- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Thuglife #40480 üzenetére
Minekutána most dobtam ki majd 3 kilót a tévére, igy nagyon szükös a büdzsé.
Ez a 30ezer ami körül nézelődök. Elhiszem, hogy 200 körül már szines szagos van, és az igazán audiofil cuccok 1 millánál kezdődnek, meg is hajlok ezen vélemények előtt.
Ha azt mondjátok, 30-40 körül nincs használható, akkor nem veszek semmit, nézem a TV-t a saját csipogóival még egy ideig. -
Andie
őstag
Sziasztok!
A Samsung LED tv topicból jövök, Béci invitálására.
Tanácsot kérnék, mivel turbózzam fel egy kicsit az ue46d6100 hangját.
A specifikáció szerint van optikai kimenete, tehát ezt lenne érdemes használnom gondolom. Kellene nekem egy olyan erősítő+hangfalszett, ami nem tud semmi mást, csak jó hangzást biztosit nekem. Nézegetem a házimozi szetteket, de mindegyikben van cd,dvd meg netán bluray lejáccó is, ezzel jól megnövelve az árát, de nekem szükségem nincs rá, hisz a TV lejátszik USB-n minden ilyesmit.
Eddig ezt ajánlották, az ára tetszik is, kérdés, hogy megfelel-e nekem, vagy van jobb/szebb/tisztább, szárazabb?
(hangerő nem dominál, gyerek miatt sem, inkább a minőség, megbízhatóság).köszi!
Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest