Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első fotó a Galaxy S26 FE-ről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
30469 - 30401
30469 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Raidon
őstag
-
Winne
nagyúr
Nem bazd+ vegyvédelmi ruhában!
Csak egy szál faszba mehetsz be a műtőbe (fertőzések, stb.) és a húgycsövön keresztül csináltak mindent. Orvosnak tanulsz Winnie bakker?!
Busman: jobbulást!
SipiBcs: gratula a házikóhoz! Ne hidd, hogy egy családi ház valamikor elkészül!
Jah nem, csak érdekelt, hátha engem is tepsire tesznek valamiért mielőtt a végleges tepsin végzem.

-
SipiBcs
őstag
Csak egy szál faszba mehetsz be a műtőbe (fertőzések, stb.) és a húgycsövön keresztül csináltak mindent. Orvosnak tanulsz Winnie bakker?!
Jogos a 2 pont!
Akkor úgy fogalmazok, hogy végre beköltözhetünk!
Tegnap megelégeltaem hogy kb 5 munkaórája vakarunk 10m2 olaj festéket a falról a konyhában.... Nekiestem gyémántkonggal.. lejött hogy ott rohadna még, aki kitalálta
-
Svájcinéger
őstag
-
Trident28
tag
Tiszta nyugdíjas horror a topic!
Jobbulást az érintetteknek, nagyon kemények ezek a dolgok, amin átmentek!
Pont a minap mondtam a kedvesemnek, hogy lassan eljön az időszak, mikor öszefutok valami ismerőssel az utcán és arról szól a beszélgetés 90 százaléka, hogy kinek milyen látlelete vagy beutalója van...
Szerencsére engem egyelőre ezek nagyrésze elkerült, nemrégen elzavart az új háziorvos vérvizsgálatra, meg terheléses ekg-ra és alhasi ultrahangra. Szerencsére minden alkatrész jó az aputestbe, egy kicsit a koleszterinem magas. Dehát a jó csabai kolbász...
Visszamentem a tévébe, mert sajnos úgy alakultak az előző helyen a sorsom, hogy nem egyeztünk a dolgainkkal... szóval most ismét szerkesztő, riporter lettem már fél éve.
Vettünk idén egy házat nem messze Békéscsabától, most a szabadidőnkben abban kopácsolunk, igyekszünk rendbetenni és miahamarabb kiköltözni. 1200m2 telek, 96m2 házikó. Nagyjából rendben van a kecó, kicsit a magunk ízlésére faragjuk. Egy kis falkivétel, egy kis hidegburkolat csre. Ma éppen két szobának az új elektromos kábelezésének a védőcsövezését véstem be. Szóval van program nálunk is!
Az komoly...
Busman: -Jobbulást!
-
SipiBcs
őstag
Tiszta nyugdíjas horror a topic!
Jobbulást az érintetteknek, nagyon kemények ezek a dolgok, amin átmentek!
Pont a minap mondtam a kedvesemnek, hogy lassan eljön az időszak, mikor öszefutok valami ismerőssel az utcán és arról szól a beszélgetés 90 százaléka, hogy kinek milyen látlelete vagy beutalója van...
Szerencsére engem egyelőre ezek nagyrésze elkerült, nemrégen elzavart az új háziorvos vérvizsgálatra, meg terheléses ekg-ra és alhasi ultrahangra. Szerencsére minden alkatrész jó az aputestbe, egy kicsit a koleszterinem magas. Dehát a jó csabai kolbász...
Visszamentem a tévébe, mert sajnos úgy alakultak az előző helyen a sorsom, hogy nem egyeztünk a dolgainkkal... szóval most ismét szerkesztő, riporter lettem már fél éve.
Vettünk idén egy házat nem messze Békéscsabától, most a szabadidőnkben abban kopácsolunk, igyekszünk rendbetenni és miahamarabb kiköltözni. 1200m2 telek, 96m2 házikó. Nagyjából rendben van a kecó, kicsit a magunk ízlésére faragjuk. Egy kis falkivétel, egy kis hidegburkolat csre. Ma éppen két szobának az új elektromos kábelezésének a védőcsövezését véstem be. Szóval van program nálunk is!
-
LackoMester
addikt
-
busman
veterán
Van kép nem tudom elfér-e
-
LackoMester
addikt
Volt munkatársam drótkoronggal az újjába...
Az is finom.
-
tupacamaru
veterán
Az igen, legalább vágólappal
...jobbulást.
Volt munkatársam drótkoronggal az újjába...
-
Winne
nagyúr
-
LackoMester
addikt
-
busman
veterán
Csövet vágtam kicsit megszorult a korong , aztán megugrott. Ezért nem vágott,hanem inkább tépett mivel már lassabban forgott.
-
LamaCube
addikt
Jobbulást!
Egy kézben az anyag a másikban a flex? Megugrott a korong és bele az alkarodba? Volt párszor nekem is, de szerencsére varrni nem kellett. Bár mocskos szarul gyógyul. Ha 2 héttel megúszod "örülhetsz". -
tupacamaru
veterán
-
Raidon
őstag
-
busman
veterán
Na kellett betegségről beszélünk. Két hét kényszerpihenő,alias táppénz.
Tegnap sikeresen szétflexeltem az alkarom.
6 centis vagas, 5 öltéssel oldották meg.
-
Winne
nagyúr
A lebenyt lemetszették, a hónyagnyakat meg megfaragták. Aztán mivel ott ugye nem lehet varrni, elsütötték. De csütörtök óta már zéró vér van a vizeletemben, szóval hatásos lehetett a sok víz vedelés. Ha műtét közben jobbra fordítottam a fejem, akkor láthattam a monitoron, hogy mit csinál a doki illetve a lámpa borításán is tükröződött. Gerincérzéstelenítés volt, szóval végig fenn voltam. Adtak valami sz@r gyógyszert, hogy az majd bebódit, de nem.
A szép az az egészben, hogy idővel ez megint kiújulhat. Egy 74 éves bácsit, akivel egy szobában voltunk, már másodszor műtötték ezzel a szarral, már a szűkülettel.Trident és Hyper: köszi!
Hyper: gondolom a Te fiad ritkábban jön haza Hollandiából, mint az én lányom Bécsből, de még mindig szar, amikor visszamegy.
és ezt úgy kell elképzelni, hogy felraktak egy hullatoligálóra egy szál fa**ba és 1-1 lukon bedugtak valamit és ott turkálva csináltak mindent?
-
LamaCube
addikt
A lebenyt lemetszették, a hónyagnyakat meg megfaragták. Aztán mivel ott ugye nem lehet varrni, elsütötték. De csütörtök óta már zéró vér van a vizeletemben, szóval hatásos lehetett a sok víz vedelés. Ha műtét közben jobbra fordítottam a fejem, akkor láthattam a monitoron, hogy mit csinál a doki illetve a lámpa borításán is tükröződött. Gerincérzéstelenítés volt, szóval végig fenn voltam. Adtak valami sz@r gyógyszert, hogy az majd bebódit, de nem.
A szép az az egészben, hogy idővel ez megint kiújulhat. Egy 74 éves bácsit, akivel egy szobában voltunk, már másodszor műtötték ezzel a szarral, már a szűkülettel.Trident és Hyper: köszi!
Hyper: gondolom a Te fiad ritkábban jön haza Hollandiából, mint az én lányom Bécsből, de még mindig szar, amikor visszamegy.
Karácsonykor volt utoljára. 5-6 havonta jön. Ausztriában jobb lenne, de ott meg a német nyelv kell, majdnem minden melóhoz.
-
Svájcinéger
őstag
-
Trident28
tag
Basszus inkább legyünk inaktívak!
Jobbulást Svájci!
Trident ügyesek vagytok, gratula!
Vesekövem kétszer volt eddig, mindkétszer sikerült kihugyoznom, de addig a kínköves pokol volt. Mondtam, hogy ha lelőnek az se érdekel, de valamit csináljanak a fájdalommal.
Én március óta bicskázom, tehát azóta minden nap dolgozom, kivétel volt, most pünkösdkor, mert hazajött a kölök, de már vissza is ment
. Sírós mindig a búcsúzás, többet sírtam az elmúlt 1 évben , mint az elmúlt ötvenben. Öregszem basszus
Köszi!!
-
Trident28
tag
Ezt mellékbe csináljuk. Mindketten dolgozunk...
-
LamaCube
addikt
Basszus inkább legyünk inaktívak!
Jobbulást Svájci!
Trident ügyesek vagytok, gratula!
Vesekövem kétszer volt eddig, mindkétszer sikerült kihugyoznom, de addig a kínköves pokol volt. Mondtam, hogy ha lelőnek az se érdekel, de valamit csináljanak a fájdalommal.
Én március óta bicskázom, tehát azóta minden nap dolgozom, kivétel volt, most pünkösdkor, mert hazajött a kölök, de már vissza is ment
. Sírós mindig a búcsúzás, többet sírtam az elmúlt 1 évben , mint az elmúlt ötvenben. Öregszem basszus
-
Trident28
tag
Vakbéllel már kurva régen, sérvvel 2 évvel ezelőtt.
Tudod Winnie, a férfiak erről nem szeretnek beszélni, szóval bekaphatod
, de mivel csak magunk között vagyunk és bármelyikőtöket is érinthet, elmondom.
A hólyagnyaknál volt egy szűkületem, plusz tavaly megállapították, hogy én is azon szerencsés kiválasztott 20 % közé tartozom, akiknek egy kib@szott középlebeny nőtt a prosztatájára. Szóval ez a két anomália azt okozta, hogy már nem csak azért ittam sört, mert jól esett, hanem, hogy ne úgy kelljen a hugyot kipréselnem magamból. Aztán ki tudja miért, a tavalyi év második felében még rosszabb lett az állapotom és mivel a háziorvosom is rám ijesztett, hogy van olyan betege, aki addig húzta-halasztotta ezt a műtétet, hogy már vesekezelésre jár, így kötélnek álltam. Ha egyéb részletekre is kíváncsi vagy a műtéttel, stb-vel kapcsolatban, kérdezz bátran. A múlt pénteken kivették a katétert és marhára meglepődtem, hogy egy lónak a f@sza sem visz úgy, mint az én pöcsöm.
Más kérdés, hogy a vizeletem tiszta vér volt. öklömnyi
alvadt vér darabokat csöveltem plusz a végén vér csepegett. Szóval, ha megjönne a kedved egy ilyen műtéthez, csak ajánlani tudom.
De a viccet félre téve, hetekig vagy akár egy évig is eltarthat, mire a beidegződések, stb. hasonlítani fognak egy normál emberéhez. Már megutáltam a vizet, annyit ittam, hogy mosódjon a cucc. 4 hétig ésszel kell viselkednem minden téren. Figyelni a hirtelen mozdulatokra, nem cipelhetek zongorát, stb. Punnyadás.Basszus!!!
Jobbulást!
-
Winne
nagyúr
Kösz! Igyekszem! Lóf@szt sem merek csinálni itthon, csak vizet iszom. A füvet asszony vagy a fiam le tudja nyírni. A hétvégén kiképzem valamelyiket a szegélynyíróból, hogy a ház előtt legalább az árkot kinyírják. A 2 lovas Stihl fűkaszát nem merem rájuk bízni, hátha egy nagyobb gázfröccs hatására kaviccsal kibaszarintják a szomszédok ablakait vagy az autóik szélvédőjét.
Winnie: Thx. Igen sajnos, de ez van. Nem tudom kinek szól a kérdés. Én most a fűszereseket kerülöm, plusz az alkoholt is. A röviddel teljesen le fogok állni, pedig rohadt jó Dominikai rum gyűjteményem van, ami néha napján még gyarapszik is.
Azért egy pár hét múlva hétvégente egy-két sör gondolom nem az ördögtől való. Most kaptam a lányoméktől egy ilyet: [link] Mondjuk az enyémben magyar sör gyanánt Szalon sör van. Jó régen volt már mikor csak arra volt pénzem.
Remélem sohasem jön el újra az az időszak.
és akkor valamit végülis kiszedtek, ami összenyomta acsövet, vagy hogy kell ezt elképzelni?
-
Svájcinéger
őstag
Már régen volt, azóta fosok rendesen hogy nem-e lesz új kő, senkinek nem kívánom.
Csak azért írtam hogy vigyázz magadra!Kösz! Igyekszem! Lóf@szt sem merek csinálni itthon, csak vizet iszom. A füvet asszony vagy a fiam le tudja nyírni. A hétvégén kiképzem valamelyiket a szegélynyíróból, hogy a ház előtt legalább az árkot kinyírják. A 2 lovas Stihl fűkaszát nem merem rájuk bízni, hátha egy nagyobb gázfröccs hatására kaviccsal kibaszarintják a szomszédok ablakait vagy az autóik szélvédőjét.
Winnie: Thx. Igen sajnos, de ez van. Nem tudom kinek szól a kérdés. Én most a fűszereseket kerülöm, plusz az alkoholt is. A röviddel teljesen le fogok állni, pedig rohadt jó Dominikai rum gyűjteményem van, ami néha napján még gyarapszik is.
Azért egy pár hét múlva hétvégente egy-két sör gondolom nem az ördögtől való. Most kaptam a lányoméktől egy ilyet: [link] Mondjuk az enyémben magyar sör gyanánt Szalon sör van. Jó régen volt már mikor csak arra volt pénzem.
Remélem sohasem jön el újra az az időszak.
-
Winne
nagyúr
Uh jobbulást! Öregszünk bas*ki!
Mióta rendbe lett téve azóta máshogy isztok / esztek / éltek bármiben?
-
tupacamaru
veterán
Bakker Tupa! És már minden oké?
Lackó: köszi!Már régen volt, azóta fosok rendesen hogy nem-e lesz új kő, senkinek nem kívánom.
Csak azért írtam hogy vigyázz magadra! -
Svájcinéger
őstag
Jobbulást!
Nekem volt vesekő műtétem, és nem az volt az ilyesztő hogy alvadt vért hugyoztam, hanem az amikor hirtelen abba maradt. Azt mondták ha nem jön ki az alvadt vér akkor visszateszik a katétert.
Ja, és terheléssel nagyon vigyázz! Nekem katéteres műtét volt, egy centis seb volt csak. Egy hónap után felvettem a gyereket és vittem pár métert, este úgy fájt hogy nem tudtam aludni...
Bakker Tupa! És már minden oké?
Lackó: köszi! -
tupacamaru
veterán
A hólyagnyaknál volt egy szűkületem, plusz tavaly megállapították, hogy én is azon szerencsés kiválasztott 20 % közé tartozom, akiknek egy kib@szott középlebeny nőtt a prosztatájára. Szóval ez a két anomália azt okozta, hogy már nem csak azért ittam sört, mert jól esett, hanem, hogy ne úgy kelljen a hugyot kipréselnem magamból. Aztán ki tudja miért, a tavalyi év második felében még rosszabb lett az állapotom és mivel a háziorvosom is rám ijesztett, hogy van olyan betege, aki addig húzta-halasztotta ezt a műtétet, hogy már vesekezelésre jár, így kötélnek álltam. Ha egyéb részletekre is kíváncsi vagy a műtéttel, stb-vel kapcsolatban, kérdezz bátran. A múlt pénteken kivették a katétert és marhára meglepődtem, hogy egy lónak a f@sza sem visz úgy, mint az én pöcsöm.
alvadt vér darabokat csöveltem plusz a végén vér csepegett. Szóval, ha megjönne a kedved egy ilyen műtéthez, csak ajánlani tudom.
De a viccet félre téve, hetekig vagy akár egy évig is eltarthat, mire a beidegződések, stb. hasonlítani fognak egy normál emberéhez. Már megutáltam a vizet, annyit ittam, hogy mosódjon a cucc. 4 hétig ésszel kell viselkednem minden téren. Figyelni a hirtelen mozdulatokra, nem cipelhetek zongorát, stb. Punnyadás.Jobbulást!
Nekem volt vesekő műtétem, és nem az volt az ilyesztő hogy alvadt vért hugyoztam, hanem az amikor hirtelen abba maradt. Azt mondták ha nem jön ki az alvadt vér akkor visszateszik a katétert.
Ja, és terheléssel nagyon vigyázz! Nekem katéteres műtét volt, egy centis seb volt csak. Egy hónap után felvettem a gyereket és vittem pár métert, este úgy fájt hogy nem tudtam aludni...
-
LackoMester
addikt
De a viccet félre téve, hetekig vagy akár egy évig is eltarthat, mire a beidegződések, stb. hasonlítani fognak egy normál emberéhez. Már megutáltam a vizet, annyit ittam, hogy mosódjon a cucc. 4 hétig ésszel kell viselkednem minden téren. Figyelni a hirtelen mozdulatokra, nem cipelhetek zongorát, stb. Punnyadás.Kitartás, jobbulást.
-
Svájcinéger
őstag
De a viccet félre téve, hetekig vagy akár egy évig is eltarthat, mire a beidegződések, stb. hasonlítani fognak egy normál emberéhez. Már megutáltam a vizet, annyit ittam, hogy mosódjon a cucc. 4 hétig ésszel kell viselkednem minden téren. Figyelni a hirtelen mozdulatokra, nem cipelhetek zongorát, stb. Punnyadás. -
LackoMester
addikt
Baj nincs, most fevételizett, az egyik suliba már felvették, de másikat még nem tudjuk, persze az a elsődleges. Amúgy kockul, a csajok egyelőre még nem érdeklik.

-
Winne
nagyúr
Egy hete műtöttek... De talán megmaradok.
Azta. Mivel? Sérv? Vakbél? Fitymaszűkület?
@#30433 Trident28 Az kemény munka lehet. Jobban megéri ezzel foglalkozni, mint elmenni alkalmazottnak valahova?
@#30432 LackoMester: na akkor nagy baj nem lehet. Gyerek már viszi haza a nőket tesztre apának?

-
Svájcinéger
őstag
-
Trident28
tag
Ó... Minálunk havazik. Ma szedem fel a maradék hónapos retket, úgy 6-700 db-t a 4,3 ezerből. Lehet rotálni, holnap megy ki a paradicsom a helyére.. Kiraktunk 450 Fehér TV paprikát, van még pár száz Fejes saláta is, vörös hagymama, sör retek. Tegnap a vegyépszeres háti permetezőket raktam rendbe, na meg beindítottam a benzinest is. Hétvégente piacolunk. Szóval nem unatkozunk...
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
Ne legyünk már 1 hónapnál hosszabb ideig inaktívak. Ki hogy van? Jöhetnek a beszámolók.

-
Svájcinéger
őstag
A kommentek alapján neki sem álltam. A Különös új világok vagy mifene elvette a kedvem a ST-től. Kb. annyi köze volt a sci-fihez, mint nekem a komoly zenéhez.
Viszont, ami nagyon tetszett, az a Kopók. Az első évad is nagyon bejött, de a második még jobb volt szerintem.
SW rajongóknak pedig ott a Maul - Árnyak mestere, bár csak animé.
-
busman
veterán
-
Trident28
tag
A Csillagflotta Akadémiát nézte valaki??
Nem rossz...
-
LackoMester
addikt
Hát... A Quattro-k vannak hibái, bár szerencsére ez a motorváltozat, már javítva lett..
Az automatától sem lehet sokat várni, ebben a korban, meg ezzel a 330e km-l pláne nem..
Gondolom itthon nem sokat foglalkoztak vele, mégha kint szervízelték is..
Végső soron mindegy is... Úgyis "addig üssük a vasat, amíg meleg" alapon megtesszük érte, amit lehet... Aztán majd kiderül...
A kisebb szerencsére elég jól el lett találva. Nem akarok nagyon számolni, de cirka 1 guriga már így is rajta van... Bár egyszerű, mint a faék, és piszok jó autó, de piacozni kicsi... A hatosba legalább lehet majd pakolni... Na meg van rajta vonóhorog... Veszünk hozzá egy utánfutót, és minden meg van oldva...
Gondolkodtunk valami kisebb dobozoson, de azzal sem lennénk előrébb... Arany áron adják az ócska, romos vasakat, gondoltuk legyen már ebben valami öröm is, így döntöttünk ennél a verziónál. Aztán, csak reménykedjünk, hogy jól sikerült megpörgetni a szerencskereket...
Az új autóknak meg csak hibái vannak, szóval jó van az úgy.
-
Trident28
tag
Boldog Húsvéti ünnepeket Uraim!!
-
Trident28
tag
Ezek még kocsik voltak.
Hát... A Quattro-k vannak hibái, bár szerencsére ez a motorváltozat, már javítva lett..
Az automatától sem lehet sokat várni, ebben a korban, meg ezzel a 330e km-l pláne nem..
Gondolom itthon nem sokat foglalkoztak vele, mégha kint szervízelték is..
Végső soron mindegy is... Úgyis "addig üssük a vasat, amíg meleg" alapon megtesszük érte, amit lehet... Aztán majd kiderül...
A kisebb szerencsére elég jól el lett találva. Nem akarok nagyon számolni, de cirka 1 guriga már így is rajta van... Bár egyszerű, mint a faék, és piszok jó autó, de piacozni kicsi... A hatosba legalább lehet majd pakolni... Na meg van rajta vonóhorog... Veszünk hozzá egy utánfutót, és minden meg van oldva...
Gondolkodtunk valami kisebb dobozoson, de azzal sem lennénk előrébb... Arany áron adják az ócska, romos vasakat, gondoltuk legyen már ebben valami öröm is, így döntöttünk ennél a verziónál. Aztán, csak reménykedjünk, hogy jól sikerült megpörgetni a szerencskereket...
-
LackoMester
addikt
-
Trident28
tag
Szép tetszik, látni rajta, h. foglalkoznak vele. Gratula.
Köszi!!
-
LackoMester
addikt
Hali!!
Egy korosabb A3-k van 97-s 1,8 benzin, 20 szelepes, 125 lovas Sportback. Ő már velünk van 5 éve... Az elmúlt időben elég sok minden ki lett benne cserélve, eléggé romos állapotban került hozzánk, de igyekszünk annyit rákölteni, amennyit tudunk.
Az A6 idén Január végén jött... Váltóhibás. Automata... Próbáltunk praktikákat, de be van ragadva a váltója negyedikbe. Ő egyébként egy 2001-s 2,5 TDI 180 Lovas Elefántcsont fehér(Német taxis) Avant Quattro, telefonon, multikormányon, és Navin kívül full extrás, van benne olyan is, amit még bontós sem látott itthon, csak hallott róla, hogy létezik...
A tetőablakba be van építve egy napelem, ami akku nélkül is fűti az utasteret úgy, hogy közben megy a fűtésbox ventillátora... Motorja indul, szépen jár, elektromosan is rendben van... Szépséghiba akad rajta, cserébe viszont szerkezetileg egyben van. Nincs nagyon képem róla, csak a belsejéről-külsejéről egy-egy fotó, utóbbit inkább nem mutatom.. Majd, ha rendbe lesz rakva..
Szép tetszik, látni rajta, h. foglalkoznak vele. Gratula.
-
Trident28
tag
Cs, dobjál már képeket.
Hali!!
Egy korosabb A3-k van 97-s 1,8 benzin, 20 szelepes, 125 lovas Sportback. Ő már velünk van 5 éve... Az elmúlt időben elég sok minden ki lett benne cserélve, eléggé romos állapotban került hozzánk, de igyekszünk annyit rákölteni, amennyit tudunk.
Az A6 idén Január végén jött... Váltóhibás. Automata... Próbáltunk praktikákat, de be van ragadva a váltója negyedikbe. Ő egyébként egy 2001-s 2,5 TDI 180 Lovas Elefántcsont fehér(Német taxis) Avant Quattro, telefonon, multikormányon, és Navin kívül full extrás, van benne olyan is, amit még bontós sem látott itthon, csak hallott róla, hogy létezik...
A tetőablakba be van építve egy napelem, ami akku nélkül is fűti az utasteret úgy, hogy közben megy a fűtésbox ventillátora... Motorja indul, szépen jár, elektromosan is rendben van... Szépséghiba akad rajta, cserébe viszont szerkezetileg egyben van. Nincs nagyon képem róla, csak a belsejéről-külsejéről egy-egy fotó, utóbbit inkább nem mutatom.. Majd, ha rendbe lesz rakva..
-
LackoMester
addikt
-
Trident28
tag
Majd talán... Fut most az A6 Project, plussz költöttünk egy keveset az A3-ra is...
Reméljük jó szezon lesz... Van hova költeni a pénzt...
Basszus....
-
SipiBcs
őstag
-
Trident28
tag
-
mobal
nagyúr
Szerintem semmi értelme. Physx amúgy sem nagyon van használva már.
-
Trident28
tag
Sziasztok!!
Támadt egy tétova ötletem... Csak, hogy a Vasember című filmből idézzek. Adott lenne egy i5 4570 alapokon nyugvó gépem. Jelenleg egy 1050 Ti kártyával. Mi lenne, ha Fizikára behajintanék mellé egy 9600 GT-t!? Vélemények???
-
SipiBcs
őstag
Köszi nektek is!
-
LamaCube
addikt
-
SipiBcs
őstag
-
Trident28
tag
-
Winne
nagyúr
A Ted minden mellé jó, mondjuk a sör is.
Ennyire bejött az Olajügynök?!
Nem mondom, hogy nem tetszett, de hogy az elmúlt 5 év legjobb sorozata lenne? Hát nem tudom. Idézve a klasszikust: Ahány ház, annyi sz0p4s.

Nálam.

-
Svájcinéger
őstag
A Ted minden mellé jó, mondjuk a sör is.
Ennyire bejött az Olajügynök?!
Nem mondom, hogy nem tetszett, de hogy az elmúlt 5 év legjobb sorozata lenne? Hát nem tudom. Idézve a klasszikust: Ahány ház, annyi sz0p4s.

-
Winne
nagyúr
Hát nem tudom. Ha Te mondod.
Március 2-án jön a Marshals: Egy Yellowstone történet
Március 27-én pedig: The MadisonDe én talán mindennél jobban várom a TED 2. évadát. Remélem nem cseszik el -> március 20.
A Tedet én is várom, egy sör mellé pont jó.

A Yellowstonetól nem várok sokat, de megnézem mindenképpen.
A From-ot folytatják, azt szerettem anno, lehet belenézek újra az elejébe, hogy még mindig tetszik-e.

Az utóbbi 5 év top 1 meg az Olajügynök kérdés nélkül

-
LamaCube
addikt
Március 27-én pedig: The MadisonDe én talán mindennél jobban várom a TED 2. évadát. Remélem nem cseszik el -> március 20.
Várós mindhárom
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
Munkát keresel? Ne szivass! Nem mérnök ember vagy?
Egy gyerkőc van? Nem alszik vagy egy kicsit rosszcsont? Óhhh, Te szegény!
Nekem a lányom csak 5 éves koráig nem aludt. Elmehettünk volna simán az asszonnyal a TWD-be statisztának. Sminkelni sem kellett volna.
Sorozatok: azt hittem, hogy annál f@szaribb módon nem lehet kiírni valaki egy sorozatból, mint ahogy Costnert kiírták a Y-ből. Tévedtem. Ahogy Ricket kiírták a TWD-ből, az felb@szott agyilag.
Costner idegesítőbb volt, főleg, hogy ott is lehetett előre tudni a kerettörténetet, hogy miért nyiffantották ki.

-
Svájcinéger
őstag
Munkát keresel? Ne szivass! Nem mérnök ember vagy?
Egy gyerkőc van? Nem alszik vagy egy kicsit rosszcsont? Óhhh, Te szegény!
Nekem a lányom csak 5 éves koráig nem aludt. Elmehettünk volna simán az asszonnyal a TWD-be statisztának. Sminkelni sem kellett volna.
Sorozatok: azt hittem, hogy annál f@szaribb módon nem lehet kiírni valaki egy sorozatból, mint ahogy Costnert kiírták a Y-ből. Tévedtem. Ahogy Ricket kiírták a TWD-ből, az felb@szott agyilag.
-
Winne
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
30469 - 30401
30469 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- MacBook Pro 14" 2021, 10/16 mag M1 pro, 1 TB SSD 27% ÁFÁS - Garancia - 0427AB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16 Gamer notebook - Intel i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 I i5-4GEN I 8GB I 500HDD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Nálam csőstől jött minden! 70-éves szomszédom fittebb
Tegnap megelégeltaem hogy kb 5 munkaórája vakarunk 10m2 olaj festéket a falról a konyhában.... Nekiestem gyémántkonggal.. lejött hogy ott rohadna még, aki kitalálta
Jobbulást!