- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Hát ezt kár volt kiadni. Az 1 V-nek legalább ott volt a 4K kijelző...
-
joey04
titán
Nem lett nagy eresztés. Uw jobb lett, de 16mm, zoom nem javult, üzemidő max átlagos.
-
polo493
tag
nekem xm3 van teljesen jó még csak a fül párnákat cseréltem le a fejpárnán a műbőr mikro repedésekkel van tele de még nem szakadt ki azt nehéz cserélni,imádom nem cserélem le feleslegesen mert a 6 mennyivel lenne jobb 3 szoros áron! zajszűrése is teljesen megfelel
-
-
judas13
addikt
válasz
Williamgrant #24 üzenetére
Inkább kivárnak sokan - szerintem.
-
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #22 üzenetére
Az 5 mégsem élt túl, mert ezek szerint egy hangos kisebbség sírása nem elég a piacon tartásához. Mindenki a kisebb készülékért sír, aztán mégis nagyobbat vesz. A 10 meg nagyon jó azoknak, akik csak egy könnyű kis méretű telefonra vágynak teljesen átlagos igényekkel. Simán elfogadnám magamnak azt is, az 1V-öt sem használom ki. Nekem az a tippem, hogy a kijelzője is az 5-el azonos modul, csak szoftveresen le van butítva 60Hz-re, sokaknak ez bőven elég és cserében tényleg alig kell tölteni. Azért marad mert vették, akciósan jó ajánlat volt.
-
Könnyebb mert műanyag a keret, a kijelző gagyibb, a proci gyengébb, a kamera fényévekkel gyatrább. A 10-es széria egy középkategória alja készülék.
Az 5 rohadt drága volt, aki vette mégis kizárólag az erős hw és az lcd méret miatt tette, más észérv nem volt soha mellette mert jóval olcsóbban ki lehet jönni nagyobb kijelzős telefonokkal.
A 10 egy szolgáltatókhoz könnyen listázható, túlárazott midrange, amit a gyártó brand nevén kívül semmi nem adott el. Gondolom azért maradt mert ciki lenne 1 modellel a piacon lenni. -
Gempas 70
aktív tag
válasz
Patrik.Varga #14 üzenetére
Mennyi volt? Itt svàjcban 170 CHF/HUF -- 74 000 ft
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #18 üzenetére
Gondolom akkor kiduzzogtad magad. Mikor vettem az 1V-öt, először a 5V-t néztem meg, mert azt akartam venni, de nekem nem tetszett. A 10 VI-nak ugyanaz a kijelzője, van a családban, ismerem, az bejön a könnyedsége és a vékonyabb keret miatt. Az 5 az jóval nehezebb, szinte, mint az 1V, de valamiért nem fogyott ezért elmeszelték. Vagy lesz köztes 10 és 5-öt lefedő modell vagy nem.
-
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Patrik.Varga #14 üzenetére
Azt tanúsíthatom hogy kisebb megszakításokkal van hogy 12 órát a fejemen van és kényelmes.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #15 üzenetére
Nem értem a károgást és többet nem is foglalkoznék vele. Lesz a 10VI-nak utódja, csak az a kérdés, hogy feljebb pozicionálják és akkor lefedi egyben a korábbi 5-öt avagy sem.
-
-
Patrik.Varga
tag
Szerintem az XM4 az eddigi legjobb. Techonlógiai szempontból (a valós használati gyakorlatban) nem különösebb jobb az XM5, viszont sokkal jobb az XM4 anyaghasználata és kényelmes is. A Sony Központi Szalonnál meg legutóbb amikor néztem extrém olcsó bolt a többi bolthoz képest.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #12 üzenetére
Szerintem most már érdemes megvárni a kisebbet, hogy az 10 lesz vagy 5 vagy 7 az majd kiderül.
-
-
otto14
őstag
Én a IV óta minden évben várom az új Sony telefonokat. Most 1V van, és úgy néz ki, hogy marad is egyelőre. A nagyobb zoom szenzor mellé jöhetne a főkamerán kívül máshova is 48MPX. Remélem, hogy egyszer lesz új Pro is.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #9 üzenetére
Arról is vannak pletykák, hogy esetleg a 10 és az 5 vonal összeolvad. Majd kiderül. Nekem ez a kompakt méret lenne érdekes az 1V nagyon jó, de ennél nagyobbat már nem szeretnék az 1VII pedig nagyobb és nehezebb lesz. Inkább a kisebb, könnyebb felé kacsintgatok.
-
-
Várós az új nagyobb szenzoros telefotó miatt, kíváncsi vagyok milyen lesz..
-
gyerecske
senior tag
válasz
Williamgrant #5 üzenetére
Nekem kell majd
-
Szena67
aktív tag
válasz
Williamgrant #5 üzenetére
Remélem, hogy nem így lesz.
-
Remélem a kutyának nem kell majd az új 1-es.
-
judas13
addikt
Odáig olvastam, hogy áremelés...
-
Ger_man
senior tag
Én is így vagyok ezzel, bár az is igaz h mikor felvettem az XM5-öt, az volt az érzésem h kényelmesebb, persze nem tudtam huzamosabb ideig használni. De formailag, szerintem is szebb a régebbi, és az összecsukhatósága is jobbá teszi hordozhatóság szempontjából.
Ezen az áremelkedésen már meg se lepődök... -
Ganzer
aktív tag
Személyes vélemény, de az xm5 óta nekem nem jön be a design. Remélem még nem mostanában akar meghalni az xm4-em mert hirtelen nem tudnám mit vegyek helyette.
-
Szena67
aktív tag
Majd 200e-ért nem kell futni egy teljesen műanyag fejhallgatóért. Tele lesz vele a hardverapró használtan töredék áron, ha kiderül, hogy ennél is reped/törik a fejpánt. Sokan csak egyetlen repülőútra veszik, aztán nem használják. Trump vámok miatt sem Európát kéne szívatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony idén is előbb mutatja be és dobja piacra Japánban az Xperia 1-et, mint a globális elérhetőség. Mellette jöhet a WH-1000XM6 is.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest