- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
tapsiHun
csendes tag
Sziasztok!
Denon AVR-1910 v. Yamaha RX-V565?
Mindkető tudja már az analóg 1080p-re való felkonvertálást.
A kettő közül melyik lenne a jobb választás? (a kinézetet leszámítva, az nem érdekel most)
Köszi!
Üdv. Tapsi -
tapsiHun
csendes tag
válasz
Vikthor #6013 üzenetére
Szóval azt mondod símán lehet próbálkozni?!
Nem akarok pofátlannak tűnni, de azért ha pár ezrest le lehetne alkudni az jól jönne.
Még egy kérdés hdmi upscale-el kapcsolatban. Ugye említettem az Xbox-ot kötném pl össze. Miért jobb, ha erősítőn keresztül vinném a video jelet és nem közvetlenül a TV-re?
Ok, hogy a 1910 tud felskálázni 1080p-re, de ha a komp. bemenetére kötöm a HD Tv-mnek a boxot, akkor megy az 1080p. Azt nem értem - még mindíg és bocsi érte - a jövőben mihez fogom/lehet majd használni az erősítő ezen funkcióját? (vagy szimplán azt jelenti, hogy ha veszek egy hdmi lehátszót és az erősítőn keresztül viszem a TV-re akkor ha a lejátszó 1080p az AVR-1610 miatt a HDTV-n már nem látom 1080p-ben?).
Köszi és bocsi az értetlenkedésért.
tapsiHun -
tapsiHun
csendes tag
válasz
Vikthor #6004 üzenetére
Szia Vik!
Akkor ha az Xbox360 és a Full HD előnyeit ki szeretném használni, AVR-1910 marad a megoldás. Illetve még marad az erősítő nélkül közvetlenül a TV-re kiküldött videójel és csak az Box hangja menne keresztül az erősítőn. Nem tom megéri e plusz 40ezret az, ha az erősítőn keresztül menne a Box?!
A blueray lejátszót én is később szeretném majd, egyenlőre egy kis htpc látja el az mkv-k lejátszásához a lejátszó szerepét.
Köszi a választ!!Tapsihun
-
tapsiHun
csendes tag
Sziasztok!
Tovább nézegettem...
Felmerült a Denon 1610-el (előzőleg is volt egy hozzászólás), hogy az nem tud 1080p-t.
Ez mit jelent pontosan? Ha az erősítőn keresztül szeretném az Xbox 360-at akkor nem Full HD-m lesz a Full HD Tv-en? Amire használnám: Full HD TV, Xbox 360, Sat beltéri, számítógép mkv filmek lejátszására (1080 és 720) és DVD (még régi típus, de le szeretném cserélni egy blue ray lejátszóra). Köszi előre is a válaszokat. Tapsi -
tapsiHun
csendes tag
Szia!
Hát most lehet Istenkáromlának hangzik, de egyenlőre egy régi Philips házimozierősítő-DVD combo kis hangszóróit. Természetesen később majd ahogy a pénztárca engedi le szeretném cserélni őket, de már most az erősítő vásárlásnál készülnék rá, hogy a jövőben ne az erősítő legyen a szűk keresztmeteszet. (Azért azt tudni kell, hogy nem vagyok egy nagyon-nagyon vájtfülü. Nekem Xbox360, HTPC, TV és Sat beltéri összeköttetésre kell.)
Köszi előre is!
Tapsi -
tapsiHun
csendes tag
Sziasztok!
Én is a segítségeteket kérném!
A prospektusoknak és a száraz tényeknek nem igazán hiszek...
Vásárolni szeretnék egy 5.1 erősítőt. Olyan 80e lenne rá, de ha "nagyon kell"el tudnék egy picivel tovább is menni. Nézegettem a Denon AVR-1509-et, a Yamaha RX-V463/563. Multimédia számítógép és egy Sony Bravia HD tv mellé kellene egy kb 25m2-es szobába. Mit ajánlatok?
Mindenkinek aki hozzászól előre is köszi a válaszokat!
Üdv, Tapsi
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest