettem rá glas.tr-t, akkor egy üveglapon dolgoztam, amin volt valami keményebb kosz, amikor elcsúszott rajta akkor húzott egy karcot a hátulján (kb fél centi). -
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #26824 üzenetére
Én ezekkel a fém bumperekkel/tokokkal nem ápolok jó viszonyt. Sanszos hogy karcolni fogja. Jobb minőségű tokoknál szoktak adni alá egy kis védő fóliát/ gumi cuccot ami védi. Ha ez nincs hozzá én mindenképp alátennék valami védelmet, ha másnem celluxal ragaszd körbe, kicsit véd rajta.
gAnDzs:
Fólia meg majdnem mindegy hogy milyen, célnak megfelel, megkarcolódik akkor eldobod teszel rá másikat. Nekem nagyon tetszett a prémium üveg tapintás hatásaÉpp ezért nem is fóliát tettem rá, hanem megleptem magam egy Glass.tR-el. Ugyaninnen rátettem egy alu gombot is, nagyon meg vagyok eddig elégedve vele. Könnyen takarítható, védelem, no karc. Nagyon tuti, ha ilyet kaptam volna hamarabb más telefonra/tudom hogy létezik akkor csak ilyeneket használnék
-
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #26820 üzenetére
Majd kiderül, remélem működik, ha meg nem, akkor nem abba a 2500 forintba fogok belehalni. Amúgy én is rengeteg e-bayes filléres dolgot szoktam látni több tízszeres áron, elképesztő hogy egyik-másik ember mennyire verébnek nézi a másikat ...
gAnDzs: nekem hasonló van, csak SPIGEN gyártásban, az nem karcolja, ugyan akkor igényli nagyjából hetente a takarítást, mert alámegy a kosz, ami meg tudja picit karcolni pláne ha sokat rezeg. Az én tokom már a 2. napon eléggé lekarcosodott, de még így is szépen néz ki, csak közelről látszik.
-
-
walakii
tag
Véletlen kitöröltem a "Legjobbra értékelt" listámat a szifonról, ezt vissza lehet valahogy varázsolni? Elvileg iTunes-ban barmoltam el és kitörölte mobilról is. Új lejátszási listát tudok csinálni, de értelem szerűen abba nekem kell a számokat beletenni. Előre is köszi.
-
walakii
tag
válasz
ittakary #26648 üzenetére
Ha bajod van vele vegyél hozzá külsőt, érdekes több millió ember kibírja vele. Ilyen butaságot nem olvastál? Hát akkor nézz körbe jobban
Ha nincs töltőd akkor igenis idomulsz a telefonodhoz, különben majd szívod a fogadat amikor kellene de nincs. Amúgy gondolkozhatsz azon is, hogy nem mindenki telefonb*zi hogy állandóan rajta lóg.
-
walakii
tag
válasz
manchester85 #26642 üzenetére
Én ezt értem, de itt írkálja mindenki hogy mennyi az annyi. Nekem simán elbír 2 napot ha úgy akarom. Ergo nem az akkumulátorok kicsik benne, hanem a kezelésen kell változtatni ha üzemidőt akartok
-
walakii
tag
kép
Az én szifon 5-öm elég jól bírja, 1x dugtam fel feltölteni pár képet a gépre. Különösebb használatot igaz nem kapott, de amit ment azt wifivel meg fb-al illetve zenelejátszással. -
walakii
tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a fényképezéskor lejátszódó zárhangot? (anélkül hogy áttenném rezgőre) Köszi.
-
walakii
tag
Elképzelhető, hogy én vagyok a béna, de nincs olyan lehetőség, hogy például kapok egy sms-t, amiben van egy link. Rámegyek megnézem, ekkor betölt a safari. Innen csak a home gombbal tudok kilépni a főlapra és megint keresgetni az sms-t hogy válaszoljak. Nem lehet beállítani hogy valami gomb visszadobjon oda ? Kicsit zaklat ez a probléma.
-
walakii
tag
Előjött egy olyan hiba, hogy a szinkronizált kontaktok nagy részénél nincs kép amikor hívom, csak kicsiben jobb felül. Más kontaktnál pedig tökéletesen működik az egész kép.es hívás, ez mitől lehet ?
Ahogy leírtam sikerült is megoldanom, csak be kellett pipálnom, hogy felülírja a meglévő fotókat
-
walakii
tag
válasz
DonThomasino #26186 üzenetére
Nekem 6.0.1-el sem volt semmi bajom, de feltettem pár napja a 6.0.2-t, és kb ugyan az. Én kicsit azt veszem észre, hogy nem merül annyira a telefon, de lehet csak én nem használtam annyit abban a pár napban. 1,5 napot simán elbírja, úgy hogy 10-12 óra üzemidőel, játékkal, és majdnem folyamatos wifivel.
szerk.: amúgy ezeknek az aksiknak mennyire ellenfele a gyakori töltés? Amikor gép közelben vagyok, gyakran feldugom akár 80-85%-os töltöttség mellett is. Illetve ha valamit mókolok pl iTunes-ban, akkor is fent szoktam hagyni tölteni. legtöbbször 50% feletti töltöttség mellett.
-
walakii
tag
Valahogy meg lehetne csinálni, hogy a híváskor megjelenő fényképek ne kicsibe jelenjenek meg jobb felül, hanem valami nagyobb formában ?
-
-
walakii
tag
válasz
bandigno #25577 üzenetére
Igen elég vakon, meg mivel céges ajándék volt, és iPhone 5 illetve egy Lumia 920 közül lehetett választani (nokiát mindig is utáltam, az újakat meg pláne) ezért szifon lett. De ezek szerint bocsánatot kell kérnem az S2-től és vinni azt is ha jót akarok magamnak
Amúgy nem bánya volt, hanem egy elég szép nagy épület amelynek az alagsoraiban van elég sok vastárgy (pl széfek, erősített vasbeton falak) illetve a tárgyalótermek, így esélye nem volt a hálózatnak.
erdoke: itt a BT-nak csak másodlagos szerepe lett volna, olyat kellett volna prezentálnom amihez köze sem lett volna az akkori gyűlésnek, csak ha már itt vagyunk alapon.... A telefonon pedig épp rajta volt, de nem tudtam átküldeni egy eszközre sem ami kompatibilis lett volna a kivetítővel. Wifi meg mint mondtam, nem volt elérhető.
-
walakii
tag
Nem volt lefedettség,elég vastag falú épületben voltunk, talán még föld alatt is
Egy biztos eddig sem voltam megelégedve a szifon 5-el de most betelni látszik a pohár. Ha nem jön hozzá lehetőleg gyorsan JB akkor megyek viszza S2-re, vagy eladom ezt és jön majd az S4. Ott nem voltak ilyen problémák.
-
walakii
tag
Az agyam eldobom itt helyben. Ezen a kicseszett iPhoneon bluetooth teljesen használhatatlan ??? Nagyon fontos lett volna átküldenem 1 megbeszélés alatt 1 fájlt, de semmi androidra nem sikerült. Menten kib*szom az ablakon. i5 6.0.1 Ha csak én vagyok béna hozzá akkor sorry...
-
walakii
tag
Na megy a facebook képes beállítás szépen, már csak annyi a gáz, hogy akit kézzel kapcsoltam hozzá a fb profiljához, annak eltűnik a képe ha kinyomom az fb szinkronizálást a kontaktokhoz, a többihez megmarad. Igazából nem baj ha be van nyomva, csak kérdés hogy mennyi mobilnetet ehet ez frissítéskor, és milyen gyakran frissíthet, mert nincs túl nagy mobilnet csomagom, és nem szeretném ha leszívná gyorsan
Vagy csak wifi-ről szinkronizál, vagy be lehet ezt valahol állítani? Elvileg az egyéb mobilnetes frissítések le vannak tiltva valami más beállítások között, már nem emlékszem hogy hol
-
walakii
tag
válasz
Ragnar95 #25316 üzenetére
Váó, király működik, köszi
Igen hozzáadott meglévőket is külön, de azt a beállításokban kikapcsoltam hogy csak a meglévőeket mutassa.
Azonban pár ismerősöm nem olyan névvel szerepel benne mint fb-on, ilyenkor át kell írnom a nevüket arra, vagy valahogy manuálisan is be lehet állítani? -
walakii
tag
Én meg valami olyat keresnék, hogy pl facebookról a meglévő kontaktjaimhoz letöltsön képet. Létezik ilyen? Anno a droid valahogy megcsinálta.
-
walakii
tag
válasz
zolikaDB #25098 üzenetére
Kérdezd meg őket, de én nem fűznék hozzá sok reményt.
Amúgy megoldódott az app frissítés, 2x letöltöttem meg letöröltem a játékot és harmadjára már frissítette, wtf ?! Eleve ha letöltöm akkor már a frisset kellene letöltenie nem ?
Na lényegtelen egyenlőre jó. (csendben jegyzem meg hogy 1 hónap alatt az i5-ömmel több gond van/volt mint az összes eddigi samsungommal összesen, ezt nem indulatkeltésként mondom, csak jelzem, aki nagy fanboy
)
-
walakii
tag
Az mitől van hogy vettem pár játékot, és a Cut the Ropes-nak kijött egy frissítése. Ki is írja piros 1-essel hogy update van hozzá, rámegyek kéri az apple id-t meg a felhasználó nevet és nem frissíti. Megint rámegyek akkor ugyan ez. iphone 5 6.0.1-en, no JB
-
walakii
tag
válasz
Phreetsie #24915 üzenetére
Nekem ezzel a használattal amit írtál nem egy telefonom elbírta 2 napig. De engem nem zavar, mert feldugom tölteni és kész. Amúgy meg ott van a hordozható akksi, abba bedugom és még vonaton is feltöltöm. Akinek baj van az üzemidővel kötelező darab. 10 ezer környékén már lehet kapni olyat ami 5-6x maxra tölti nulláról.
-
walakii
tag
Komolyan nem lehetséges zeneszámot letölteni még e-mailen keresztül sem ?? Próbáltam, de nem akar működni. Azért nem gépről szinkronizálom, mert meguntam sokat így letöröltem őket. Tehát ha gépről szinkronizálnám, akkor kezdhetném előröl.
-
walakii
tag
válasz
Kashim #24665 üzenetére
Értem, köszi. Várok vele 2-3 napot, és ha ott marad akkor megfontolom, hogy csereprogramban 18 dodóért vegyek-e hozzá egy komplett újat. Amúgy annyira nem vészes, mert a képernyő felső részénél található szerencsére. Ha megy a kijelző akkor nem is látszik szinte, csak ha nem megy akkor látható.
Itt 1-2 fotó róla:
kép 1
kép 2 -
walakii
tag
Fúú megjött a SPIGEN Glas.tR a spigen tok meg az alu gombok, nagyon tutin passzol az i5-re, most boldog vagyok.
Viszont az üveg alá aláment valahogy egy szemét kis nagyon apró hajszál. Látszani nem látszik, csak annyira hogy levegő van mellette, amit nem tudok onnan kivarázsolni sehogy. Van esély hogy eltűnik onnan magától ?
-
walakii
tag
válasz
almáspite92 #24523 üzenetére
Esetleg ha azt írnád mi a baj vele, akkor elképzelhető
-
walakii
tag
Az i5-öm voda uk locked. Nos ezt én nem akarom, így elindítottam egy imei alapján lévő függetlenítést. Közben frissíthetem a telót ? Mert 6.0.1 van rajta, de iTunes régóta írja hogy van frissítés pakoljam fel. Esetleg ötletek?
(2. volt aki rendelt már cuccot pl a telóhoz usps international first csomagként? ha igen nektek mennyi idő alatt ért oda?)
-
walakii
tag
válasz
vadászcsiga #23901 üzenetére
Hát itt
Beruháztam pár termékre, remélem gyorsan megjönnek
(köszi Enjoy az infókat)
-spigen glass.tr
-spigen alu gomb
-spigen ultra thin air (crystal coat)Esetleg ha van valakinek még külön infója/tapasztalata/tanácsa velük kapcsolatban, kérlek osszátok meg velem
-
walakii
tag
válasz
icecave #23874 üzenetére
Persze persze, én ezt tudom. Csak azért foglalkozik mindenki az Apple termékekkel, mert prémium termékeket árul, amit az emberek a minőségért vesznek. Pl. ha egy Bugatti vagy Lamborghini is valami hibával szenved, legyen az akár szoftveres is, az emberek nagyobb figyelemmel követik.
-
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #23843 üzenetére
Vodánál 5000 forint az új sim, mert újraregisztrálják stb stb ... Ahogy néztem a méreteket addig azt hittem nem fog passzolni (nekem nano sim kell szifon 5 be), de miután vettem nano simet, kíváncsiságból amíg nem regisztráltam az újat, a régit körbevágtam meg megcsiszoltam kicsit, és tökéletesen működött az is ...
Ugyanez működik visszafelé is, nem vettem átalakítót, hanem régi sim csip részét kivágva az újat szorosan beleillesztve működik, kemény ezreseket lehet így megspórolni -
walakii
tag
Amúgy az automatikus fényerő az nem működik? Hiába van bekapcsolva, mindig ugyan azon az erősségen világít, ez este elég zavaró pl. ha zenehallgatás közbe beletekerek. (iPhone 5)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest