Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hiánypótló videós képességgel gyarapodhat az iPhone 17
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a titán színválaszték a Galaxy S25 Edge-hez
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #334628 üzenetére
Sziasztok, tovább fűzöm a storyt. A kolléga eddig Vodafone -os volt, ezt a 70-es számot vitte Yettelhez számhordozással. Amíg a hordozás lezajlott (3nap) kapott egy 20-as számot a Yetteltől, majd ezt a fizikai kártyát átprogramozta a Yettel a 70-es számra. Ahogy ez megtörtént a régi telefonban lévő eredeti 70-es e-sim inaktív lett. A régit telefonon ki lett kapcsolva az imessage. Az új készüléken pedig újra be. Az üzenetek beállításnál látszik az eredeti 70-es szám, az ideiglenes 20-as és az iCloud email cím. Na mármost ha a régi telefonban kilép az icloudból, (menne szervizbe, aztán eladásra) akkor az új készüléken eltűnik a 70-es szám és csak a 20-as marad meg az email cím valamint az imessage is megszűnik csak sms és mms marad! Nem értjük miért marad ott a 20-as ami elvileg csak addig ment amíg átprogramozták a régi számot!
Na erre kellene megoldás. Vajon a Yettel kutyult össze valamit vagy mi lehet a gond?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Kellene egy kis segítség imessage ügyben!
Kollégának van egy i14 Pro készüléke aminek a töltő csatlakozója már kicsit problémás, megy majd szervizbe, mert van rajta apple Care+ viszont közben úgy döntött, hogy le is cseréli és vett egy 16PM készüléket és egyúttal átment másik szolgáltatóhoz (Yettel) számhordozással. A probléma a következő az új telón belépett az Apple id -val minden okés viszont az imessage üzenetet csak abban az esetben kapja meg ha a régi nem használt készülék be van kapcsolva, ha kikapcsolja akkor a 16 PM-re nem jön meg az imessage üzenet. Ez vajon mi lehet? A szám ugyanaz csak szolgáltató változott!
Köszi akinek van ötlete -
gretzky77
veterán
válasz
urbanjozsi #334622 üzenetére
Szia ha keresőbe beírod, többször volt már itt kérdés és úgy tudom valós megoldás nincs a problémára!
-
gretzky77
veterán
válasz
captainnemo #334210 üzenetére
Igazából nem tudom a wear Os app miért van az áruházban én próbáltam anno iPhone mellé wear Os órát és már a párosítás sem működik!
-
gretzky77
veterán
válasz
captainnemo #334195 üzenetére
Wear Os órát ne is nézelődj ha iPhone-t használsz, azok nem kommunikálnak egymással!
-
gretzky77
veterán
válasz
bollokcs80 #332959 üzenetére
Ahogy nézem nem jött be szerencsére a pletyka, hogy 64 gb-tal indul.
-
gretzky77
veterán
válasz
markknight #332533 üzenetére
Azért az, hogy nagyon gyenge sztem erős túlzás! Van vele tapasztalatod? Volt nálam pár napot és nem volt vele semmi problémám. Azért csak pár napot, mert 9 Pro XL lett végül. Én úgy gondolom, hogy mindkét rendszer szerethető, mindegyiknek van gyengéje és erőssége, viszont egyik táborban sem értem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak elvakultan ítélkezni a másik rendszer felett csak azért mert nem iOS vagy nem droid!
Tény iPhone videóban erős, de hogy a Pixel botrány hatzaz igencsak túlzás sztem!
-
gretzky77
veterán
"Valamit kérdezett a telefonnal kapcsolatban de ő nem volt ott, de a telefonja igen"? Akkor hogy kérdezte egyáltalán?
-
gretzky77
veterán
válasz
SenorChang #331768 üzenetére
Olvass vissza sztem nem egyszer ki lett beszélve! Ez ilyen és nem fogsz tudni tenni ellene. Ha 80% alá esik gari időn belül akkor csere, de gyanítom nem fog. Nem lineárisan csökken az akku kapacitás. Több mint 1 év alatt esett 7%-ot sztem ezzel semmi gond amúgy! Használatban észre vehető különbség? Mármint hogy bírja a telefon!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, elköszönök a topictól, mai napon eladtam a telefonomat! Több mint 1 évig használtam és megbarátkoztam az iOS rendszerrel egyáltalán nem ez a váltás oka! Egyszerűen sűrűn cserélek telefont (hülye kütyümánia ) de sztem lesz még iPhone -om a későbbiekben, kell a változatosság! Amúgy olvasgatni még fogom a topicot, követem az eseményeket!
-
gretzky77
veterán
válasz
Courage_7 #331138 üzenetére
Nem vártam változást csak sűrűn cserélgettem korábban is a telefonjaimat, amikor meguntam (kütyümánia) és most kicsit iOS-sel is így vagyok, de valószínű, hogy a droid is unalmas lenne 1-2 hét után, ennyi! Semmi komoly oka nincs! Illetve, hogy a 24-es széria esetén történt e változás kameraügyileg.
-
gretzky77
veterán
Tudom nem idevaló, de hátha maradhat! Elgondolkodtam, hogy S24U-val tennék egy próbát, i15 PM-ról! Le tudnátok beszélni aki esetleg ellenkező utat járt be? S23U-m volt de arra már nem mennék vissza! Semmi gondom az iOS-el csak gondolkodom! Köszi előre is
-
gretzky77
veterán
válasz
szabonagyur #330916 üzenetére
Ez abszolút igaz, sőt egyáltalán nem ésszerűségen alapszik.
-
gretzky77
veterán
válasz
xhege #330896 üzenetére
Gondolkodtam egy időben a fold vonalon de aztán elvetettem, mert sztem számomra nem lenne komfortos, jobban elvagyok a teló+tab kombóval. S23U volt nálam is, sztem nem volt rossz készülék csak arra is ráuntam, merthogy droid. A 24U valahogy kimaradt a 25U sem fog sztem nagy újdonságot hozni. Egy csúcs Vivot kipróbálnék az szimpi ha valóban lesz hivatalosan itthon is. Illetve most hogy ez a kis középkategóriás Vivo nálam van jövök rá mennyire nem szeretem már az íves oldaléleket!
-
gretzky77
veterán
válasz
xhege #330890 üzenetére
Ismerős a szitu. 23 december óta van nálam a 15PM és előtte hasonló cipőben jártunk, fotós topicban is összefutottunk párszor. Amikor váltottam iOS-re pont az hajtott a legjobban, hogy tízen év droid után vágytam valami másra valami "újra". Ez lett az iPhone. Most a napokban megint elkattant kicsit a gyógyszer, hogy kéne valami új, így berendeltem egy Vivo V40-et Alzáról csak kíváncsiságból. Tudom más kategória, de maga a telefon tökre tetszik és kíváncsi voltam! Nagyon szép, nagyon egyben van, DE úgy érzem, hogy 1-2 hét után ugyanott lennék, hogy az is unalmas illetve az iPhone sík előlapja után nagyon nem akarnám megszokni a lekerekítést. Meg hát nálam is Ultra2 meg iPad is van!
Nem fejlesztünk valami új rendszert ami egy ideig nem unalmas? -
gretzky77
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #330757 üzenetére
Hogy érted, hogy a telefonban maradt? Elveszett a telefon nem?
-
gretzky77
veterán
válasz
szabonagyur #330440 üzenetére
-
gretzky77
veterán
válasz
Sgr_A #330434 üzenetére
Hogy értve kavar be?
Azon gondolkodtam, hogy van egy olyan hogy ügyfélkapu+ törlése! A sima ügyfélkapu is törölhető, de azt még nem tettem meg! Vajon ha törlöm a + t akkor meg tudom csinálni újra a jelszavakkal! A gyerek ügyfélkapu+ regjét már így csináltam az a jelszavak appban van -
-
gretzky77
veterán
válasz
NomAd_82 #330019 üzenetére
Szia, valószínű a 15 Pro már előrelépés volna a 11-ről, viszont mint koca fotós sztem már elég sok telefon abszolút vállalható képet készít. Viszont az, hogy lemászott a kijelzőről sztem csalóka, elég nagy eltérés lehet ha egy tévén monitoron nézed vissza. S23 ultra meg úgy általában a Samsung beltéri fotós képességei mozgó dolog esetén problémás. De úgy gondolom átlag usernek a mai készülékek jelentős része bőven elég
-
gretzky77
veterán
válasz
Albert.Tamas #329981 üzenetére
Könnyen visszanézhető ki az! Amúgy én is adtam már el úgy készüléket, hogy aktív részletfizetés futott még rá, azért nem mindenki genyó, de azért a +36 értékelés nem egetrengetően sok azért!
Misogi azt azért ellenőrizted, hogy akitől vetted annak a nevére szól a számla? -
gretzky77
veterán
válasz
zoli62 #329362 üzenetére
Komolyan nem csinálnál egy videót? Nekem 1 bankkártya van elmentve, de mellette van jó pár egyéb, Decathlon, Spar és ilyenek.
Dupla gombnyomás és feljön a kártya, alul a többi egy kupában, rányomok a kupacra, kinyitja és kiválasztott ami kell! Nem értem, hogy nem megy ez neked!? -
gretzky77
veterán
válasz
Zototh64 #329315 üzenetére
Szia a többiek által javasolt 3utools a megoldás, egyszerű használni és mindent megcsinál. Megvágod amit szeretnél és át is konvertálja. Bármilyen csengőhangot tudsz csinálni, annyi, hogy max 29 másodperc hosszú lehet. Vagyis nem igaz már az sem, hogy csak letöltöttet lehet!
Ezt pontosan nem tudom de elképzelhető, hogy teljes zenét vettél amit látsz is a zenék között, de mivel max 29 másodperc a csengőhang illetve nem tudom a megvásárolt zene milyen fájlkiterjesztésű, a csengő az m4a talán, és ezért nem látod a csengőhangok között!
-
gretzky77
veterán
válasz
Sasi001 #328977 üzenetére
Nekem ez az első iPhone készülékem amit huzamosabb ideig használok! 203 ciklusnál tartok, 30-40% alá nem szoktam meríteni, inkább rátöltök ha úgy van, nem teszem minden este töltőre, de ha igen akkor általában vezetékmentesen töltőn pihen reggelig. Valamelyik nap esett le 97%-ra és most hogy ránéztem már 96%! Úgy gondolom ez egy felesleges feature, mert szinte csak bosszankodnak akik nézegetik! Én úgy fogom fel, hogy a telefon van értem és nem én érte! Használom jól bírja az akksi? Igen, akkor nem mindegy a %. Ha idő előtt (bár valószínű nem nálam fog előjönni) úgy érzem, hogy már jelentősen csökken az akkuidő akkor egy cserét sztem megér! I15 PM
-
gretzky77
veterán
válasz
GeneraL_XTX #328928 üzenetére
Ha hétvégéig nálad marad akkor úgyis tudod kicsit szokni, és simán lehet, hogy még a háttérben indexel és az is fogja valamennyire! De ha ez ennyire "kiakasztott" akkor azért droid után nem biztos, hogy meg fogod tudni szokni a rendszert magát! Amúgy miért döntöttél mellette? Tényleg csak kíváncsiság, semmi kötekedés a részemről!
-
gretzky77
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #327683 üzenetére
3 év garancia van rá ha itthon hivatalos helyről veszed!
-
gretzky77
veterán
válasz
burgatshow #326568 üzenetére
Oké köszi, sejtettem, hogy hasonló, mint a radír dolog!
despitz: köszi közben megcsináltam a másik accountot, de nekem címet meg kártya adatokat nem kért, viszont így is listára rakott csak majd wifi kell neki az AI dolgok letöltéséhez! -
gretzky77
veterán
válasz
tothjozsi96 #326476 üzenetére
Hát sztem ha 10 éves a sim akkor az biztos lehet a probléma forrása!
jeni : sztem bt fájl küldés fogadás nem megy
-
gretzky77
veterán
válasz
tothjozsi96 #326448 üzenetére
Érdemes lehet a szolgáltatónál is rákérdezni, hogy aktív e egyáltalán. Korábban aktiváltatni kellett szolgáltatói oldalon is, nem tudom Yettel esetén hogy működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mercedes topic
- Microsoft Excel topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hiánypótló videós képességgel gyarapodhat az iPhone 17
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest