- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az iPhone 13 mini készülékem 8%-os töltöttségnél kikapcsol mintha teljesen le lenne merülve. Onnantól fogva pedig be tudom kapcsolni, de pár perc működés után újra kikapcsol.
Ezzel fordulhatok az Apple-hez? A készüléket másfél éve vásároltam és ha jól tudom itthon 3 év jótállás van rá, de nem tudom ez bele tartozik vagy sem.
Köszönöm a segítséget és a tanácsokat.
-
sgeza
veterán
válasz csucsu1982 #295092 üzenetére
Ezt nem csak akkor csinálja, amikor vezetékes töltés zajlik?
-
csucsu1982
újonc
Sziasztok.Vásároltam 3 hónapja egy 13 mini-t.A kijelzője néha nem reagál az érintésre.Olvastam,hogy ez másnál is előfordul.Van rajta kijelzővédő fólia.Tudna ebben valaki segíteni,hogy esetleg milyen fóliát vegyek,vagy szervíz.Vagy valami.......
-
Tibiajax
nagyúr
-
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
A régebbi telók áraiban mi várható szerintetek? A sima 14 ára lentebb mehet?
13 mini-t akartam, de mar csak feherben es abban a randa zöld színben van a T-nél. A 14-ben lévő 5G modem tenyleg annyival jobb amugy?
[ Szerkesztve ]
-
-
perzeus
tag
14 Prohoz létezik olyan, nem kameravédős tok, amitől nem billeg a telefon az asztalon? Köszi.
Gábor
-
perzeus
tag
iPhone-nal lehet mobil hotspottal netet megosztani?
Gábor
-
Meli1979
friss újonc
Amazfit GTs 2 okosórámat mindig újra kell szinkronizálni a Zepp alkalmazásban iPhone x-mel, miért van ez? Huawei,samsung sosem szakadt meg a kapcsolat így sűrűn át sem jön az értesíts az órámra
-
sgeza
veterán
-
Sosejk
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Asszony ledobta a 3 éves Samsung telóját (gatya). Mihamarabb szüksége lenne egy újra. Eljátszott a gondolattal, hogy almás legyen. El van ájulva a kollégák almással lőtt képeitől főleg. Én sose használtam iphonet, nem tudok érdemben dönteni. Abban biztos vagyok, hogy a legújabbat legdrágábbat nem erőltetném, mert minek. Magamnak kb. SE-t vennék. Ugyanakkor melyik iphone a legajánlottabb az utóbbi évekből szerintetek? Alap felhasználásra, tartalomfogyasztásra stb. amitől elájulna, hogy micsoda képeket lehet vele lőni, egy teljesen laikus szemével!? 🙂
Köszönöm előre is a válaszokat!Ui.: Telekom kínálat a mértékadó.
[ Szerkesztve ]
-
perzeus
tag
Köszönöm a válaszokat.
Gábor
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
mely video rogzito alkalmazast hasznaljatok, melyik ajanlott?
illetve letezik-e koztuk olyan ami kezel dof-ot depth map alapjan?
Mint a gyari app, cinematic modeban.elore is koszi!
-
atika88
senior tag
Ez a True Tone automatikus környezethez alkalmazkodas csak nekem tudunk 14 Pro esetben olyan kis vérszegénynek? Jojo...de kikapcsolva sokkal jobbak a színek. Akkut amúgy kíméli ez a mód?
-
sgeza
veterán
válasz perzeus #295057 üzenetére
Nem a kérdésre válasz, de esetleg hasznos lehet: van androidra egy Move to iOS alkalmazás, ami megnézi, hogy a jelenleg használt alkalmazásaid megvannak-e az Apple Store-ban, és ha igen, akkor kirakja a főképernyőre. Emellett például az sms üzeneteket is átviszi.
[ Szerkesztve ]
-
perzeus
tag
Sziasztok
Pár nap múlva érkezik életem első iPhone-ja.
Ezek az alkalmazások működnek? És az időkép?Köszönöm
Gábor
-
félisten
-
Bondix
tag
iPhone 11 pro max telefonom van.
Tré mobil oldalon néztem a kínálatott 12,13, 14pro és 14pro max van.
12 és 13ra váltani hülyeség mert kamera is butabb stb
Marad a 14 pro vagy a 14 pro max- Jól gondolom h 12 és 13 ra nem érdemes váltani akkor inkább tartsam meg ugye?
- 14 pro és pro max között mi a különbség? -
M1995
aktív tag
-
Zoltn
senior tag
Hey. Tudnátok ajánlani egy 12mini és egy xsmax hoz szervízt akkucserére? Mire kell figyelni? Utángyártott, eredeti stb?
"Music is your only friend. Until the end!"
-
addikt
válasz markknight #294770 üzenetére
Nekem kimondottan nem tetszik az új sziget, mert jobban belóg mint a régi. Azzal sokra nem megyek hogy ezt az új szigetet körbe veszi valós kijelző. Az így-is-úgyis használhatatlan terület, bárhogy tupírozzák.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
PACSA75
őstag
válasz markknight #295044 üzenetére
Teljesen igazad van, én is így teszek, de ezt így vettem meg. Együtt tudok ezzel élni, de ha van megoldás, kipróbálnám.
-
PACSA75
őstag
Kb fél éve vettem az i13 at használtan. Jó árban volt, ezért bevállaltam, hogy nem makulátlan.
Szóval a hátlapon, a tok alá beszoruló porszemek tették a dolgukat. Vajon ezt egy polírozással el lehet tüntetni? Valaki alkalmazott már hasonló megoldást?
Gyengébb oldószerrel már próbálkoztam, de polírral még nem. Ezt nem is szeretném én személyesen, hanem inkább egy szervízre bíznám (Veszprém).
De előbb szeretnék megerősítést itt, hogy létezik és hatásos ez a módszer. -
-
Topikgazda
válasz victorhun7 #295039 üzenetére
Az lehet, de iOS-en úgy van, hogy tartod ott, egyszer csak lejön egy értesítés felülről, arra rányomsz, akkor dobja ki az animációt. Tényleg sokkal gyorsabb a QR-es.
[ Szerkesztve ]
-
emeron
tag
Sziasztok! Chrome-ban hogyan lehet a kezdőoldalon könyvjelzőt/gyorshívót hozzáadni? Sehol sem találom ezt a lehetőséget... 🙄
-
csposta24
csendes tag
Údv!
NFC-s bérletérvényesítés a BudapestGO-ban nálam miért nem működik? Még feloldott telefonnal sem. Apple pay-fizetés rendben megy, szóval nem az NFC chip a probléma.A teló 13 Pro, az app és az IOS is a legfrissebb, nem béta verzió.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
kchris78
veterán
Roadblock, Adblock pro.. Csomo webhelyen megis marad egy rakas hirdetes.. Ki kell egesziteni a tiltolistat?
-
perzeus
tag
Hívásrögzítés van iPhone-on?
Gábor
-
-
Skynet258
veterán
válasz Norbi887 #294995 üzenetére
Nálam a béták fent vannak mac mini-n, ipaden, és a napokban felraktam telefonra (i14 pro) is - semmi hiba egyelőre sehol. Akku idő miatt kivártam a telefon esetében, de végül nem csalódtam, a dev béta 8 simán hozza azt az akkuidőt amit a 16.6.
Egyedül az órára nem rakom fel, ott megvárom a véglegest inkább. -
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Scrake^;DD #295015 üzenetére
Részletbe vett telefon letíltható attól, hogy kifizette az összes részletet.
Ugyanis kapott készülékkedvezményt. A kapott kedvezményt pedig nem lehet kifizetni.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
perzeus
tag
válasz Scrake^;DD #295015 üzenetére
Például fizetni tudok simple-lel, mint androidon?
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Telekomtól részletre vásárolt iphone-om van, amit szeretnék meghirdetni majd eladásra. Kifizettem az összes részletet, tehát a leendő tulajt nem fenyegeti letiltás. Ennek a "bizonyítására" van valami mód? Apple oldalán, vagy akár a Telekomnál tudok olyan papírt letölteni-keresni, ami ezt igazolja szerintetek? Mellékelném majd a telefon mellé...
-
veterán
válasz perzeus #295008 üzenetére
Bizonyos helyzetekben valamennyivel jobb a szifon kamerája,de nem minden esetben jelenthető ez ki kategórikusan.De amikor jobb sem hatalmas a különbség.Gyors mozgású témák fotózására viszont jobb a szifon.Sokan panaszkodnak "odaát",de ha olvasod rendszeresen azt a topikot akkor tudod miről beszélek,vagy lehet Te is tapasztaltad már.
Videóban viszont jobb a szifon ezt én is megerősítem.
Persze a fentiek a jelenlegi szériára vonatkoznak,hogy a 15-ös széria mennyit fejlődik kamerában (vagy mennyit nem) majd hamarosan kiderül. -
veterán
válasz szabonagyur #295005 üzenetére
Tegyük hozzá,hogy az is csak erősen korlátozott funkcionalitással.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest