- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
-
tronico
csendes tag
Továbbra is számítanék egy-két véleményre a következő kérdéskörben #47780 Tudom, hogy álló frontokkal kapcsolatban lényegesen több az infó, de hátha valakinek van ilyen irányú tapasztalata is. Köszönöm előre is!
-
tronico
csendes tag
válasz
python1 #47781 üzenetére
Köszi. Eddig egy konkrét véleményt hallottam, amely szerint pont egy H/K -al nem igazán voltak barátságban. Persze egyetlen modell alapján badarság lenne azt állítani, hogy a márka többi képviselőjével sem alkotna jó párost. Az olvasottak alapján én is egy Pioneer-t tudnék még elképzelni hozzá, bár ez nem sokat jelent. Igazából a kategóriát sem igazán tudom belőni
Az a baj, hogy polcsugárzókról eleve viszonylag kevés tapasztalati leírást találtam, nemhogy pont egy Concept 2-esről.
-
tronico
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dali Concept szett mellé (C2 frontok + C1 hátterek + center) milyen kategóriájú erősítőt érdemes nézegetnem? Illetve melyik márka jöhet még szóba a Denon-on kívül? A lényeg az lenne, hogy "szépen" szóljon együtt. Bár nem vagyok audiofil, de talán a sok hallgatózással még javulhat a helyzet
A felhasználási terület kb. 50-50% film és zene.
-
tronico
csendes tag
válasz
Chuck Norris #46256 üzenetére
Én személy szerint nem tapasztaltam különbséget a kétféle összekötési mód között (egy Asus O!Play esetében), ennek ellenére a direkt optikai kábeles megoldást használom. Egyrészt, ahogy Sanci38 már írta, a TV-d nem fog mindenféle kódolású hangot leszedni a hdmi-ről, hogy továbbítsa az optikai kimenetre (a DTS-t biztos nem, a DD-t mondjuk még jó eséllyel igen). Másrészt én jobban szeretem, ha a lehető legkevesebb elektronikán megy keresztül a jel.
-
tronico
csendes tag
válasz
Thuglife #45395 üzenetére
Köszi! Ezek szerint megint sikerült kiválasztanom a ritka kivételek egyikét. Ez az én formám
Amúgy az említett Polkaudio-val kapcsolatban van személyes tapasztalatod is? Hangerőben gondolom bármelyik megfelelne nekem, mert az egész szoba 12 m2. A lényeg az lenne hogy szépen szóljon mozinál és egy kis zenére is alkalmas legyen azért.
#45396 Patice
Köszönöm Neked is a hozzászólást! Azt nem írtam az előbb, hogy a frontokat kb. 20 fokban meg kéne döntenem, hogy ideális legyen a helyzet. ( Bár belegondolva, nem tudom a hangszórók mennyire szeretnének egy ilyen pozíciót
) Így ha polcra is tenném, akkor is rögzítenem kéne valahogy. Szóval mindenképpen kéne rá valami gyári rögzítési pont, mert fúróval nem szívesen "esnék neki".
-
tronico
csendes tag
Sziasztok
Létezik vajon olyan hangszóró széria, aminek a frontjai falra szerelhetőek és max. 120 ezer Ft környékén kialakítható belőle egy 5.0-ás szett? Vagy felejtsem is el ezt az elhelyezési módot? (gondolom nem véletlenül olyan ritka) A netdepo.hu sajnos nem sokat segít, mert pl. aszerint a Heco Victa 2-es szériából a 301-es falra szerelhető, de amit találtam róla képet, az alapján semmilyen rögzítési pont nincs rajta.
-
tronico
csendes tag
válasz
littlerock #44754 üzenetére
Régebben pár gyártónak voltak a szabvány hi-fi méretnél keskenyebb lejátszóval rendelkező "egybedobozos" rendszerei (egy időben én is kerestem ilyet, de aztán letettem róla, mert nekem kevés volt a max. 1 digitális bemenet). A JVC-nek is volt ilyen rendszere (de típusszámot nem tudok), a Sony-nál viszont jópár modell létezett pl.: DAV-S500 (S300, S400, S550, S800, S880 - ilyenek biztos voltak). Hátha valamelyikből találsz egy használtat, ami megfelel Neked.
#44750 BBéci
Tisztelettel megjegyezném (csak a pontosság kedvéért) hogy manapság már jópár TV képes a HDMI-n kapott jelből "egy az egyben kitenni a hangot" az optikai kimenetére (bizonyos korlátok közt).
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest