Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Sziasztok...nekem wd live van csak a truhd tudja kezelni..popcornra lecserelve ugye bar menni fog minden...ugyan az a film mondjuk wd liveon megnezem,majd popcornon szebben fognak szolni??erdemes popcornra lecserelni???
koszonom eloreis mindenkinek.. -
hello28
aktív tag
Help Please...
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom van hogy valami pattogast hallok hangfalakbol ha lassu szám vagy éppen csöndes jelenet van és elkezdem hangositani az erősitő fokozatosan emelem hangerő felfele akkor pattogás van ha lassan emelem hangerőt akkor nem hallani..Mi lehet kábel?erősitő?valami zavaró dolog milehet??
Köszönöm elöre is..
Légyszi ha tudtok segítsetek...
Köszönöm -
hello28
aktív tag
válasz
krenkoka #41786 üzenetére
Az lehet...de szerintem fugg milyen hangfal szetted van..győri saturnal beszeltem telon az gaz volt nagyon...de mondom hogy lekéne tesztelni vagy itt ki mit mond az infinityhez..szerintem..mondom dali val tuti volt nagyon is..egy arban voltak szoval nem az ar miatt valsztottam hanem sokkal szebb volt zene es nagyon jol muzsikált filmben...meglepődtem...
-
hello28
aktív tag
válasz
krenkoka #41772 üzenetére
Szia..hetvegen vettem 1912..es nagyon sokat vacilaltam enis..es amilor osszeraktak nekem denont onkyot maratzot hat nagyon ott volt tenyleg a denon es filmben is teszteltuk es tenyleg javult filmben is..sot sokat javult nagyon is nem gondoltam..volna..es kategoriaban tenyleg nagyon tuti a denon..hozza teszem hogy nekem dali concept 6 van...es azon teszteltuk...ritka hogy ilyet megtesznekk..es azert sok embernek koszhetem a segitsegeket Sanci .Dorian..Nekik is nagyon koszonom..
-
hello28
aktív tag
Sziasztok..
aqusztikailag valakinek info ha parkettas a Szoba??javitani a rezgesek csokkenteset??koszonom..Sziaasztok
Es meg olyan kerdesem lenne hogy valami jo kis teszt anyagot hogy lehet szerezni¿¿??koszi mindenkinek -
hello28
aktív tag
Sziasztok..valaki mar hallotta film kozbe Denon 1912????mit muvel vajon..???koszi
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Koszonom mindenkinek a hozza szolast es hogy segitett..Sziasztok
-
-
hello28
aktív tag
válasz
bajnokpityu #41536 üzenetére
Gondolom 2311töl...de azért 1912 se rossz...multi xt sokat dob van rajta többi hasonlo kategoriához képest??Elönye lehet a többivel szemben..igazábol több a film amit nézek de koncerteket zenét is szeretem..tudom zenében jobba denon tutira csak filmbe is jo legyen eza lényeg nekem...
-
hello28
aktív tag
Sziasztok..valakinek velemenye denon 1912rol??onkyo 609hez kepest??koszi eloreis..
sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok..
Szerintetek marantz sr5005 erosito denonba van onkyoba hova sorolhato..??velemenyetek errol a marantz 5005 erositorol van valami info??koszi eloris..Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok..olyan kerdesem lenne meg az onkyo 609rol hogy mennyire marad el a kozep hangja??mert sokszor ezt a dolgot emlitik..??nala is ez a gond a kozep hangok??koszi eloreis
-
hello28
aktív tag
Sziasztok..
Koszonom a hozzaszolasokat..annyi lenne meg hogy pl egy koncert Celin Dion vagy madonna vagy ehez hasonlok jobbak denon pl 1611en mint onkyo 609en??es szar lesz onkyon??filmbe egyertelmu hogy onkyo de zenebe nagyon gaz??koszi megegyszer..
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Onkyobol mit tudnátok ajánlani a Dali concept szettemhez..Köszi elöre is mindenkinek -
hello28
aktív tag
Sziasztok
valakinek esetleg tapasztalat marantz 1601 vagy onkyo 609..??esetleg valaki hallotta mar hogy szol az onkyo??nemtudom hogy estlege valami tanaccsal eltud latni...pozitivum negativum barmit varok..koszi eloreis
Sziasztok -
hello28
aktív tag
sziasztok..
tudtok segiteni esetleg a kerdesemben a marantz dali kerdesbe??koszi -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne hogy marantz 1501 erosito tapasztalat van valakinek??mert hallottam egyszer mar es szepen nyomta gyors preziv volt..de dalival nem probaltam..dali comcept 6os van nekem es mintha anno mondtak volna hogy dalinak nem fekszik??valaki tud tanacsot adni??koszi elore is..amugy a marantz 1601 jobb joval??
Koszonom eloreis a hozzaszolasokat.. -
hello28
aktív tag
Sziasztok...
Dali hangfal szettem van magnat melyel??esetleg jolehet hozza a pio vsx 520 vagy denon 1611 vagy 1311..??hd hangok fontosak nekem atkonvertalas szempontjabol..koszi a segitseget elore is... -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne hogy pioneer 520nak a hd hangok konvertel resze sokkal rosszabb mint a denon 1611 vagy 1311??
Gondolkodom ezeken es tanacsot szeretnek kerni melyik lenne jobb..pio jo arban van..vagy csak azert mert rosszabb??koszonom a segitseget nektek elore is..
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok..
Olyan kerdesem lenne hogy center hangsugarzo a tv alatt nem vizszintbe van hanem allitva mert olyan a tv polc az hangzasilag rontja hogy allitva van??
koszi elore is.. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Sokan az Onkyo 608-ast lehuzzák..de miért árához képest eléggé felszerelet..nemde?Vagy mi baj vele?Pl a Denon 1911-el szembe..?FILM ZENE a lényeg..
VÁrom leveleteket
Köszi elöre is
Sziasztok -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Onkyo sr 608..vélemény?tapasztalat?
Köszi -
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22291 üzenetére
Értem neked lesz igazad..sokak szerint ehez a dalihoz inkább feljebb kell nézegetnem..köszönök mindent mindenkinek!!
-
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22289 üzenetére
tudom sajna...csak hát 116..
-
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22286 üzenetére
Igen..mondjuk mérőmicrofon nincs..és Audyssey sincs ezek lényeges nem?1611-be van..nézegetem a denon oldalt nemtom hogy van e plusz 45 50ezer különbség megéri e..??
-
hello28
aktív tag
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni..Kicsit nem jött össze az anyagi dolog és max 90e lenne erösitérőre---És film és koncert amit nézek...És a Hd hang fontos lenne..Mi az a kategoria ami tényleg ideális lenne 90ezeig?
VÁrom a segitséget
Köszi mégegyzser mindenkinek -
hello28
aktív tag
válasz
Dorian #22047 üzenetére
Igen verte a 255 hk??Az nem semmi biztos?
Igen jo lenne véleményt hogy milyen kategoria..Erösitő vásárlás elött vagyok és nem akarok annyira mellényulni és az ár is fontos...A következő iylen erösitő Marantz-ba 250..Ez 1501 most akcio 99 szertem elég jo bár jo lenne valami vélemény még..Köszi hogy irtál
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valakinek vélemény Marantz 1501 erösitőről??Zene vagy film??Ahogy látom 7.1 és 99ezer..Nemtom hogy miylen kategoria..Akkor Denon 1611 jobb?
Köszi elöre is -
-
hello28
aktív tag
Tru hd akkor kimegy rajta...igazad van meglátom hogy miylen lesz az tudom hogy a dts és a dolby digital között sok a különbség...és akkor tru hd és dts hd is van különbség nemde??komolyabb..szerinteg gáz a szettem dts hd hoz????vagy most akkor ha ezt össze rakom akkor egyáltalán nem tudom élvezni a hd hangokat??
-
hello28
aktív tag
Bocsi még egy kérdés nektek lehet én rosszul tudom de pl wd live ..Hdmi be az erősitőbe és mondjuk egy denon 1611-es pl felkonvertálja a hangot dts-hd-ba..iylen nem lehet??
Mert mondjuk az olcsobb hdmi-s erősitők ezt nem tudják..??
Például ez nem lehetséges hogy egy komolyabb erösitő orvosolja ezt a kérdést??Hogy ha a wd live átküldi az erősitönek és majd az erősitő megoldja a kérédst??
Lehet hülyeséget irtam.. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Akkor wd live kuka akkor...tehát ha hd hangot akarok akkor felejtő a dolog?? -
hello28
aktív tag
válasz
Gergőke88 #21800 üzenetére
Szia
Értem akkor nagy valoszinűséggel felejtő a wd live....magot adja ki és akkor teljes dts hd az nem irja ki tehát akkor nem abba formátumban van...Én egy éve vettem nemtom ezeknél olyan hogy frissités és akkor megjönne e ez a funkcio oylan nincs mi?
Akkor még hd hanggal nem tesztelted az erősitöt??
Köszi hogy irtál -
hello28
aktív tag
Szia
Igen pont ettöl féltem hogy vajon tudja e kezelni valakinek estleg ha ilyen van tudd valami véleményt mondani??AMikor most szimplán ahogy most optikaival elinditok ilyet és ilyen hang van a filmen vagy csöndbe van vagy megszolal de akkor valamire átrakja a wdlive..huh nemtom megprobálok utánna nézni..amugy ami ezt tutira kezeli az melyik media player?
Köszönöm hogy irtál és hogy segitettél!! -
hello28
aktív tag
válasz
#09634560 #21787 üzenetére
Szia..Értem köszönöm hogy megnézted és válaszoltál..akkor 1611-es denon inkább az?
Amugy mit néztél még ?Mert irtad hogy kicsi lesz a Dalinak...?
Nehéz..mert szertném hogy jo legyen persze nem a csucs de azért egy közép kategoriát megközelitő talán jo lenne...
Bár az is inkább 300 400e ft..
Köszi mégegyszer.. -
hello28
aktív tag
válasz
Dorian #21780 üzenetére
Szia
Értem akkor inkább 110..azért is irtam be hogy miylen tipus ami tényleg kezeli a hd hangot rendesen...Denont néztem...Megnézem akkor a többit is...
Neked is Dali van ha jol tudom...nagyon jo kis cucc..
Erösitöd az milyen?Amugy elöbb még beirtam hogy sajna wd live-om van azzal nem lesz gond?
Köszönöm elöre is -
hello28
aktív tag
Hopp ez még lemaradt hogy a media boxom Wd Live..nemtom ez befolyásol e valamit erösitő ugyben..hogy egy hdmi van rajta és az menne bele erösitő majd onnan tv...hogy ez miylen jelet ad le ez mediabox megfelelő e vagy nem az nem tudom...Köszi mégegyszer
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Segitségeteket szeretném erősitő ügyben..Van egy Dali Concept 6 szettem ,Magnat sub 300 mélyládával és egy régebbi erösitöm van és leszertném cserélni de olyan ami már az uj hd hangokat rendesen tudja kiadni.És mindegyiket tudja az uj hangok közül..
Mozira és zenére szeretném egyben használni bár több a film de azért nézek sok koncertet is!!
Miylen erősitő lenne a megfelelő?60e-tol 110e-ig kb..Amugy az olcsobb belépő kategoriákat elkell feljteni azok nem tudják igazábol rendesen konvertálni a hd hangokat?pl Pio 520-as?
VÁrom leveleteket és segitségeteket
Köszönöm elöre is mindekinek
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest