- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Volt valami, aki először megszólal azé lesz a vödör sz@r játék? Vagy mi a tök? Több, mint egy hónapja nem született 1. db hsz.
Mindenki jól van?
Senki nem kezdte el a Ray Donovant? Pedig rohadt jó!
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #30002 üzenetére
Gondolom mindenki termeli gőzerővel a GDP-t.
Én a héten végig néztem a The Wire-t. Meg minden újat nézek heti szinten.
Slow Horses-nek az évada most ért véget.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
LackoMester
addikt
Jól lenni, vagyis csak lenni.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
Jól hát. Én lezártam a késes szezont, így most van a pihenés ideje és a sorozatok, filmek bepótolása.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz radi8tor #30003 üzenetére
A Drót egész ígéretes! Köszi!
Lackó: wtf? Gond van?
Lama: akkor hajrá! Hang nélkül: Az első nap milyen, ha láttad?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #30006 üzenetére
Mindenki lehúzta, de nekem kimondottan tetszett.
Most néztem meg az Alien Romolust, nekem nagyon tetszett az is.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
-
Trident28
tag
válasz LamaCube #30007 üzenetére
Nekünk is tetszett a Hang Nélkül, bár az asszony az első fél órában, mikor elkezdődtek a "csodák", megkérdezte, hogy mit is nézetek én vele...
Az Alien: Romolus nem jött be. Kb. a felénél kinyomtuk.
Ami most új, és szerintem elég jó is, az az Arthur, The King. Nem egy pörgős, de érzelmekben nincs hiány... 10/8...
Amit elkezdtünk az a Star Wars-Akolitus. Kettő részt néztünk meg az évadból, de egyikünk sem tudott véleményt alkotni. Ahhoz képest, hogy sorozat, nekem eléggé nyújtott. Nem tudom hány évadra tervezik...
A Gyűrűk Ura: -A Hatalom Gyűrűi második évada viszont odavágott... Nekünk nagyon tetszett!! Ha csak bele-bele nézel, akkor kesze-kusza, de ha ráhasalsz, akkor minden szál lekövethető a történetben...
-"-
-
Trident28
tag
Áhh.. Nekünk volt annyi gondunk az elmúlt időszakban, hogy levegőt is csak akkor vettünk, ha már nagyon muszály volt.
Átszervezzük a gazdaságot... A jövő hét elején lehet menni a falugazdászhoz..
Na meg hogy ne unatkozzunk, az autót készítettük fel műszakira, van még rajta meló, most is odavan lakatosnál, no meg miért is ne így műszaki előtt elhányta magát a kormánymű... Csak a múlt hónapban ráköltöttünk annyit, mint 3 éve a vételára volt, és akkor a 8JR17"-s felniket, meg a gumikat nem is számoltam... Agyrém...-"-
-
SipiBcs
őstag
Nálunk ház vásárlás projekt indult a nyáron. Megnéztünk huszon... ingatlant. Most úgy néz ki, hogy megalkudtunk egyre és meglökjük a szekeret... 100m2 kecó, 1040m2 kerttel. Ami a jó, hogy csupasz a kert rész, minden a saját igényre lesz kialakítva.
Szóval nagy fába vágtuk a fejszét.... Van agyalás ezerrel. No meg majd teendő is. 😎
Trident: Az Akolitust elkaszálták, nem lesz második évad.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
Örülök, hogy mindenki jól van és vannak vállalkozó szelleműek, akkor belevágtak "némi-nemű" projektbe.
Senki nem kezdte el a Ray Donovant? Pedig nagyon nagy dumák vannak benne. Mondjuk a feleségem szerint inkább szex film, de Ő néz mindig rosszkor oda.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #30014 üzenetére
Neken speciel a Ray Donovan, valahogy nem jött be, ami viszont nagyon várós az a Tom Clancy's Jack Ryan, új évada.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30015 üzenetére
Nem értem! Szerintem kurva jó! Már az 5. évadot tolom. Ahány ház, annyi szopás!
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #30016 üzenetére
ennyi....Na meg jövhéten jön az új COD, talán egy ideig az is leköt, bár már alig férek a géphez, a gyerek nem nagyon enged....
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30017 üzenetére
Ez az élet rendje! Ez most melyik COD? Tököm sem tudja ezt már nyomon követni.
Hát ez a Hang nélkül tényleg gyenge volt. Az első rész jó volt, a 2. sem volt rossz, de ez. Mondom ezt úgy, hogy azon fenn sem akadok, hogy
- hogy lehet egy olyan faj sikeres az evolúció során, amelynél csak a hallás érzéke fejlődött ki?
- anatómiailag sem igazán alkalmasak egy űrhajó irányítására a 2 méteres böszme nagy lábaikkal, patákkal a végén;
- ha a fajtából egyik egyed sem rendelkezik látással, akkor hogy találtak rá a Földre?
- plusz ki a f@sz ütötte be a koordiánátákat?Ezen gondolatok foglalkoztatnak, így vasárnap korán reggel. Lehet már most megviselt ez az óraátállítás.
Alien: Romulus viszont nagyon bejött. Nyilván fel kellett építeni a sztoryt emiatt az eleje kicsit uncsibb volt, de utána szerintem nagyon ott volt a szeren. Ráadásul jön a folytatás.
Mondjuk azt is kicsit f@szságnak érzem, hogy egy ilyen összetett lény, hogy éli túl az űrt, de itt ettől el tudok tekinteni. Amúgy az Alien vs. Predatorban nem úgy volt, hogy az Alien nem bántja a terhes nőket?Ha valakinek tetszett az Út a pokol felé, akkor kijött a 2. évad.
-
Winne
nagyúr
Hát ezek lehetnek az evolúciójuk alja, a csicskák, fent meg azok vannak, akik máshogy néznek ki és van agyuk is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #30018 üzenetére
Hát ez már a BlackOps 6, messze nem tolom annyit mint régen, ha kapok, napi 1 órát, annak már örülök. Meg hát azért már a reflexeim sem azok amik voltak. Szépen megöregedtünk.
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30020 üzenetére
Néha még egész jók a reflexeim. Azért még annyira nem vagyunk öregek. Ebben a fasza időben ma is tolok egy kiadós sétát a kutyával. Csak ne legyen annyi düddő kinn, mint a múlt héten. Legtöbbször szerencsére humanoid alakkal nem igazán találkozunk, de a múlt hét vasárnap nem tudom mi a f@sz volt. Minden csíra kirajzott.
Winnie: bizonyára.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #30021 üzenetére
A mozgás, a sport az fontos, jó ha az ember karban tartja magát . Én melóban sétálok eleget, szóval az nem, de heti három konditerem megvan, ennyit birok. Tavasszal volt, egy sérülésem, ( saját hibából ) nagyon megéreztem, h. már 40+ vagyok. Tudatosítanom kellett, h. ennyi, többet nemlehet.
-
SipiBcs
őstag
1800-ért csak behúztam a 2042-őt... Annyit csak megér!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #30022 üzenetére
Gyúrunk Vazze?! Kész voltam, mikor a Gálvölgyi ezt tolta. Én meg egész nap ülök. Muszáj mozognom, mert már idegbeteg lennék, ha nem engedném ki a nap-nap során felgyülemlett f@szságot. 50+ bakker! Vén f@sz vagyok!
SipiBcs: ez az eksön van még?
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #30027 üzenetére
Ha jól emlékszem 11-ig tart
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #30027 üzenetére
Gyúrunk hát, fáradt gőzt ki kell engedni. Egyre több agysebész jár hozzánk a bótba, szóval muszály.
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #30028 üzenetére
Oksa. Köszi! Megkérdezem a fiam. Az unokám, ha lesz egyszer biztos kiröhögne, hogy Grószfater! Hogy néz ez ki? Gondolom akkor már egy telóba bele fognak zsúfolni egy erőművet, aminek sokkal frankóbb lesz a grafikája, mint a mai PC-knek. Lehet nem is kéne NVIDIA részvényt venni.
Lacko: ezzel én is így vagyok. Már a gőz kiengedésével. Pedig hozzám még agysebészek sem járnak, bár azok szinte mindenhol vannak.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #30031 üzenetére
Hát... Nálam 12600kf mellet van most egy 3070ti, de eszméletlen látványa van a játéknak.
Eddig szinte csak TDM ment. Ma mentem kb 2-3 cq map-ot is, még helibe is bemerészkedtem, meg tankoztam is picit.
Már nem csak esek-kelek, de kellett hozzá 10 óra játék, hogy picit belelendüljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest