- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
NemMo #324341 üzenetére
Mindegyik gyártónál csal ha jól tudom, nem rég láttam tiktokon videót Samsung vagy Iphone volt benne a készülék nem emlékszem rá pontosan de a lényeg hogy a tócsában tükröződő lámpafényt a kamerában dolgozó AI holdnak érzékelte és generált úgy egy hold fotót.
Ez Xiaomi 13-al készült amin látszik hogy nem az igazi de erre volt csak képes
-
Speedy007
őstag
válasz
NemMo #324339 üzenetére
Nem egyszerű mert ilyenkor nagyon instabil már kellene gimball hogy lehessen rendesek makrózni. Másik kedvencem az "éjszakai fénykép". Vaku nélkül nagyon szép képeket lehet készíteni. Ez az első nap készítettem mikor megjött a telefon teszt képpen.
Arra leszek kíváncsi hogy majd a holdat AI-val hogyan oldja meg majd a Xiaomi-hoz képest majd. -
Speedy007
őstag
válasz
NemMo #324336 üzenetére
Ez csak első próbálkozások egyike tesztelem hogy miket tud. Kicsit sem néztem ki hülyén mikor ezeket fotóztam az út mellet😅.
Személy szerint ez a kép a kedvencem eddig.Bár a lencsékre nem jöttem még rá mi célt szolgál amiket lehet változtatni 24/28 és 35mm között ez nekem új ilyen egyik droidos telefonom nem tudot
-
SeatZola
őstag
válasz
NemMo #323057 üzenetére
Teljesen ugyan így voltam. Samsung fan voltam, mindíg megvettem az aktuális csúcsot "S" és "Note" szériából is és folyamat ekéztem az Apple termékeket úgy, hogy sosem volt a kezemben használatra. De azért érdekeltek és vonzott a kiépítési minőségük. Ez az XS és a 11 Pro idején volt. Aztán a telefonkereskedő barátom nem hagyott békén és adott egy hétre egy XS-t, utána meg egy 11 Pro-t. Itt vesztett el a Samsung. Ahogy megjelent a 12-es széria, azonnal vettem egy 12P 256-ot, utána, 13P 256 -14P 256, most meg 16P 256. Meg közben áttértem én is a teljes ökoszisztémára. Semmire nem cserélném! Imádom!
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
NemMo #323037 üzenetére
Sok egyéb apróság mellett ez is egy olyan funkció, amit kértek (és meg is kaptak) a felhasználók. Vegyes a kép
, mert ilyen is van, hogy figyel ránk a gyártó és megvalósítja a kérést, meg olyan is, ami évek óta nem kerül be, pedig volna rá igény.
Összességében én elégedett vagyok az Apple hozzáállásával, noha itt is vannak gondok. Amíg ezek nem érik el az ingerküszöbömet, addig itt is maradok. A hardver és összeszerelési minőség nekem nagyon bejön, a szoftver pedig egész jó. Nem hibátlan, de számomra ez a legjobb. -
-
Komplikato
veterán
válasz
NemMo #295609 üzenetére
Van benne Raytracing, meg persze AI alapú felskálázás is, nem? Mondjuk annyira nem nyűgöztek le az új CPU, a GPU csak picit, mint az, hogy raktak végre valamit egy telefon kamerába, ami nyomokban igazi optikára hasonlít. Kíváncsi leszek egy real life tesztre ez ügyben.
-
esbii22
őstag
válasz
NemMo #295202 üzenetére
Félve kérdem, de ha hozzá adsz egy új eseményt akkor legörgetve az aljára beállítod hogy jelezzen az esemény idejében vagy pár perccel/órával előtte? Nekem néma módban van a telefon, AW-t használok és nekem mindig jelez így. Alapból az van beállítva hogy nincs jelzés. Manuálisan kell beállítani.
-
törölt tag
válasz
NemMo #295246 üzenetére
Settings, Sounds & Haptics részen legyen bekapcsolva Play Haptics in Silent Mode.
Nincs bénán megoldva, csak körül kell nézni a beállításokban.
Ez legalább csak egy kép és nem 365-ről számol vissza. Valaki a napokban több oldal cikket másolt be tíz képpel.
Tok, akku, szerviz örökös kérdéseket könnyű átlapozni, de azt én is utálom amikor kapásból azzal indítanak XY dolog “itt ilyen béna, szar” aztán legtöbbször user error. -
Noxy
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
NemMo #294330 üzenetére
Igen, már van benne prediktív szövegbevitel, de én nem használom. Sosem szerettem. Android alatt sem használtam gboard alatt, sem swiftkey alatt.
Nekem bevált most hogy pár hónapja javítottak minden hibát. Nekem csak egy dolog hiányzik "nagyon", az a swipe bevitel. Én ahhoz szoktam, de azért sima pötyögéssel is tudom használni, csak azt nem annyira szeretem. De végre megoldották, hogy a nagyobb ujjakkal is lehessen rendesen gépelni, és azért elég baba, hogy az ékezeteket külön sorba ki lehet rakni, mert így jóval gyorsabban be lehet bármit vinni annak, aki nem szereti a prediktív szövegbevitelt.
Amúgy nyugodtan megveheted, mert ha nem válik be neked, akkor 14 napon belül vissza tudod kérni az árát. -
zojjektum
őstag
válasz
NemMo #287637 üzenetére
+ icecave
Csak a személyes tapasztalataimat tudom megosztani, lehet másnál nem így működik.
Vannak billentyűk amelyek nem érzékelnek rendesen, nekem az ”a” betű illetve a “szóköz”. A szóköz miatt egybeírt szavaknál, ha visszanavigáltam, hogy szétválasszam azokat vagy a kurzor utáni szótöredéket ismételte (pl. Ismételte meg meg) vagy pontot rakott, holott nem volt beállítva a 2 nyomásra “.” vagy betűt törölt. Kb 3-4ik lépésre sikerült szétválasztani. A gépelés érzésre darabosabb. Valamikor már majdnem kiírtam a szót mire a prediktív érdemben javasolta azt. Illetve sokszor nem a megfelelő karaktert ütöttem le, hanem a mellette levőt hiába volt beállítva a nagyobb betűméret. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Az irány jó lenne, de van még mit fejlődnie, nagyon hiányzik egy próbaverzió belőle. -
Imi1981
veterán
válasz
NemMo #281992 üzenetére
Nálam wifivel nem volt probléma eddig (egy routerem van)viszont mobilneten ha kicsit gyengébb a 4g akkor előszeretettel vált E-re ami idegesítő mert E-n nem lehet netezni. Feleségem samsung s10 plus telója meg simán tartja 4g-n ugyan ott és vígan netezik, youtubeozik pedig samsungon kicsit gyengébb a térerő! Mindig van valami ami egyik telón jobb mint a másikon oda vissza.
-
-
Süvi
őstag
válasz
NemMo #270449 üzenetére
A 13Pro esetében érdekes jelenség van/volt, ami korábban nem nagyon volt jellemző Apple termékekre.
A hivatalos helyeken nem drágább, hanem sok esetben olcsóbb is a telefon, mint a szürkeimportos helyeken.
(A hivatalos viszonteladók az apple által 2021. szeptemberi "rögzített" árfolyamokkal dolgoznak, míg a szürkeimportos cégek "piaci, napi" árfolyammal dolgoznak, amit már nem kompenzál a sok helyen sajnos alkalmazott ÁFA mókolás sem).14 Pro esetében megint olcsóbb lehet a szürkeimport szerintem 30-50e Ft-tal.
(szerintem 30 e Ft-ot megér +2 év "gari") -
joey04
titán
válasz
NemMo #266081 üzenetére
+1
ezért nem érdekelnek a gyorstöltések sem. sőt kimondottan káros. és nem csak azért, mert valamivel mindenképpen gyorsabban gyilkolja a telepet, hanem mert osztott telep kerül bele, ezért picit kisebbek lettek a telepek droidon, az átlag 5000-ről visszamentünk 4500-4600 köré amióta ezek a hipertöltések vannak, ami miatt kevesebb ideig bírják a telefonok, és emiatt egyre gyakrabban kell tölteni, ami megint csak nem jó, sebességtől függetlenül.
plusz igen, az sem érdekel, ha 1 perc alatt feltölti 100-ra, az sokkal fontosabb, hogy bírja ki a napot vagy kettőt, és napközben egyáltalán ne kelljen tölteni.
-
-
shifty!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest