- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Ninoka
tag
Természetesen használhatod erősítő nélkül is, pl virágállványnak, tehetsz rá virágvázát, vagy könyveket, de attól még nem fog megszólalni, mivel ezek nem aktív hangfalak, kivéve a szub-ot. Ehhez kell minimum egy 5.1-es AV erősítő. Én azt hittem az már megvan neked... Vagy csak valamiért ezt gondoltam, mert az emberek 90%-a előbb vesz erősítőt, és utána hangfalat, vagy egyszerre a kettőt. Szóval neked még szükséged lesz egy erősítőre is!
-
Ninoka
tag
Ha kicsi a szoba akkor lehet, hogy még sok is. Nekem nem szettben van, hanem ugyanez a center, meg a háttérsugárzóknak a nagyobbik változata (220-as) volt betéve frontnak, és nekem elég volt egy kb 20 négyzetméteres szobába, és akkor még szub sem volt hozzá. Persze kérdés, hogy ki milyen hangosan szereti hallgatni?
-
vipisti
tag
Igazat adok OLInak. Ha újat akarsz, akkor a legjobb erőlködő, amit vehetsz ilyen árban (55e), az a NAD C 315 BEE. Ez sztereó. Keress hozzá vmi érzékeny alló dobozokat, pl Rubicon, Q-Acoustics, Klipsch. Mozihoz meg játékhoz kellhet mélynyomó, zenéhez nem kell, ha jó az összeállítás
-
O_L_I
őstag
Ezt neked kell mérlegelned. Én csak annyit tudok mondani, hogyha nem vagy nagy filmnéző viszont sok zenét hallgatsz akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy egy jobb minőségű 5.1-nyi hangfal árából igen jó hangafalpárat kapsz valamit egy jobb házimozi erősítő árából is igen jó sztereó erősítőt kapni és így összeségében zenére mérföldekkel jobb lesz a cucc mint egy házimozi szettel.
-
Winzsolt
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest