- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
dnelb #340594 üzenetére
Megnéztem. Tavaly május 30 óta 83 töltési ciklus volt. Egyébként több ismerősöm is megerősiti azt, amit én is tapasztaltam, hogy az iPhone-ok meglepően jól bírják. Nálam nem futnak háttérben alkalmazások, eleve hálózati kapcsolat sincs folyamatosan, régebben csak időnként kapcsolgattam be a mobilnetet vagy wifit, mostanában gyakran hosszabb ideig be van kapcsolva a wifi, a mobilnet meg akkor, amikor munkába megyek, vagy munkából jövök, és vásárláskor.
-
zoli62
addikt
válasz
dnelb #340502 üzenetére
A 206 ciklus mennyi idő alatt jött össze? Én még csak kb a felénél járok 14 hónapos iPhone 15 Plus telefonommal, úgy, higy mindig 100 %-ra töltöm, nem vagyok híve az Apple áltál preferált több részletben való töltésnek. mert én ezeket az Apple-vel ellentétben több ciklusnak számolok. A legelső iPhonom, amit, 2018- ban vettem, iPhone SE, a barátomnál, aki szintén hasonló módon tölti, még mindig stabilan 88 % körüli kapacitással működik.
-
Szabi®
addikt
válasz
dnelb #340306 üzenetére
És azt tegyük hozzá a marketing meg nyomja a propagandát, hogy xy készülék már nem kap frissítést . . . Mevan ? Milyen frissítést ? Mintha az ios 18 egy user ultra experience show lenne, amiből még véletlenül sem szabad kimaradni. Álságos nagyon.
Főverza frissítéseknél azért megnyomhatnák magukat, vagy ne adjanak ki addig, amíg nincs tartalmi kontent. Ne egy build szám legyen már a differencia.
A kameraelhúzásnak már rakhatnának egy kapcsolót hogy opcionális legyen, az icloudba a képek felnyomása lassú, akadozó, bizonytalan, évek óta cipelünk egy tonna hibát. Miért? -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
dnelb #340259 üzenetére
Elfogadom, hogy nem egyezik a véleményünk. Ezt eltérően látjuk. Nekem tetszik mindkét operációs rendszer, összevetve őket nekem az jön ki, hogy számomra jobb az iOS személyes használatra, ettől függetlenül azt is értem, hogy más számára pedig az Android jobb.
Mint rendszereket, egyiket sem tartom globálisan "jobbnak" vagy "rosszabbnak", mint a másikat, mert eltérő elgondolás mellett történik a fejlesztésük. Mindkettő jó, mindkettőnek megvan a célközönsége.
-
niof
veterán
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
dnelb #338614 üzenetére
Az iOS az 1.0 óta (ami tudjuk, hogy hivatalosan nem létezett kereskedelmi forgalomban) úgy működik, hogy abban a szent másodpercben, hogy lerakod háttérbe az alkalmazást (tehát felfelé pöccintesz / home gombot nyomsz), elindul egy számláló kb 8 perc időhosszig és utána tokkal vonóval jegeli az op rendszer maga az alkalmazást. Tehát zéró a fogyasztása.
Viszont ahogy Razzul írta, a telemetria egy másik kérdés (több felhasználótól gyűjtve), és simán látok benne fantáziát, hogy az alkalmazás használata közben ha kissé megszalad a fogyasztás (helló Meta apps), akkor arra tegyen javaslatot, ne adj Isten korlátozzon dolgokat a beállítások mentén.
-
Razzul
őstag
válasz
dnelb #338610 üzenetére
Amit magyarul értelmeztél az általad is idézett szövegből az továbbra is helytelen. "érzékelni fogja ha egy app sokat fogyaszt, majd szól róla, vagy sleep módba teszi." Ezt az általad leírt formában az iOS is tudja.
Itt az újdonság a telemetrián és használaton alapuló akkuoptimalizáció lesz. Azt, hogy ilyet tud-e az Android azt pedig te vagy valaki más majd elárulja.
-
markknight
veterán
válasz
dnelb #338078 üzenetére
Én idén már elengedtem szinte mindent
Azon kívül, hogy kb 1 hónapja vagy talán régebben szóvá tettem, hogy az automatic updates még mindig nem működik, azóta még az appstore updates fülét sem nyitottam meg. Szoftverek közül a legutóbbi wavet azért felraktam, mert az akku az kellett, de innentől már szépen elengedem ezeket, mindent felrak magának amikor jónak találja. Chill a négyzeten
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
dnelb #337123 üzenetére
Talán nem vagyok egyedül azzal a szokásommal, hogy új (addig ismeretlen) eszköz vásárlása előtt vagy után tájékozodóm a működést illetően. Ezt így tettem a Nokia 5110 esetén és azóta is minden váltás során. Fórum, kezelési útmutató; érdemes rászánni pár percet/órát, nekem legalábbis nem probléma (amúgy is érdekel, ezért szívesen teszem). Így volt Symbian/Android, Android/WP és Android/iOS váltás idején is. Ugyanígy funkció változás esetén (Touch ID/Face ID) stb.
Kérem, hogy nyisd meg a lap tetején található Összefoglalót és olvasd el az elején levő moderátori kérést! Az ugyanis most is aktuális.
A birkázást pedig bárhogy csűröd-csavarod, nem fogjuk megengedni a fórumon, erről egyértelműen rendelkezik a hatályos szabályzat. Fórumozz kulturáltan, normális hangnemet használva. -
válasz
dnelb #337123 üzenetére
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne tudott volna használati útmutató nélkül felvenni és letenni egy hívást iphone-on.
"hanem az apple userekre jellemző viselkedésre"
Ez viszont egy iphone topikban azért flame-keltés lesz, ezt a vonalat ne vigyük tovább, a TG direkt kérte. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
dnelb #337114 üzenetére
Pont a te kérdésedre tegnap 21 óra 42 perckor már leírtam a választ: [link] Az iOS előtt volt Symbian, Android és Windows Phone is a birtokomban, mégsem okozott problémát a hívások kezelésének megismerése az iPhone felületén (sem). Ott van a megoldás minden egyes iPhone-felhasználó kezében.
Nyomatékosan kérlek, hogy a közösség tagjainak “birkázását” fejezd be! Ez nem megengedett a PH!-n, egyik topikban sem, semmilyen témában.
-
mihail38
senior tag
válasz
dnelb #337099 üzenetére
Mert minden telefonon van lehetőség arra, hogy fel vedd vagy elutasítsd a hívást, még egy nyomógombos hulladék telefonon is… azt meg végképp nem értem minek erre a oldalsó gomb nyomkodása, hogy megszakítsam a hívást nekem ez döbbenet.
Véletlenül sem gondolnak arra, hogy legyen egy piros és egy zöld ikon hívás közben és a kijelzőre koppinva tudjam fogadni vagy elutasítani a hívást lehet ez már túl egyszerű és ez nem illik egy ilyen nagy volumenű cég mint az Apple stílusához…..kb ilyen sorrendben
Az is döbbenet, hogy 2025- ben ilyen témával kell foglalkozni egy telefonhívás megszakítsa hogy működjön….
-
Razzul
őstag
válasz
dnelb #336789 üzenetére
Szerintem ilyet az Apple megoldása is tud, háttérbeli tárgyak, emberek, vízen mozgó hajó stb. retusálását azért nem nevezném komoly feladatnak.
Amit fel szoktak hozni, hogy abban jobb a Samsung, Google megoldása az az előtérben lévő cuccok törlése, arc elé helyezett kéz retusálása. Ebben még tényleg van hova fejlődni.
-
válasz
dnelb #335969 üzenetére
Szerintem iCloudban nem tudod. Esetleg ha kikapcsolod az iCloudba mentést minden eszközödön, akkor letölti a csatolmányokat is gondolom, törlöd amit akarsz, vársz 30 napot, hogy eltűnjenek az iCloudból a tartalmak, aztán visszakapcsolod az iCloud mentést.
Másik opció, hogy beállítod, hogy csak 1 évet mentsen. -
pergabb
senior tag
válasz
dnelb #335762 üzenetére
bocsi, videóban, így látni is:
LINKStauffenberg röviden amit a videóban, 24mm, képszéli torzítás ami néha akár éles is lesz, mert van egy erős hullámos mezőgörbület hordótorzítással. Ez speciel optikai probléma, megoldhatták volna, de nem a világ vége, marad a 2x és vagy 0.5 makróban, mert kevésbé zavar a képminőség romlás, mint a foltosodás. Taknyolás sem érdekel, de amikor éles életlen váltakozik, akkor szemem összezavarodik, másnak meg a képvillogás okoz gondot, evvan
Sima képszélek elpuhulnak jelenség nem irritálná a szemem.
A jelenség mindenkinél ott lesz, mindegyik egység mezőgörbülete erős és hullámos, a hullám helye és mértéke változik ahogy látom.
Távoli téma esetén a mezőgörbületet látni csak, nem zavaró, szoftveres mókolást igen, mert nem egységes, nyilván téma függően váltogat és mindenre ráereszt vmi különböző dolgot. -
Szabi®
addikt
válasz
dnelb #335456 üzenetére
A probléma az, hogy csak a telefon árát számolod, az akkori béreket nem. És ne a hazug medián bért vedd alapul.
És ez most sincs másképp, rengeteg szegmensben a bérek nem mozdultak, vagy alig, ráadásul a fókusz jobban a legalapvetőbb dolgokra kerültek rá, mitn pl. az élelmiszer. 6 éve kevesebb pénzből vettél több élelmiszert, ma ez fordítva igaz. Tehát ma sokkal jobban elúszik a fizud alap dolgokra, mint 6 éve, tehát kevésbé jobban jut új iphonera. -
Szabi®
addikt
válasz
dnelb #335451 üzenetére
Igen, csak az iphnone 12- óta a dollár majdnem kétszer annyit ér, nálunk meg lett egy akkora b@@ott infláció mint a mount everest.
Ráadásul majdnem 1 dollár 1 euro
Ergo nálunk olyan, mintha mindent duplán fizetnénk mondjuk 15 évvel korábhoz viszonyítva.
És ha ilyen szépen haladunk, akkor nemsokára egy 600 dolláros telefon nálunk 600 ezer forint lesz, merthogy a gazdaságunk földbe van állva, vásárlóerő nulla . . . hiperinfláció. -
HoTDoG
tag
válasz
dnelb #334096 üzenetére
Végig mentem mindenen.
Restart, force reset, értesítések be - és kikapcsolása. Minden beállítás tökéletes - hiszen nem is változtattam.
Semmi nem segít, csak ha az alkalmazást letörlöm és újra telepítem. Egyesével. Mindegyiket. Legalábbis amelyikből biztosan szeretnék értesítést kapni valamilyen formában.Pár hónapja itt írta valaki, hogy itt az Apple-nél minőségi szolgáltatást kell megfizetni, ez van beépítve az árba. Már sokadjára érzem ezt a minőséget
.
-
ronin79
addikt
válasz
dnelb #332899 üzenetére
Én speciel autószerelésnél pont leveszem, mert motortérben szűkös a hely
, de kerti munka vagy bármi ház körül + mindennapi teendők, edzés, alvás, uszoda...stb viselem.
Lehet egy nem lekerekített kijelzőn tovább bírná egy fólia is, de eddigi tapasztalatok alapján fölösleges, szinte semmit nem véd csak kidobott pénz az ablakon pár hét után. -
-
maci25
aktív tag
válasz
dnelb #331912 üzenetére
Panic-full volt kettő. 01-10 és az utolsó 01-27
Megnyitva viszont elég "kinai" ami benne van. Nem igazán értek belőle semmit.Szerkesztve
Kicsit beleolvasva az időpont benne van perc re pontosan és stimmel is amikor tapasztaltam az ujraindulást.
Van benne bus error meg valami cpu val is
1,5 MB a file , az azért log-nak nem kicsi.Be ide nem szívesen másolnám a tartalmát.
-
cigam
titán
válasz
dnelb #331421 üzenetére
Most kezdtem el nézelődni a használt/új piacon, eddig jól elvoltam a 9 éves SE-vel, kb. semmi baja, de sok mindenhez már 16-ot követelnek az app-ok fejlesztői, nem beszélve az iWatch-ról.
Konkrét esetben sem azt írta, hogy beregisztrálta egy Apple fiók alá, hogy még én is megértsem, hanem azt írta, hogy "aktiválva". Plusz nem azt Írta, hogy 2 éves Apple gari jár hozzá, hanem, hogy a boltja vállal 1 éves szavatosságot.Ok, bevett gyakorlat, de mi értelme? Hiszen amikor eladja, ki kell venni a fiókjából. Ez plusz macerálnak tűnik, látható előny nélkül.
-
törölt tag
válasz
dnelb #331146 üzenetére
"Sajnos ezt review-ben senki nem teszteli, kb 1-2 ember youtubeon említi, de ennyi."
Húú nekem ezzel mennyire tele a tököm, minden nagy "tech" youtuber csak egy receptre csinálja a színes-szagos szépen megvágott "teszteket" semmitmondó MKBHD stílusban, de valójában nem review, inkább reklámfilm.
Az iOS 18 kapcsán is mennyi jajdeszupi videó kikerült, aztán élesben derül ki alap dolgokat elrontottak benne. -
joergie
őstag
válasz
dnelb #329766 üzenetére
Szerintem meg az van, hogy a rejoy nem követi jól le a piacot. árukeresőt elnézve(és saját elgondolásból is) a 15 pro egy bazijó ajánlat(főleg a 16 pro fényében), de hogy csak 40k legyen az új 16 pro-hoz képest, azt túlzásnak tartom.
15 pro-t ugye kivette a kínálatból az apple amikor jött a 16-os széria. -
-
Sasi001
senior tag
válasz
dnelb #328972 üzenetére
Igen, de közben változott, hogy két hetente esik egy százalékot az akku kapacitás erre nem volt még példa. IPhon 6-tól kezdve egyformán töltöttem mindegyik telefonomat, mindig este optimalizált töltéssel, soha nem volt ilyen degradálódás egyik telefonomnál sem. Pont ennél amit most nem akartam lecserélni.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dnelb #328923 üzenetére
és ezenkívül sehogy nem lehet lockolni azt a fránya 120hz-et?
nem is értem, komolyan.
Így már kezdem érteni miért nem látnak az iphone felhasználók nagy különbséget a sima meg a pro között, ha a pro nagy részben 80hz-en meg
"szerintem próbáld meg használni pár napig, úgy hogy a nothingot nem nyomkodod mellette, aztán érezni fogod. Szerintem elég a 80hz is."
ahh ez nekem így deal breaker, ne vicceljünk már. Inkább elállok és költöm az árát a pc-mre XD
-
dnelb
veterán
válasz
dnelb #328921 üzenetére
ezt amugy ki is lehet próbálni, görgetni egy appban 50-70% sebességgel, majd indítani egy screen recordot. Egyből látszik milyen amikor valóban 120hz a téma, mivel a screen record lockolja fix 120hz-re.
GeneraL_XTX : szerintem próbáld meg használni pár napig, úgy hogy a nothingot nem nyomkodod mellette, aztán érezni fogod. Szerintem elég a 80hz is. Most azért tűnik fel ennyire mert mellette van egy igazi 120hz-es eszköz is. Én az s24 ultramat is 80on használtam, elég volt -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dnelb #328921 üzenetére
jah értem, hát ez remek. Itt a kérdés akkor az, hogy meg akarom-e szokni hogy egy 600 ezres telefon közel sem ad olyan fluid érzést mint egy fele annyiba se kerülő. Én a nothingot is fix 120hz-en használom mert zavart amikor dinamikusban 90hz-re vette le az appokban. Gondolom szifonon nincs lehetőség a fix 120hz-re jól gondolom?
-
válasz
dnelb #328010 üzenetére
Sosem értettem óráknál ezt a 7-10 nap akksi dolgot. Nem veszitek le az órát ennyi ideig ? Jó undorító lehet alatta a bőrötök.
Kissé meredek ez így, nagyon leegyszerűsíted.
Láttad már, hogy a komolyabb Garminok vagy Suunto-k mekkora ill. milyen óraszíjjal bírnak? Nem véletlen, sokan ruhán (akár héjkabáton, kívül) viselik az órát outdoor sport közben...
Akkuidő: Voltál már többnapos magashegyi túrán, esetleg igen nagy hidegben? Amin jó lenne GPS tracking is, hogy a bejárt útvonal és az életfunkciók utólag is megtekinthetőek ill, elemezhetőek legyenek? Tévedtél már el magasheygek olyan sűrű havazásban, hogy pilanatok alatt eltűntek a lábnyomaid, amerről jöttél (azokon legalább visza lehetne indulni), és kb 20 m a látótávolság? Na ilyenkor jól jön egy megbízható (akkumulátorú), GPS-képess topográfiai térképpel is ellátott óra. Nem, iPhone nem jó, mert az (konkrét tapasztalatom szerint) hajlamos 3700-4000m-es magasságban, az ott uralkodó viszonyok között (kemény mínuszok, csökkent légnyomás, alkalmasint igen zord idő) egyszerűen megszűnni működni. Nem egyszer történt meg már velem. Aztáán lennebb mész, mondjuk egy meleg menedékházba és szépen magához tér.
De hasonló szcenariót bármilyen kültéri sport-művelő (biciklisek, stb) is említhet, tehát vedd az enyémet csak egy példának a sok közül (mert nekem ebben van tapasztalatom).
Az, hogy normál körülmények között 7 napig bírja az akksi, az azt jelenti, hogy zord körülmények között (és töltési lehetőség hiánya mellett) is elmegy 2-3 napig, ráadásul a komolyabb Garminokat ún. expedíciós módba is lehet rakni, amikoris az a 7 nap akár 27 nappá is változhat, valódi körülmények között... persze igen komoly kompromisszumokkal, de még mindig működő GPS trackinggel (csak mondjuk percenként vesz fel egy pontot, nem másodpercenként, és egy halom szenzort és funkciót kikapcsol).
Most ne gyere azzal, hogy 20000mAh-s powerbank, mert a powerbankok is nagyon megbízhatatlanok tudnak lenni ilyen körülmények között.
Mellesleg az, hogy 7 napig megy egy óra, nem jelenti azt, hogy egy egyszerű kézmosáshoz ill. hátlap-tisztogatáshoz nem veheted le, hogy ne legyen "undorytó alatta a bőrötök", hogy téged plagizáljalak (a többieknek: igen, a hosszas óraviselés többeknél, beleértve engem is, bőrirritációt illetve akár fertőzést is okozhat, ha időnként nem veszem le. De ha leveszem, megtisztogatom, megmosom a karomat, majd visszateszem, akkor ezt el tudom kerültni)
-
sirkan13
aktív tag
válasz
dnelb #328028 üzenetére
Az okos órák világa előtt csak és kizárólag búvár órákat használtam a nap 24 órájában, kb 30 éven keresztül soha nem volt gyulladt sem büdös a kezem és nem volt semmilyen bőrbetegség sem a kezemen sem máshol.Ha rendesen tisztán tartod az órát semmi bajod nem lesz ha folyamatosan hordod.
-
xhege
veterán
válasz
dnelb #328028 üzenetére
Az én csuklóm nem gyulladt, így az általánosítás amit használtál abszolút személyeskedés.
Szerintem ebbe a vitába ne menjünk bele, mert felesleges. Igen az AW mérése pontos. Pontosabb mint a Garminé valamivel, de pl 4-5 percenként mér pulzust, ha nem indítasz edzést, éjjel kb 5-6 alkalommal HRV-t. Ez meg nagyon kevés bármihez is. A Garmin folyamatosan mér. A body battery és stress szintet nem tudja az Apple és millió külsős alkalmazást próbáltam hozzá egyik sem közelíti meg a Garmint pont a ritka mintavétel miatt.
Használd örömmel az S10-et én ugyanezt teszem az Epix-el. -
xhege
veterán
válasz
dnelb #328010 üzenetére
Nem értem a személyeskedés miért szükséges.
Leveszem az órát zuhanyzáshoz és nem undorító alatta a bőröm. Habár alváshoz is használom, de ahhoz pl külön szíjat használok. Szóval szerintem ne ítélj ismeretlenül senkit el.
Meg lehet oldani a töltés dolgot, de számomra és sokak számára sokkal kényelmesebb ha csak hetente kell mondjuk tölteni. Nekem volt már többször olyan, hogy reggel hatkor indult a napom és mondjuk éjjel 2kor jutottam vissza a szállodai szobámba. Közben nem volt lehetőségem tölteni. A zuhanyzás meg nem elég idő a töltésre így aznap éjjel le kellett mondani az alvás monitoringjáról. Nyilván nem haltam bele, de nem is örültem neki. Ilyenkor pl jobb érzés ha csak hetente kell tölteni.
Viszont számomra nem ez a fő előny a Garmin esetén, bár nagyon örülök ennek is. A Garmin egészség és sport funkciói, valamint szoftvere által nyújtott statisztikák azok, ami miatt inkább Garmint használok jelenleg. Meg néhány apróbb dolog, de azt most nem sorolnám. -
ronin79
addikt
válasz
dnelb #328010 üzenetére
Leírtad hamarabb
Amikor az Ultrat vettem pont a nevetséges akksi idő zavart a series 8/9-en vlmi xiaomi watch után (amit hetente egyszer kellett etetni).
S9-et viccből rendeltem Alzabol egy hétvégi próbára, majd hétfőn úgyis vissza küldöm. Nah azóta is az van a kezemen, éjszaka is.
Töltés detto, zuhanyba nem viszem, akkor kap enni és semmi gond az üzemidővel -
-
formula01
senior tag
válasz
dnelb #327170 üzenetére
15 Pro-n meg az akksi időm tegnap botrány volt a 18.0.1-hez képest, amin meg eddig kb a legjobb volt, mióta megvan a telefon.
Ma már határozottan jobb, de messze a 18.0.1-től. És egyelőre nem túl hosszú, 13 hónapnyi iPhones pályafutásom alatt most tapasztalok először mikrolagokat, ha bezárom a beállításokat teljesen, és megnyitom újra, betöltenek a menük, aztán a menüsorok végén a kapcsolók feliratok (pl wifi router neve) utólag, egy kis akadással kísérve töltenek be.
18.0 szintén problémás volt. Na majd a 18.1.1
-
Shyciii
veterán
válasz
dnelb #326083 üzenetére
Amiket eddig néztem teszteket, azok is max 30W-ot vettek fel, de olyan kevés ideig, hogy még annak sem lehet minősíteni.
Egy kicsit "hitelesebb" hely nekem a GSMArena: a 16 Pro Max 15 perc, 30 perc, és teljes feltöltés alatt mennyit vett fel, és mennyit a 15 Pro Max:
https://www.gsmarena.com/apple_iphone_16_pro_max-review-2750p3.phpTeljes töltés esetén a 16 Pro Max még lassabb is volt, mint a 15 Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest