- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
szildavid90 #336994 üzenetére
Az extra modult nem muszáj minden oldalhoz engedélyezni, lehet csak oldalanként is engedélyezni, és akkor nem kell aggódnod technikailag láthatja az összes oldalad, ha te nem hiszel a fejlesztőnek, hogy nem gyűjt adatot. Pl. a yt reklámok és makacsabb dolgok ellen kell az extra modul. Amúgy van iOS alkalmazások topik is, ott az 1 vs 2 különbségek is le lettek már írva. Újra lett írva, gyorsabb, több szabály, persze ez függ ki milyen oldalakat látogat.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
szildavid90 #336997 üzenetére
Ez az engedely ahhoz kell, hogy ha beagyazott a reklam HTML forraskod szintjen, akkor ki tudja gyepalni ha van ra szabalya. Engedd nyugodtan.
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336994 üzenetére
És abból lehet valami baj, ha láthatóak ezek a számára?
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336991 üzenetére
És mivel jobb, mint az 1? Egyébként az 1-et hogyan lehet engedélyezni mindenhol? Mert Minden egyes oldalnál van olyan lehetőség, hogy engedélyezés egy napig stb.
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336988 üzenetére
Na ez jó kérdés. Nekem is az 1 van.
-
1995M
junior tag
válasz
szildavid90 #336988 üzenetére
Wipr 2
-
Sasi001
senior tag
válasz
szildavid90 #334585 üzenetére
De azt is írták, hogy a hivatalos viszonteladótól vásárolt eszközt viheted javítani közvetlen az Apple-höz.
-
Sasi001
senior tag
válasz
szildavid90 #334582 üzenetére
Hivatalos viszonteladótól.
-
válasz
szildavid90 #333767 üzenetére
Én ezt vettem végül:
16pro esetében simán elfér a kamera alatt úgy, hogy nem lóg túl a telefon alján.
nem bumszli vastag, simán használható. Baseus-t néztem még de az már nagy volt.
Ez az INIU egyébként 10.000mA-os.
20%->80%=80p ( qi2 , telefon 34°C, töltő max 41° de akkor mintha visszavett volna és lement 36°C-ra, egy egység töltöttség ment ki a powerbankból)Vagy kábelével.
-
válasz
szildavid90 #333548 üzenetére
Töltő: Sjöss 45W 2xUSB-C töltő
Kábel: Rundhult USB-C kábel (2 db)
Erről töltöm a telefonokat és a alkalmanként a laptopot is. Teljesen rendben van. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szildavid90 #333052 üzenetére
Megfelelő tok segítségével ugyanúgy lehet, mint más iPhone esetén.
A töltési teljesítmény limitált, ezzel érdemes számolnod (ahogy Sys85 is írta).
-
markknight
veterán
válasz
Azért ez ilyen no comment, hogy kihagyták. Úgy tűnik nem éri meg nekik, hogy eladják azt a sok rájuk rothadó tokot, meg kiegészítőt. Én még ipadbe is beletenném, csak vigyék már el a népek. Apple Pay, de közben a kártyádat rá tudod pattintani a telefon hátuljára. Óriási ötlet
-
válasz
Miért ne lehetne?
Csak nem fog rögzülni a mágnesek hiánya miatt.
-
válasz
szildavid90 #332983 üzenetére
Nézd meg mennyiért mennek itt az "aprón". Aztán számolj, mennyit kellene rápótolnod és hogy megéri-e neked.
-
válasz
szildavid90 #332980 üzenetére
Eladnád és kipótólnád? Vagy mellé vennéd meg?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
szildavid90 #332980 üzenetére
Ha kell az AI, akkkor esetleg. Egyebkent sztem nem.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szildavid90 #330782 üzenetére
Szintén, amíg frissül és látom, hogy teszi a dolgát, addig marad a Wipr.
-
törölt tag
válasz
szildavid90 #325684 üzenetére
Ezért jó a Safari, mert pár kiegészítő és lehet weben yt, insta stb. normálisan a behemót appok helyett. Az egyéb kényelmi kiegészítőkről nem is beszélve.
Csak ne felejtsd el, ha egy adott oldalon gubanc van, egy mozdulat ideiglenesen kikapcsolni az adblockert, illetve a Wipr Extra modult engedni. (yt-hoz az kell, sima módban úgy emlékszem nem szűrt)
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szildavid90 #325679 üzenetére
Igen, egyszeri vásárlás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szildavid90 #322439 üzenetére
Nem, mivel ode rakhatsz be appokat amiket nem akarsz láthatóvá tenni.
Amúgy szerintem tök jó, levédem jelszóval meg elrejtem ami olyan.
-
markknight
veterán
válasz
szildavid90 #322439 üzenetére
-Ironic! Mindenkit el tudott tüntetni, éppen csak önmagát nem.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
szildavid90 #317734 üzenetére
akkor tartsd oda terminalhoz, fel kell ugrania magatol
amugy nem tudom miert eges ez, barmikor elofordulhat ilyen...
pl amikor a terminal GPRS-t hasznal, fel ora a fizetes, az nem ego a boltnak XD
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Velem még nem történt meg, de valamilyen ritka átmeneti rendszerhiba fordulhatott elő nálad.
-
sgeza
veterán
válasz
Nem rémlik, hogy lett volna ilyen.
-
Noxy
veterán
válasz
szildavid90 #316890 üzenetére
Nem akarok észt osztani de ha egy bankkártya adatai kikerülnek, akkor egy megoldás van. Letiltani, bármennyire fájdalmas.
2024-ben van már jó pár lehetőség a magyar bankok elavult bankkártya kezelési rendszerének lecserélésére is. -
Noxy
veterán
válasz
szildavid90 #316880 üzenetére
Már két napja lehet olvasni hogy az ID alól eltávolított bankkártyáról is levonja.
Magyarul, ha nem függeszted fel, vagy fagyasztod vagy tiltod le, akkor is tudja terhelni. -
Kicsirics77
veterán
válasz
szildavid90 #316880 üzenetére
ID alatt megadtam a netes vásárlási kártyát amin nincs pénz, a fő kártyát meg töröltem mindenhonnan.
-
_NCT
addikt
válasz
szildavid90 #316771 üzenetére
Lényegtelen, ha van subod és a fizikai kártyáról megy a terhelés, egy hasonló backend hiba esetén arról fogják levonni az összeget., ha tudják. Ha nincs rajta fedezet, akkor nem tudják.
-
válasz
szildavid90 #316649 üzenetére
Tehát ahogy mondtam,
- az Apple id fizetési módozatainál ne legyen bent az Apple pay mint lehetőség, és
- egy fizikai kártya legyen beállítva az Apple id fizetési módozatainál, aminek csökkentsd le a limitjét (magáét a kártyáét).Egy kártyának ott kell lenni ha van előfizetésed, de az egy valós kártya legyen és ne az Apple pay. Ha az Apple pay is be van állítva fizetési lehetőségként és van több kártyád az Apple pay-ben (tehát nem az Apple id fizetési módozataiban), akkor addig keres kártyát amíg talál olyat amin van egyenleg, ami alkalmas fizetésre (így van kitalálva).
Mem győzöm hangsúlyozni, Apple pay =/= Apple id fizetési módozatai, de az Apple id fizetési módozatai közé felvehető az Apple pay (ami takarja az Apple paybe felvett összes kártyát).
Tehát, ha telefonon csinálod, akkor Beállítások / neved felül (azaz Apple id) / Fizetés és szállitás és itt Szerkesztés gomb, távolítsd el az Apple pay-t a fizetési lehetőségek közül innen. Ha nem engedi, mert csak az Apple pay van beállítva fizetési lehetőségként, akkor vigyél fel ide egy fizikai kártyát és utána távolítsd el az Apple payt innen. Ennek az itt hozzáadott fizikai kártyának állítsd be a limitjét ideiglenesen egy nagyon alacsony összegre (ezt a banki appodban vagy a bank netes felületén vagy telefonon tudod beállítani ha felhívod a bankot).
-
Sanyi19
őstag
válasz
szildavid90 #316644 üzenetére
Nekem is vont le, bár csak 299 Ft-ot, 18:44-kor. Fel sem tűnt, azt hittem a tárhellyel kapcsolatos, bár nekem 50 GB van, az 399.
Csak a kártya limitjét állítjátok? Vagy van külön applepay limit valahol?
-
válasz
szildavid90 #316644 üzenetére
Ne a walletből, az Apple id alatti fizetési eszközből.
-
jacis
nagyúr
válasz
szildavid90 #315991 üzenetére
Van focis app ami a dynamic island-ba ki tudja rakni az aktuális meccset?
-
sgeza
veterán
válasz
szildavid90 #315066 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, bele tud nagyon durván gyógyulni a szösz úgy, hogy észre sem venni. Addig piszkáld, amíg világos nem lesz! És még a sarkait is kapirgáld!
-
válasz
szildavid90 #315066 üzenetére
Biztos, hogy kipucoltad rendesen a csatlakozót?
Eddig csak USB-C csatit volt lehetőségem fogpiszkáló kezelni, de azokhoz csak hosszában félbevágott fogpiszkálóval tudtam teljes csatlakozó mélységről túrni a koszt.
Plusz lehet oda van szilárdulva rendesen a dzsuva és erősebb vagy hosszabb kaparásokkal lazulna csak fel a réteg.Az is jó ötlet lenne persze, ha másik kábellel is ki tudnád próbálni, attól függetlenül, hogy a tiéd sem volt még sosem használva.
-
válasz
szildavid90 #314411 üzenetére
Akkor még ami eszembe jut a force restart minden eszközön. Sőt, ezt kellett volna először mondanom.
-
válasz
szildavid90 #314398 üzenetére
Próbáld meg azt hogy az ipaden ki- majd bejelentkezel az Apple id-be.
-
juve600
nagyúr
válasz
szildavid90 #311767 üzenetére
na megjött a Spigen Liquid Armor, nagyon jó fogásra, nem csúszik, jó anyagból van , tökéletesen illeszkedik mindenhol
-
juve600
nagyúr
válasz
szildavid90 #311767 üzenetére
Spigen Liquid Armor
holnap jön meg,majd írok hogy milyen -
Oldman2
nagyúr
válasz
szildavid90 #294504 üzenetére
Mert lehet hogy egy olyan lapot Fókuszból kikapcsolok, amin ez is rajta van és kell egy másikon is.
-
válasz
szildavid90 #294504 üzenetére
Kisebb eséllyel nyúl mellé
-
patyil
tag
válasz
szildavid90 #293771 üzenetére
Igen, sajnos sok a "hibás" példány belőle, szerintem az egyik legmegbízhatatlanabbul mukodo apple termékek a podok.
Halkulás, illetve fél fülre merülő battery mind jellemző hibák. Sajnos kis akku, nem cserélhető, ez van.. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
szildavid90 #290069 üzenetére
Valami tényleg nagyon “elmászott” benne.
5 éve használom, mostanság nem az igazi.
Például a mai napot tesztelésre szántam, szépen lehet követni az érkező hidegfrontot többféle felületen is. Az Időkép, MSN és Foreca eléggé képben vannak, hogy mi történik, viszont a gyári App… inkább hagyjuk.
Ma szóba került több alternatíva is a fórumon, muszáj lesz váltanom az egyikre. -
kchris78
veterán
válasz
szildavid90 #290069 üzenetére
Az h Bpre nem mutat semmit estere az egy vicc...
-
válasz
szildavid90 #289396 üzenetére
Foreca
-
válasz
szildavid90 #263467 üzenetére
ja lehet tenyleg 30 nap
max kerdezd meg a supportot, magyarul is tudnak -
válasz
szildavid90 #263461 üzenetére
[link]
ez segit? -
half333
őstag
válasz
szildavid90 #263461 üzenetére
Miért cserélnéd le gmailes mail cimed?
-
válasz
szildavid90 #246887 üzenetére
Ha jön a következő üzenet akkor már ott is meg fog jelenni. A korábbiak miatt kapcsold be a Beállítások / iCloud alatt az üzeneteket.
-
válasz
szildavid90 #246884 üzenetére
A Beállítások / Üzenetek / Üzenettovábbítás alatt be van kapcsolva a másik eszköz?
-
szildavid90
aktív tag
válasz
szildavid90 #140331 üzenetére
Erre valaki?
-
válasz
szildavid90 #140331 üzenetére
Nem wifi ÉS töltés kell neki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
szildavid90 #124965 üzenetére
A 2. opcióra van szükséged.
Leírtam, hogyan tudod megnézni, mi foglalja a helyet... -
bandigno
senior tag
válasz
szildavid90 #124965 üzenetére
iMessage, viber és egyéb beszélgetések mind-mind tárolva vannak (főleg ha képek is szerepelnek az üzenetekben, akkor tényleg sok helyet foglalnak). fotók-videók, app-ok mentései v generált v letöltött adati sok helyet be tudnak nyelni akár egy év alatt is!
-
Ragnar95
félisten
válasz
szildavid90 #124963 üzenetére
Először is nézz szét a Beállítások>Általános>Tárolóhely & iCloud Használat alatt, hogy mi foglal annyi helyet, illetve ha ez nem segít, akkor iTunes-szal nézz rá.
Ha visszaraksz backupot, akkor nem szabadul fel helyed, ha nem raksz vissza, akkor ugyanannyi helyed lesz, mint amikor először aktiváltad a telefont, de minden adatod elveszik.
Ha nincs JB-elve a telefon, akkor mehet a telefonon is a visszaállítás, ezesetben marad a 7.1.2 a telefonon. -
catroot
veterán
válasz
szildavid90 #121284 üzenetére
Ilyenkor nyomj egy backup/restore kombót.
-
univerzita
addikt
válasz
A Battery Doctor must have...( sárga ikon) törölni fog néhány száz MB, vagy amit Noxy javasolt ha van rajta JB ( szerintem nincs)
-
Noxy
veterán
válasz
JB ->> iCleaner.
Kb 1 hét használat után az iPad-n--> [link] -
30z.Samu
félisten
válasz
Van még olyan 4S, amin iOS7 van?
Azzal tuti hasít a cucc.
-
univerzita
addikt
válasz
szildavid90 #106908 üzenetére
Frissítés ingyenes.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szildavid90 #105481 üzenetére
Állítsd át a wifi routered channel widht-jét 40mhz-ről 20mhz-re.
-
marsu.
senior tag
válasz
szildavid90 #105476 üzenetére
Nálam se megy csak mobilnettel az app frissítés. Érdekes...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Szerencsére törölhető, így nem foglalja feleslegesen a helyet a telefonon.
-
TheMarci
addikt
válasz
Normális, ios 6 vagy 7 óta letölti alapból az újabb szoftvert.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szildavid90 #105474 üzenetére
Telefon újraindítás, AppStore ki- bejelentkezés, vagy pihentesd holnapig.
VipJoco: Beállítások-Általános-Billentyűzeteknél kapcsold ki az automata javítást.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szildavid90 #105471 üzenetére
Frissítés/letöltés is megy normális sebességgel.
-
Noxy
veterán
válasz
szildavid90 #101664 üzenetére
Az iTunesból. Feltéve ha át vitted, amikor fent volt a telefonodon.
-
joccadoki
senior tag
válasz
szildavid90 #101194 üzenetére
nem kér jelszót?
-
válasz
szildavid90 #98817 üzenetére
Puffin ...csak ez adhat mindent legyőző és kibíró akaratot
-
madgie
titán
válasz
szildavid90 #98376 üzenetére
Van benne valami, amit mondasz, de csak egy hároméves készülékről van szó.
-
C4mp3r
addikt
válasz
szildavid90 #91091 üzenetére
US account kell hozza
-
Ragnar95
félisten
válasz
szildavid90 #90138 üzenetére
JB nélkül sehogy.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
szildavid90 #82760 üzenetére
Én a magam nevében tudok nyilatkozni, Samsung Galaxy S Advanceról váltottam 4s-re, ég és föld a különbség.
Ez az első iphoneom szóval nem tudom, hogy ios6-tal milyen gyors volt, számomra gyors, nem tudok negatívumot felhozni, esetleg azt, hogy 3,55'', de meg lehet szokni. Eddig skypenál találkoztam laggal, billentyűzetnél, de frissítettem az appot és működik rendesen.Kérdés:
Miről váltasz? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Ár függvénye. 7-el jól használható, tehát igen van rá 7.1!
-
válasz
szia,
- attól is függ, hogy mennyiért veszed
- elfogadhatóan fut rajta
- gyorsabb biztos nem lett, mint ios 6 alatt, attól lomhább
- erre a telefonra is készült az ios 7, de nem szabad elfelejteni, hogy a 4s mindjárt 3 éves típus, és nem olyan erős hardveresen, mint az újabb típusok -
roberto211
őstag
válasz
szildavid90 #78007 üzenetére
Nekem i4s em van és teljesen használható még az iOS 7 el is.. Főleg 7.1 óta..
Amúgy érdemes még venni de hoosszú távra ne gondolkozz.. Max ha ilyen 1 évre tervezel telót venni... szerintem..
-
válasz
Sokan dobálóznak (pl ez előttem írók), hogy megéri, de mint minden, ez is relatív. Mennyiért vennéd?
Mert új áron (90-100k): NEM éri meg, mert ennyiért vagy minimálisan többért használtan i5-öt kapsz.
-
insight
aktív tag
válasz
ha arra van pénzed, akkor megéri. Ha picit kell csak tovább nyújtózni és belefér, akkor i5.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
i4 nem a legjobb, 4S-sen még használható, viszont ha hosszabb távra tervezel i5 alá ne add...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest