- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
iPhone X-ről iPhone 14 Pro-ra vagy sima iPhone 15-re érdemesebb váltani?
Várható áremelés a megmaradt iPhone 14 Proknál?
-
noorbertt
őstag
válasz Salamander #294797 üzenetére
Elég szégyen lenne hogy ha a hw kapcsolos iPhone ne tudna majd
Akkor egyelőre nincs ilyen opció , kar -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
A némító pöcköt lehet úgy használni hogy ha az on akkor a ne zavarjanak fókusz legyen aktív?
Vagy van valami jó módszer a kettő használatára? -
Oldman2
veterán
válasz Salamander #294791 üzenetére
Az buta megoldás lenne, inkább a testreszabás teljes hiánya a probléma.
De jelen formájában valóban nincs sok értelme.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van beállítási lehetőség arra iPhone-on, hogyha kiteszek egy appot főképernyőre: ne jelenjen meg az Appkönyvtárban is ugyanúgy -
-
merqree
őstag
válasz burgatshow #294783 üzenetére
hatalmas +1
-
Serpiko
addikt
válasz Scrake^;DD #294784 üzenetére
Mindjárt megsajnallak várd meg kimondottan az új pár hét múlva aztán figyelni kell a piacot hogy mozog a korábbi szériák àra. Aksi cserben tudok segíteni.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
Serpiko
addikt
válasz Scrake^;DD #294779 üzenetére
Persze jó még pár évig a 13 mini. Ha cserélem majd és lesz "piros"csak olyanra.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
bbendre
őstag
válasz markknight #294776 üzenetére
A műholdas kommunikációra. Azért voltak csillagok. Amúgy midnenki az Astro fotózást várta
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
gyapo11
őstag
válasz burgatshow #294774 üzenetére
OK, de lehet hogy számítógép több háztartásban van mint Apple tv. És ha már van és alkalmas média megjelenítésre akkor miért kell szívni xcastokkal, nassal, wifivel vagy bármivel. Egy hdmi kábel oszt jónapot. Hacsak nem egy nagy házról van szó, és a tv meg a számítógép között van három szoba.
Pár éve én is vettem egy média lejátszót, amit tud azt tudja, de folyamatosan marad le, az újabb codeceket már nem tudja. Pont úgy ahogy a tv-k is lemaradnak abban az időben amikor gyártották, sőt még akkor sem tettek bele mindent ami akkor már rendelkezésre állt. Tv-be bedugtam egy pendrive-ot, nem ismerte föl. Másikkal megy. De ha a pendrive-ot fölismeri még mindig nem biztos hogy le is tudja játszani a videót.
Az iOS-t frissítgeti az Apple, de telefonon videót nézni, ne már. Csak a számítógép az egyetlen, amire gyorsan jönnek az újabb technológiák. Nem beszélve a média lejátszó programok széles választékáról és rengeteg szolgáltatásáról.[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
akosxyz
senior tag
válasz markknight #294770 üzenetére
-
Garada
őstag
válasz markknight #294776 üzenetére
Tavaly volt egy AR easter egg, de úgy látom idén ez kimaradt. Amolyan apró hülyeség.
-
Serpiko
addikt
válasz Scrake^;DD #294766 üzenetére
Várod annyira mint én dilo. kíváncsi vagyok.
-
Garada
őstag
válasz Fritz Teufel #294765 üzenetére
Kíváncsi leszek ebből mi fog kisülni, illetve arra, hogy az idei event logo mire utal.
-
merqree
őstag
válasz szabonagyur #294767 üzenetére
Köszi, teszem iPad-ra is
-
markknight
veterán
Nektek amúgy ez a dynamic island, hogy tetszik? Én azon kívül, hogy látom hol jár a woltos rendelésem, meg megjeleníti a hallgatott zene borítóját (mintha hülye lennék és nem tudnám mit szól) sok értelmét én nem igazán véltem felfedezni még így sem, pedig lassan 1 éve már itt van a telefon.
-
félisten
17 dev beta 8 kint.
-
Fritz Teufel
addikt
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Bubu 67
csendes újonc
válasz markknight #294757 üzenetére
-
Garada
őstag
-
félisten
válasz esbii22 #294739 üzenetére
Az egész abból indult ki, hogy szerinted 20 db-nál feltétel nélkül rendelnek 200 db akksit és ezért mindig van nekik raktáron.
Mivel nagy tételben van nálunk iPhone, XR-től aktuális 14-ig minden így nagyobb a mintám, hogy 1-1 régebbi típusnál igen is be lehet szívni egy-egy hosszabb várakozással.
Szerinted mennyi akksit cserélnek egy nap alatt? Nem keveset, tehát igen is be lehet szívni egy ilyennel.
És képzeld el egyesével mennek a telók cserére, futár jön és hozza vissza.
-
p2pp
őstag
válasz gyapo11 #294759 üzenetére
Na leírom nálam mi van.
Win Pc összekötve folyamatosan HDMI a TV-vel.
Brave böngésző elindít. YT megy mint álom reklám nélkül.
Vez nélküli bill ágyban fekve is megy.
Tuta Ölöm, Bódottá ván. 😄😆😀😅😃😄😂
Mobil meg nem gondolkodik semmit az Airplay azonnal megy gond nélkül. Semmit sem kell állítgatni.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
gyapo11
őstag
válasz vargalex #294758 üzenetére
Olvasom a problémákat az iphone vs tv-k témában. Nem gondoljátok, hogy egyszerűbb a számítógépet behozni a láncba? Összekötni a tv-vel, és azért akár a windiws akár a mac sokkal naprakészebb mindenben mint akár a tv akár bármelyik telefon. Bármilyen codec, bármilyen video, bármilyen képek, hangok, mindent lejátszik és a legbutább tv is alkalmas a kép és a hang megjelenítésére. Legalább otthon, mondjuk ha elmegy valaki a nagymamájához ahol nincs számítógép és Kékes tv van, akkor ott nehéz lesz.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
vargalex
félisten
válasz merqree #294752 üzenetére
Azért, ha jól nézem, ez egy kb. 12 éves modell. Nyilán nem fogják software-osan sokáig támogatni, hiszen nem éri meg nekik. A youtube API viszont 12 év alatt annyit változott, hogy a régi API már egyáltalán nem használható, így egyszerűbb volt kivenni a youtube-ot. Esetleg a rendszer korlátai miatt az új API által szükséges föggőségek nem is lettek volna biztosítottak, így fejlesztéssel sem tudták volna megoldani. Ezek sajnos mindig benne vannak a pakliban.
Alex
-
Bubu 67
csendes újonc
Sziasztok! Ha csak az anyagi oldalát nézem, akkor 13 PM mikor érdemes cserélni? Karcolás mentes, hibátlan. Köszönöm!
-
sirkan13
aktív tag
válasz burgatshow #294754 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor felrakom .
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok! Aki használ public béta 5 öt attól kérdezném hogy a Budapest Go és az OTP banki app mennyire működik megbízhatóan? 14 Plusra tenném fel. Köszönöm !
-
-
xhege
veterán
válasz lugosi #294741 üzenetére
Ha ez így van, ahogy írod, akkor bizony ez a tv gyártójának a sara valóban. Azonban, ha mondjuk a két másik szabvány beépítése ingyenes, az Apple féle meg fizetős a tv gyártónak, akkor picit másabb a helyzet. Fogalmam sincs, hogy hogyan működik, kell fizetni vagy sem, csak ez így eszembe jutott.
-
Shyciii
veterán
válasz esbii22 #294747 üzenetére
Ebédre menet beugrottam az iStuff-ba, ha már mellette megyek el, és mondta a srác, hogy ha van nekik raktáron az adott készülékhez akksi, és 12 óráig beviszik, akkor aznap át is lehet venni új akksival a telót. Ők 16 órakor zárnak, ezért mondta, hogy 12 óráig behozottra vállalják az aznapi akksicserét.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz Sungoo #294746 üzenetére
A családban és az ismerősi körömben már mindenki cseréltetett akksit, van aki almariumban van aki a Care Centernél, egyik sem tartott tovább mint a fentebb említett szervizfutáros megoldás. De köszi hogy ennyire tudod mikor hol és mit cseréltettemiPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
salieven
aktív tag
Valaki használ a gyári kamera appon kívül mást és ha igen mit?
Kicsit hiányzik a szabadabb állítási lehetőség nekemPSN: salieven
-
M1995
aktív tag
válasz Ákinard #294702 üzenetére
Még mindig nem jól látod. Amit te nézel az javítás. Te akkut akarsz cserélni, nem elromlott a telefonod. Akkucserét - ha van raktáron - aznap megcsinálják, világosan le van írva:
*Sárgával az utolsó, akkus mondatot akartam kiemelni, de mindegy ugyanaz az elv, van aznapi kijelző és akkucsere, csak egy telefon, email nekik alkatrész raktáron legyen.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
szuper. Leírtam, hogy ugyanaz a helyzet az LG - Android mint a Sony - Apple. De nyilván ezen is lehet csavarni egyet és valahogy csak kihozni amit írtál. Gratulálok erre nem sok ember lett volna képes
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
MODERÁTOR
válasz Micsurin #294730 üzenetére
Az apple kidolgozott egy megoldást, 2010-ben. Ezt követően a konkurencia kijött a saját megoldásaival 2012-ben és 2013-ban. A tévéd szükségképpen 2013 utáni, tekintettel arra, hogy ezeket a későbbi szabványokat ismeri. A tévéd gyártója úgy döntött, hogy a két másik szabványt építi be, az airplayt nem. Ezt később sem építette be frissítés formájában.
Tényleg nem látom, hogy ebben a felállásban miért az Apple a hibás. -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt/használt már valaki az iGlass-tòl MagSafe töltőt?
Mik a tapasztalatok, megéri, a gyári Apple MagSafe töltőhöz képest mennyire érdemes alternatíva? (az árán kívül)?
Köszönöm előre is az infókat!// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
esbii22
őstag
válasz szabonagyur #294735 üzenetére
Te példálózol itt azzal hogy nálatok van 1000 iPhone ezért te jobban tudod mikor mennyit kell várni egy akksi cserére. Gondolom nem egyesével adjátok le őket azért kell ennyit várni rá.
Persze megsütött, bár itt felhős van, de legyen neked igazad, hogy heteket kell várni egy (!) akksi cserére Részemről a téma lezárva.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Shyciii
veterán
Hasonló volt nekem is mikor nemrég Norvégiában voltam. 1 fizikai sim (céges Voda, adatkapcsolatra default), és magán e-sim (Telekom). Telekom azonnal tudott roamingolni, a Voda valamiért nem, még egy repülő mód be-ki után sem, így Telekomra váltott az adatkapcsolat. Telefon kikapcs, majd vissza után is kellett a Voda-nak 1-2 perc mire sikerült roamingolnia.
Ha nem szeretnéd, hogy másik sim kártyára átkapcsoljon, ha gond van, akkor Settings/Mobile service/Mobil Data és kapcsold ki az "Allow Mobile Data Switching" opciót, és akkor nem kutyulja meg. -
p2pp
őstag
A múlt héten Ausztriában volt térerőm automatában volt a hálózatválasztás.
De mobiladatom csak nem akart lenni csak 3x újraindítás és a hálózati beáll Alapba tétele után nagy nehezen. Vmi Olasz beállítás jelent meg vmiért a Mobiladatoknál.
Nagyon pipa voltam, mert amikor a legjobban kellett volna, pont akkor nem ment.
24GB Roaming adattal, hát nem írom le mit tehettem volna.
Kéziben ráálltam az smsben kapott szolgáltatóra.
De még akkor sem volt mobil adatom.
2 Sim is van a mobilomban. Telekom eSim (Elsődleges Mobil Adat) és Digi(Voda Fizikai Sim). Vmelyik biztos bekeveredett és ezért nem tudhatta mi van?
Az elsődlegesen volt a Mobiladatom mindig is, mert csak ritkán kell átkapcsolnom a másikra. Újraindítás előtt is az elsőn volt.
De a Határon árérve nem tudom miért akart a másik -simre Roamingolni?
Vmiért a 2.Simre akart mobiladatot. Újraindítás után derült ki, mert a 2Simre írta a Mobiladat Sim kódját. Komolyan ekkorát még nem szívtam ezzel.
4 hete van meg semmi bajom sem volt vele. Előtte csak Androidom volt.
Szóval volt bonyodalom rendesen.
Van vmi titok, h legközelelbb ne legyen ilyen még 1x???Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Noxy
veterán
válasz bbendre #294732 üzenetére
Aztan a TV nem kapott semmi update-et. Sajnos itt tartunk...
Sztm rossz topikban vagy.
Ezt az LG TV topikban kellene leírnod. Vagy már erről is, az Apple meg az iOS tehet?
Nahát hogy mik vannak. Így már érthető a "szuper érzésed".
Régebbi TV -->AppleTV vagy Smart TV - apple AirPlay 2 [link][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
-
bbendre
őstag
válasz markknight #294733 üzenetére
2010-2012 szabványok amik nem mennek a 2016os TVn...
De igen, most uj TVnk van. Sajnos mert minden mas megy rajta[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz bbendre #294732 üzenetére
Jó, hát azért 6-7 éves TV-nél szerintem nem lehet elvárás, hogy kompatibilis legyen a mai technológiákkal. Amúgy az "informatika" függetlenül attól, hogy szoftver vagy hardver, egy kőkemény lehúzás volt mindig is, amibe folyamatosan önteni kellett a pénzt. Ez ilyen hobbi, szórakozás. Nem viccből csinálnak minden évben millió féle-fajta új TV-t, hogy aztán ne vedd meg
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz Micsurin #294723 üzenetére
Kb 6-7 éves LG TVn-ken van miracast. Aztan a Pixel telefonnal nem ment a screenshare. Atalltak ChromeCast-ra. Igy a kb 6-7 eves TVn nem tudtam semmit sem megnezni. Ismerem a szuper erzest. Aztan a TV nem kapott semmi update-et. Sajnos itt tartunk...
-
Noxy
veterán
válasz Micsurin #294730 üzenetére
usernek meg addig legyen igénye míg kicsengette a pénzt,
Csak az eszközért lehet a pénzt kicsengetni. Az észért, tudásért nem. Ilyenre mondják, hogy pénzben jobb mint észben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Micsurin
nagyúr
Értem az eszköz hibátlan és úgy tökéletes ahogy van mint mindig a usernek meg addig legyen igénye míg kicsengette a pénzt, tiszta sor utána ha bármi gondja lenne ne legyen helikopter vegye meg vakon az XY eszközt hátha az majd megoldja ideig óráig...
Ide sem volt még kb 1x sem értelme bekérdezni segítségért mert jó féle FB csoport módjára a user lesz a hülye ha lenne valami kifogásosabb problémája...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MODERÁTOR
Apple eszközök esetén airplay van, a tévéd gyártója ezt nem építette be. Az airplay-t 2010-ben mutatták be. Ha jól látom a miracast 2012-es, a chromecast 2013-as. A tévéd gyártója a két utóbbi szabványt tartotta jónak leprogramozni. Mivel az apple-nek van (régebbi) saját megoldása a kérdésre, ezért feltehetően nem tartotta fontosnak olyan megoldás további kifejlesztését, amitől több Bravia tv fog elkelni a piacon.
A leírtad alapján van megoldás a problémádra, csak fizetős. Ez pech, de ez van. A tv-d topikjában kérdezz esetleg utána, hogy van-e jobb megoldás. -
esbii22
őstag
válasz szabonagyur #294724 üzenetére
Bocsánat nagyuram, nem láttam hogy valaki is azt kérdezte volna, hogy mennyi idő kicseréltetni egyszerre 100 (csak ennyit írok) iphone-ban az akksit.
Én sem mondtam, hogy mindenhol egyből megy. Hanem azt irtam, hogy előtte érdeklődni kell van-e raktáron. Na mindegy eltértünk a témától.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Noxy
veterán
Apa kezdődik. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Micsurin
nagyúr
válasz markknight #294725 üzenetére
Nem érdemek, hogy a sajátjuk mellett a két másik tényleg elterjedt szabványt gyárilag támogassa ééértem. Ez megint a töltők esete ami legfeljebb nekik érdekük és lehetne még sorolni a hasonlóakat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
markknight
veterán
Na.. Ahogy előttem is leírták az ilyen problémák azért vannak, mert te is Android szökevény vagy Az ilyen felhasználás senkinek nem érdeke, még neked se csak nem tudsz róla De várjuk meg a többieket, lehet lesz rá valami kínai, ukrán, githubos mókolás amivel használható.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz markknight #294722 üzenetére
Tehát maga az eszköz buta és képtelen elterjedtebb technológiák és szabványok használatára ezért a másik végeszköz a hibás, ééértem.
Ha így folytatja ez az iparihulladék nem lesz nálam a 36 hónapos gari végéig de még feléig sem...
Gépre értelmesen azért nem lehet mert Apple, egy amúgy hibátlan TV-re azért nem lehet mert Apple de amúgyis mindig a másik oldali végeszköz a hibás úgy, hogy maga a megoldás kb 30p kódolás lenne a Miracast és 10 a Chromecast esetén és míly meglepő széleskörben használható eszközt kaptunk volna.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
markknight
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz markknight #294717 üzenetére
Nem kellene semmilyen AirPlay app ha egy 6 éves még nem droidos de hibátlan TV-nél rendelkezésre állna a két legalapvetőbb szabvány a MiraCast és a Chromecast.
Egyszerűen tipikusan vigyük ami görgethető és görgessük ami szögletes alma módra nehogy mással véletlen használható legyen.
Ebben a formában ez így csak egy marha drága darab tégla.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz esbii22 #294719 üzenetére
Egyébként most látom, hogy rossz hozzászólásra válaszoltam. Én is azt akartam mondani, hogy nem érdemes kiadni az 5000 Ft-ot elsőbbségért. A Care centerrel (és az Almarium pro-val) is beszéltem anno telefonon. Azt mondták, hogy ha egyeztetünk előtte, hogy legyen készleten a szükséges akkuból, akkor ha délelőtt beviszem a készüléket, délután 2-re készen van.
Alex
-
esbii22
őstag
válasz vargalex #294707 üzenetére
Nyilván a régi készülékeknél kisebb a raktár készlet, és ott lehet csúszás.
szabonagyur:
Kétlem, hogy egy akksi csere heteket venne igénybe, a 11 esetében én októberben cseréltettem szervizfutáros megoldással a Care Centernél. Hétfőn leadtam az igényt, kedden elvitte a GLS, szerdán kicserélték, csütörtökön vissza is kaptam. Aki olyan városban lakik ahol van szerviz, ott ez 1 max 2 nap alatt megvan. Persze ha előtte érdeklődik az illető.A kijelző cserét ne keverjük most ide, itt most akksiról volt szó.
-
nagyúr
válasz szabonagyur #294710 üzenetére
Egy 10 mp-es BT kikapcs megoldotta, most már lehetett párosítani, rendben meg is jelenik a listában, és a PC is látja. Ami még érdekes, hogy a PC-n a korábbi hívások nem látszanak, de a szintén így párosított Win 11-es notebookon meg igen. Na, mindegy, ez már részletkérdés.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Kbali
nagyúr
válasz Micsurin #294711 üzenetére
Gondolom droidos TV és nincs benne gyárilag AirPlay támogatás. Én egy AirPlay app-ot (AS AirScreen) telepítettem a saját droidos TV-mre és azon keresztül már megy a tükrözés. Egyedül a wifi sávszél (és amiatt, hogy egy közbenső szerveren megy keresztül) a videók kicsit szaggatnak.
Ha van OTG képes USB a TV-n, akkor arra rádugva a telefont, tudodhatod a DCIM mappát lapozgatni.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Van ingyenes miracast/chromecast app vagy csak ezek a 12-20k/év + full reklám csoda vackok?
Tegnap nyaralás képeit akartuk végig tekerni de sehogy se lehetett a bravia tvre kirakni a telefont. Most kicsit megint úgy érzem van egy több mint 300k-s téglám ami szép jó csak maximálisan hasztalan.
-
félisten
-
félisten
-
nagyúr
Sikerült már vkinek párosítani iPhonet Win 11-gyel "Telefon-kapcsolat" segítségével? Appot letöltöm, BT aktív itt is ott is, QR-kód beszkennel, majd nem történik semmi, csak pörög a homokóra a telefonon, a PC-n meg nem történik semmi, a QR kód után nem lép tovább. Kölcsönös elfelejtés, eszközök újraindítása, appok újratelepítése megvolt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
vargalex
félisten
válasz esbii22 #294706 üzenetére
A kérdés csupán az, hogy az ember milyen készüléket visz be. Gondolom pl. iPhone 7-hez nincs annyi akkujuk (ha egyáltalán van készleten), mint iPhone 12-höz... Előbbihez nem biztos, hogy érdemes már nekik bármilyen raktárkészletet fenntartani, mert lehet, hogy csak ott megy tönkre.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
esbii22
őstag
válasz Ákinard #294702 üzenetére
Foglalj időpontot Care Centernél telefonon. Felhívod őket, ebbe a telefonba szeretnék akksit cseréltetni, van-e raktáron? Ha igen mikor mehetnek? Beadod, megvárod azt a 2 órát és kész. Nemrég írta is valaki, hogy ő így cseréltetett. Nincs +5000 Ft mint istyle-nál. Az arra vonatkozik hogy bemész mindenféle időpont nélkül és te ki akarod cseréltetni most azonnal. Nem olyan bonyolult ez
-
Ákinard
aktív tag
válasz M1995 #294697 üzenetére
Akkor nem jól láttad.
Most is jól látom, hogy az van írva
Azaz összességében többféle infó is szerepel az oldalon. De a személyes tapasztalatod sokat segített (már megérte kérdezni ) holnap felkeresem őket.Mert a kereső
Mivel számítottam erre, előre odaírtam, hogy kerestem a topikban. De a személyes tapasztalatod segített, és ezt köszönöm.Scrake^;DD Köszi!
-
M1995
aktív tag
válasz Fritz Teufel #294698 üzenetére
Egy link nem lenne elég? Keynote-ot megvárni sokkal jobb, mint ezek a kiszivárgott béna körmös fotók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest