- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#31816946 #322566 üzenetére
Eltekintve attól, hogy a Meta appok tényleg a legnagyobb trágyák közé tartoznak optimalizáltság szempontjából, mivel az ilyen és hasonló appoknak be kell mindig előre töltenie, amikhez odaérsz görgetve, így simán lehet, hogy emiatt be-be szaggat a görgetés.
Ha amúgy meg minden más teljesen okés, akkor nem a hardverben van a hiba.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
#31816946 #321894 üzenetére
Simán! Ha nem kellenek a “nem SE” órák funkciói akkor az SE is tökéletes. Én a legelső SE-vel kezdtem 2020-ban, aztán lett egy 5-ös, most meg Ultra 2-t használok. Szerintem kezdj SE-vel, rendeld meg a neten és kezd használni, vigyázz rá, ha nem jön be akkor visszaküldöd 14 napon belül. Ha kiderül, hogy baromira bejön és egy jobb kell, akkor szintén visszaküldöd és veszel másikat.
-
-
Krethx
aktív tag
válasz
#31816946 #319167 üzenetére
"Tudnál feltenni egy képet az appok elrendezéséről, ha nálad úgy van, ahogy gyárilag volt?"
Amúgy ha YouTube-on rákerestél volna már rég meglenne.
Unboxing + First Boot Up -
-
törölt tag
válasz
#31816946 #319115 üzenetére
Áruházban a keresőbe beírod Pages, az adatlapján a Pages felirat alatti Apple-re mész (mint fejlesztő neve) és így kidob minden Apple appot. Felrakod, amire szükséged van. A főképernyő alapértelmezett elrendezése a beállítások reset menüben van. Szerintem célszerűbb úgy pakolni az ikonokat, ahogy neked jó.
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
#31816946 #318011 üzenetére
Vannak hűtős magsafe megoldások, de először próbáld meg alacsonyabb 5-7,5w-os adapter fel tölteni.
Én pl. egy ESR hűtős magsafe állványon töltöm vezeték nélkül, de a ventit kikapcsolom, így csak 7,5W-al tölti. Meleg a szoba, de még sosem szüneteltetett, szóval így teljessen rendben van számomra.
-
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
#31816946 #317609 üzenetére
Hol lehet ellenőrizni, hogy jó lett-e?
Beallitasok
Uzenetek
iMessage kapcsoló alatt
Küldés és fogadásba lépj (ha ki van pipálva, akkor aktív) [kép]Vagy kezdj írni üzenetet egy iPhone felhasználó ismerős részére, és ha a beviteli mező írja, hogy “iMessage”, akkor azt fog küldeni és kék lesz a buborékja.
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
DGery
aktív tag
válasz
#31816946 #316145 üzenetére
Elvileg az Apple coverage oldalon lehet látni mikor lett először aktiválva.
-
válasz
#31816946 #316128 üzenetére
Hogy tudom ellenőrizni, hogy használt telefont kaptam-e?
Te tépted le a zárószalagot? Én fél millás telefont, vagy egy millás laptopot át sem venném ha nem látom, hogy bontatlan.Ma 30%-ról feltöltöttem a telefont és az akkumulátor -> Akku állapotánál a ciklusszámláló még mindig 0-át ír. Ha jól tudom a merítéseket számolja, nem a töltési ciklusokat, és ha két töltés között 50%-ot használsz, akkor 2x kell ezt megtenned, hogy mutasson egy ciklust.
Ha rosszul tudom majd javít valaki... -
válasz
#31816946 #316089 üzenetére
0. Töröld az app-ot és telepítsd újra (azért nulladik, mert gondolom ezen már túl vagy)!
1. Ha változtattál utólag bármit az ID-dat illetően (e-mail, név, jelszó), az elvileg okozhat még ilyesmit, ezért App Store / jobb-felső sarok a profilképedre katt és legalul jelentkezz ki és jelentkezz be újra!Elég lett volna csak 1 topikban generálnod ezzel +10 hozzászólást!
“Ha a beállításoknál az akkumulátornál a töltési ciklusnál 0-át ír, akkor is lehet használt?”
Igen, lehet használt, ha sohasem dugta töltőre, mielőtt visszaküldte a boltba. 😁
De a fenti hibaesetnél még az sem gond, ha használt, főleg ha Hello képernyővel kezdted anno a belakást. -
válasz
#31816946 #316069 üzenetére
Most megnéztem ezek közül az “ingyenesen alapból fent vannak a telefonon” app-ok közül pl kettőt, a Fotókat és a Jegyzeteket, előbbi nem törölhető, utóbbi törölhető.
App Store-ban mindkettőre rá tudok rendesen keresni és mivel telepítve vannak, nálam természetesen a “Megnyitás” szerepel mellettük.“A média és vásárlásokat hol találom?”
Ha csak Apple termékekre gondolsz, akkor azokat pl e-mailek között vissza tudod kerestetni a “no_reply@email.apple.com számla” kulcsszóval… ha nem törölgeted a számlás e-mail-jeidet. -
aujjobba
addikt
válasz
#31816946 #303063 üzenetére
iStyle-ost vettem az i15-re, jónak tűnik, könnyen felhelyezhető, tokbarát.
Adnak hozzá segédeszközt, amit bedugsz az USB portba és befogatod a fóliát is, ezzel pontosan be tudod állítani nem lesz ferde.
Nanobevonat képzésére használatos átitatott kis kendőt is kapsz hozzá, csak fel kell kenni.Ez a FlexiGlass nevű fólia.
-
esbii22
őstag
válasz
#31816946 #303063 üzenetére
Ember, te aztán tényleg nem tudsz dönteni…újra és újra ugyanazokat kérdezed.
Többször leírták már a spigent mint ajánlott fóliát. Akkor mire
vársz? De tudod mit inkább vedd az istyle-ost, talán akkor nem kérdezed meg pár naponta ugyanazt.Btw én shein-es fóliát használok,és köszöni szépen a telefon sehol egy karc rajta, fél évig minimum bírja de volt hogy egy év után cseréltem csak mert akkor pattant el a sarka egy véletlen leejtés után.
-
válasz
#31816946 #301346 üzenetére
A kerettel nem merem feltenni nehogy elrontsam a telefont.
He? hogyan tudnád elrontani azzal a fóliafelhelyező kerettel a telefont?
Egyébként a Spigen GLAsTR fóliákat tökéletesen fel lehet helyezni keret nélkül is, és jó minőségűek, csak nagyobb kézügyesség kell hozzájuk, kerettel nehezebb tévedni.
(a "jó minőségű" úgy tűnik nem igaz az Iphone 15-re való fekete szélű Spigen fóliákra, amelyek többek panasza alapján méretproblémákkal küzdenek - de minden egyéb iPhonera remek választás a Spigen, ée nem utolsósorban anyagilag sem vág haza)
Szerk.: na látom, amíg ezt bepötyögtem már két fórumtárs is ugyanúgy felkapta a fejét erre a feltételezett telefonelrontásra
-
válasz
#31816946 #301113 üzenetére
A hangszóró a keret és a kijelző találkozásánál van.
A másodlagos mikrofon meg hátul a kameraszigeten.
A dinamikus szigetet mindegyik takarja,de ez ne zavarjon,semmit sem befolyásol.
A csomagban mindig benne van minden (nedves kendő,száraz kendő,mikroszálas kendő,poreltávolító matricák,buborék kinyomó lap) ahogy a felhelyezési útmutató is.
Viszont ennyiért ezt meg ne vedd!!!
Durván túlárazott,sokkal olcsóbban kapsz ESR-t és Spigent 2db-os szettben is! -
válasz
#31816946 #300915 üzenetére
Teljesen mindegy, a másik vége a lényeg. Nem tudsz semmit elrontani, max kiszúrod a hangszórót, ha rossz helyre dugod..
#300914 A közelében lévő iOS eszközöktől veszi a jelet szóval, ha nincs közelében iPhone vagy iPad akkor nem fog jelezni semmit, ha van akkor lehet az kambodzsában is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest