- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
brutilaci66
csendes tag
Sziasztok! A HARMAN KARDON avr 2000 5x40w-os 8 omh-on.Nekem van egy JVC 5.1-hangfal szettem 5x60w-os 6 omh-os.Az a kérdésem a ketöt össze házasithatom egymással?Ha nem, mit tegyek vele?Egy pár jo ötlet érdekelne.
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Thuglife #37161 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok mert ezen is gondolkoztam.Most voltam megnézni egy harman kardon avr 2000-t szép állapotban van, 30 000-ért akarja adni.szerinted megvegyem?Egyáltalán jo gép a HARMAN KARDON?????EZT MINDENKITÖL KÉRDEZEM FIUK????BOcsi hogy nem tudok több idöt itt eltölteni,de rengeteg a munkám s csak néha tudok ide ugrani a géphez.
-
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37096 üzenetére
A szoba 5x5-ös.Hangsugárzom még nincs.Ez még utána következne. Van ötleted?Jaj és család is van ami ugye dübörgés szempontjábol hátrány lessz.Szolid de nagyon jo minőségi hangot szeretnék. elégé vájtfülü vagyok.
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37083 üzenetére
Eredetileg a DENON-ba vagyok bele szédülve, mert erről nagyon sok jót ólvastam ill. hallottam.Ismeröseim szerin három márkábol válasszak DENON,SONI,YAMAHA.SZerintük minöségre ezek jobbak.A H.K-ra is pozitívak a válaszok.Végül is ár fog dönteni. Használtat szeretnék venni mert újra sajnos nincs pénzem. Egyet - ketöt meg is halgattam már, és hangzásra a YAMAHA jöt át nekem.Sajnos DENONT még nem sikerült meg halgatnom.A H.K- most megyek le fülelni.
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
Gál István #37079 üzenetére
Köszönöm szépen!!! Inkáb mozira kellene nekem szerinted a H.K Jo választás?Tudnál nekem egy tizes toplistát adni a jó gépekről?A legjobbal kezdve.Nem akarom elkapkodni a vásárlást.
-
brutilaci66
csendes tag
Sziasztok! Van egy HK-2000 5.1erősitö egy ismerősömnek amit szeretnék megvenni,csak megijeszt a rajta lévő MADE IN CINA.Szerintetek érdemes vele foglalkozni,vagy inkáb MADE IN JAPÁNT keressek Légyszi segitsetek! KÖSZÖNÖM!
-
brutilaci66
csendes tag
Sziasztok!Nagyon hülye vagyok ezekhez a kütyükhöz, kérlek titeket segitsetek.Egy haverom azt mondta, ha 2db 60w-os hangszórót egy dobozban párhuzamosan kötünk,akkor egy 120w-os hangfalunk lesz.Igaz ez? Több hangszóróból hogy lehet erőseb hangfalat csinálni?Van ugyanis 8db 60w-os hangszóróm. KÖSZÖNÖM!!!!!
-
brutilaci66
csendes tag
válasz
brutilaci66 #30213 üzenetére
Sziasztok! köszi a tanácsot. Annyira nagyon nem voltam rá kattanva a dekoderre, meg hát, elég húzos az ára is. Van egy ötvenesem, inkább veszek egy használt 5.1-es erösitőt.csak azt nem tudom hogy kisseb telyesitményben van-e?Egy 5x5-ös szobába nincs értelme több száz wattnak.vagy igen?
-
brutilaci66
csendes tag
Sziasztok! Nemrég találtam meg ezt az oldalt.Elképesztö,hogy micsoda kütyü zsenik fórumoznak itt.Rögtön regisztráltam! Ugyanis nekem is lenne kis problémám.Van egy GENIUS SW-HF5.1 5100 hangfal szettem,és egyLG DVX276 DVD játszom.A DVD játszon nincs analog hang kimenet,de viszont szeretnék egy kicsit komolyabb hangzást elérni.Sajnos a GÉNIUS-on nem lehet csak 2.1-ben zenét halgatni.Kinéztem hozzá egy HD Audio Rush 5.1 DTS,AC3 audio dekodert.MI a véleményetek erről a dekoderröl?Jaj és még szeretném a T-HOM TV dekoderjét is rá kötni.Kérdésem:Ezzel a dekoderrel lessz-e 5 csatornás hangom a TV-én ill.DVD-n?Bár nem vagyok vájt fülü,de azért szeretem ha hangot tisztán hallani. Köszi!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest