- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Androidos voltam világéletemben, viszont van egy iPhone SE 2 m. Nem igazán tudok megbarátkozni vele, szerinten kicsavart logikája van ennek de cáfoljatok meg, hogy nincs igazam.
Nos leginkább 3 dolog zavar.
Miért ennyire lassú a görgetés ha böngészek vagy olvasok valamit? Xiaomi 13 nál egy mozdulattal a lap alján vagyok ha akarom, az almánál meg fel kell vegye a tempót a kezemnek és idő mire begyorsul a gördülés. Van, hogy 3-4et is bele kell húzni.
Miért nem lehet beállítani azt mint az androidnál, hogy ha írok és hosszan nyomom a betűt egyből az ékezetes betűket adja ki? Miért kell még az "a" betűnél még egy "a" betűt berakni felülre? A droidnál csak simán hosszan nyomom és egyből "á" lesz. Sokkal lassabban lehet írni az almával.
Illetve miért bal felülre rakják a "vissza" gombot? Jobb alsó sarokban sokkal közelebb van és elérhetőbb.
Ezeket nem tudom sajnos beállítani az iPhone on.
Vagy nem is lehet?Üdv,
Dani -
Topikgazda
válasz Scarabeus #325393 üzenetére
Ahol írod, ott ilyen sajnos. Control center-nél majd javítják, elég gáz,hogy ez így van, de ez van. Safari lapok is, mikor vált az ember, ott is szaggat nagyokat.
Viszont a Meta appok mindig is hulladékok voltak, ott nem várok javulást, mert hiába tenném, évek óta ilyen.
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az Apple.comról a 16 PM 256 GB. Lefrissítettem 18.0.1-re. Sosem volt még iPhoneom, ez az első.
Ami feltűnően zavar, hogy a scrollozás szaggat. Leginkább szembetűnő a jelenség ha a jobb sarokból lehúzom a vezérlő panelt, és a vezérlő hozzáadása szekcióban görgetek. De egy szimpla Beállításokban is látni. 3rd appokban, mint Facebook és Messenger szintén. Olyan mintha kezdetben 120Hz lenne, de valamiért nem tartja. Olvastam redditen [link] , hogy másoknál is előfordult már, és az Apple cserélte a telefont. Ez tényleg hardveres gond lenne? Erősen kétlem, inkább csak nem jó még az optimalizálás? A 60 Hz limit beállítás természetésen OFFra állítva.
A Oneplus 11 legendásan gyors telefon, főleg, hogy az animációkat 0.5xre vettem, de ezt leszámítva is tényleg látható, hogy nem folyamatos az Iphone...
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
jani625
újonc
bocs a szemetelésért és hogy nem olvastam vissza... Privát átjátszót kilőve minden ok... akkor az 18.1 hiba lehet mert tegnap éjjel ment fel.
Sziasztok!
Adott egy 3 hónapos iphone 15 pro, benne két vodás sim(egy esim).
Nagyon lassú a net mindenhol, ma vettem észre.Most teszteltem, mind jól működőn wifin itthon és mind 5G a feltöltési sebesség 0!
nem segít se kikapcs, bekapcs, se repülő üzemmód ki-be.Tapasztalt már valaki ilyet? Szervíz? Ha igen hova érdemes vinni?
köszi
J
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz Speedy007 #325385 üzenetére
Hogy értve csak egy bill. app? Nekem gboard van és a gyári. Gyárit hogy tudod törölni? Illetve sztem nem lehet törölni, mivel jelszavak és érzékeny adatok esetén csak a gyári az opció!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
-
KillerATi
tag
En mát régóta két simmel használom, nincs semmi extra dolog, működik. Úgy van ahogy írod, ha az egyiken telefonálsz, addig a másik kártya offline lesz.
Ami engem zavar, hogy nem lehet hívás előtt választani melyik számról hívod. Előre az összes kontakthoz be lehet állítani hogy melyikről hívja, illetve van ilyen “utolsó használat” is, hogy azon hívja, amelyiken ő hívott/te hivtad utoljára. Szerintem ez viszonylag szar megoldás, meg körülményes is, droidon minden hívás előtt megkérdezi melyikkel akarsz hívni, az jobb. Nagyon mást nem tudok mondani, működik, ennyi -
Speedy007
őstag
válasz Bondix #325374 üzenetére
Nálam radom appoknál volt az pl. lidl app a kasszánál fullos 4G-m volt de eltartott fél percig mire betöltött valami is. Chrome esetén szokott ilyen lenni illetve a tiktokon is van mikor csak minden 4-ik videot hajlandó betölteni.. Akkor ha ezt ki kapcsolom megszűnik ez az időközönkénti hirtelen belasulás?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Akik már régebb óta használnak iPhone-t 2 Sim kártyával (1 Sim & 1 eSim) milyenek a tapasztalataik?
A keresőt használva azt már tudom, h ha hívás van folyamatban, akkor a másik Sim leesik a hálózatról.
Érdekes, h a Huawei P40 Pro is csak dual standby, de ott a telekomos 1. sim-en beszélve (alapértelmezetten a 2. Sim-en lévő osztrák netre állítva a mobiladatot), a háttérben megy az osztrák Sim-en a net.
Fordítva már nem, osztrákon beszélve, Sim1 foglalatban lévő telekomoson nem megy a net. De ez itt nagyon OFF, elnézést érte.Tudom, nincs 2 hívásgomb sem, és vhol állítani kell, h ha nem az alapértelmezett Sim-ről akarsz hívni.
Megköszönök minden gyakorlati tapasztalatot, ha vkinek van ezzel kapcsolatban tanácsa.
Főleg, ha valaki android-os dual sim-es készülékekhez is tudja hasonlítani az iPhone nyújtotta dual sim kezelést.
#325358 szildavid90
Nálam jön minden értesítés 18.0.1 alatt is.
Én a dobozból kivéve egyszerre feltettem a 18.0.1-et, és után laktam be a készüléket.
Néha itthon több telefon is szinkronizál wifi-n gmailt, messenger-t és szinte mindig az iPhone jelez leghamarabb.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Használ valaki 16P-n aramid/carbonfiber tokot (Pitaka, Tactical, más)? Érdekelne a tapasztalat. Rendelnék egyet ha van már jó tapasztalat vele.....
Rappi
-
madle
őstag
válasz qpakcovboy #325360 üzenetére
Ugy nezem megszaporodtunk a problemaval. Ezek szerint a privat atjatszo a hibas.
-
petrson
senior tag
Safari nalam is ugyanugy szarakodik mar orak ota, mint sokaknal, a privat atjatszo is ki-be kapcsol. Wifi/adatkapcsolaton detto, semmit nem kepes betolteni. Valakinek van bovebb infoja a hibarol?
#Bondix: koszi az infot, ez valoban megoldja. Mondjuk jo volna, ha a kikapcsolas nelkul is mukodne...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Bondix
tag
Nem tudom volt e valakinek ez tegnap vagy ma nem olvastam vissza
A béta topikba kérdeztem de közbe kiderult nem béta hiba így ide teszem hátha mást is érint.
A Safari nem töltött be oldalakat a YouTube lassú volt..
És ez több telefonnal is i13-14-15promaxA megoldás
Írták a privát atjatszot de az iCloud + előfizetesbe van ami nekem nincs.De közbe Google-n néztem, hogy van mobilhálózat és wifi beállításoknal is és ezt találtam
Ki is kapcsoltam azóta jó minden![ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz Behindascene #325367 üzenetére
Maga az App hiszi azt hogy a telefont Jailbreak-elt. Tehát amit látsz a képen azt az App írja ki. Melyik az az App amit felraktál / inditottál?
Reprodukálom neked macOS-en. Tehát most iPad App-ot futtatok.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Aaron14
őstag
iPhone 16 és Pro tulajoktól kérdezném, hogy használják-e az új Photographic Style funkciót? Tényleg hasznos vagy csak parasztvakítás?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Az egy dolog, hogy a Vodafone-nál azt mondják újat kapsz, sajnos közel sem biztos. Telekomnál kaptam már használt telefont újként eladva.
Simán lehet a Tiéd is visszaküldték és újracsomagolták. Nem lennék meglepve. Sorozatszámmal hívd fel az Apple Support-ot. Ők megmondják az első aktiválás pontos időpontját.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
BigBlackDog
veterán
Ezt milyen app írja ki?
-
noorbertt
őstag
Érdekes amúgy, páromnak iPhone 14pro ott szar volt a net az átjátszó miatt, viszont nekem 13 nem volt semmi gond. Mindkettő azonos mobil hálózaton és ugyan azzal az iCloud előfizetéssel vagyunk (családi).
-
Behindascene
friss újonc
Üdv mindenkinek.Segítséget szeretnék kérni. Ez a kép fogadott. Pontosan tudom mire jó a jailbrake. Az érdekelne hogy mikor került rá a telefonomra(vadi újonan vettem a vodafonenál és én nem rootoltam a telefont mert nem volt rá szükségem soha)
Illetve hogy milyen olyan applikáció kerülhetett fel amit nem látok. Van itt olyan guru aki ebben profi? Nem lennék hálátlan.....[ Szerkesztve ]
-
veterán
Másnál is szar a privátátjátszó vagy csak nálam szarakodik? írja, hogy elment, akkor rendes sebességgel megy a wifi meg az 5G is, ha vissza kapcsol/kapcsolom, akkor fos lassú lesz. Most egy napra kikapcsoltam inkább.
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy a mai napon a Safari elkezdett elég furcsán működni?. A weboldalakat alig akarja megnyitni legalább 20-50 mp. Wifin és mobilneten ugyanúgy. Töröltem mindent amit lehetett. Újraindítás megvolt. Kíváncsiságból letöltöttem a Brave böngészőt, az pillanatok alatt mindent betölt. Ráadásul, ha privát átjátszó be van kapcsolva szinte semmilyen alkalmazás nem tölt be (legyen az youtube, otp bank, tapo, akármi), ha kikapcsolom azonnal betölt minden. 18.0.1 Köszi
Szerk.:
Most láttam (mire elkezdett betölteni oldalakat), más is szenved ettől.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
válasz Speedy007 #325355 üzenetére
Live photonak hívják, kamerában kapcsolható.
-
Speedy007
őstag
Nem zavar csak az okát szeretném tudni. Miért van az hogy a afénykép "mozog" mikor vissza nézem a galériában olyan mintha videó lenne aztán "kimerevedik"?
Messenger-n mikor hívnak nem hallom hogy csöng a telefon hanem rezeg csak. Ennek a hangerejét ha lehet hogy lehet be állítani?
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan problémám van az iOS 18 és 18.0.1 óta, hogy az értesítéseket csak akkor kapom meg ha megnyitom az appot, legyen az Gmail, Messenger vagy Viber... Minden be van állítva úgy mint eddig, ki és bekapcsolás is megvolt, de semmi nem változott...
Másik problémám, hogy a Safari egyáltalán nem tölti be a weblapokat, sem Wifiről, sem mobilhálózatról. Gondol egyet, akkor nagy nehezen betölti a fél oldalt, működik egy darabig, utána megint kuka....
Nincs tartalom blokkolóm, töröltem a webhely adatokat de semmi nem változott...
Nektek nincs ilyesmi gond az új rendszerrel? Mert ez kritikán aluli... -
sgeza
veterán
válasz dnelb #325345 üzenetére
A múltkor egy kolléga javasolta a HashPhotos alkalmazást. Az teljesen gyári Fotók funkciókat kínál kiegészítve jobb testreszabhatósággal, illetve abban tudsz olyan nézetet kreálni, amit szeretnél. És ebben az a jó, hogy teljesen gyárival megegyező a működése. Azaz nem külön kezel saját albumot, hanem az a gyárival azonos.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Arra rosszul emlékszem, hogy a face id azonosításkor hangot ad ki a telefon? Esetleg valamit kikapcsolhattam? Mit kellene ellenőriznem?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
dnelb
veterán
Ha már fotók app, valahogy el lehet érni hogyha egy képet átrakok egy albumba, akkor ne mutassa az összes kép között? szóval olyan droidosan
-
Noxy
veterán
válasz v.attis #325342 üzenetére
Ömlesztve eltudod rejteni a fotok app-ba.
Fotó app-ban nincs offline elérés ha így használod. [kép]
A fájlok app-ban viszont le lehet menteni offline elérésre.
Magától nem duplikál semmit, csak azt amit te megadsz.Ha egy eszközön Pc or MAC letöltesz egy fájlt offline elérésre a fotókból vagy iCloud drive-ból, ezután már lehet törölni az iCloudból. Ha netán még is szűkség lenne rá, uan innen vissza lehet tölteni az iCloud fotókba vagy a iCloud drive-ba.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz lugosi #325339 üzenetére
Igen, itt megint van egy hiányosság, hogy nem lehet albumonként elrejteni. Album kiválaszt, rejtett. De nem lehet. Ha meg bedobom a qkába, rögtön rejti. Mi a faxnak?
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
v.attis
őstag
Ez így jó is, ha 3 példányom van mindenből, az a leg megnyugtatóbb, most is így van.
A lényeg, hogy ne lássam a fotók appban, de ha el tudom rejteni, az teljesen jó.Az előfordulhat, hogy a cloudos offline fájlokat (képeket) a fotók app is fel szinkronizálja mondjuk a telóról? Mert az már duplikálódás lenne.
-
Noxy
veterán
-
v.attis
őstag
válasz lugosi #325339 üzenetére
Az nekem nem gáz, a fotók appot egyáltalán nem használom munkafotókhoz. Mivel a melós cuccok helyszín, dátum, témakör szerint vannak rendezve, továbbá adott témakör mappájában dokumentumok is vannak, nekem csak az a járható út, ha fájlkezelőt használok munkára. Az, hogy a fotók appban elrejtve mi van, vagy mi nincs, egyáltalán nem izgat, mert nagy valószínűséggel sosem nyitom meg a rejtett albumot.
Ugyanakkor a magánélet ennek épp az ellenkezője, ott meg a fotók app a kézenfekvő.
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz v.attis #325337 üzenetére
Szerintem az eredeti ötleted a legjobb, a munka fotók drive-ban tárolása, de a kérdésedre válaszolva megoldható, hogy mi ne jöjjön elő a Fotókban, a rejtett albumba lehet őket tenni, cserébe viszont ezt nem lehet rendezni, ezek ömlesztett fotók lesznek, tehát a rejtettek között már nem lesz albumba rendezhetőség.
-
v.attis
őstag
Az iClod drive-ba meg bármelyik fájlt ki lehet jelölni offline elérésre.
Na itt kezdődik az én gondom. Ha még le is mondok a telefonos offline elérésről, akkor is szeretném ha a macbookon lenne egy példány, így tulajdonképp lenne egy eredetim a gépen, meg egy mentés a felhőben. Viszont ugyanaz történne gondolom, hogy a macbookon a fotók beolvasná a munka mappát. Ugyanott vagyok.
És azt nem lehet megmondani a fotók appnak, hogy mit lásson /kezeljen, vagy épp mit ne kezeljen? Pl a munka mappáról letiltanám és kész is. Guglin csak azt tudom megadni, hogy mit szinkronizáljon, de azt nem, hogy mit lásson.
-
Noxy
veterán
válasz v.attis #325329 üzenetére
csak azt akarom, hogy ami munkamappában van, az ne jelenjen meg a fotókban.
Az iCloud drive-ba létrehozol egy munka mappát.
A fotók appban kiválasztod a munka képeket, majd megosztás, mentés a fájlokba. (munka mappa)
Ezután törölheted a fotókból.
Ezt másképp nem lehet kivitelezni, mert alapból minden kép a fotók appba kerül. Itt kell eldönteni, hogy melyik képpel mit szeretnél csinálni.
Az iClod drive-ba meg bármelyik fájlt ki lehet jelölni offline elérésre.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
v.attis
őstag
válasz Sys85 #325333 üzenetére
A kézi törlés nem gond, kell is, hogy mindent átnézzek és csak a fontos, jól sikerült cuccot mentsem mappákba.
Ebben az esetben törölhető a céges fotó a telefonról, de megmarad a felhőben, viszont a Fotókban nem fognak látszani.
Gondolom, ha a melós cuccokat szinkronizálni akarom magára az eszközre is, akkor már ez sem működhet... Csak mert akkor lennék nyugodt, ha nem egyetlen példányom lenne a több éves anyagból.
-
tuzpenge
őstag
válasz Sys85 #325333 üzenetére
Viszont ehhez kelleni fog net, ő pedig azt írta hogy offline is szeretné elérni....szerintem erre nincs lehetőség úgy ahogy szeretné...
szerk: mondjuk de lehet..ha manuálisan amit szeretne áthelyezi a file-okba és a fotókból manuálisan törli...de ez elég macera és nem is próbáltam hogy maradéktalanul működik e....[ Szerkesztve ]
ˣ
-
veterán
válasz v.attis #325329 üzenetére
Esetleg ha Google drive-ba, vagy iCloud driveba töltöd fel a céges fotókat?Közvetlen az adott fotónál van megosztás opció, ott pedig szerepel a Google/iCloud Drive.
Ebben az esetben törölhető a céges fotó a telefonról, de megmarad a felhőben, viszont a Fotókban nem fognak látszani.Annyiból macerás, hogy feltöltött fotókat kézzel kell törölni a Fotók appból, plusz utána csak a Fájlok appból fogod őket elérni.
Minden más esetben mindent szinkronizál oda és vissza az iCloud fotók és a Google fotók. -
Astery
senior tag
válasz Shyciii #325324 üzenetére
Én három éve használtam ezeket a cuccokat de most leváltottam őket ezekre mert ez már tudja a gyors(abb) töltést is. Nem csak telefonhoz hanem szinte az összes eszközbe raktam, így egységesítve lettek a micro, type c és a lightning kábel csatlakozók. Semmi problémám nem volt a régivel sem - az újabbat 1 hónapja használom és az is jól muzsikál.
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
A következő hónapokban teljesen át fogok térni almás termékekre, úton van a 15 pro telefonom, később egy macbook air következik
Természetesen veszek icloud tárhelyet is.
A készülékeimet használom magán célra és munkára is, ezzel kapcsolatban kérdeznék, főleg fotó-videó témában.A magánéleti médiákat a fotókban tárolom, de amit meg akarok őrizni munkaügyben, az drive (cloud) tárhelyre kell kerüljön a válogatás után. Persze nem baj, ha először minden a fotókban van, de egy bizonyos ügyhöz tartozó anyagot idővel mappába szervezek. Ezek csak a felhőtárhelyen lehetnek, vagy eszköztárhelyen, de semmiképp sem a fotók appban.
Gugli rendszerében ez most nehezen kivitelezhető. Jelenleg a munka mappák szinkronizálnak telefon-felhő-laptop között, ezt szeretném is megtartani, mivel fontos anyagok és kell, hogy internet nélkül is elérjem őket. Viszont emiatt a telefonra szinkronizált mappákban található képek megjelennek a fotók appban is. Ezt nem szeretem, katyvaszt csinál. Nem szinkronizálja fel a fotók felhőbe, csak ott vannak a fotók böngészése közben.
Semmiképp nem akarok szeparált fiókokat, vagy külön eszközöket. Valójában csak azt akarom, hogy ami munkamappában van, az ne jelenjen meg a fotókban.
Szerintetek ez megoldható? Mert androidon ez bajos.
-
Shyciii
veterán
Valaki használ mágneses töltőkábelt iPhone-hoz? Milyen márkát érdemes venni? Akár konkrét márka/típust is mondhattok).
-
keram2009
tag
válasz vargalex #325322 üzenetére
Két sim kártya is van a 16 pro-ba egy voda és egy yettel. Mindkettőt esetében van VoLTE. A hívások élesek mintha FaceTime hívás lenne, de ugye az a jó karakteres/teljes hang hiányzik a 16 pro esetében. Helyette magas vékony lapos hangzás és mintha távolról érkező hang jön a hangszóróból kb az összes hívásomnál. BTW a FaceTime hívás a Facebook Messenger és a többin is ugyanilyen nem csak a mobilhívásoknál. Nem használok tokot és üvegfóliát így nincsenek "akadályok" a hangszóró előtt.
-
kkp900
senior tag
Mert ilyenek a GSM boltok. Ezért tudnak olcsóbban adni mindent is. Meg ,hogy nem kapsz áfás számlát csak egy Adásvételit ahogy nekem is küldték mellé.
Mikor rákérdeztem telefonon akkor az volt a válsz ,hogy kb kell ennyiért vagy nem... Nem tudják 2 évet biztosítani ehhez. -
keram2009
tag
KB két hete használom a 16 Pro-mat, egy 14 Pro-ról váltottam. Egy dolgot kivéve teljesen elégedett vagyok a telefonnal, mégpedig az első hangszóró a fülnél más néven erapiece speaker. Valami halványgyenge a 14 prohoz viszonyítva. Semmi mély nincs benne olyan néha mintha a távolból beszélnénk hozzám nagyon lapos és nincs karakter a hívó fél hangjában . Mivel megvan a 14 prom így ki tudtam próbálni és hát elég hurkapálca a hangja a fülemnél tartva a telefon hangja. De 15pro és pro max nál is az ismerőseimnek odaadva a telefont érzékelik a különbséget. De ha YouTube és Spotify megy a hangszórókon akkor még tökéletesen szól mert használja azt a hangszórót is. Kihangosításnál is tökéletesen szól. Supportot felhivtam azt mondták szokjam meg ezt a hangot. Másnál érzékelhető ez a jelenség 16 pro felhasználók körében? Elsőre ios bugnak írnám mert ha rossz lenne a hangszóró akkor média lejátszás esetében is gyenge lenne.De bármi javaslatot szívesen meghallgatok. Vigyem szervizbe? Várják még ezzel hátha egy ios frissítés megoldja?
-
Noxy
veterán
válasz Oldman2 #325311 üzenetére
Mert a telefonon az Airpods-t választotta hívásközben a hangszóró ikonra bökve.
Nálam ilyenkor a Siri bejenti hogy ki hív. Elég csak annyit mondani hogy yes vagy no.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kkp900
senior tag
válasz werszomjas #325312 üzenetére
58 volt 1 év garival .
-
werszomjas
addikt
válasz kkp900 #325301 üzenetére
Mennyiért adta az ANC-s verziót?
Amúgy most a legolcsóbbak hivatalos helyről:
Fizz - FIZZ6E kuponkóddal - 78.890 Ft - iCentre-Hungary Kft. az eladó, ami elvileg hivatalos apple bolt
Yettel - 80 740 Ft - Nem kérdés, hogy megbízható
eMAG - 80.699 Ft - Eladó az eMag, így itt is biztos, hogy rendben lesz a gari.üdv
-
Oldman2
veterán
Tegnap néztem egy filmet, amiben a csaj fülében volt egy AirPods. Hívták telefonon, de a hívást a készüléken vette fel.
Jól gondolom, hogy ez esetben nem a fülesen kellett (volna) működnie a beszélgetésnek?
A filmen a csaj simán a fülesben beszélt...
-
Krethx
aktív tag
válasz syler123 #325277 üzenetére
Régebben többször is előfordult nálam. Úgyhogy nem kell aggódni. Mindig egy újraindítás oldotta meg.
Hátha valakit érdekel.
GRID™ Legends: Deluxe Edition (hamarosan)
GRID™ Autosport-al sokat játszottam esténként a telken TV-n. (AirPlay)[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
senior tag
-
kkp900
senior tag
Na a töltő toknak utánna jártam az elején kell koppintani 2-szer nyitott tokfedőnél és akkor lehet csatlakoztatni újra indítani pld figyelni kell a villogást meg a színt is. Meg is csináltam na most szépen le is csatlakozott és el is tűnt az akksi jelzés. Gondolom így nem is merül feleslegesen majd tovább. Ez a fej le fel és oldalra jobbra ballra az mit tud irányítani amúgy?
-
kkp900
senior tag
Azt elfelejtettem írni ,hogy nem hallgattam zenét és 100% fel volt töltve minden. És csak a töltőtok merül a fülesek 100-on vannak most is. A 3-asomat hónapokig hozzá se nyúltam és nem merült le teljesen. Plusz ami a dobozon van típus szám PXPA3ZM/A ez nálatok is ez van? Mert erre pld nem hoz ki semmit se a Google.
Az Istyle oldalán MXP93ZM/A na arra rengeteg ország beli találat is van. Lehet ,hogy ez az egyedi gyártás miatt van? Hogy a tokot gravírozták? Amúgy elvileg eredeti minden az apple is látta a seria szám alapján , hogy valakinek eladták persze nem mondták meg ,hogy kinek gondolom nagy tételben, mikor tegnap beszéltem velük csak annyit ,hogy szeptember 14-én ezért nem tudják átírni a garanciát 12 hónapra mivel én nem attól vettem akinek ők eladták.
Csak furcsa ,hogy nem hoz ki semmit se rá. Plusz ez a töltő matrica értelmezhetetlen ugyan olyan európai fej van rajta és a jobb oldali áthúzva bal oldalira meg 2,5-3 W van írva.
Ez valami vicc? Nektek is ilyen van rajta a dobozon? Egyre furcsábbak itt a dolgok. Lehet át dobozolták őket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest