- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
mcdokika #5954 üzenetére
[OFF]Én úgytudom 363-as nem képes hdmi-ről levenni a hangot.
A notebbokról a hangot megtudod oldani máshogy az erősítőbe?
Kábel amit el tudok képzelni, hogy kapsz az a hangfalhoz, valami vékony izé.
Olyan kábelt vegyél, ami lehetőleg tiszta réz, esetleg ezüstözött, az még nem olyan drága. én minimum 2,5mm^2-re szavazok, ha nagyobb nem baj.szerk. bocs
[/OFF]
-
Ninoka
tag
válasz
mcdokika #5967 üzenetére
Igen, ezt mondom én is, a hang végig megy a hdmi kábelen, csak az erősítő nem tudja leválasztani róla a hangot, így max. a tévén tudod hallgatni. Úgyhogy ha az erősítőt szeretnéd hallgatni, akkor legfeljebb a fülhallgató kimenetre tudsz rácsatlakozni, és imátkozni, hogy a laptopban valami normális hangkártya legyen, mert ha nem az, akkor az még nagyban ronthat a minőségen sajnos.
A hangfalkábelekhez nem kell venned semmit, csak a kábelt. A végét meg kell csupaszítani, és úgy kell bekötni, ügyelve a +/- helyzetére.. Általában nem csiptetősek a csatlakozók, (kivéve néhány erősítőt, és esetleg a háttérsugárzó vagy a center csatlakozóját), hanem csavarosak, néhány esetben használható banándugóval is, de nem létszükséglet.De a bekötés le van írva az erősítő használati utasításában is. -
Ninoka
tag
válasz
mcdokika #5962 üzenetére
Sem az erősítőhöz, sem a hangfalakhoz nem adnak kábeleket, ezeket külön kell megvenned. A két hangfalhoz ajánlott legalább 4 négyzetmiliméter keresztmetszetű hangszórókábelt vásárolni! Én nem vennék túl drága kábelt, néhány 100Ft/m áron már lehet kapni hangfalkábelt. A hdmi kábel az ok, de szükséged lesz még egy kábelre, ugyanis a legjobb tudomásom szerint a 363-as yamaha nem szedi le a hangot a hdmi csatiról, az csak továbbítja a képet a megfelelő bementről a tv-re. Úgyhogy szükséged lesz egy kábelre, amin a hang megy majd. Ha van a pc-n digitális audió kimenet, akár optikai, akár koax, én mindenképp ezekkel kötém be, hacsak nincs valami nagyon szuper hangkártyád, mert akkor érdemes esetleg sima RCA kábellel összekötni.
Ami a képre vonatkozó kérdést illeti, arra sajnos nem tudok pontos választ adni.Elvileg átmegy rajta a full hd kép, mivel ez csak egy kapcsoló, de ez nem 100%.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Magisk
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest