- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
válasz
tapsiHun #6026 üzenetére
Nekem a Denon hangja sokkal meggyőzőbb volt mint a yamaháé, tisztábbak voltak a magasok, mélyei meg erősek, de nem zavaróan. A Yamaha valahogy meg nekem úgy tűnt, hogy csak "szól". De hallgasd meg őket te is mielőtt döntesz. Én a 1910-re várok fekete színben, mert pont abból nincsen persze...
Azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Yamaha 8,5kg a Denon meg 10,6kg ami igenis számít. A másik ami nekem a Yamahába nem tetszett, az a hangfalak csatlakozása... a frontok normálisan meg vannak csinálva, de a többi vmi katasztrófa, a csíptetős megoldás nagyon gyermekded erősítő benyomását kelti.
Üdv,
Vik -
Jarlaxle
senior tag
válasz
tapsiHun #6015 üzenetére
Nálam is úgy van hogy Xbox-ból hdmi kábel Onkyo 607-be, és onnan meg hdmi kábel a tv-be, ennek semmi köze az upscalehez hanem ahhoz, hogy így egyszerűbb, és nem kell külön optikai kábelt venni xboxból erősítőbe. Minőségbeli különbség nincs és nem is lehet ezzel a megoldással ahhoz képest ha optikain tolod a hangot és egyből tvbe a képet.
-
válasz
tapsiHun #6012 üzenetére
NetDepo
Igaz a listaáruk nekik is 142k de ugye aki ügyes és próbálkozik egy kedvezményes árajánlattal (alku), annak adhatják olcsóbban is, pláne ha hangfalakat is veszel hozzá tőlük. Nekem most perpill pechem van ilyen téren, mert pont feketében nincsen 1910 modeljük, csak ezüstben, amivel én szintén hadilábon állok.
Üdv,
Vik -
válasz
tapsiHun #6003 üzenetére
A Denon AVR-1610 a HDMI-n keresztül a FullHD TVre csak 480p-ig tudja a videojelet továbbítani, ennyit jelent, ez kb egy szimpla DVD minőséget jelent, nem egy nagy szám. Amelyik tudja a 1080p-t, azokban a Faroudja chip szokott lenni, ami a Denonnál az AVR-1910 vagy a tavalyi 1909-es modellekben is van már. Blueray playert véleményem szerint nem éri még megvenni, mert ami jó az 100k felett van és mkv-t még mindig nem tudnak csak max 2-4GB méretig ami ugye hajrakenős dolog...
MKV-t ha akarsz lejátszani akkor WD HD TV Player vagy ehhez hasonló megoldás a legjobb jelenleg.
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest