- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #339132 üzenetére
Egyelőre ott nem találtam semmit, egyszer el kellett fogadni azon túl vagyunk. Lehet megpróbálom újraküldeni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gyerek most kapott egy iPhone-t, családba bevettem, vissza lett igazolva, látom is mint családtag. Lokátorban is megjelenik, de a helyzetét nem. Mi lehet ennek az oka, hol keressem a hibát? Helyzete megosztásra került a családban.
Előre isköszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. 2 névjegyet automatikusan összekapcsolt, mert a név megegyezik, azt valahogy szét tudom választani anélkül, hogy más nevet adnék a személyeknek? Telefonszám különböző.
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
markknight #338841 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat, várni már nem nagyon tudok a héten vagy legkésőbb jövő héten meg akarom venni.
1995M:Neked is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudom, hogy nekem kell eldönteni, de 15 és 16 között érdemes gondolkodni az 50k különbségen? Vagy az 1 évvel további támogatáson kívül nincs más előnye a 16-nak?
-
bozsozso
őstag
válasz
havri1 #336311 üzenetére
Rendben, köszönöm. Csak azt nem értem, hogy akkor ez miért külön funkcióként van. Nem merem most kipróbálni nehogy gond legyen és sim nélkül maradjak az ünnepekre. Mármint az átalakítás eSIM-mé funkciót, mert amit én olvastam róla az elvileg elindítja a szolgáltatónál a folyamatot. De mindegy ha még senki nem próbálta így akkor nem eröltetem én sem.
-
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #336298 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #336294 üzenetére
Ezt lehet valahogy tömegesen állítani vagy egyesével névjegyenként kell?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg 15pro-t használok 1 simmel, de szeretném dual simmel használni. Céges/magán. Mind a kettő telekom. Magán lenne esim a céges pedig fizikai. Jelenleg kontaktokhoz 2 outlook fiókot használok, jelenleg is szikronizálva van mind a kettő a telefonon. Kérdésem csak annyi lenne, hogyan tudom elérni egyszerűen, hogy a céges hívások a céges kontaktokkal a magán pedig a magán névjegyekkel menjen. Ahogy olvasgattam olyan opció nincs, hogy hívás esetén válasszak melyik sim-ről menjen a hívás.
Másik kérdésem, hogy telekom esetén indítható a telefonról is az esim-re váltás a Beállítások/Mibilhálózat menüből? Vagy inkább telekom alkalmazásból indítsam?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha valaki a gyári jelszókezelőt használja az ügyfélkapu+-hoz, tudna válaszolni erre a kérdésre? Nem akartam ide is leírni inkább csak linkeltem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Arra rosszul emlékszem, hogy a face id azonosításkor hangot ad ki a telefon? Esetleg valamit kikapcsolhattam? Mit kellene ellenőriznem?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Új vagyok iphone fronton. Windows 10-re van valami ingyenes program amivel meg tudom nyitni a HEIF/HEVC vagy inkább váltsak JPEG-re. Nem átkonvertálni hanem megnyitni szeretném.Miért érdemes HEIF/HEVC-en maradni? Hátrányt ennyit látok benne, hogy Win10-en nem tudom megnyitni, de mi az előnye?
szerk.: Az igaz, hogy a WIN 11 gond nélkül megnyitja?
-
bozsozso
őstag
válasz
MasterMark #321423 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Bocs ha amatőr kérdés, de pár napja váltottam 15 pro-ra androidról. Optimalizált töltés bekapcsolással kapcsolatban lenne kérdésem, mert nem tudom jól értelmezem-e a működést. Ennek lényegében csak akkor van értelme ha minden esetben éjszakára rakom töltőre és akkor 80%-ig tölti majd amikor van a várható felkelés akkor tölti 100%-ban?
Ha én az esetek többségében napközben töltöm a telefont akkor van valami haszna ennek? Vagy inkább így jobb kikapcsolni?Itt optimailzált töltéssel kapcsolatban ezeket találtam csak.
-
bozsozso
őstag
válasz
#48138511 #320969 üzenetére
Ezt nem tlejesen értem. Az oké, hogy kontakton hosszú nyomással feljön Üzenet, hívás email stb. Ezek mellett a ">" kattintva megjelennek a számok, de ezzel hogyan lesz alapértelmezett?
Bár lehet nincs semmi értelme, mert itt nem találtam olyat, hogy a kontaktot oldalra húzva azonnal indítsa a hívást vagy az üzenet küldést (vagy tudok ilyet?). Ha pedig ez nincs akkor az alapértelmezettnek sincs értelme.
Nem óriási probléma majd megszokom vagy megszökök.
Bocs az amatőr kérdésekért, de most ismerkedem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most tértem át android (S21FE)vonalról. 15pro lett a kiválasztott. Pár napja használom eddig tök jó minden, de lenne egy kérdésem. Kontaktoknál ha egy névhez több hívószám van rögzítve, ki lehet valahogy választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett szám és a névjegyre bökéskor azt hívja?
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
bostone #320357 üzenetére
Rábeszélős, megnyugtatót.
Csak ezek a pár napos, hetes készülékek érdekesek számomra erre irányult a kérdésem, hogy mi lehet ezeknél a buktató. Ez mindig is érdekes volt számomra, hogy miért jó ez valakinek ha megveszi és pár nap után eladja. Azokkal mondjuk már nem is foglalkozok aki egyszerű kérdésekre nem válaszol vissza. Lehet nehezére esik a válasz, de akkor ne hirdessen. Vagy lehet nem esik nehezére, de problémás lehet valamilyen okból a termék amit szándékosan nem tüntetett fel a hírdetésben. Biztosan agyára megyek az ilyen hírdetőnek (főleg annak aki tényleg korrekt), de biztos akkarok lenne hová adom a pénzem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani mi lehet a trükk, buktató ha egy hivatalos forgalmazótól vásárolt készüléket pár naposan jóval ár alatt árulnak it HA-n? Ja és nem szolgáltatós. Nem fontos itt jó lesz privátban is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Főnököm telefonján valahogy a kijelző kinagyításra került és nem tud rajta semmit csinálni. Kikapcsolást próbáltuk, de a kikapcsoló is egész képernyőn jelenik meg így nem lehet oldalra elhúzni a kikapcsoláshoz. Hogyan tudjuk újraindítani, kikapcsolni a telefont? Van rá valami mód, vagy meg kell várni még lemerül? 14Pro.
-
bozsozso
őstag
Ha már itt kártya a téma. Valahogy esetleg beléptető kártyát hozz lehet adni telefonhoz, hogy ne kelljen mindig a kártyát magamnál tartani? Céges illetve parkoló házas beléptető kártya NFC-s.
-
bozsozso
őstag
válasz
havri1 #316423 üzenetére
Nem az a baj, hogy van ilyen a rendszerben, mert alapból jó dolog lenne. Inkább az, hogy emberek ezt gerinctelenül módosítják. Bár inkább az a probléma, hogy erre van lehetőség. Az, hogy elhiszed vagy nem az más kérdés, de akkor mit ellenőrizz? Hiába akarsz alkudni egy akksi csere árát nem fog menni. Ha igazat mondasz és tényle golyan jó állapotban van mint mondod akkor azért sértődsz meg ha pedig vaj van a füled mögött akkor azért sértődsz meg, de egyik esetben sem engedsz az árból.
Bocs ez nem Neked szólt csak elmélkedés a gondolatodról.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Használt iphone-nál lehet olyan, hogy egy akksi elhasználódását átírják? Mutathat többet a valós %-nál. Ha igen akkor hogyan lehet ezt ellenőrizni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kérdésem lenne, hogy a 15 pro kék titán színnek mennyire jellemző a kopása. Valahol olvastam, hogy nagyon hamar elkezd kopni róla a festék. Ezt a megjelenés körül olvastam igaz nem csak a kékről hanem általánosságban. Most már pár hónap használat után mi a tapasztalat? A naturra is írták a kopást csak a színből kifolyólag azon kevésbé látszódik.
Váaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ezt nem tudja valaki, hogy működik az istyle-nál:
Ha beszámíttatod iPhone 7 vagy újabb készüléked, mely értéke legalább 18 000 Ft (a kalkulátor szerint) és bármilyen iPhone 15 Pro, 15 Pro Max modellt választasz, akkor most 45 000 Ft kedvezményt adunk az új iPhone árából.
Mondjuk 15 és 15 plus-nál is ezt írják, régebbi modelleknél kevesebb a kedvezmény.
Tehát ha nem éri el kalkulátor szerint a 18k-t akkor nem is jár a kedvezmény? Van egy régi 7-es 32Gb-al, gondoltam "megszabadulok" tőle, de arra 7k-t ír. Mondjuk próbálgattam nem is nagyon van 7-ben amivel el lehet érni ezt az összeget, talán a 7plus 256Gb-al.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítsetek légyszíves. Használtan 13 pro (még 2év garis 91%-os akksival)vagy egy új sima 15-el járnék jobban? Árban kb. 100k lenne a különbség. A 2év plusz támogatás a 15 felé billenti, de ezen kívül valamiben lehet több? A 120Hz-el azzal biztos kevesebb. Jelenleg egy 7-est is használok, de alapvetően droidjaim voltak. A 7-es próbálgatása után váltanék.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #305705 üzenetére
Köszönöm, csak azt nem tudtam, hogy ezt az Apple ID-vel nem viszi-e magával az összes eszközre.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow #305698 üzenetére
Rosszul írtam, 2 Microsoft fiókot használok névjegyek és naptár kezelésre. Mind a kettőben különböző naptár és névjegy adatokkal. Akkor ha 2 készüléken ugyanazt az Apple ID-t használom attól függetlenül lehet az egyiken láthatóvá tenni csak az egyik naptárat és névjegyet a másikon pedig a másikat?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni ha egy apple id alatt több outlook névjegyet, naptárat szinkronizálok nem icloudba. Akkor ha egy másik készüléken ugyanazzal az apple id-val jelentkezek be akkor azt lehet, hogy az egyik készüléken az egyik naptárat illetve névjegyet látom a másikon meg csak a másikat?
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Jelenleg MM-ben 270.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Főképernyőre tudok valahogy kirakni egy böngészőben megnyitható linket?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami mód arra, hogy pc-re átvigyem a híváslistát? Valami szerkeszthető formátum lenne jó amihez tudok megjegyzéseket fűzni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Téma összefoglalóban elég régi a cikk, hogy mire kell odafigyelni használt iphone vásárlásnál. Ami benne van még mindig aktuális? Droidról váltanék és szeretném tudni mit kellene ellenőriznem, előre is bocs ha hülye kérdéseket teszek fel. Sima 13-14-ben gondolkodom, bár egyelőre még a 13mini-t sem vetettem el. Természetesen személyes átvétellel venném. Persze az oké, hogy a gombok működése, töltés ellenőrzése érintő működés, de még mit?
-Szolgáltatósnál azon kívül lehet probléma, hogy hűséges vagy részletes?
-Ha szolgáltatós a telefon, de független abból lehet hátrányom?
-Ugye már most mindegyik dual simes(nano+esim)?
-"Az icloud fiókban keresést kikapcsoltatni és ki kell jelentkeztetni a szolgáltatásból.",de hogyan tudom ellenőrizni pl. a keresés kikapcsolást ha alaphelyzetben van a telefon?
-Elvileg néztem 3év garisat is hibátlan állapotban, ebből gondolom, hogy ez szinte csak kibontásra kerültElőre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Alzától érdemes venni 12 vagy 13-as iphone-t? Vagy lehet hátrányom belőle? Gari szempontjából gondoltam. 3év van rá ott is, de vihetem iphone szervízbe vagy alzánál kell gariztatni probléma esetén? Vagy mindegy hol veszem? Az ár ahol legjobb és kész? Persze nem sufni gsm boltokra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest