Aktív témák
-
Kikiri7
tag
válasz
xtremetuning #41250 üzenetére
valamelyik kábel valószínűleg rosszul van bekötve? köszönöm
-
Kikiri7
tag
valakinek van esetleg denon erősítője aki most épp ittvan?
-
-
Kikiri7
tag
valaki nem használ véletlen macmini-t ? kérdés hogy a hdmi átviszi-e az 5.1 es hangot vagy sem. előre is köszi. 1911es denon ba kötném be
-
Kikiri7
tag
úgy néz ki mégis csak dali concept marad mert most 310 be megvan az 5.1 concept ami szerintem nem rossz ár érte
-
Kikiri7
tag
válasz
Gál István #40866 üzenetére
mármint Dali-val nézted? melyikkel?
-
-
Kikiri7
tag
na igen csak az a centert és a két hátsó is lényegesen nagyobb mint a bose. Tudom hogy többe kerül mint amennyit ér viszont nincs másik kis hangfal ami olyan hangot adni ki. Filmnél nem fog kijönni annyira hogy concept vagy bose ahogy eddig hallottam őket. Zenénél persze ezért is nem a bose-t akarom zenére
-
Kikiri7
tag
válasz
erdoke #40786 üzenetére
igazából tetszik benne hogy mindenhol csak egy kicsi hanszóró van. Amit elvileg kimondottan házimozizásra fejlesztettek. A szoba nem nagy így szerintem ez egy kihasználható sett. a 1911 el meg tudom tenni hogy az 5.1 és a 2.0 hangfalakat két csatornára szórom szét attól függ mit csinálok film vagy zene. Ez az alap gondolat. Mit ajánlanál bose helyett?
-
Kikiri7
tag
kérdés valakinek van vagy hallotta már mükődés közben BOSE acoustimass 6 ot? mert a héten szeretnék venni erősítőt denon 1911 -et illetve a BOSE hangrendszerben gondolkozom kimondottan hm jelleggel és érdekel valakinek van-e tapasztalata.
Köszi előre is
-
-
Kikiri7
tag
Sziasztok végül úgynézki Denon AVR-1911 nála maradok tudásban és ha jól sejtem majd hangzásban is sokat segít. A kérdésem az lenne ki milyen hangfalat ajánlana hozzá. Illetve banán dugó vagy esetleg más használata?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Kikiri7
tag
Denon AVR-1612 vagy 1911 ahogy láttam egy árban van szerintetek melyik éri meg jobban? illetve milyen hangfalakat ajánlotok ehhez a kettőhöz konkrétan? És sry a sok hülye kérdésért
-
-
Kikiri7
tag
válasz
#09634560 #40397 üzenetére
múltkor néztem egyet amit hangzásra is ki tudtam próbálni nem tűnt rossznak de az árból sejtettem hogy nem is lesz az igazi. Alapvetően csak elkezdtem nézelődni aztán ez volt az amit ki is tudtam már próbálni.
jbl scs 200.5 hangfalszett
Harman AVR 142
illetve Yamaha htr 3063eddig csak csatlakozók alapján tudtam nézni különbséget ez és a felsőbb kategóriák között, de ott sok nem volt ezért fordultam most hozzátok.
-
Kikiri7
tag
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy jelenleg a piacon mely erősítők azok amelyek ár érték arányban tényleg jók ? most szeretnék venni majd erősítőt és utána hozzá 5.1 es hangrendszert viszont nem vagyok járatos még benne.
Előre is köszönöm a válaszokat.Kikiri
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest