- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Aktív témák
-
csib41
aktív tag
Kűltéri rendezvényeken szoktak használni aktív ládákat, mint pl ilyesmiket is. Az iskola tornatermében volt "diszkó" 4db ilyen teljesítményű csak más gyártmányú picit kevéske volt. Szobai térhangzásnak és szomszéd bosszantásnak megfelelnének?
-
csib41
aktív tag
válasz
#09634560 #39342 üzenetére
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ha egy ilyen ládát egy ilyen hangszóróval, megfelelő erősítéssel, akkor nem jobb és költségkímélőbb választás? Bár lehet nem szólnak olyan tisztán, mint a házimozi mélyek, de már tapasztaltam autóban igényes 400wrms mélyet és gyönyörűen szólt film közben is. Azért mert ilyeneket írtam ne kövezzetek meg.
-
csib41
aktív tag
Az sr600-as Onkyo erősítő elég lehet kezdő alapnak egy 20-25nm-es szobába? Játékkuckó lenne így csak gépről kellene a hangot átvinni. Tökéletes térhangzás nem kell, nem moziban vagyok.
Erre a célra jó választás lenne?
Doby 88: Nem lehet, hogy az alaplapi hangvezérlő progijában állítottál el valamit?
-
csib41
aktív tag
Sziasztok!
A kép förtelmes, de egy onkyo erősítő lenne. Így kép alapján meg tudnátok mondani az erősítő típusát? Elvileg 7.1-es. Előre is köszönöm. -
csib41
aktív tag
válasz
Gál István #34961 üzenetére
tudom, ezzel tisztában vagyok, de ha az "áruházlánci tömegszemét" hangzása is kielégítő tud lenni, akkor ez is megfelelő számomra, nem?
-
csib41
aktív tag
az, mit jelent köznyelven? jelenleg egy 2x1w-os kis f0ssal kell beérnem. elvileg 6x100w-ot tud, de lehet másikat néztem. Beszámításból lenne így szinte olcsón jutnék hozzá.
szerk: nem a tökéletes hangzás érdekel, csak a játékok közben a térhatás, hangosan meg ritkán használnám, de lenne alkalom amikor csutkán hallgatnám. Filmezni meg a nappaliban szoktam ott más van. Kis 50w-os rendszer, de nekem még az is kielégítő lenne. -
csib41
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne: Mit gondoltok a Sony str-de497p erősítőről? Milyen ársávban helyezkedhet el ha hangszórókkal és egy sony dvd lejátszó van mellette?
Bocs, ha szétoffoltam a topikot, de jó lenne tudni róla valamit, mert lehet ez szólna nálam a szomszédok javára
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest