Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Az 5 mégsem élt túl, mert ezek szerint egy hangos kisebbség sírása nem elég a piacon tartásához. Mindenki a kisebb készülékért sír, aztán mégis nagyobbat vesz. A 10 meg nagyon jó azoknak, akik csak egy könnyű kis méretű telefonra vágynak teljesen átlagos igényekkel. Simán elfogadnám magamnak azt is, az 1V-öt sem használom ki. Nekem az a tippem, hogy a kijelzője is az 5-el azonos modul, csak szoftveresen le van butítva 60Hz-re, sokaknak ez bőven elég és cserében tényleg alig kell tölteni. Azért marad mert vették, akciósan jó ajánlat volt.
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Mennyi volt? Itt svàjcban 170 CHF/HUF -- 74 000 ft
-
Szena67
aktív tag
Gondolom akkor kiduzzogtad magad. Mikor vettem az 1V-öt, először a 5V-t néztem meg, mert azt akartam venni, de nekem nem tetszett. A 10 VI-nak ugyanaz a kijelzője, van a családban, ismerem, az bejön a könnyedsége és a vékonyabb keret miatt. Az 5 az jóval nehezebb, szinte, mint az 1V, de valamiért nem fogyott ezért elmeszelték. Vagy lesz köztes 10 és 5-öt lefedő modell vagy nem.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Azt tanúsíthatom hogy kisebb megszakításokkal van hogy 12 órát a fejemen van és kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest