- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
brutilaci66 #37293 üzenetére
Simán.
Már az 1 sz hozzászólásból is kiderült a kérdésedre a válasz. -
jos3ph
tag
válasz
brutilaci66 #37293 üzenetére
Igen
-
törölt tag
válasz
brutilaci66 #37273 üzenetére
Jó a Harmann/Kardonn mozira kiváló. Ha tetszik,nyugodtan megveheted.
-
Thuglife
senior tag
válasz
brutilaci66 #37155 üzenetére
Azon nem gondolkozol, hogy inkább egy sztereó rendszert építs ki? Ennyi pénzből nagyságrendekkel jobb hangot kapnál.
-
Thuglife
senior tag
válasz
brutilaci66 #37097 üzenetére
Egy keretet azért írhatnál (erősítő + 5.1) mert a határ a csillagos ég...
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #37090 üzenetére
Milyen hangsugárzókhoz keresel erősítőt és mekkora szobába?
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #37082 üzenetére
Szerintem ez szubjektív, ha teheted hallgass meg minél több gépet vásárlás előtt.
Bajnokpityu: Én is tisztában vagyok ezzel, és nem is szempont nálam viszont olyan gépben amit Angliában (Arcam) vagy Japánban (Denon 3-4 ezres széria) gyártottak még nem csalódtam. Attól még lehet egy gép aránylag jó mert rabszolgák gyártják, ez inkább egy mára egyre ritkábban előforduló - nem a rossz értelemben - "státusszimbólum vagy gesztus".
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #37078 üzenetére
Ma már szinte minden ott készül a hm erősítők közül, csak a drágább és magasabbra kategóriába szánt vasak készülnek Japánban vagy Angliában és még csak nem is minden gyártó követi ezt. Pl ha jól emlékszem a Pio is már rég Malajziában gyártja a nagyvasakat.
Alapvetően ne rémisszen el, egy bizonyos árszintig be kell érni azzal.
-
Gál István
senior tag
válasz
brutilaci66 #30353 üzenetére
50körül bajnokpityu 2106-a ami szerintem is a legjobb választás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ja,hogy a több száz wattot te leadottnak tekinted?
hát ez kérem tök kamu.
2106osomnak 450 v 460Wos tápja van,középkategóriás denonok maximum 500Wos táppal birnak.itt is él a 30% veszteség,50Wnyi számitási teljesitmény,és a maradékot oszd el 5el:53W.
mondjuk nyilván nem egyenletes mind az 5 csatié,de 53W4 ohmon ráadásul kb 40W lehet 6ohmon,tehát éppen csak erősebb,mint a rotelem 2x35 valós Wattja.igy is érezni.persze gyártó 7x125öt irt,mint pillatnyi teljesitmény.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nem árt a tartalék.
minél inkább kihasználod az erősitőt,annál inkább esélyes,h szétesik a hang.és ha nem használod ki,attól még nem eszi meg a táp ráirt maximális értékét.5x5 egyébként nem olyan kicsi.
a 2106om 5.5x6ban dolgozik,ide pont jó,úgy betölti a teret,h marad tartaléka. -
Thuglife
senior tag
válasz
Ha minőségi 5.1 erősítőt akarsz, vedd meg bajnokpityu Denon 2106-osát! Nagyon jól járnál vele!
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
brutilaci66 #30213 üzenetére
Sziasztok! köszi a tanácsot. Annyira nagyon nem voltam rá kattanva a dekoderre, meg hát, elég húzos az ára is. Van egy ötvenesem, inkább veszek egy használt 5.1-es erösitőt.csak azt nem tudom hogy kisseb telyesitményben van-e?Egy 5x5-ös szobába nincs értelme több száz wattnak.vagy igen?
-
nebulo5
senior tag
válasz
Első nekifutásra, hallgass meg egy olyan rendszert, amiben nem szerepel génius... És csak egy kicsit komolyabb hangzást fogsz majd hallani.
Ha majd, a hallottak alapján lesz már összehasonlítási alapod, és tényleg zenét akarsz hallgatni, akkor biztosan a Geniust meghagyod majd játék és egyéb csörejek hallgatására, és veszel majd egy erősítőt + hozzávaló kellékeket a zenéléshez. -
bajnokpityu
félisten
válasz
3600as genousom volt.42 e Ftba kerül sok éve.avatott geniusosok ezt mondják legjobb hangú 5.1es geniusnak,de a streamban 90ért kapható 5.0 minden szempontból alázza.tényleg kinyilik a világ.
egyébként próbáltam a geniust közvetlenül a hm erősitőre kötni,már az is 2x úgy szól mint az integrált erőlködő,köztes állapotnak inkább ezt választanám helyetted.
-
Gál István
senior tag
válasz
Szerintem ne vedd meg, a komolyabb hangzás érdekében add el őket, gyűjtögess és indulj el teljesen más irányba.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest