- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
hakos1987
őstag
válasz
partymaci #13751 üzenetére
hogy érted konkrétan?! reggel még működött... elmentem itthonról, standby módba volt, be akartam kapcsolni és semmi. Próbáltam kihúzni hosszabb időre az aljzatból, de nem hatott rá. Szétszedtem, biztosítékok rendben.... kifújtam sűrített levegővel, hagytam 10 percet, majd bekapcsolt. Azóta ok. Nem tudom mitől lehetett, de most kicsit beparáztam
Lehet, hogy por miatt kontakt hiba volt? Vagy valahol kontkakt hiba lehet és a sűrített levegővel ,,helyére" fújtam?
-
BBéci
legenda
válasz
partymaci #9180 üzenetére
Teljes mértékben elfogadható megoldás, bár én inkább banán vagy Z dugót szereltem volna rá.
Ja, hogy csíptetős!? Hááát! Az nálam eleve kizáró ok. Azért ne keseredj el, jó lesz úgy!
Mellesleg 10 méterre, az erősítőd teljesítményét figyelembe véve, elég lett volna 2,5-ös is. -
Winzsolt
aktív tag
válasz
partymaci #7577 üzenetére
Úgytudom (legalábbis én így csináltam cat7-ből), hogy a színeseket és a fehéreket kell külön sodorni a végén így lesz 2 érpárod.
A [link]-en van kép is meg variációk cat5 kábelre 4 ill. 6 szálat használva. talán van 5ös is. Asszem a tesztükben a 6kábelből fonással készített nyert. (Én csak 3 cat7-est összetekertem [a tesztben twisted néven van] Nagyon tetszik, majdnem 2,5mm^2 de sokkal jobb, mint az eddigi klotz 2,5mm^2) Még nem tudom leírni, hogy mivel jobb, nincsen erre irányuló szókincsem, de kellemesebb hallgatni, pedig nem egy high end rendszer:
Asus xonar D2X->Onkyo TX-SR505E->Heco Victa 500
Sejtettem, hogy hallani fogok némi különbséget, és egy kalandnak szántam, de szerintem egy minőségi előrelépés történt a rendszerben(Sajna még csak a frontoknak készült el.)
-
Ninoka
tag
-
kgerg
csendes tag
-
-
Ninoka
tag
válasz
partymaci #5804 üzenetére
Az egy kicsit talán jobb lehet, mert ha minden igaz, akkor talán a fejhallgató kimenetnek külön végfok van, és nem a hangfalkimenetekről van lecsökkentve a teljesítmény. De szerintem a fejhallgató kimenet még mindig magasabb szintű, mint mondjuk egy vonal szintű rca kimenet. Magyarul, ha túl hangosra veszed a Sony-t, akkor az túlvezérli a Yamaha bemenetét és torzítani fog, ha viszont halkra, akkor alapvetően az alapzaj miatt zajosabb lesz az átjátszás. De veszíteni nem lehet vele, max. egy kábel árát, és ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.
-
Ninoka
tag
válasz
partymaci #5802 üzenetére
Autó Hi-Fi-s boltokban lehet kapni olyan kis dobzt, amit rá kell kötni a hangfalkimenetre, és átalakítja alacsony jelszintű rca dugósra. Ezt szokták használni kocsikban akkor, ha a rádión nincs rca kimenet csak hangfalkimenet, az erősítőn meg csak rca bemenet van. Egyetlen hátránya, hogy a hangfalkimenet általában zajosabb szokott lenni, így az onnan levett hang nem lesz olyan jó minőségű, mintha rca-rca bekötés lenne.
Mármint ezzel rá tudnád kötni a Sony hangfalkimenetét a Yamaha valamelyik bemenetére. -
törölt tag
válasz
partymaci #5794 üzenetére
nekem ugyan nincs ilyenem, de a google-t ismerem
csak a pl. kedvéréért a Cambridge Audio Azur 540P Phono előerősítőn csak rca vansimán az erősítőbe dugva szerintem nagyon halk lesz, esetleg megpróbálnám digitalizálni a gyűjteményt az xfi-vel
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest