- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Hello!Én most fogok venni egy v363at.A jamot vagy a system fidelityt ajanlom hangfalnak hozzá. Én annak a híve vagyok,h külön kell összerakni a rendszert,mert pl a surrondok alulméretezettek szettben.Center nem fontos annyira,ha van 2 jó frontod,inkább vegyél 1subot hozzá.
-
Ninoka
tag
Semmi. Nyugodtan rákötheted. A kimenő teljesítmény kicsit kevesebb lesz, de nem jelentős a különbség, legalábbis hangerőben nem lesz sokkal gyengébb, főleg, hogy csak 80 Hz-től viszi át mélyet a hangfal. Ha ez konkrétan egy Yamaha erősítő, akkor meg főleg rákötheted, mert a Yamahának szinte az összes hangfala 6 ohm-os, és be lehet hozzá állítani az erősítőt.
-
Ninoka
tag
Hát, ha jól látom, akkor azon a linken amit írtál a Denon AVR 1507 73400- Ft. Ha ennyi pénzed van,és számít a HDMI, akkor vegyél inkább a Digital Plazaban Denon AVR 1509-et 74800- Ft-ért, mert nem sokat kell hozzátenned, és ezen már van HDMI csatlakozó. Bár, nem tudom neked mennyire fontos, hogy 7.1 legyen, mert a 1509-es is csak 5x110W 6 ohm-on. Ha visszaolvasol, akkor láthatod , hogy a teljesítménynek nincs túl nagy jelentősége, inkább csak az a kérdés, hogy szükséged van e 7 csatornára, vagy elég az 5? Nekem speciel egy 6.1-es Yamahám van, de csak 5 hangfallal használom, mert nem látom értelmét a 6. kimenetnek. De ha elég nagy a szobád, és van pénzed még +2 hangfalra, akkor csak rajtad múlik, hogy mit szeretnél.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest